Gerçekten mevcut adamlar artık bir şeyleri kaybetmeyi anladıkları zaman ne kadar çirkef izleri varsa göstermeye başlıyorlar, önce tehditler sonra kurşunlar.
31.03.2023 Cuma 16:52

Gerçekten mevcut adamlar artık bir şeyleri kaybetmeyi anladıkları zaman ne kadar çirkef izleri varsa göstermeye başlıyorlar, önce tehditler sonra kurşunlar.
31.03.2023 Cuma 16:52
Olayın önünü arkasını bilmeden, henüz aydınlanmadan, sonuçlanmadan aynı İyi Partili yetkililer ve Genel Başkanı gibi çıkıp açıklama yapmak, böyle bir konu açmak, üstelik ardından olayın aslı ortaya çıktığı halde bu söyleme ve aynı paylaşımlara devam etmek, arkasında durmak ne kadar iyi niyetli davranışlar onu da bilemedim. 🙄
"HIRSIZI KORKUTMAK" İÇİNMİŞ
İnşaatın güvenlik kameralarını inceleyen polis, silah sıkan kişinin inşaatın bekçisi M. E. olduğunu belirledi. Polis tarafından evinde gözaltına alınan M. E. işlemleri için emniyete götürüldü. M. E.'nin akşam inşaata hırsız girdiğini fark etmesi üzerine hırsızları korkutmak ve kaçırtmak için silah sıktığı, hırsızlar parti binası yönüne kaçınca o tarafa doğru hedef aldığı ve kurşunlardan 2 tanesinin de parti binasına isabet ettiği tespit edildi.
M. E.'nin emniyetteki işlemleri devam ederken söz konusu inşaat görüntülendi. İnşaatın İYİ Parti İl Başkanlığı binasının karşı cephesinde bulunduğu bina ile arasından D-100 karayolu geçtiği görüldü.
ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na isabet eden kurşunlarla ilgili yapılan çalışmaların ardından Bayrampaşa'da olayda kullanılan, bulundurma ruhsatlı silahla birlikte gözaltına alınan inşaat bekçisi M. E. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Sorgusu tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.
İFADESİ ORTAYA ÇIKTI
M. E., mermileri hırsızlara sıktığını öne sürdü. Güvenlik görevlisi M. E.'nin İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki ifadesi ortaya çıktı. İYİ Parti binasının karşısındaki inşaatta güvenlik görevlisi olarak çalıştığını söyleyen M. E.'nin "Hırsızları korkutmak için ruhsatlı silahımı çıkararak havaya doğru ateş ettim. Silah sesini duyan şüphelilerin aşağı doğru hızla kaçtıklarını gördüm. Sabah olunca da uyamaya gittim" dediği belirtildi.
Sen tesadüfe bak bir gün öncesinde Recep efendi tehdit ediyor Bir gün sonrasında kurşunlama olayı oluyor ama hırsız kovalıyor buna kimse inanmaz �stelik inşaat bekçisinde silah olmaz silah olursa da vur yetkisi yoktur
Öncelikle parti tutmuyorum ama gözünüzle kimin yaptığını görmeden bir yorum yapılmasını doğru bulmuyorum.
İnstagram kullanmamakla doğru bir karar mı veriyorum? ↗
Zahmet olmazsa bu soruya bekliyorum bir de ankete oy verirsen sevinirim.
EİC için teşekkür ederim
Rica ediyorum
Normal her seçim öncesi illa birsey oluyor zaten Allah kötülere fırsat vermesin
Cevap
3Cevap
Her zaman demokrası✌🏻
nefret ediyorum şu siyasetten
Allah belalarını versin
Bilemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?