Lüks aracında burundan kokain çeker gibi videosu paylaşılan Ak Parti çalışanı Kürşat Ayvazoğlu'nun hemen iş akdi fesh edildi. Kürşat Bey alındığı göz altından "kokain değildi, pudra şekeriydi" ifadesi ile serbest kaldı. Maaşlı çalışan olmasına rağmen lüks hayatı ve aracı tartışılan beyefendinin videoda lüks gözüken aracı da aslında yan çekimin göz yanılması ile lüks gözüküyor olabilir, araç Doğan SLX gibi, lüks kısmı SLX olması... Sizin de böyle yanlış anlaşılmalarınız hep oluyordur... Siz de pudra şekeri çeker misiniz burnunuza? Sağdaki foto da yanlış anlaşılmasın sakın; sayısal loto çekilişi...Biz çocukken leblebi tozu çekerdik...
Pudra şekerine zum yapıldıda o şatafatın kaynağı sorgulanmayacakmı tabiki sorgulanmayacak. Sorarsan 15 temmuzdan girecekler ne fetöcülüğün kalacak ne pkklılığın bi bakmışsın karşında vatan fedaisi. Değil bu ülke dünya yaratıldığından beri ne böyle bir sistem ne böyle topluluk gördü para için herşeylerini verdiler. Allah utandırmasın diye diye utanmalarıda kalmadı. Ebu cehilde bile bir duruş bir şeref vardı ama ne diyorlardı yaparsa akp yapar
Tabi canim zaten ben 3 öğün pudra şekeri cekerim Tayyibin kopeklerinsen ne bekliyorsun ki bir de Soysuz Suleyman var Tayyibin yaninda 2 numara Soysuz Suleyman 3 numara da Fahrettin Koca bunlarda yavru oluyor iste 3 tane bas köpek bu arada kopek demek olmuyor ama bunlar baska köpekler Soysuzlar haysiyetsizler hala bunarin g. otunu yalayan çomarlar var nasil oluyor bu iş ya acindan ölüyorsun borç icindesin herşey almış başını gidiyor ama hersey iyi diyip bunlarin g. otlerini yalıyorsun
ilk fotoda reyiz partideki kızlara ''yapmayın bunu '' demek için orda, ikinci fotoda reyiz ''hayvanları koruma derneği'' gecesinde destekçi, üçüncü fotoda reyiz evde leğende köpük yapmış, dördüncü fotoda reyiz ailesiyle tabu oynuyor...
Haberin detayını bilmiyorum ama sosyal medyada bir söz gördüm doğru mu bilmiyorum. Herkes kokaine odaklanmış kimse asgari ücret ile porsche arabaya nasıl bindiğini söylemiyor diye bir yazıydı. Eğer doğru ise çiftçiye elinde akıllı telefon var diye hesap sorup akıllı telefonu bile layık görmeyip asgari ücret ile çalışan birinin bu saltanatini niye kimse sormuyor
Türkiye nin ilerlemesini neden bu kadar çok istemiyorsunuz? Sırf basında akp var diye girmedigin hal kalmadi. Sanki akp den oncekilerin Türkiye ye bir katkisi olmus gibi akp nin veya onun icindekilerin her yaptigi yanlisi konusmaktan baska bir sey yapmiyorsunuz. Hangi parti iktidara gelince sizin cebinize binler, milyarlar dolduracak saniyorsunuz? Hepsi kendi cebine calisacak. Peki sizin bu iktidarla derdiniz nedir? A b c d farketmez hangisi sizin gelecek dediginiz dunya yi size hazir kuracak? Madem iktidara gelirsem iste secilirsem sunu sunu yapacam diyen secilmeden iktidara girmeden de bir seyler yapabilir. Bir siyastci olarak veya bir vekil olarakta bir seyler yapabilir mesela. Peki ne yapiyor? Ülkenin ekonomisi soyle boyle diyenler onceki iktidar ne yapiyordu da Şu an ki iktidardan sikayetcisiniz. Nerdeydi bugun guzel gunleri vaat edenler 20 yıl once nerdeydi? Kınamayın kimseyi basiniza gelmeden olmezsiniz. Birilerinin kusurunu arastirmayin ortaya sacip savurmayin ki kimsenin bilmedigi ama Allahin bildigi kusurlarinizda ortulsun. ABD nin secimlerin de bile bizim ulkemizi yikmanin pesindeler onlara hizmet etmemiz isteniyor bari herkes Şu an ki konumunda ulkeyi ayakta tutmaya ve dis guclere yem etmemeye calissin var gucuyle. Kac sehit veriliyor. Kac anne evlatsiz kac cocuk babasiz kaliyor bari onlari dusununde birakin artik sen sucusun ben bucuyum demeyi karniniz ac olsa elinizde telefon olmaz bir kere varsin 3310 kullanin ama bu vatanin bir karis topragini vermeyin. Ha verenler mi var onlara da icinizden bedduanizi lanetinizi edin ama bir yandanda ulkemizin revahi icin dua edin.
