Emekli amirallerin lojman ve koruma hakları iptal edilmiş. Sizce haklı bir karar mı, yoksa saçma mı olmuş? 🤔
Evet, iptal edilmesi çok iyi olmuş
Hayır, iptal edilmemesi gerekirdi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Montrö’nün geçersiz olması diye bir durum var. Gidip Kadeş Antlaşması’na kafayı takmak gibi bir şey.
İmzalayanlar da senin makamının emri ile imzaladı.
Tipik Erdoğan ona her zaman oy kazandıran agresif ve baskın karakterli. Bu agresif tavır her zaman oylarını arttırmıştı lakin 2018’den beri işe yaramıyor hiç bir siyasi manevrası.
Yorumları okudum. Ama yorumlardan çok yorumların altındaki "beğenmeme/dislike" oranlarındaki fazlalık dikkatimi çekti. Bu kin niye? Adam düşüncesini söylemiş, doğru ya da yanlış, kendi düşüncesi… Hani sorsan, “Amiraller neden haklı?” desen, hepsi der ki bir ağızdan, onların ifade özgürlüğünü savunuyoruz.
Daha forumda bir arkadaşının görüşlerine tahammül edemiyorsunuz, sonra da ifade özgürlüğünden bahsediyorsunuz öyle mi? Diyeceğim tek söz, “tabi, tabi…”
İnsanların –hiçbir hakaret ya da etikdışşı bir söylem içermeyen- özgür görüşlerine dislike atıp, onları görüşlerinden dolayı protesto edip sonra da özgür düşünceye saygıdan bahsetmekle hangi kafayı yaşıyorsunuz tahmin bile edemiyorum. Benim şu yorumum da dislike yağmuruna tutulacakmış, hiç umrumda değil.
Hiçbir partiyi desteklemişliğim ya da oy vermişliğim, siyasi bir ideolojim, partizanlığım yok. Ama özgür düşünceyi tahammülsüzlere ve darbe çığırtkanlarını eleştirenlere dislike atanlara takınacağım tek tavır, “hadi canım selametle” deyip yanlarından geçip gitmektir…
kimsenin görüşüne karışılmıyor zaten tvlerde neler neler söyleniyor ama bu amirallerin yaptığı iş değil sadece gecenin 2-3 ünde bildiri yayınlamak bile başlı başına sorun. pazartesi gündüz yayınla kimse salak değil ve iktidarda da boncuk boncuk terleteceğiniz başbakanken kendisine küfür edeceğiniz erbakan yok. hele bir tanesi var bunun nasıl türk ordusunda olduğunu anlayamıyorum. adam pdy yi güzelliyor.
Cevap
75Cevap
Koruma hakkı lojman nedir gadası. Maaşlarının 3/2'sini alacaksın o zaman bir daha böyle yapabiliyorlar mı?
Son zamanlarda gerek Kanal İstanbul, gerekse Uluslararası Antlaşmaların iptali yetkisi kapsamında Montrö Sözleşmesi’nin tartışmaya açılması endişe ile karşılanmaktadır.
Türk Boğazları, dünyanın en önemli suyollarından biri olup, tarih boyunca çok uluslu antlaşmalara göre yönetilmiştir. Bu antlaşmaların sonuncusu ve Türkiye’nin haklarını en iyi şekilde koruyan Montrö; sadece Türk Boğazlarından geçişi düzenleyen bir sözleşme değil, Türkiye’ye İstanbul, Çanakkale, Marmara Denizi ve Boğazlardaki tam egemenlik haklarını geri kazandıran, Lozan Barış Antlaşması'nı tamamlayan büyük bir diplomasi zaferidir. Montrö, Karadeniz’e kıyıdaş ülkelerin güvenliğinin temel belgesi olup Karadeniz’i barış denizi yapan sözleşmedir.
