2023 Türkiye genel seçimlerinde millet ittifakı seçimi kazanabilir mi?

Açıkçası benim tamamıyla bir umudum kalmadı sadece kendi fikrimi söylüyorum, aylardır iyi parti başkanı Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olmaması konusunda mesaj verirken, iyi partili milletvekillerinin Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını sıcak bakmazken, onun adayı olmaktaki diretmesinden kaynaklı olarak Meral Akşener masadan çekildi.

Ben şunu anlamıyorum bunca zamandır seçim kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu hala neyin adayı olması derdindesin ki? Kimse sana oy vermiyor vermeyecek de,

Ocak 2023 yılına girmişiz adam gibi çıkacaksın diyeceksin ki Mansur Yavaş ortak adayımız bitti anladın mı millet Mansur yavaş'ı istiyor sen gidip de Kılıçdaroğlu gibi kaç seçim kaybetmiş adamı ortaya koyarsan böyle dağılır.

Demek ki neymiş diktatör dedikleri Tayyip Erdoğan'dan da diktatör olanlar varmış.

Mansur Yavaş oy dağılımı

Ekrem İmamoğlu oy dağılımı

Tabii şöyle bir şey de var tam tersi bir durum söz konusu olursa Meral Akşener ortada kalacak.

Gelen tepkiler ve istifalar hayır yani ben anlam veremiyorum madem bu kadar istenmeyen bir insansın Kemal Kılıçdaroğlu neden insanları bu kadar zor durumda bırakıyorsun ki kaç seçim adayı oldun kimse sana oy vermedi olma ne kadar koltuk sevdalısı bir adammışsın.

Altılı masa oldu 5'li masa 😂 bu iş kesinlikle ak Parti'ye yarayacak millet ittifakı kaybedip dağılacak, Bir de neymiş efendim parlamenter sisteme geçeceklermiş siz daha kendi aranızda anlaşıp da kimin aday olacağını geçemediniz 😂

#GeceMuhafızı

#Secim2023

03 Mart 2023 Cuma Saat 18.00

Kesinlikle kazanabilir
Kesinlikle kazanamaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
İYİ Parti Ortadoğu Politikaları Başkan Danışmanı Bülent Gürsoy partisinden istifa ettiğini açıkladı:Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığını destekliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Muharrem İnce:Ben Cumhurbaşkanı adayıyım, Meral Akşener de başbakan olsun. 😂😂😂😂😂