AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Valla ne sol ne sağ ikisininde Bir işe yaradığı yok
sol ne zaman iktidara geldi en son da işe yaramadığını gördün?
@rɹɹǝʌǝSʞᴉSɯǝuᴉS chpnin pkk ile ittifak yaptığını kanıtla video göster kılıçdaroğlunun pkkyı destekliyoruz dediğini
sağdan soldan duyduğunuz uyduruk bilgilerle siyaset konuşmayın
@MedreseliDeistHarun tek şunu soylicem Kürtçenin ve başörtüsü yasağını kim söylüyor du
HDP VE AKP
@rɹɹǝʌǝSʞᴉSɯǝuᴉS sana şimdi öyle videolar gösteririm ki erdoğana terörist dersin ziyarete gitmeyi teröristlik sayıyormuş hdpnin pkk ile bağını ikna yöntemiyle koparmak için ziyaret ediyor olamaz mı? teröristlerle mitingte poz vermeye ne diceksin bakalım bekle geliyor video
https://www.youtube.com/watch?v=37Bt75i8Bu8
@MedreseliDeistHarun Ya bırak Allah aşkına asıl sen bişey bildiğine eminmisin chp'ydi başta binlerce kadın sırf kapalıydı diye okuldan ve içeri göremiyordu ya baş örtüsü nu çıkaracak yâda girmicek mecliste bile bir uye atıldı sen ne diyon
söz konusu erdoğan olunca hatasız kul olmaz birlikte poz veriyorlar kılıçdaroğlu sadece ziyarete gidiyor terörist
şeriata göre evinizde oturup ev işi yapmanız gerekmiyor mu niye memur oluyorsunuz meclise giriyorsunuz ak troller sizi
aklınca devlete sızıp fetö gibi yeni darbe yapacaksınız iyice güçlenip içinizi bilirim sizin
gören de sadece başörtüsü yasak zannedecek diğer herşey serbestti sanki o zaman adamın biri de çıkar penisini fermuardan çıkarır ve der ki inancım bunu emrediyor ne diceksin bu adama
@MedreseliDeistHarun Erdoğan da suçlu CHP de hdp ztn parti bile değil benim için mhp den bahsetmiyorum bile
@rɹɹǝʌǝSʞᴉSɯǝuᴉS o kadar şeriatcıyı devlete sızdırıp darbe girişimi yapabilecek kadar güçlendiren de chp idi zaten fetö gitti hala cemaatleri devlete yerleştirmeye çalışıyor bu iktidar akıllanmaz şeriatcı dediğin adam zaten fetö ile ışid ile zihniyeti aynıdır bütün cemaatler de şeriatcı kafadadır
@rɹɹǝʌǝSʞᴉSɯǝuᴉS islamofobik diyorsun bak bakalım türkiye dışındaki islam ülkelerine bütün arap ülkelerinde kız çocuklarını 8-9 yaşında evlendirip cinsel ilişkiye sokuyorlar çocuk istismarıdır bu tecavüzdür bunu bütün islam alimleri peygamberimizin sünneti diye savunuyorlar hz. muhammed de ayşeyle 9 yaşında evlenmiş ya bir tek türkiyedekiler kıvırıyor kızların yaşı adetten sonra sayılmaya başlardı diye islam aleminde bu yalanı atan başka bir islam ülkesi daha yok
@rɹɹǝʌǝSʞᴉSɯǝuᴉS yer altı kaynakları ve yerli nufusu aşırı düşük olmasa ben o zaman görürdüm katarı b. a. e. bahreyn kuveyt suudi arabistan diğer bütün islam ülkeleri çöp suudlular da enailerden bol para kazanıyor her yıl milyonlarca hac umre gelsin paralar
Sol taraftan ülkeye hayır geleceğini sanmıyorum.. o yüzden sağ iktidar dan yola devam edilmeli.
Sanmam
İnsanlar ne şuanki iktidara nede şu an ki muhalefete inanıyor hepsi 15 bin liranın altında maaş almıyor kelime kaşarlığı yapıyorlar.
Sağcı ya da solcu ile bu olayın aslında hiçbir alakası yok. Sağcı solcu benim için fark etmez kim iyi ve düzgün yönetecekse o gelsin ama sistem bu şekilde gelmiş bu şekilde gider zihniyetlerin artık değişmesi lazım.
Birde şu dikkatimi çekti sağ zihniyet gözümde hırsızliktir demişsin gerçekten sağcı bir insan dinin hükümlülüklerini yerine getiren birisi hırsızlık yapar mı?