Türkiye'nin ilerlemesini istiyoruz biz çünkü, yönetenlerin ve yandaşlarının milletin hakkını gasp edip zenginleşmesini değil, halkın zenginleşmesini istiyoruz, sizinle de farkımızı bu...
Evet. Pudra şekeri beyin fonksiyonlarını hızlandırarak, verimli çalışmaya neden olur. Özellikle burundan çekersek direk beyne ulaşarak beyin dokularina hemen etki edebilir. Hem daha hızlı düşünüp çalışabiliriz hemde düşen kan sekerimizi pudra sekeriyle dengeleyebiliriz. Hatta ileri boyutlarda böyle yalanlar sıkıp insanları kandırmaya çalışırken kurduğumuz sözlerin aptalligina insanları da inandirabiliriz. Öyle ki mahkemede savcı buna inanarak bizi salabilir. Pudra sekeri candır.
*mın evlatları neden daha önceden söylemediler bunu? Lan biraz kafa yapsın diye biraya köpek öldürene verdiğim paralarla pudra şekeri fabrikası kurabilirdim. Şu an belki de escobar kadar zengin ve saygın bi iş insanıydım! Kınım kınım kınıyorum. Bize en dandik birayı 14 liradan verip kendileri 3,5 liraya uçuyorlarmış. Dolandırıcı şerefsizler.
Neyse bundan sonra pudra şekerine devam, zararın neresinden dönülse kardır.
Ben ki yanlış anlaşılma ve anlamaların kraliçesi olarak böyle şeyi ilk defa duyuyorum. Pudra şekeri çekme gibi bir alışkanlığım yok 🙄 Leblebi tozu da burna çekilmez ki...
Adam olan diyeceğim, ama bunlarda adamlık yok. İnsan olsa diyeceğim, ama bunlarda insanlık yok! Azıcık utanma olsun diyeceğim, ama bunlarda utanmanın zerresi yok! Karşısındaki insanı MAL yerine koyarak bunu diyen kişiyi önce salan, ardından da başkalarının ifadeleriyle tekrar göz altına alanlar da en az bu insan kırıntısı kadar acınılası! Yemin ediyorum şu pisliklerin yaşadığı lüks ve şaşalı hayatı görmekten, bunlara sebep olup at gözlüklerini çıkarmayan tüm akpli seçmenlerden, bunları koruyan, kollayan, arkasında durup savunan herkesten nefret ediyorum! Ama bir gün bu düzen de değişecek. Keser döner, sap döner, gün gelir hesap döner! O gün geldiğinde çürüyecek olanlara, geberip gideceklere, sürünüp yardım isteyeceklere zerre kadar acımayacağım, merhamet göstermeyeceğim ve gram üzülmeyeceğim.
Bu hayatta sulusu kurusu kimyasalı her türlü kafa yapan maddeyi kullandım ama ben bir türlü bu akp lilerin yaşadığı kafayı hiç yaşayamadım. Ne içiyorlarsa söylesinler de ülkece uzak duralım. Ulan insan yalan söyler de bari usturuplu söyler elle tutulur bir yanı olur..
Ben bu adamın ağ bardili olduğundan da şüpheliyim. Ağ bardili olsa bi kere tüm olayı fetönün, dıj güjlerin, israilin üstüne atardı. Pudra Şekeri de ne yav? öyle yalan mı olur? desene fetönün tezgahına geldim, o eroini fetöcler koymuş oraya... yok yok bu adam gizli cahabeli olmalı.
Bizim arabada sol arka çaprazdan bakıldığında Renault SLS AMG GT gibi gözüküyor. Ayrıca arabasında da pudra şekeri bulundurmayan da kendine şöfor demesin. Soğuk havalarda ya da bitkin düştüğümüz durumlarda 1 gram pudra şekerinin burundan çekilerek insanı 6 saat sarj ettiğini unutmayalım.
Tabi canım özellikle küt böreği yanında verilen pudra şekerini çekmeye bayılırım her hafta düzenli çekmeden rahat edemiyorum.
Acıyorum yemin ederim geleceğime, emeklerime, yaşadığım ülkeye içten içe sövüyor hale geldim. Adamlar artık arsızlığın zirvesinde ama ses çıkartan kimsenin olmayışı aşırı kötü hissettiriyor.
