AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Serbest bırakılır tahminimce
Serbest bırakılmış zaten
açıkca bi taciz yok çünkü
Yurt dışında yaşayan bir Türk bu tarz sorular sorup video çekiyordu izlemiştim :))
Ama tabi ki hoş değil
Bence sırf soru sordu sosyal medyaya attı diye değil niye soru soranı polis 🚨 takibe alsın
Evet gözaltına alınması hoş değil.
@Sams7v Hayır göz altına alınmasi hoş değil demedim öyle sorular sorması felan hoş değil dedim
Neden?
@Sams7v Bilmiyorum şahsen bben hoş karsilamazdim
Neden hoş karşılamazsın göbeğini açmasını biliyorsun hı hı hı
@Sams7v saygısız
Saygısız olan sensin ben göbeğibi açınca saygısız olmuyorsunda ben söyleyince mi saygısız oluyorum. Allah sana hidayet versin.
@Sams7v Ulan sanane benim göbeğimden açarım acmamm sanene konuyu nasıl benim göbeğime bağladın yürü git başımdan
Doğruları söyleyince hep böyle olur.
@Sams7v kime göre doğru sanene sanene sana göre doğruysa herkese doğru olmuyor ama biliyorsun dimii
Tamam kızma. Ben türk milletinin genel değerine göre dedim.
Ama tabi *rospuluk yapacaksan sen bilirsin.
@Sams7v orspuluk sana özgü seni yerinden etmesin
Hiç şaşırmadım. Çünkü burası Türkiye. Ci. nselliğin Afrika'si olduğunu biliyoruz artık.
Abazan desen burada aldatmalar dolandirmalar desen burada hayvana çocuğa tecavüz hepsi var bu birşey değil ki neleri unuttu bu millet. Bunları da unutur.
Vay birde benim memleketimde yapmış, keşke tutuklasalardi, serbest bırakmışlar boşuna devletin memurlarını meşgul. etmişler
Sosyal deney işte duyar kasmaya no gerek. Londradayken sorun olmuyordu halk açısından. Türkiye'de böyle şeyler çok tepki görüyor, zorla bişey yapılmadığı sürece sadece sosyal deney...
Burdaki kezbanlara selam desen taciz etti diye çığlık atıyo ne sanıyon
Ahahah ciddi misin jshsgsgyhahağ
Sen türkiyede yaşamıyomusun
Onlarda kimseye güvenemiyor işte, dostça yanaşsan sorun çıkma ihtimali daha az olabilir dostum.👍🏻
Ben yaşamadım zaten bunu örnek verdim verdiğim örnektekide köpek gibi atlamıyo zaten
Hıı anladım. Benim eski bir arkadaşım da aynen böyle diyordu, ama bu ruh hastası oldukları anlamına gelmiyor. Bazıları var kafana göre takıl der bazılarıda yalnızca selam verince dâhi farklı anlayabiliyor ki zaten selam demesinde ki amaç o değil mi 🙄
Ya bişiy sormak için yanaşıp taciz edecekmiş gibi muamele gören çok insan duydum amacı o değildir be yahu
Haklı olabilirsin. Durumdan duruma değişir diyelim o zaman
Evet ondan diyelim
Ya şöyle. Örneğin az önce bi ileri zekalı kardeşimiz selam verdi KS'den. Bende cevap verdim, sonra sapıttı. Böyle boş boş şeyler işte. Bizde uğraşmak istemiyoruz 😂
O zaman interneti bırak siteyi bırak dışarı çıkma kendini odaya kapat en temizi kimseyle uğraşmassın hatta seni mumyalayalım 🤧
Şaka yapiyosun dimi
Üst düzey bi şaka
Ehüüü jdush
@NickimOlmasaOlurMu mesele tam olarak o değil tamam kezban değilsinde benim değindiğim ayrı nokta zaten bizim milletin kızına normal bişiy sormaya yanaşsan zikecekmişsin givi muamele ediyo öyle sorsan tecavüz etti diyip içeri attırır çok saçma insanlar var
@kutupejderyası olabilir ben o kadarına denk gelmedim hiç. Normal bir şekilde konuşsa sorun olmazdı.
@NickimOlmasaOlurMu anladım o onun sorunu artık amacı cinsellikmiş demekki
Çoğu kız öyle yaklaşımı hak ediyo ben artık kızmıyorum öyle erkeklere adamlık ne zaman yaradı kadın kısmına ki
Cevap vermeseydin, boşa yormuşsun kendini. Amacı cinsel eğilim göstermekmiş ve bunu başta belli etmiş. Direkt engellerdim ben olsam.
@kutupejderyası yani bir de hani sevgili olursun kız hep yanındadır aynı şehirdesindir. Sanaldan konuştuğun insanla nasıl cinsellik amacın oluyor? Çok ilginç.
@NickimOlmasaOlurMu neyse.