Lafta hepsi halkı, gençleri, işçileri düşünüyor. Hic biri bana hitap etmiyo güven vermiyo.
Umarım sol parti kazanır. Ne mutlu solcu olabilene, insan gibi kalabilene !
Sağ olarak tanımladığımız kesim maalesef çıkarlarını düşündüğü için sona geldi. Sol olarak bakarsak. Önce insan kavramını devam ettirebilirse kalıcı olacaktır.
En son Ecevit ktidra gelince neler olmuştu onların unutulması lazım
Sağ sol değilde kim gelirse gelsin burnumuz bktan çıkmayacak gibi
Bu işin sağı solu yok. Millet bilinçli olmalı eğer bilinçli olmazsa sağcı da kullanır solcu da
Allah her zaman doğrular ile beraberdir. 2023 te, 2026 da ve nicelerinde AK PARTİ iktidarda olacak 🤲🏻
allahı bari karıstırmayın
Dolar 8.15 hügggggg
Sol parti doları dipe mı vuracak aptal mahlukat
küfür etmicem seni @sıcaksimit
amin abla dhahshdhdjxjsjdnsjnx
Aferim kızlar..
@ruletci03 ekmek kapısı nasıl karıstırmasın
Allah korusun
Ne akp ne cvp ztn mhp yi saymıyorum bile başa geçmemeli yonetemiyor hiçbiri bu ülkeyi yönetecek adam ülkenin derdini kendine sorun etmeli damadını şuraya koyup ülkeyi batirma noktasına getiren değil ülkenin genclerine umut veren biri olmali daha önceden Kürtçeyi başörtüsünu yasaklayan değil ülkeyi gelistirmeli başa geçen sadece konuşup hicbiryes yapmayan kişi değil ülkenin başına geçen mileti düşünmeli cebini değil
Temennimiz ALLAH'ın doğru ile beraber olması. Kimse hırsızı savunan bir tanrı istemez sonuçta.
Sol sağ farketmiyor kim gelirse gelsin büyük şirketlerin yararına olucak bizim değil
Bari buraya siyaseti taşımayın
Kişisel olarak kalsın
Geliyor ne demek geldi de geçti. Bizi bundan sonra ne sağ toplar ne sol. Allah sonumuzu hayır etsin.
20 yildir bir sey olmamis simdi mi olucak turkiye bu ozellikten yoksun mlsf
Şu an sol bir partinin çeyrek asirda iktidar olmasi zor iktidar degisir ama yine sag partide kalir
Çamur atmaktan çalışmaya zaman bulamayan sol.
Bizde isterdık kaliteli siyaset ama bızde ana muhalefet YOK maalesef
İnşallah 🙏 tek umudumuz bu artık.
Mümkün görmüyorum çünkü sol halktan uzak. Hakkın isteklerinden uzak nefret topluyor kendine. Mevcut durumda böyle birşey mümkün değil
Kandile ortak olunca imkansız. Yüzde 20 yi gecmez oyu
Gelsinde herkes eşit olsun. Eşitlikten kastım hepimiz açlıktan ölürüz
Aynen şu an en azından yandaşlar zevki sefa sürüyor di mi sen de haklısın
Muhalifim dostum.
Sanırım geldi değişiklik ve politikaların değişmesi daha farklı yol ve stratejiler belirlemek adına.
Hangi iktidar gelirse gelsin Türkiyeli kafası ve zihniyeti ile bir halt olmaz.
chpliyim ama şu adamın kesinlikle değişmesi gerekiyor dediği onca seyden sonra nasıl savunuyorsunuz bunu
Chp hdp ile ortak mıydı bi ara
evet o konuda da baya yanlıs hareket ediliyor
Buna sadece yanlış mı deniliyor sanki net bir şekilde isimlendirilebilir.. Abd ye bizi şikayet etmesine hiç girmiyorum bile
haklısınız sizle karşıt görüşte değilim bende zaten
@sıcaksimit Hee senin gibi ortaktılar.
Uzaa lan kalıntı
@sıcaksimit Velet yazdığına dikkat et.
Velet dediğin öz baban çıkabilir dikkat et
@sıcaksimit Ben dedenim. Dikkat et
@sıcaksimit Neyi savunuyorsun önce onu anlamak istiyorum. Yanlış birşey yazmamak adına.
@sıcaksimit Nasıl saçmalıyorsun bir bilsen.
O konuşan ergenleri meydan bekliyorum. yok telefon yokmuş diyeni mesela. Buradayım kardelenler.
