Yeme & İçme Lahmacunun yanında kola mı gider, ayran mı? Asilzade__ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 57 Yapay Zekaya Sor Eve söyleyeceğim de yanında ne içsem kararsız kaldım 😁 Cola Ayran Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Lahmacunun yanında kola mı gider, ayran mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ben kola tercih ediyorum. 2 1 Yorumla EmilKurjak +1 yıl Cansin Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Tabi ki de ayran gider.. ama lahmacun sevmem 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yöresel lezzetlerimizin yanına kolayı koymuyorum ve kola şirketlerini protesto ediyoruum. Ayran dururken onlar kimmiş ki 1 0 Yorumla
TahinliEkmek Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Ayran klasiktirde hayvansal gıdanın yanında hayvansal tüketmem bide o eti veren hayvanın sütünden mayalanmıs yoğurttan yapılan bir şey ayran. Kola soğuk çay vs daha iyi gider☺️ 0 0 Yorumla
heyacismeykyu Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Lahmacun dediğin acı olur; acı şeylerle de gazlı içecek içilmez, daha çok yakar. O yüzden en ideali ayran🤝🏻. 0 0 Yorumla
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Kebap türünün yaninda icecek pek agiz tadima yakistirmiyorum. Tadini kaciriyor. Salata veya su tercihimdir genelde 0 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Lahmacun milli ve yerli onun yanına da milli ve yerli bir içecek gider kola da nereden çıktı lan 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Acıysa kola ile buluşunca o kadar iyi oluyor ki jsndjd 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Lahmacun ve ayran bir arada çok iyi fakat tercihim pizza olur. 0 0 Yorumla
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Hazır değilse ayran yani el yapımı ayran. Yoksa cam şişe kola. 0 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl Ayran circir yapar genelde cildi yagli kisilerde 0 0 Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl ayran daha iyi tabi ama cola da çok güzel bea 0 0 Yorumla
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 614 cevap paylaştı. Ayran iyidir, faydalıdır 🙂 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ayran. Kola içmiyorum. 1 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 447 cevap paylaştı. Ayransız lahmacun mu olur 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. İkiside ama rakıda süper olur 😂😂😂 0 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 846 cevap paylaştı. Ev yapımı ayran gider. 0 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Lahmacun ayran ben sana hayran demişler 😂 0 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 889 cevap paylaştı. Ayran.. 0 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ayran daha güzel gidiyor.. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kola lahmacuna hakikaten hakarettir 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. ikisi de çok iyi gidiyor 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ayran krallar gibi gider. 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Lahmacuna ayran yakışır 0 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Ben asitli içecek içmiyorum ayran söylerdim 0 0 Yorumla
BuzlarTrileçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 306 cevap paylaştı. Kola lahmacuna ihanet gibi 0 0 Yorumla
eyeyeyge48 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kola baya iyi ama ayranla daha uyumlu gibi 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Şalgam suyu 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Ayrann 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. kola gider 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kola 0 0 Yorumla
nedendirbilmemki Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl hiç fark etmez lahmacun aşırı canım çekti şu an 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Ayran 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Ben kola tercih ediyorum.
Cansin
Tabi ki de ayran gider.. ama lahmacun sevmem
Yöresel lezzetlerimizin yanına kolayı koymuyorum ve kola şirketlerini protesto ediyoruum. Ayran dururken onlar kimmiş ki
Ayran klasiktirde hayvansal gıdanın yanında hayvansal tüketmem bide o eti veren hayvanın sütünden mayalanmıs yoğurttan yapılan bir şey ayran. Kola soğuk çay vs daha iyi gider☺️
Lahmacun dediğin acı olur; acı şeylerle de gazlı içecek içilmez, daha çok yakar. O yüzden en ideali ayran🤝🏻.
Kebap türünün yaninda icecek pek agiz tadima yakistirmiyorum. Tadini kaciriyor. Salata veya su tercihimdir genelde
Lahmacun milli ve yerli onun yanına da milli ve yerli bir içecek gider kola da nereden çıktı lan
Acıysa kola ile buluşunca o kadar iyi oluyor ki jsndjd
Lahmacun ve ayran bir arada çok iyi fakat tercihim pizza olur.
Hazır değilse ayran yani el yapımı ayran. Yoksa cam şişe kola.
Ayran circir yapar genelde cildi yagli kisilerde
ayran daha iyi tabi ama cola da çok güzel bea
Pepsi Max dan başkası yalan 😈
Ayran iyidir, faydalıdır 🙂
Kim neyi seviyorsa o gider
Ayran. Kola içmiyorum.
Ayransız lahmacun mu olur
İkiside ama rakıda süper olur 😂😂😂
Ev yapımı ayran gider.
Lahmacun ayran ben sana hayran demişler 😂
buz gibi bir ayran çok iyi gider be kola sadece mide yi yorar
Ayran iç. Çalkala çek çek iç