Normal. Burası Türkiye. Baksana aşağıda yoruma. 25 yaşında işi gücü olmayan doğal olarak vergi bile ödemeyen tipler gelmiş 40 senesini maaşlı ya da maaşsız farketmez vatana millete harcamış adamlar hakkında ahkâm kesiyor. Hemde neden? Fetocu tiplerin hala tsk içinde barındırdığını ifşa ettikleri için. Aslında olması gereken kaliteli bir iktidar olsa bu adamların bu subayların açıklamalarını ve paylaştıkları görüntüyü saklamak gizlemek yerine üzerine gider ve o kirli atamaları durdurur. Göz göre göre yıllarca Ergenekon ve Balyoz operasyonu ile tsk yı fetoye sunanlar yalan dolan tezgahlar ile temizledik demelerine rağmen eksilen kadroları tamamlamaya devam ediyorlar. Ve ilginç bir şekilde 15 Temmuz da kahraman olduğunu söyleyen halk bu Takkeli subayların tekrar orduya girmesini alkışlıyor.
👏👏👏👏👏
Eksileyen 6 kişi net fetocudur.
O kadar cok korkuyorlar ki emeklileri, üniformasını yıllar önce çıkarmış olanlarin bile tamamen ülkesi için endişeyle yazılan bir öneri bildirisine bile tahammülleri yok.
Haklı haksız olayını geçti bu konu. Birileri kafasını kaldırsa ezme politikası. Zamanında başbuğ paşa mit ten fetocularin tutuklanması için isim listesi talep ettiğinde bir gecede torba yasayla askerlerin askeri mahkemede yargılanmasını kaldiranlar hala görevini ifa ederken gerçek vatansever ve vatanı için hayatını bu yola adamış masum insanlara bir hakarettir bu. Gerçi bu ülkenin genelkurmay başkanının bile zamanında hapse atıldığı ve müebbet verildiğini bildiğimizden çok da sasirmadigim bir konu.
Ayasofya Imami laik Türkiye Cumhurriyeti yikilmali diyor, Erdogana göre ifade özgürlügü.
Apo'nun terörist kardesi kirmizi bülten ile aranan Osman Öcalan TV'ye cikiyor, Erdogana göre ifade özgürlügü.
Amiraller Montrö hakkinda yorum yapiyor, hemen darbeci terörist.
Bu ülkede Erdoganin isine yaramayanlari konusan herkes terörist veya darbeci. Erdogan ama isine yara Osman Öcalan gibi terörist bile serbest dolasir.
**Normalde halkın bu kadar yoksulluk çektiği bir ülkede birilerinin bedava hayatlarda yüksek emekli maaşları ile halkın gerçeklerinden izole , ayrıcalıklı yaşamlar sürmesini asla kabul etmiyorum. Bu adalet değil, hırsızlıkve haksızlıktır.
**Amaaa şu da var ki, ağzını açıp, demokratik bir hakkını kullandı diye insanları hainlikle, teröristlikle yaftalayıp her türlü ahlak ve yasa dışı yolla linç etmeye çalışmak ta HAYDUTLUK tur.
Yanlış bir düzen içinde türeyen farklı yanlışları yaşadığımız bu ülkede hiç kimse ne adalete ne de yarınına güven duyamaz.
Yiğit Bulur’un 3 maaş alması nedir?
@Sempatic_oOo Onun gibi daha neler var... O yüzden zaten ilk paragrafta bu ve benzeri haksız , ahlaksız durumları eleştirdim. Bugün , insanlar bu kadar işsiz ve kötü şartlarda çalışıyorlarsa, ekonomik sorunlar yüzünden aileler parçalanıyorsa, birileri haksızca lüks yaşamlar sürüyorlar diye oluyor bu durum.
Dünyanın her yerinde emekli rütbeliler korunur, izole yaşatılır. Bu vatanın ve milletin için şarttır.
O adamın güvenliğinden sorumlusun yoksa ülkede ne istihbarat kalır nede ülkende güç kalır.