Soyle soyleyim bu konuda cok yakinda fetva bile cikar dinen pudra sekeri burundan cekmek sunnettir peygamber efendimizde cekerdi cunku derler bunlar daha lebalep kelimesinin ne anlama geldigini bilmeden. konusan zavallilar toplulugudur takilmayin
tüm siyasi partilerin içinin temizlenmesi lazım. içi temiz olan tek parti yok. bunların da hakkettiği cezayı en ağır şekilde alması lazım, cinsel istismar, kadına şiddet, terör gibi ana başlıklara bulaşan herkes kim olduğuna bakılmadan yargılanıp en ağır cezayı alması sağlanmalı fakat burası Türkiye.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tekrar tutuklandı. Arabada olan arkadaşları pudra şekeri değildi bize de o temin etti demişler. Bunların birbirlerini satışa getirmesi beni aşırı mutlu ediyor😂
şu an ev hapsinde. "Videonun çekildiğinden haberim yoktu burada mağdur olan benim özel hayata müdahaledir bu" diye açıklama yaptı utanmadan. Ayrıyeten videonun 2 sene öncesine ait olduğunu söyledi ama diyorki 1.5 yıldır kullanıyorum😂😂
biz görme özürlüyüz :p kamera kadrajı yatay çekimden çektiği için pudra şekerini kokoin olarak görüyoruz. yine kamera yatay çekimden çektiği için o arkadaşımız kumar oynamıyor sadaka dağıtıyor :)
ver mehteri ver. yetiştirmek istedikleri nesil bu olsa gerek
Birkaç gün önce izledim bunun videosunu. Ne pudra şekeri mmk. Dipliyordu resmen tozu şerefsiz. Bu ve bunun gibi ne oldum delisi, koltuk sevdalıları yüzünden ülke kısır döngü içerisinden bir türlü çıkamıyor. Geçmişte de günümüzde de hâlâ aynı Kafa. Suçluyu kayirmak olmamalı. Onun da kolu bacağı kırılmalıydı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Ben kokaine zerre takılmadım. Zehir içsin bana ne. Ben yolsuzluklarina takıldım. Yetim parası ile yapilan mala takıldım. 3000 TL maaşla alınanlara. Ama durum o ki. Kokain üzerinden algı yapılıp geri kalanlar unutturulacak.
Ahlak, ar, namus, utanma, Allah korkusu, adalet yok ki adamlarda. Yemin ediyorum alayı şov. İman bile olduğunu düşünmüyorum. Gürcü tohumunda iman ne arar?
İkiyüzlülük paçalarından akıyor bunların, katil tacizci tecavüzcü hırsız uyuşturucu satıcısı kullanıcısı iseniz türkiye size cennet. Sıradan işinde evinde bir insana ise cehennem. Milletin sırtından kazandıklarıyla en lüKS araçlarda kokain partileri yapıyorlar bunlara destek veren yandaşları geberse de kurtulsa millet. Fotoğrafta yanında poz verdiklerini de biliyoruz kimler olduğunu hepsi aynı bokun laciverdi duygu tüccarları.
Simdi akp liler herseyi yapar bizler yalnis goruruz sorun onlarda degil bizim gozlerde onlar soyar ceker yalan der ama onlar cok dindar oldugu icin ee dinleride emrediyor calin cirpin eroin kokain herturlu seyi icin sicin kafinlara siddet uygulayin tecavuz edin. bir yetmez dordunu koynujuza alin diye dinleri emrediyor sende buyuk ayip etmissin dostum simdi bunu sorgulamakla
Tabiki de evet. Evet çocukluğum pudra şekeriyle geçti hep. Dönüp bakıyorum eski fotoğraflara... ah be her fotoda burnumuz toz olmuş... düzenli "şeker" çekiciyim...
Adli tıpa gönderip tahlil isteme yok, şatafatlı mal varlığını sorgulama yok. Pudra şekeri değil burnumdan puding çekiyorum dese de heyete saçma gelmeyecekmiş serbest bırakılacakmış zaten.
Bir iddia, madde bagimlisidir yaptigi ne akp yi baglar, ne bir baskasini ve buna ragmen partiden atildi, peki chp deki tecavüzclüler, tacizciler ne durumda?
Siyasi hedef degilse AK Parti ile neden soruda AKP baglantili soru? Benim dememe gerek yok, aninda gereken yapilmis zaten, kaldiki sahsin madde kullanmasi sahsi bir suc, partiyi baglamadigi halde atilmis.
Sonuçta toplumu ve gençliği madde bağımlılığına özenti yaratıcak hal ve davranışta bulunması bile bir suç sayılmalı bence Şakası yapılacak tiye alınacak kadar basit bir şey görmüş olması da yakışık almamış.
Burada pudra şekeri der sıyrılırsınız yarın ruzi mahşerde çıkar her şey ortaya ;) bunlar gibiler yüzünden ülke bir adım ileriye gidemez. Yazıklar olsun diyorum, kahrediyorum bunlara ve nalet olsun bunları koruyup kollayanlara..
milletin aklıyla alay ediyorlar he pudra şekeriymiş yalan dolan
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
pudra deyip ayıp etme kral ben her gece çilek üstü pudra çekiyorum ayıp etin arkadaşın da arada kan şekeri yükselmiş çekmiş nolacak! ampulcüler sever unu pudrayı falan onların gelenekseldir
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Kokain içtiği iddia edilen Ak Partili Kürşat Ayvatoğlu "Pudra şekeriydi" dedi ve serbest kaldı. Siz de pudra şekeri çeker misiniz?