Dün gece saatlerinde 103 emekli amiral bir bildiri yayınladı ve gece yarısı hepsi gözaltına alındı. Sosyal medyada insanlar ikiye bölünmüş durumda bi taraf #HaddiniziBilin derken diğer taraf #AmirallerOnurumuzdur diye gündem oluşturdular. Bu bildiride özetle;
Son zamanlarda Kanal İstanbul ve uluslararası antlaşmaların iptali yetkisi kapsamında Montrö sözleşmesinin tartışmaya açılması endişe ile karşılanmıştır.
'Türkiye'nin haklarını en iyi şekilde koruyan Montrö'nün iptaline yönelik tartışma konuları ve her türlü söylemden kaçınılması gerektiği kanaatindeyiz''
''Şanlı bir geçmişe sahip olan Deniz Kuvvetleri komutanlığı personelinin Atatürk ilke ve devrimlerine göre yetiştirilmesi elzemdir''
Sizce bu bildiri bir darbe sinyali olabilir mi yoksa TSK devletin bağımsızlığını etkileyecek önemli antlaşmalarda fikrini beyan edebilir mi? #HzLuciferrr
Asker siyasete karışamaz, bu amiraller fetöcüdür.
Amiraller haklı montrö tartışmaya dahi açılamaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dün gece emekli Amirallerin yayınladığı Montrö bildirisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sosyal Medyada halk ikiye yarilmadi. #HaddiniziBilin tagi yaklasik AkTroller ve botlar tarafindan yükseltilmis bir tagdir, icinde gercek insan yoktur. AKP bu yöntemleri FETO'dan ögrenmistir zamaninda FETO sosyal Medyayi böyle kullanmistir.
Askerlerimize en sonra darbeci denildiginde mevcut hükümet FETO ile birlik olup Vatansever askerlere darbe yapmistir. Asil suc budur.
Amirallerin aciklamalari dogru oldugu gibi, darbe ile falanda alakasizdir. AKP yine magdur edebiyati yapip oy toplama derdinde...
Amiraller işine baksın haddini bilsin diyen akp bir zahmet adaları silahlandiran yunanlara iki çift laf etsin. Birkaç kanal dışında haber veren bile yok. Düne kadar besledikleri fetoculerden darbe yiyen hükümetten öğrenecek bir had durumu yok kimsenin
@AteistDüsünenKardes bugüne kadar bahçelinin kime ne verdiği veya vwrdirttiği ortada. O nedenle devam edin siz avuçlarınuzı yalamaya. Eskide kaldı artık o günler.
@AteistDüsünenKardes daha düne kadar sen de milliyetçilere pkk lılara sövüyordun. Şimdi hep beraber koyun koyunasınız. Ya da islamcıları sevmeyenler saadetlerine kavuştular. Geçin bu basit savunmaları.
Ben PKKya söverken siz PKK ile megri megri yapiyordunuz. Ben FETOya severken siz FETO yarismalari düzenliyordunuz okyanus ötesine selamlerinizi gönderiyordunuz.
@AteistDüsünenKardes e ben de onu diyorum kardeş. Dün sövdüğünle bugün kucak kucağasın ben de dün kucak kucağa olduğuma bugün sövüyorum ben hain olduklarını gördüm ama sen napıyorsun 😆😆😆
@AteistDüsünenKardes bazen hain olduğunu bilsen de güçlenmen laızm. Anlaman kolay ama kabullenmem zor o nedenle kızamıyorum size. Ama pkk yla kucak kucağa olmanızı kabullenmeniz ve savunmanız bahçelinin neden bu tafata olduğunu açıklıyor zaten. Herkes herşeyin farkında adamım artık. Düzen değişti hem de geri gelmeyecek biçimde 😅😆😉😉
Saddamda ayni düsünüyordu sanirim. Gaddafide ayni düsünüyordu. FETO özelikle kumpaslardan sonra cok özgüven kazanmisti... Neyse.
Dogru dedin herkes herseyin farkinda bu yüzden yok siz FETOcunuz, yok siz PKKlisiniz gibi sacmaliklar ile kimi kandirmaya calisiyorsun anlamiyorum iste.
Bu devran dönecek. Adalalet diye yalvaracaksiniz ama düzen dedigin gibi degistigi icin, sizi yargilayan tarafsiz hakimlerde olmayacak.
@AteistDüsünenKardes umudunuzun olması da hoşuma gidiyor en azından pes etmiyorsunuz. Kulağa komik geliyor. Tek başınıza sol bir iktidar. Cumhuriyet döneminde görülmemiş. Darbeler var pardon. 😆 Size acımıyorum biliyor musun. Siz de dedeleriniz de acımadı çünkü bu ülkede dinini yaşamaya çalışan Müslümanlara. bu ülke sizi asla affetmeyecek. Çünkü siz fırsatını bulursanız aynı şeyleri yaşatırsınız. ve bizim ilişkilerimize kadar kazılı bu. O günleri asla unutmayacağız.
1950'den sonra 8 senelik Ecevit hükümetinden haric sol iktidar olmadigi halde magdur edebiyati yapmaniz.