@Sempatic_oOo Dünyanın her yeri dediğin şey , kapitalist dünya düzeninin bir sonucudur ve her yerde olan şey sırf bundan dolayı doğru kabul edilemez. O zaman onlara da cennet garantisi versinler madem.. Böyle sakat bir adalet ve eşitlik anlayışı olmaz. Sokakta çöp toplayan garibandan hiç bir üstünlükleri yok.
Amirallerin görüşüne sonuna dek katılıyorum. Ancak bu kadar çok Amiralin bir bildiri yayınlaması doğru bir hamle değil ne yazık ki. Sosyal medya üzerinden ya da TVye çıkarak vs yayinlayabilirlerdi. Yasalara aykırı sanırım bu durum. Sonuçta emekli de olsalar TSK ile bağlarını koparmadilar. Bir çok rütbeli ile samimiler görüşüyorlar lojmanda kalıyorlar vs. Bu hükümet tarafından tabii ki bir darbe ihtimali olarak görülür. Yayınladıkları saat de gece olunca akıllara şüphe gelmesi kaçınılmaz olur. Niyetlerinin bu olduğunu söylemiyorum ancak karşı oldukları hükümet bu kozlari kullanır haklı olarak. Üzüldüm açıkçası böyle rütbeli yıllarını TSK ya vermiş insanların bu duruma düşmelerine
Eyvallah. Eksileyenler neden eksiledi anlayamadım. Amiralleri eleştirdim desem değil Hükümeti desteklemek hiç yok yorumumda. Yanlış gidilen bir yola doğru diyerek mi vatansever olunur.
Cok kisa ve öz bir soru, bu 104 kisi kimin adina konusuyor, kimi temsil ediyor?
Hicbir demokratik ülkede, asker devletin isine karismaz, siyaset yapmaz, meclise karismaz. Türkiyede darbeci kafasi var, TSK nin icin icerisinde HALKIN iradesine saygi göstermeyen üniformali, Asker degil , VATAN HAINIDIR, TÜRK MILLETININ düsmanidir!! BU sitede dolasiyor 75 yasinda bir sapik TSK dan emekli, torunu yasinda kizlara yürüyor, porfilinede asker hatirlari koymus ama torunu yasinda kizlara anal , oral nasil yapilir aklinca guru tarif ediyor. Her bilezik altin degildir, ici bakirda cikabiliyor.
Eksilemeniz birsey degistirmiyor, bakin fikriniz yok, sadece dogrularimi eksileyip kaciyorsunuz. Bu 104 vatan haini, birde Atatürkü kullaniyor, Atatürk istismarciligi yapiyor.
O 104 tane emekli maasi alan pasalarin hizmetlerini ne yaptiklarini arastirin sadece TSK olduklari hic her türlü is yapmadan haklara sahipler, yüksek maaaslara, ayricalikli evlere, korumalara... SIMARTILMIS diktatör kafali BUNAKLAR
Ben cevabi yazdim ama AkTroll ekibi sildi. Anketide manipüle edebileceginizi saniyorsunuz.
Önümüzdeki secim gideceksiniz, ve yargilanmalariniz baslayacak.
@AteistDüsünenKardes ulan serrrefsiz hain göttveren, Türkiyeye zarar vermek icin her hainligi yaptiniz, fetösünden tuttur ABD, AB, pkk hepsine usaklik yaptiniz ama 20 yildir indiremiyorsunuz, niye? cünkü karsinizda TÜRK MILLETI, HALK var.
Kemalin itleri diye ananiza küfür eden teröristle ortaklik yaptiniz, trollerinizle, medyanizla, balon ekremi IBB yaptiniz , ne doldu? 2 senedir birikim harciyor, kasa bosaltiyor istanbulu bitirdi..
Elinize Türkiye birakilsa, 2001 yili öncesi Türkiyeye yine döneriz.
Itse sizin hayalinizdeki Türkiye buuu
https://www.youtube.com/watch?v=_QsItAp9e1A
Benim yorumlarimi silen site yönetimi bu vatanini bir kac bin liraya satmis ve bana hakaretler yagdiran AkTrolle neden ses cikartmiyor?
