Açıkçası ben bu tarz ilişkilerdeki kavgaları görünce hiç üzülmüyorum. Ha sevinme de sevinmiyorum ama layıktır deyip geçiyorum. Yahu sen 28 yaşında genç kadınsın, ne işin var 45 yaşındaki adamla; keza bu ünlülerin hayatı, kamera arkasındaki hayatları, hayat değil. Huzurları bile yok. Çalış, gece mekanlarda güya eğlen, alkol al, sarhoş ol, basına görün... Bu yaşam tarzına koşanlar bedelini ödemeye razı olacaklar. Demek hanımefendi de rıza göstermiş, bedelinin bir kısmını da ödemiş. Detaylarını bilemiyoruz. Belki reklam peşindedir, her şey mümkün.
İnsan olmayı başaramayan kişilerin sevgili olmaya çalışmaları üzücü.
Şiddet taraftarı değilim ama şu bir gerçek. Kimse kimseye sebepsiz yere şiddrt uygulamıyor. Karşılıklı oluyor her zaman bu tür olaylar. İnsanın herşeyden önce insan olduğunu ve konuşarak iletişim kurabildiğini bilmesi, benimsemesi ve bunu asla unutmaması gerekir.
Kadın ifadesinde hem bana hem de kendine tokat atıyordu demedi mi? Böyle sinsi ruh hastası adamlardan uzak durmak lazım. adam zaten şikayet edilme ihtimaline karşı en baştan önlemini almış. Ahmet kural hayranları nasıl allem edip kallem edip, sıla iftira atmıştır diyerek haklı göstermeye çalıştılarsa bununkiler de yaparlar. Böyle insanlar midemi bulandırıyor...
Kadının gözüne yumruk atarken kadın sabit duracak hali yok herhalde. Kendini savunurken elinden kurtulmaya çalışırken 3 5 koluna çizik atmış. Bu fotoğraflardan sonra Ozan Güven'in kadına yapmış olduğu darp olayında neredeyse eminim kendini belli etti. Bir de bu fotoğrafları siyah beyaz efekt ile paylaşmıştı enteresan.
Ozanda sadece tırnak izleri var, kadın ise yumruk yemiş gözü kanlanıp morarmış sizce kim haklı burda manyak manyak konuşuyorsunuz adam yaptığından korkmuş ki gidip şikayetçi olmamış ama kadın olmuş
Objektif bakin ve adamın yüzündeki yaralara bakım lütfen ben şiddeti savunmuyorum ne yapmış olursa olsun en fazla boşanırsın sizin ustrup çok yalnış direk dalmışsın
Kadın ilk vurmuş olabilir evet. Kadına yolu gösterir sözlü olarak siktiri çeker gonderirsin. Bir çocuk kadar kuvveti olan kadına güç kullanmak hiç bir erkeğe yakışmaz. kadina vuran erkek değil, hayvandır. Ne sebeple olursa olsun.
Yine katıksız erkek düşmanlığı görüyorum, ruh hastası faşist cinsiyetçiler sizi. Daima erkek suçludur, kadın vurmuşsa erkek hak etmiştir, kadın kendini savunmuştur ayarında bağnaz kafalarınızı ısrarla sürdürdüğünüzü görüyorum, sizin yapacağınız işe sokayım müptezeller..
Kadinin da şiddete meyilli olabileceğine kimse inanmak istemiyor kendini savunmuştur kadın demişler. Kadın da bir erkeğe zarar verebilir Jonny Depp amber heart olayında da böyle oldu. Lutfen feminaziliginizi bir kenara bırakın ve insana insan olarak bakın hakkaniyetli düşünün
Iyice abarttınız ama. Sanki 1 saat boyunca gördün sen saldırıya uğradığını birilerinden duyup yazmayin olayda siz yoktunuz herkesin işine de burnunuzu sokmayın allasen ya. Bir de kadına şiddet haberi olunca direkt otomatikmen sucu erkeğe atmaya heveslisiniz iki taraf da suçlu olabilir kimse bilemez.
Kadın muhtemelen elinden kurtulmak için tırnakladı bu zavallı insan müsveddesi de buna darp raporu aldı. Kadını dövdüğüne eminim çünkü magazin muhabirlerine her denk gelişinde çok gereksiz asabi tavırlar sergiliyor ve her an saldırmaya meyilli davranıyor. Kodumunolu
Ortada şiddet var ve kadının beyanı esas alınır tabi sonradan bu degisebilir ancak durum ortadaki kadının morlukları vs daha çok ve o morluklar için çok fazla şiddet gerekir diye düşünüyorum. Ozan Güvenin ki sanki daha çok kadın kendini korurken karşılık vermiş gibi
"Adam dövmüş kadın kendini savunmuş." Ne saçma bir düşünce. Ne yaşandığını bilemeyiz ama belli ki karşılıklı kavga etmişler işte, iki tarafı da savunmuyorum. Feminizm adı altında cinsiyetçi olmuş herkes.
Bir sanatçı toplumun aynısıdır... Bu tarz haberlerlere gündeme gelen ünlü simalar, her geçen gün toplumun kanayan yarası.. hatta toplumun yüz karası olmakta baya bir emek ve çaba harcıyorlar.. .