@ozgecanoztunc bazı insanlara küfür ediyorum. Mesela şunu da derim abazalık uğruna tanımadığın insana annene de küfür ettirdin senin gibi evlat olamaz olsun diyip öyle engellerim. Kalkanı da insin sinirden kurusun pezzzevenk. Sanalda konuştukları kadınlara Orrr muamelesi yapmasın hiçbir erkek. Sadece suratım var profilde daha ötesi yok meme göt koysam anlarım.
Topluluk öğrenip gelir misin rica ederim.
Topluluk kurallarını***
Topluluk öğrenmek?
Topluluk kuralları pardon özür diliyorum.
Hee evet biliyorum. Sitede uzun yıllar farklı nicknamelerle takıldım. Topluluk kurallarını çok net biliyorum ama itimadım yok :) Çünkü defalarca kez topluluk kurallarını ihlal etmediğim halde sorularım yorumlarım hep kaldırıldı. Topluluk kurallarını ihlal edenlerin ise kalkmadı. Ben de o yüzden umursamıyorum. Bir yerde kuralları itibarsızlaştıran kural koyanlardır. Bu mecliste de böyledir. Sitede de böyledir.
Bunu söylememişsin gibi davranacağım.
tutuklanmalıydı..
taciz sadece elle olmaz, bunun adı da sözlü taciz..
adamı savunmuyoırum ne sordu bilmiyorum ama bunu kız yapsaydı hiç birşey olmicaktı. adam kendini avrupa sandı herhalde.
İyi olmuş oc. Sosyal deney diye yakında oral yaptırcaklar meydanda
Haketmiş diyenlere bak burda hergün ahlaksız sorular sorup ahlaksız cevap verenler. Yemin ederim insanlardan iğreniyorum ya bunlar insansa keşke hayvan olsaydım Allah affetsin.
Kadınların işine gelmistir o sorular bence yanlış yapmışlar adama
Çok yerinde bir karar. Bu ülkenin örf ve adetlerini bozmaya çalışan bir varlık
saçma buldum sonuçta zorla soru sormuyor herkes halinden memnunsa problem ne anlayamadım
KS den çıkmıştır kesin 😁
Yok ksden değil ya mesut tv diye bir kanalmis
İyi olmuş ite. Böyle saçmalık olurmu yolda geçen bir bayana terbiyesiz soru soruyorsun. İnşallah iyi bir ceza yerde buna özenen olmaz.
Iyide neden? Adamin cekim yaptigi ayan beyan belli degilmi zaten?
Farkettinizmi bilmem ama ülke iyice arabistana dönmeye başladı:(
Bir de yorumları okusana cidden gülmemek elde değil ne zannediyor insanlar acaba
Herkes yapiyor ama iyi olmus benden baskasinin mutlu olmasini istemiyorum artik
Hahah insanlar isin yolunu bulmuslar yaaa
iyi olmuş hapse tıksınlar
İyi olmuş.
Tacizci..
bence olmamış burda da sorular var
Hapiste yerleri yalatarak temizletsinler bence
Kendisi sosyal deney olmuş haberi yok
Hak ettiğini buldu kadınlar araç değil çiçektir 😌
Soru cevap olmuşsa zorlama yoksa buna ne gerek var
Kadınların izni varsa suö değil bu
o sokakta hiç mi erkek yokmuş
Bunu ben de gördüm iyi olmuş çok ahlaksoz
Iyi olmus güzel kardeşim
Xikimde değil
Cevap vermesinler
Sosyal deney değil bu
Türkiye'de bunu yapmak 😐 bilemedim şimdi
Buna benzer bir çok video var kafam karıştı
Melih değil mi bu?
melih youtuber mı
eee serbest bırakılmış her zaman ki gibi
Soruşturma devam ediyor hocam dosya kapanmamış tam.
Rahatsız edici düzeyde ise gayet iyi olmuş
Sosyal medyada paylaşmış hakkında şikayetçiler olmuş olmalı. Teknik takipteymis
kendi kaşınmış
Polis takibindeymis başka şeylerde çıkabilir bence
polis takip ediyorsa %100 bir şey vardır
Evet serbest bırakılmış ama soruşturma sürüyor daha bir şey çıkarsa yine ifadeye çağırırlar
Mal A-m-k milletin beyni başka bir tarafında gibi
Maalesef
Saçma salak insan çokk
Sarı mikrofon denen saçmalığı da kapatmaları lazım
Mesut TV yide alsalar keşke
Iyi olmus
Bence sadece soru sorma değildir olay takibe takılmak bu kadar kolay olmasa gerek
Cevap veren kadınlar da hiç masum değil. Goruyoruz
Kesinlikle tutuklanmalı
Batiya özenme den oluyor bunlar burası Türkiye
Haketmis
Terbiyesize bak ciks ciks ciks @Emreask0616
Soruyu cevaplıyorlar ise bunda terbiyesiz bir durum yok
10 numara bes yildiz cevap tskrlr emroo
🌹🌹 Eyvallah karı
💙💙 ne demek hirif
🌹🌹❤️❤️🌹🌹
Haketmiş
Gözaltına alinmis yarin salarlar kesin