@AteistDüsünenKardes geri zeka pislik cirkef vatan haini fetö rum bozmasi, kimi kimin ülkesinde yargiliyorsun vatan haini rum artigi? Serniden yakinda evinden aliriz, kaygisiz ol.
En iyisini yapmışlar. Emekliler olarak hadlerini bilmeleri gerekir. Kalkıp da yok şu amiral tekkede namaz kılmış falan filan insan bu sonuçta istediği yerde namaz kılar. Sizi ilgilendirmez. İstifa edende var içlerinde bir şekilde ayrılan da kalkıp da dışarıdan biri olarak ordu içine yön verir, milletin seçtiklerine de parmak sallar niteliğinde bildiri yayınlayamazsın..
Darbe planlarini hep dkkdakiler yapar çünkü boş beleş oturmaktan başka fazla yapacakları başka birşey yoktur. Bunu dkk da bahriye askeriyken bir komutanimiz söylemişti. Gayet de haklıydı. Yarbay hergün saatlerce erlerin başında durup mıntıka temizliği yaptirirdi. Şeytan canı sıkılınca uşağını öpermiş bunlarınkisi de tam o hesap
103 imam oturup bildiri imzalasan seray gelecek diye yirtinanlar şimdi bu kadarıda olmamalı adamlar ne yapmış diyor. Beyninizi mikiyim. Neymis yıllarını vermişler. Darbe yaparak ya da yapmaya zemin hazırlamaya çalışarak mi büyük şeyler yapmış oluyorlar. Askerin tanrı gibi görüldüğü zamanlar geçti. Herkese dokunulur dokunmalıdırda
Imzalasa irtica gelecek *
Bu ülkeye yıllarca hizmet vermiş stratejik görevlerde bulunmuş insanlar için birgün öyle birgün böyle konuşan siyasetçiler için harcamasını icime sindiremiyorum eğer birinin elinden haklar alınacaksa bu ülkeyi hergecen gün karanlığa götüren Tayyip ve ekibi arkasından da hükümet saksakcisi herhangi bir fikri olmayan koltuk sevdalısı bahçeli olmali
Nerede ifade özgürlüğü, nerede demokratik yönetim, nerede haklarını savunma? Bence yanlış olmuş, insanlar özgürce kendi düşüncesini ifade edebilmeli. Haa ülkeye ve bütünlüğe aykırı bölücü bir faaliyet gösterisi varsa bunu alenen yapıyorsa ve faaliyete geçiriyorsa hakları elinden alınsın. Ama bir söz için yıllarca orduya hizmet etmiş kişilerin bir anda her şeyi elinden alınmamalı diye düşünüyorum.
Ben bildiriyi okudum, sıkıntı yok neden abartıldı anlamadım.
Ayrıca cem amiral gurdeniz mavivatanin isim babası onların sayesinde Akdeniz'de mavi vatan ile hak sahibi olduğumuzu dünyaya duyurduk, e hükümette bu adamları destekledi ve bunun ekmeğini yedi şimdi kalkmış bu adamları ne için suçluyorlar
Öcalan'ın kardeşini TRT de konuşturanlar , Ayasofya imamının şeriat acikmlasina bir şey demeyenler şerefli Türk askerini hedef alıyor Erdoğan'ın amacı da niyeti de belli , cumhuriyeti yıkmak , hedefine ulaşmasında yardım edenlerinde Allah belasnj versin
Onlarin tek hatasi gecenin korunde yazili olarak boyle bir yazi yayimlamaları. Amaclarinin darbeyle alakasi yok. askeri bildiriler bu saatlerde yazili yapiliyor diye aliskinlar sanirim. Ha bir de bunlar emekli amiral dusunemediler mi boyle bir bildirinin baslarini belaya sokacagini? bence gundem degissin diye iktidar tarafindan yapilmis bir durum bu
Bu durumu destekleyenler gün gelicek çocuklarına anlatacakları yüzü olmayacak her zaman ki gibi o gün geldiginde ben oy vermedim bu iktidara diyecekler.