Chpli falan değilsin. Sadece amacın nifak oluşturmak. İkile.
size hicbir sey kanıtlamak zorunda degilim sizi daha saygılı bir tartısmaya davet ediyorum
Bir suçlama yöneltiyorsan kanıtlamak zorundasın. Kendince kanun yaratma.
Yağmur skktr et şunu
git arastır a q sanki iktidarı savunduk tribe bak
Prenses niye kızdın. Hayırdır. Tartışma yaratacak gücün var. Ama tartışacak gücün yok. Çarpışmayacağın savaşı niye başlatıyorsun?
Beni uğraştırmayın. Daha yeni bir saat içinde üç engel yedim. Biri grup çalışması ikili saldırdılar. Ve kaçtılar. Birşey savunabilirsiniz bu hayatınız aileniz ülkeniz uç noktası bilemem. Benim uç noktam ülkem ve halktır. Benim kıstasım budur.
tamam kanka en milliyetçi sensin. d
Hani görüşün. Pıstın bir anda. Birde genç olacaksınız.
Zamanı geldide bizim ülkede cehalet ve koyun olma oranı çok yüksek, o yüzden gene tayyipe verip aç gezerler, tayyipte sarayından güler koyunlara
Kim gelirse gelsin ülkeye faydası yok hep zarar kendi cebinden başka bir şey düşünen yok
sol partilere fırsat verdiniz iktidara geldiler mi ki faydası yok diyosun
Solu sağı falan umurumda dğeil. Değişmesi gereken zaman çok oldu ama değiştiren yok.
Bence başa gelmez zor koltuktan kalkmak kolay olmalı ama bizimkisi tam tersi
Zihniyet değişikliği şart
Türklerin başına gelmiş en büyük sorunlardan birisi islamla tanışması
kendin çal kendin oyna çalçal oyna Cumhur ittifakı kazanacak çatlayın
Kılıçdaroğlu oğlu aday olursa zor, olmasa da zor gibi bi dönem daha Tayyip götürür
geldi de tahta kendilerini 504 ile yapıştıran partiler olduğu için geçemiyolar maalesef
Asla gelmesinler
Bu ülkede sol parti başa geçemez
Daha tarihini bilmiyorsun 1923-1950 arasına bak bakalım
Türkiye'de sol asla iktidar olmaz. Olamaz.
Değişmesi şart geç bile kalındı.
Siyaset yapmıyorum sevişiyorum
Aman allahım yok daha neler
Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceğim
devlete şeriatcıları iyice sızdırıp sağlam bir darbe yapsınlar sonra senin gibileri de 10 katlı binadan aşağı atsınlar gör o zaman manzarayı
Kemal kilcdaroglu sozde sol partinin lideri maglum sizce guven veriyormu?
Sol derken TKP bile merkeze kaydı bu ülkede
Sağ sol
Gitsin basimizdan
Umarım Chp yi soldan saymiyorsunuzdur
Gelmeli bıktım
Geçiyor bile. Yeter artık kanımızı kuruttular
Geliyor z kuşağı getiriyor hatta
Evet
Gelirse ülke daha çok batar
Merak etme. Daha ucuza et yer, pirzola mangal yaparsın. Kasların daha dolgun olur hem. Abidik gubidik protein tozlarına yem olmazsın
@ßŔᑎᗩᗩ57 bok yeriz İstanbul'u aldılarda ne oldu
@ßŔᑎᗩᗩ57 bu ülkedeki hiçbir insan 5 kuruş etmez gelenlerin gelecek olanların hepsi gelmeden önce söyler sonrada yapmazlar
Sadece tek bir insan çalıştı oda öldü
Rüyanda görürsün ancak öyle bir şey 🙂
Çok saçmalıyorsun
Allah muhafaza...
Ya para alıyorsun gençlik kolları falan ya da durumun iyi
Hiçbir şey de almıyorum. Başa kim gelirse gelsin halk memnun ooolmayacak. Yoksa şimdiki yönetimden memnun olduğum söylenmez. Birini savunmak için ondan geçinmeyi göz önünde bulunduran biri değilim. Her zaman adilimdir.
sol birisi başa geçerse net söylüyorum sıçtık
O iş biraz yaş
Hayır böyle
Komünistler rusyaya
MANSUR BAŞKAN🇹🇷
Rüyalarında belki
merak etmeyin yakındır o akp inanılmaz derecede kan kaybediyor
yaklasan seçimde de zaten göreceksiniz
Kesinlikle