Eskişehir'de sosyal deney yapıyorum diyerek kadınlara cinsel içerikli sorular sorup, bunları kaydettiği videoları sosyal paylaşım sitelerinden yayınladığı tespit edilen şahıs gözaltına alındı.
Eskişehir'de yaşayan M. S. G. (25), 'sosyal deney yapıyorum' diyerek, sokaklarda kadınlara cinsel içerikli sorular sordu. Çektiği videoları ise sosyal paylaşım sitelerinde paylaştı.
Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, M. S. G.'yi takibe aldı.
Kısa süreli takibin ardından da evinde yakalanarak, gözaltına alındı. Geçirildiği sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen M. S. G., serbest bırakıldı. Soruşturma sürüyor
Röportaj yapıyor soru soruyor karşı taraf cevap verip vermeme hakkına sahip kimseyi zorlamamış, yayınlamak için illa ki izin alıyordur abuk subuk sebeplerden insanları çağırıp serbest bırakıldı haberleri yapılmasına ayar oluyorum. Konu zaten basit zaten serbest kalınacak bir durum gündeme geliyor, sonra asıl suçlular cesaret alıyor nasılsa serbest bırakılırım mantığına giriyorlar.
İçeriği izlemedim ama ne tip sorular sorduğunu tahmin ediyorum. Şimdi burada açıklıyordur muhtemelen soruları sorup görüntüleri kullanmak için de izin istemek zorunda Büyük ihtimalle bunuda istedi 1 kızlar bu tip sorulara cevap vermek zorunda değillerdi. Zorlama yok kişisel izinde vardır. 2 muhtemelen sorduğu sorulara bağlı veya görüş aldığı kızlardan kaynaklı şikayet geldiğini sanmıyorum 3 ha bu olduysa izinsiz görüntüsünü yayınlamıştır birisinin ki risk alacağını sanmam 4 büyük ihtimalle görüntüsünü gören kızların ailesi sevgilisi bundan rahatsız oldu öyle şikayet yedi bu durumda sözlü yayınlama izni aldığı için kanıtı olacak serbest bırakılacak 5 muhtemelen de cevreden bu duruma tanık olan birileri tarafından sapığın birisi kızları taciz ediyor diyerek şikayet etti tabi yine kanıtı olacağı için serbest kalacak 6 Bir diğer unsurda umuma açık alanlarda halki kin nefret gibi şeylere yöneltiği örf adetlere uymayan bir fiil görüldüğü için kamu ihlali yaptığı için göz altına alındı ve bu suç takipsizlik doğurur devamın da para cezası alır
Özür Dilerim Ama, Türkiyede Polisin Nezarete Aldığı Bu Tip İnsanlara Şişe Uygulanıyormu Acaba? Çünkü Benim Ülkemde Bu Tip İnsanlar Nezaretde Baya Aşağlanıyorlar. Bilmeme-Bilmem, Neler-Neler. Dövmezler Ama Dövsünler Diye Yalvarır Böyle Pislikler. Bence Bunun Gibilere Böyle Yapılması Daha İyi. Belki Bu Konuda Konuşarak Haddimi Çok Aşdım Ve Terbiyesizlik Yaptım Ama Gerçeği Söylemek İstedim. Öyle Milletin Ailesine Aklına Geldiği Gibi Davranamazsın, Kanını Arkandan Akıtırlar. Yolda Giderken Bir Erkeğe Bile Baksanız Durdurup "Bişeymi Vardı?" Diye Olay Çıkarırlar, Sen Kalkıp Bir Hanıma Böyle Terbiyesizlik Yapamazsın. Millet Ekmeği Kulağına, Gözüne Yemiyor.
Eline mikrofon alan kendini sokağa atıyor bilinçsiz bir şekilde sosyal medya bağımlılığı yayılıyor o şahıs şimdi gözaltına alınır yarın bırakılır alıştık artık adaletin işlememesine
Sapik ve sapkin zihniyetli insanlar her zaman var ve var olacaklar. Bunlari durdurmanin ne yazik ki bir yolu , yontemi yok. Cezalar o kadar yetersiz ki, cesaret buluyorlar...
cinsel icerikli soruyor kabul eden gercek kisi varsa olayin suc unsuru olmasini gerektiren bir konu yok.. bu cinsel istismara girmez.. herhangi fiziksel veya sozlu bir konu varsa olabilir video yu izlemedim ama salt konu bundan dolayiysa bu sacmaliktan baska birsey degil.. konunun detayinda baska bir olay veya olgu olmali..
Teknik takibe takılıp evi basılmış sosyal medyada röportaj yaptı diye değildir bence olay sadece gözaltına alınıp serbest bırakılmış ama soruşturma sürüyor
Abartili buluyorum, O soruyor, sen cevap vermekte ozgursun. Pesinden mi geliyor cevabini almak icin, cevap vermen icin herhangi bi baski mi yapiyor? Hic izlemedigim icin tam nasil yapiyor bilmiyorum ama sirf soruyor diye goz altina alinmasi abartilmis.