Bunu duymak için 5 yıl daha sabredicez çok değil.
Bu ülkede doğruyu söylersen başına gelmeyen kalmaz. İşte örnek.
Ülkenin ne kadar keyfi bir yönetime sahip olduğunun, hukukun değil tek adamlığın üstün olduğunun belgesidir bu durum.
asıl anlamadığım tsk'nin (emekli) üyelerinin siyasi yorum yapmasını yanlış bulanlar jandarmanin emniyet genel müdürlugun siyasi yorum yapıp hükumete sonuna kadar bağlıyız demesine ses çıkarmıyor
Haklı bir karar. Emekli amiraller, 15 Temmuzda darbe yapmaya çalışan fetöcü askerlere gereken cevabın verildiğini gördüler. Ondan sonra başka bir darbe kalkışması olamaz. Hiçkimse milli iradeye göz dikemez.
Tamamen haksız bir eylem. O adamlar çok doğru bildiri yaptı. Kimse kusura bakmasın zoruna gidenler, işine gelmeyenler o adamları darbecilikle suçluyorlar şimdi. Ulan ülke gitti elden be, en son 10 gün önce boğazların yönetimi İngilizlere verildi. O kanal İstanbul da yapılırsa, abd savaş gemileri Karadenize burnumuzun dibine gelecek. Bi anlayın şunu dicem ama, kanal İstanbul dedikleri şeyi, bu ülke de TV kanalı sananların sayısı ülke nüfusunun %45 i
Yayınlanan yazıları okumanızı arastirmanızı tavsiye ederim. Derin düşünün. Yayınladıkları yazı Türkiyenin aleyhinedir. TSK de toplanıp gerekli kararları almıştır. 104 emekli amiralin hakları kısıtlanıp, gözaltına alınması uygun görülmektedir. Bu benim düşünecemdir. Böylede olmalıdır.
Ya ben bildiriyi okudum ya ben malım ya vatan hayiniyim kötü birşey yokki bildiride haksızmıyım eğer yanlışsam lütfen yorum yazın duzeltin beni bu arada karar çok saçma utanç verici böyle birşeye gerek yoktu
iktidar da kalmak için gündem de hep tehdit korku yaratarak uyutma zaman güç kazanma davranışları samimi değil iktidar.
Mafyalar mitinglere katılsın , silahlanma çağrısı yapsın,
Amiraller bildiri yaptı diye hapse atılıp bunca emekleri boşa gitsin.
Eee hani nerde düşünce özgürlüğü, nerde demokrasi?
hiç anlamadığım bir durum yüksek kademeden memur emeklilerine Bir de lojman tahsis ediliyor güvenlik görevlisi tahsis ediliyor her memur emeklisinin sahip olmadığı çok güzel haklara sahip oluyorlar zaten burada bir sıkıntı var
Pkkk yi unuttun ama knk
Uzun yıllar etkin görevlerde bulunuyorlar abi. Mesela doğuda PKK'ya ağır darbeler indiriyor bir kısmı ya da havada Yunanlar a zaiyat veriyor vs. Emekli de olsalar hedef olabilirler. sonuçta eşzamanlı olarak birkaç emekli Amirale suikast duzenlense bu ülkenin prestiji açısından büyük bir yıkım olur.
O zaman ekemğini yedikleri devlete karşı sadakatleri de üst seviyede olmalı
Bu adamlar mavi vatani ortaya çıkardıkları için fetullah onları ergenekon diye hapse attı tam 6 sene içerde yattılar ben bildiri okudum ters bir söz görmedim
Abi binlerce rütbeli emekli asker var. Bu yapılanı yanlış olarak nitelendirsek dahi genelleme yapmak doğru olmaz
İsabet olmuş
Geç bile kalindi
Devletine kafa tutan itin ekmeği kesilmeli..
Önünden yal canagi alınmalı
Az dahi bu karar. Devamı gelecektir, gelmeli de. Kimse bu devleti alanen tehdit edemez. Burası Muz Cumhuriyeti değil.