Bu ülkede sizin kadar kimse yolsuzluk yapmadi, vatani satmadi. Senin Müslümanlarina zulüm eden yine Müslüman sagcilardi ve hala onlar, sen neyin muhabetini yapiyorsun? Umut diyor. Anketlere bak kardesim. Millet Ittifaki, Cumhur Ittifakini gecti bile üstüne daha secime 2 sene var.
Gözlerini ac, bu ülkede kim kime zulüm ediyor bir ögren...
@AteistDüsünenKardes eeee her zamanki gibi konu burada kapanır. Çünkü verilecek cevap yoktur geçmişinizlemyüzleşmeye de cesaret edemezsiniz tabi. İşiniz zor reis sizin. geçmişiniz çok karanlık çünkü. Neyse kal sağlıcakla. Biz sizinle de yaşarız. Bu ülke hepimizin. Gerçi siz bize neler yapacağınızı söyledin az önce ama sinirle söylemişindir. Sonuçta siz hümanist ve demokrat insanlarsınız.
Vatana ihanet edenler yargilanacak evet. FETOya hizmet edip, ben bilmiyordum yeni ögrendim diye kivirmaya calisanlarda yargilancak.
Sagci veya Müslüman oldugunuz icin degil ama. Yolsuzluk yaptiniz icin, Vatani Katara suna buna sattiginiz icin, teröristler ile birlik oldugunuz icin, orduya yaptiginiz ihanetler icin kisacasi suclu oldugunuz icin yargilanacaksiniz.
Magdur rolüne girmeye gerek yok kardes. Kendinde dedin, herkes herseyin farkinda.
@AteistDüsünenKardes hakkını yemişim yazmışsın özür dilerim sustun sanmıştım. Biz ne zaman bu ülke için bişeyler yapsak siz darbe yaptınız. Biz neden seçimle gelemiyoruz demiyor da iktidarken ne başardınız diyorsun. Yahu Bi özeleştiri yapın. Bu millet neden bize oy vermiyor diye. Ama siz seçilmiş mükemmel insanlarsınız. Halkçıwınız da ama halk cahil sonuçta sizi anlamıyor. 🤪🤪. Bu ülke ne zaman başını kaldırsa biri başımıza vurdu darbelerle. Şimdi vuramıyorsunuz, vuramayacaksınız. Anketlermiş. Sen avunmaya devam et. 2 sene değil 200 sene daha gelemezsiniz iktidara. Daha yeni başladık koçum biz. Ülke esas sahiplerine yeni geçti. İzle ve gör. Kıskanma ama 😉😉😉 sonuçta hepimizin ülkesi burası
Karsinda ilk okul mezunu cahil AKP secmeni yok kardesim, sana ezberi ögretilen palavralari sayiklama bana yutturamazsin.
Bu halk demisin. Evet yürü git halka bak. Hak Erken secim erken secim diye bagiriyor, 2023 secimlerine gün sayiyor halkin durumu bu.
Yeni falan baslamadiniz da, ölüyorsunuz. Z kusaginin 80% size oy vermedigi gibi sizden nefret ediyor. Ülkenin gencligi secmeninizin gebermesini bekliyor artik.
Erdogan son Islamci iktidardi, birdaha Islamcilar iktidar olamayacak.
@AteistDüsünenKardes akşam akşam güzel güldüm Allah senden razı olsun. Katar değil de Avrupa dan bir ülkeyle geçinsek gıkınız çıkmaz. Ama Müslüman bir ülke olunca ağırınıza gidiyor. Damarlarınızda var İslam karşıtlığı. Orduda sıkıntı ne onu anlamadım. Eskiden dış güçlerin ve fetönğn elinde olan orduyu kurtardık milli savunma sanayii de harikalar yarattık ortaklarınızın terör i örgütünü neredeyse bitirdik özgür biçimde doğalgazımızı petrolümüzü de aradık bulduk. Yahu size ne laızm. Bütün dünya bize düşman şu anda. Almanya Amerika Fransa Yunanistan İsrail yani kısacası siizn taraf. İnsan Bi düşünür bunlar neden Erdoğanı sevmiyor diye. Ama onu yapacak kadar bile kullanmıyorsunuz aklınızı. Halen 50 sene önceki iktidarı düşürme siyaseti. Neymiş yolsuzluk yapmış. Çocuk mu avutuyorsunuz dostum. Geçti o devirler. Erbakan hocamızın Bi lafı vardı Allah rahmet eylesin. Biz Bi iş yapınca solcuların ne söylediğine bakarız. Eğer itiraz ediyorlarsa doğru yolda olduğumuzu anlar ve devam ederiz derdi. Olay özetle bu canım kardeşim. Birgün doğru yolu siz de bulacaksınız. Siz yanda sizden sonraki nesil.
@AteistDüsünenKardes işte sizin tüm gerçek yüzünüz şu mesajda. Saol itiraf ettiğin için. Biz bu yüzünüzü nefretinizi hiç unutmuyoruz. Aşağıladığın halk sana bir daha iktidar yüzü göstermeyecek. Ölmemizi beklemeye devam edin. Ama unutma bir ölürüz bin diriliriz.