Öncelikle şahsın serbest bırakılması, doğru bir karar değil. Kadınlara cinsel içerikli soru sormanın ne deneyi olur ne de başkası. Ve de bunu paylaşmak çok büyük bir suç teşkil etmektedir. İnsan kendi yaptığına utanmaz mı? Bir de yüzsüz herif, sanki hiçbir şey yapmamış gibi serbest bırakılıyor. Artık kadın ile ilgili davalarda sert bir cezanın verilmesi gerekir.
Memleketim de de yok yok. Aile katliami sonrasi bu tur olaylar tuhaf, hic dur durak dinlemezse insanlar, bu Kent git gide tuhaf bi yer oluyor boyle haberlerle, mini İstanbul olduk. ne yazikki. bu kadar kozmopoliteyi ne kadar kaldiracak bakalim. Birde bu tur icerikler çok tacize donmeye basladi, kadin olup yuruyup devam etmek sart oldu.
Cinselligin dile düştüğü ortaliga sacilmasindan rahatsiz olunmayan bi zamandayiz fursatcilar da kendine tatmin araci bulmuslar bence once ruhsal durumlari incelenmeli bunlarin bazısı hasta ruhlari beyinleri hasta yardima ihtiyaclari var baxilari firf nefsi onlarinda hadlerini bildirilmeye ihtiyaclari var ki kanunlar onlar gibileri icin var..
Masallah kadinlarda coktan bekliyomus gibi cvplamis kardesim cekme beni s ktr git bos soru sorma diyememisler mi? Zorla adam sormus sanki a kodumun adaleti hayvana kendi kizina tecavuz eden sk beyinlileri once tutuklasin
Beni ilgilendirmez gercekten taciz edeni iceri alsinlar boyle bos seylerle ugrasmasinlar ha adam suclu ise o cvplari veren kaşmerler de sucludur onlar da iceri alinsin ki bu tür icerikler cocuklaea kotu ornek adam zorla cevaplattirmamis ki
çekim izini ve rızasını alıp yapıyor ise karşı taraf bundan rahatsız değil ise ortada suç görmem herkes kendi ayağından asılır karışmam ama zorla yapıyorsa sokak ortasında dayak manyağı yapılır buna bir güzel zevk ala ala offf
Şöyle tiplerin yüzüne neden sansür koyarlar? Böyle bu tipler korunmaya devam ederse ben bunlara kızamam ki. Devlet resmen arkasında duruyor bu tiplerin. Bırakın halk birini linç etsin ki bir daha kadınlara adres bile soramasın.
Saçmalık iyice boku çıktı millet ağzını açmaya korkuyo sanırsın adam zorla videolarını çekmiş sapıklık falan yapmış soruyor cevap veren de özgür iradesiyle veriyor :D
Şu mesut tv nin videolarina baktim hep +18 icerikler var yok donun hangi renk yok sevgilinin neresine dokndun yok eline aldigin en buyuk sey neydi sacma sapan icerikler. Iyi olmus
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Melih mi bu 😂 Bu çocuk hak eder. Bir de bunu seven az, biri gıcıklığına ihbar etmiştir bunu. Komik çocuk
Cinsel içerikli soru aordugu için kimseyi gözaltına alamazlar ya sözlü taciz vardır ya da kadınlardan biri ya da bir kaçı yayınlama dediği halde yayınlamıştır
Merak ediyorum aynı şeyi bir "kadın" yapsaydı, erkeklere sorsaydı, aynı şekilde tutuklanır mı idi? Eğer cevabımız rahatlıkla "evet" ise adalet budur derim.
@Dolabımıyeniliycemm Sosyal açıdan topluma kazandırılabiliyor ise kazandırılsın. Eğer olmuyor ise cezası neyse kesilsin, idamsa idam; kısas ise kısas...
Ya kardesim alan memnun veren memnun ahlak seviyesinin dipleri gördügü saygi ve sevginin hice sayildigi embesil bir neslin yetistigi ülkede bu abest olmamali bence kinamayin adam yolunu buluyor yani
Amerika sandı herhalde burayı amerikada çok rahat sosyal deney olarak içindeki iç çamaşırın rengi modeli ne diye soruyorlar burda nereye sosyal deney yapıyorsun o mikrofonu bi yerine sokarlar
Aferin çok güzel olmuş. Sana mı kaldı sosyal deney yapmak a-m-k evladı. Sosyolog musun sen? Anket şirketin mi var? İyi yapmışlar. Şimdi sırada tiktok tayfası var onları da şöyle bir temizlesinler.
Hocam röportaj illa farklı konu olacak diye bir şey yok. Çoğu ülkede yapılan, taciz ve istismar özelliği taşımayan eylem. O zaman gidin magazincileri alın hapse
Hocam ben magazincilere de kilim şu sosyal deneycilere de acaba ilerisi bir durum olmuş olabilir izinsiz sosyal medyaya yayma falan yoksa niye cinsel soru sordu diye tutuklansın
3 yaş da olsa 25 yaşında gençlikten yetiskinlige adım atıyorsun ve sizinle yaşıt olan birisine Z kuşağı demeniz komik geldi. Bende Z kuşağından değilim ama onlar bizden daha merhametli daha duyarlı daha bilinçli
Bu aslında taciz falan değil isteyen cevaplamaz gider geçen günki iett çalışanına tahrik edici hareketlerle taciz eden kıza bir şey yapılmıyorsa buna da yapılmaması gerekir yoksa ayrımcılık olur bu