Devletin verdiği hakları bir tane hükümet sırf işlerine gelmeyen bir bildiri yayınladılar diye gaspediyor. Bu ülkede can ve mal güvenliği olduğuna nasıl ikna edecek bu devlet şimdi insanları?
Kesinlikle haklı bir karar. Daha beter yaptırım uygulanmalı. Yaptıkları hareket tamamen Tğrk milletini küçük düşürmektir. Herkes fikrini söykemekte özgür ancak bildiri yayınlamak ne haddine!!!
Türk* o kadar tepkiliyim ki sinirden yanlış tuşlara basıyorum🤦♀️
Eksileyen ve eksi atacak her bir kişinin demokrasinin anlamını bilmediği nettir. Terörizmle beslenen zihniyettir. Fikri söylemekle darbe yapmak arasındaki farkı anlamayan çocuklardır.
Farketmez onlara emekli olunca oyak bir iki trilyon para veriyor zaten onunla yüztane almışlardır şimdiye kadar ama herkes haddini bilecek sen kimsin lan askersen ne olmuş madem siyaset yapacaksın git partiye kur partini yap
Çok yerinde bence. Ayrıca emekli olmuş askere lojman , koruma lüKSü nedir? Bedavaya mı çalıştılar?
Bildiri üzerinden kendi çıkarlarını oluşturmak için güzel yolunu buluyor bu hükümet yazık ne diyelim.
Bakın akp Kanal İstanbul'u yaparsa işimiz biter. Açın okuyun Montrö sözleşmesini. Her Türk vatandaşı bunu bilmeli.
Biliyor musun şu siteye girince bazen sorguluyorum bu kadar cahil ve vatan haini nasıl bir araya toplanmış diye. Aferin yobazlar devam edin çakma türkler?
Bu ülkeye hizmet vermiş herkes yorum yapabilir. Ben yoruma değil söylenenlerin gerçek olup olmadığına bakarım.
Ulan adamlar bitmiş neyin darbesi ayrıca sadece amiraller değil ateşeler ve milletvekilleri de bildiri yayınladı onlarda mı darbe yapacak saçma bil algı oluşturuluyor.
Aynisini erdogana yapilacak.. Eden bulur dunyasi
Akpliler ne yapiyorsa kendi kuyusunu kaziyor
Secimde onlara guzel bir selam cakacam
Evet haklı bu siyaset meselesi değil. Başka yerlere çekmeyin daha önce darbe girişiminde neler yaşandığını ne çabuk unutmuş herkes
Parmak basılan yerler doğru olsa da bunu yapmaları gerekenler onlar değillerdir. Bu durum siyasetin alanına giriyor. Siyaset askeriyeye, askeriye de siyasete karışmamlı. Bir zahmet muhalefet partileri bu işleri yapsınlar lütfen.
Evet haklı bir karar. Ordunun görevi belli ne o örgütlenip ayar vermeye kalkmalar
Bu ülkeyi bölemeyeceksinizzz ezanlarımızı susturamayacakdjdkdlskdrşsşsmsşskdjdmclfkfkfl
Haksız bir karar. Kim sesini çıkarsa al aşağı ediyorlar.
Çok yanlış bir karar. Sadece tedirgin olduklarını söylediler. İnsanların emeği bu kadar hiçe sayılmamalı. Sadece güç göstergesi bu çok üzüldüm açıkcası
Tam içeriğini bilmediğim konular hakkında karar vermek istemiyorum ama ani alınmış bir karar olarak düşünüyorum
Monopoly, den, ghostcastle, dan, scrable, dan sıkıldı amiral battı oynuyor herhalde şimdi cumhurbaşkanı😄
Amiraller çok haklı. Montrö antlaşması devletimizin güvencesi.
