nette videolarda duyuyorum zayıflamak için içiyolarmış galiba ama yazınca bulamıyorum nasıl yazıldığınıda anlamadım ismi ne bide tam olarak ne işe yarıyo acaba?
Smoothie taze meyve ya da meyve suyundan yapılmış, tatlı ve dondurulmuş bir karışımdır. Milk shake ve ice slush'a benzeyen aynı türden içecek.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Meyveleri ve bazı tatlandırıcı besinleri iyice çekip içiyorsun. Sulu gibi ama yoğun oluyor ve taze meyve sebzeler kullanıldığı için çok besleyici, faydalı oluyorlar.
Örneğin bir tane tarif vereyim; Muzlu hurmalı smoothie tarifi... Çekirdeklerini çıkardığınız üç adet hurmayı doğrayın ve yarım muz dilimleyin. İki adet cevizi küçük parçalar haline getirdikten sonra 200 ml az yağlı süt, 10 gr yulaf kepeği, muz, hurma ve ceviz parçalarını blenderdan geçirip, tüketin.
Zayiflama amacli istiyorsan sebzeli smoothie tariflerine bakabilirsin. Hem doyurucu hem saglikli hem az kalorili.
Meyve smoothie lerini her gun icmemeni tavsiye ederim sonucta meyve de olsa seker alimi fazla oluyor. Ama muz ve ceviz/findik/badem her gun de icilebilir.