Yeme & İçme 2 ay Lahmacunun yanında kola mı gider, ayran mı? Asilzade__ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 57 Eve söyleyeceğim de yanında ne içsem kararsız kaldım 😁 Cola Ayran Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Lahmacunun yanında kola mı gider, ayran mı? Cevapla 77 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
AliceMixfieldFenomen Takip Et Master Yaş: 23 2 ay Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yöresel lezzetlerimizin yanına kolayı koymuyorum ve kola şirketlerini protesto ediyoruum. Ayran dururken onlar kimmiş ki 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77Fenomen Takip Et Master Yaş: 46 2 ay Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben kola tercih ediyorum. 2 1 Yorumla EmilKurjak 2 ay Cansin Yorumla
TahinliEkmek Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 95% 2 ay Ayran klasiktirde hayvansal gıdanın yanında hayvansal tüketmem bide o eti veren hayvanın sütünden mayalanmıs yoğurttan yapılan bir şey ayran. Kola soğuk çay vs daha iyi gider☺️ 0 0 Yorumla
heyacismeykyu Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Lahmacun dediğin acı olur; acı şeylerle de gazlı içecek içilmez, daha çok yakar. O yüzden en ideali ayran🤝🏻. 0 0 Yorumla
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% 2 ay Kebap türünün yaninda icecek pek agiz tadima yakistirmiyorum. Tadini kaciriyor. Salata veya su tercihimdir genelde 0 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% 2 ay Lahmacun milli ve yerli onun yanına da milli ve yerli bir içecek gider kola da nereden çıktı lan 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Yoda Yaş: 107 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 422 cevap paylaştı. Acıysa kola ile buluşunca o kadar iyi oluyor ki jsndjd 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 2 ay Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Lahmacun ve ayran bir arada çok iyi fakat tercihim pizza olur. 0 0 Yorumla
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 59% 2 ay Hazır değilse ayran yani el yapımı ayran. Yoksa cam şişe kola. 0 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 104 , eic 89% 2 ay Ayran circir yapar genelde cildi yagli kisilerde 0 0 Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 95% 2 ay ayran daha iyi tabi ama cola da çok güzel bea 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 26,8b cevap paylaştı. Tabi ki de ayran gider.. ama lahmacun sevmem 0 0 Yorumla
m MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 2 ay Yeme & İçme konusunda 729 cevap paylaştı. Pepsi Max dan başkası yalan 😈 2 0 Yorumla
DedektifMinnie Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 359 cevap paylaştı. Ayran. Kola içmiyorum. 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. İkiside ama rakıda süper olur 😂😂😂 0 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 57% 2 ay Yeme & İçme konusunda 436 cevap paylaştı. Ev yapımı ayran gider. 0 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 776 cevap paylaştı. Lahmacun ayran ben sana hayran demişler 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Yöresel lezzetlerimizin yanına kolayı koymuyorum ve kola şirketlerini protesto ediyoruum. Ayran dururken onlar kimmiş ki
Ben kola tercih ediyorum.
Cansin
Ayran klasiktirde hayvansal gıdanın yanında hayvansal tüketmem bide o eti veren hayvanın sütünden mayalanmıs yoğurttan yapılan bir şey ayran. Kola soğuk çay vs daha iyi gider☺️
Lahmacun dediğin acı olur; acı şeylerle de gazlı içecek içilmez, daha çok yakar. O yüzden en ideali ayran🤝🏻.
Kebap türünün yaninda icecek pek agiz tadima yakistirmiyorum. Tadini kaciriyor. Salata veya su tercihimdir genelde
Lahmacun milli ve yerli onun yanına da milli ve yerli bir içecek gider kola da nereden çıktı lan
Acıysa kola ile buluşunca o kadar iyi oluyor ki jsndjd
Lahmacun ve ayran bir arada çok iyi fakat tercihim pizza olur.
Hazır değilse ayran yani el yapımı ayran. Yoksa cam şişe kola.
Ayran circir yapar genelde cildi yagli kisilerde
ayran daha iyi tabi ama cola da çok güzel bea
Tabi ki de ayran gider.. ama lahmacun sevmem
Pepsi Max dan başkası yalan 😈
Ayran iyidir, faydalıdır 🙂
Kim neyi seviyorsa o gider
Ayran. Kola içmiyorum.
Ayransız lahmacun mu olur
İkiside ama rakıda süper olur 😂😂😂
Ev yapımı ayran gider.
Lahmacun ayran ben sana hayran demişler 😂