Hukumetteki ilgili sahislarla ayni finikirde olmassan herseyi yapmaya haklari var onlarin
Herkes bildiriyi imzalayan amiralleri konusuyor da sarikli amirale ne oldu
adamlara yapılan sadece haksızlık bu askerler doğru söylerken saptırılıyo
birbirlerini yesinler umurumda degil al birini vur ötekine hepsi aynı
Lütfen bu sitede siyaset konuşmayın vatana millete faydalı olmak istiyorsanız aziz sancarın bir sözü var siyaset yapmayın bilim yapın siyaset konuşmak sizemi kaldı ülkede yeterince siyasetçi var herkes işini yapsın
Lütfen
Bilim de yapamıyoruz. Yaş 30, 2 lisans mezunuyum işsizim. Her işi yaptım bugüne kadar. Tuvalet temizledim, otoparkta çalıştım, benden küçük yaşta olanların alt kademesinde çalıştım...
Ama insanca yaşayamıyorum çünkü asgari ücret yok
@RRRaskoInikov Ülke berbat bir halde siyaset konuşulmalı, insanlar görmeli ve bir şeyler duzeltilmeli. Su anki siyasiler siyaset yapamıyor zaten köy kahvesinde gibiler
@selenatorsari atatürkçü bir genç olarak siyaset yapmanın fayda sağlıyacağını düşünmüyorum tek çare tek çare kendimizi geliştirmemiz diploma almak mesele değil mesele dil öğrenmek işinin ehli olmak işveren şuna bakıyor seni onlardan ayıran ne kaç dil biliyorsun diksiyonun nasıl burda diploma almak mesele değildir
ATAM Mustafa Kemal Atatürk bu cumhuriyeti siyaset yaparak kurtarmadı 48 tane fabrikayı siyaset yaparak kurmadı benim atam bunları azim kararlılık ve eğitimli oluşuyla milleti tek çatı altında siyaset yapmadan kurdu bu cumhuriyet böyle kuruldu eğer amacınız farkındalık yaratmaksa gece gündüz demeden vatan için çalışın biz bu zor günleri hep birlikte atlatacağız
Aziz Sancar da boş konuşmuş. Türkiye gibi bir ülkede siyasetle ilgilenmeyen insan salaktır. Düzgün kurumların olmadığı tamamen tahakküme dayalı bir ülkede yaşayıp da ''Eehehe ben bilim yapacam'' sığlığında davranmak mümkün değil
Bu arada Atatürk de siyasetin babasını yaparak ülkeyi kurdu. Siyaset yapmasa bugünkü cumhuriyeti asla kuramazdı, Atatürk tam bir siyasi deha mk ne siyaset yaparak kurmaması?
@Ragnar_Lodbrok millet sağ sol kavgası yaparken aziz sancar bilim yapıyordu adam ülkeye Nobel ödülü getirerek ülkemizi gururlandırdı bunu siyasetle yapmadı senin gibi siyasetçi olmayan insanlarda milleti kutuplaştırdı elbette herkes siyasi fikrini söyleyebilir ama kutuplaştırmadan
Adamın getirdiği Nobel ödülünün ülkeyi gururlandırması da tartışmalı. Mesela benim umrumda değil. Nobel'i şahıslar kazanır, dahil oldukları ülkeler değil.
Bu konuda çok ortadayım. şu an için yaptıkları gereksizdi gibi geliyor.
Saçmalığın daniskası, darbeyi çağırıştıracak tek bir kelime yok. İktidar yine bulmuş bir bahane yine askerimize olan düşmanlığını gösteriyor
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.
Askerden öyle korkuyorlar ki, odleri kopuyor hükümetin, yanlış olmuş.
umrumda degil bu dunya kimseye kalmaz 7 sulalerine de kalmayacak. yolun sonu gorundu diye böyle seyler ile ari kovanina çomak sokmaya gerek yok.
DOğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Söyleyen askerse darbe iması gibi algılanır
Taraflı bir yargının vereceği karar bu olur.
Şey değil mi bu dostum, padişahlık-saltanat...
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 1 Kasım 1922'de kabul ettiği kararname ile saltanat kaldırıldı, 2010-2021 yılları arasında sessiz sedasız tekrar kabul edildi...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?