Yine hiçbir detayı ayrıntıyı bilmeden konuşan boş kafalar görüyorum. Üzücü insanlık. Gerçi Zaten hep öyle oldu, her zaman ilk dinlenilen taraf haklı oldu diğer tarafı dinlemeden. Yine de insanların birbirine fiziksel zarar vermesi son derece yanlış.
Yesinler birbirlerini belki azalirlar. Boyle tipleri tek bir kogusa kapatcaksin. Sag cikani hucreye alcaksin gerci bu tipler gucunun yetmediginin yaninda kedi gibi olurlar 😀Bu picin gucu ya 17 yasinda ki muhabire ya da kadinlara yetiyormus.
Sanki ozan güven çok doğru birisi nerde o varsa hep kavga küfür var olay var. sonra ben mahsumum ayakları. gazeteciye ne diyodu sana ne siktigim karıdan diyodu bu cümle bile kadına bakış açısını gösteriyo.
Şiddeti kadına, çocuğa, hayvana diye ayrıştıran, şiddet uygulayanın ve şiddete maruz kalanın birer insan olduğunu unutarak veya çıkarlarına uymadığı için unutuyormuş gibi yaparak “iyi insan” olduklarını sanan milyon canım var bu ülkede
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ozan Güven fi dizisinden sonra sapıttı bence oradaki karakteri çok iyi oynadı ve kendi içindeki ruhsal sıkıntı ortaya çıktı. Ayrıca kaç yaşında benim manken kuzenimin peşini zor bıraktı. Neredeyse 2o yaş fark vardı arada...
Beter olsunlar tek derdimiz bunlar mı kaldı şu magazin haberleri yasaklansa ne güzel olur. Gezegenimiz bile fiziken değişmeye başladı medyada habire bunlar şişiriliyor.
ikiside kendi güçleri orantısında kavga etmiş. haliyle erkek gücü öne çıktığı için, kadın daha çok hasar görmüş. bunlar olağan şeyler, hayatın akışında var çiftler arada böyle kavga eder bazıları işi söz ile halleder, bazıları işi fiziksel temasa kadar vardırır.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Olağan şeyler mi? Olmaması gereken şeyler demek lazım.
Birileri vurup kırsın diye annemiz babamız aç susuz kalıp bizi yetiştirmiyor.
iyide insanın tabiatında var şiddete eğilim. olmaması gerek ama oluyor. sonuçta annen baban'da belki kavga etmiştir. önemli olan sınırı aşmamak, aşanlarada caydırıcı ceza vermek. kadın darp raporu almış ama hani ceza? bu işin kanunen cezası ünlü ise linç yemekmi? sıradan biri yapınca kamuoyu baskısındanda etkilenmez, yaptığı yanınamı kalacak?
bir kadin ancak bir adama tokat atar ya da iter cizebilir ama böyle yumruk falan atmasi icin box macinda sampiyon olmus olmasi gerekir. Yok artik ben adama nedense inanamadim.
İlişkilerden b*kunu çıkarmadan iki taraflı şiddeti seviyorum ya. Kavga ederken birbirine girişeceksin mesela. Ama eşit. Mesela erkek daha güçlü olmasına rağmen kadında gücünü denemeyecek. Kadın vuracak erkek izin verecek falan severim öyle şeyleri. İlişki yaşıyosan kavga da edeceksin 😂
Mesela ben tokat atayım o da kafamı tutsun duvara soksun. Sonra ben tutup kaldırıp fırlatayım yere yapışsın gelsin tekme yumruk girişsin bunlar güzel şeyler bence 😬😬
Karşında ki insanı sahiplenmeye çalışmak güzel bir duygu fakat bu işi abartıp onu yönetmeye çalışırsan sonun böyle olur işte.. Azıcık mesafeli ve düşünceli olmak lazım...
Toplum olarak öylesine poh pohluyoruz ki bunları, egoları öylesine şişiyor ki, hem kendilerini çok yukarıda görmeye başlıyorlar hem de bir süre sonra hayattan keyif alamıyorlar.
Bir kadın boğulma anında zaten kurtulmak amacıyla tırnaklarını geçirebileceği bir yere geçirir, kendini haklı çıkarma çabası saçma
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bunda şaşıracak ne var biri size vurduğunda siz gül mü uzatiyorsunuz karşılık verilir tabi iyi yapmış kadın hayvan vururken tabi savunucakti kendini zaten çoğu kadın savunamadigi için ölüyor bu da öldurulmeyimi bekleseydi dövülerek
Adam kıskançlık krizine girip saldırmış dövmeye başlamış. Kadın da kendini korumak için saldırıya kendi gücü kadar karşılık vermiş bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadın gözüne yumruk yemiş ozam güven sadece tırnaklanmış. Cidden ne düşünülebilir kadın ona şiddet uygulasaydı o gidip şikayetçi olurdu mantıklı düşünün bu adamın sinir problemi var kadının halini gördünüz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadın bunları yaptıysa adama adam ne yapacak oda döver tabi