AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
164Cevap
Böyle şeyler dünyanın her yerinde her zaman oluyor. Bundan haberimiz haber kanalıyla oluyor sadece. Bunlar bitmez. Takip etmeyi bırakın artık. Yerelde çözülsün olaylar. Boşuna şişiriyorsunuz başınızı.
Yoldan çıkmış, sapkın bir toplumla başbaşayız. Bu sapkınları Allah helak etsin.
Abi bence en büyük ceza şu olmalı (Aç hayvanları bir arada toplayıp bunları önüne atacaksın) anca böyle içimiz soğur.
Artik gercekten delirme asamasina geldik. Kafamiza taslar falan yagsa da kurtulsak
İnsan oldukları bile muamma Nasıl Bi mahlukat Allah bunların belasını versin
Bizim orda bu tip olaylara at yalanı.. inananı derler. Belli bir süreden sonrada bu tip olayların gayet normal olduğunu empoze edecekler. Bunun gibilerde yalan dolanlarla prim yapma derdine düşecek.
İnsanlara diyecek bir şey bulamıyorum Ne hale geldik böyle. Normal insan ortalıkta kalmadı. Yaşanacak bir dünya değil burası.
Devletin adalet sistemi işlemediği için bu tür iğrençlikler hep olacaktır. Bunlrın sosyal medya profillerine bak hangi siyasi partiden şıp diye anlarsın hiç şaşmaz
Bu haber doğru da olsa gerçek de olsa ne yazık ki medyaya yansımayan bu tarz hattâ bundan çok daha beter olaylar var.
Söylenecek çok şey var ama yapılacak tek şey işkence ve idam bu adilerin gözünün korkması gerekiyor ki bi halt ederken 1000 kere düşünsünler
Taksim meydanına dar ağaçlarını kuracaksın. İskemleyide bu masumlara tekmelettireceksin. Orada kokana kadar sallanacak hergün ana haberde göstereceksin herkes ayağını denk alacak.
@Managermann aynenn öyle yoksa katlanarak devam edicek böyle olaylar
Duyulsun ki son bulsun. Bu annenin zihniyeti gibi zihniyetler sanıyor ki kız suçlu. Nasıl bir insanlık buna göz yummayı gerektirir anlamlandıramıyorum
Kahhâr ismiyle Allah hepsini kahretsin kim yaptıysa kim göz yumduysa
Eğitimsizlik. Demekki dinler yeterli olmuyor ahlak konusunda
annede istismara göz yumdu bunu aklım almıyor ben gözümü kırpmam katil olurum derken millet susuyor.
Şimdi bunlar duruşmada kravat takip iyi halden indirim alırlar
Çüklerinden 1 kere tavana assalar ülkede tecavüzcü kalmaz demedi demeyin
Getir bu yapanları ibrete alem diye vur baskarini tum televizyonlarda izllettir tm dir bir daha yapan olmaz
Ülkeyi bu hale getirenler gün yüzü göremesin.
Her gün daha beteri çıkıyor lanet olsun bu zihniyetlere.
Susmak ihanet olur tecavüz hadi onu gectim öz baba amca keşke elime verseler tecavüzü yaşasalar 😡😡😡
Erkekler mahvettiler bu ülkeyi bı kendizie gelin artık her türlü pisliği erkekler yapıyor yeter ya yeter zorla erkek düşmanı yaptıracaksanız hepimizi
Nutkum tutuldu şu an kelimelerin tükendiği yerdeyim.. Allah kahretsin hepsini aynısını yaşamadan gebermesinler
Nalet olsun, Yazıklar olsun bu nasıl olabilir ya akıl almıyor. Bu ne pis iğrenç mide bulandırıcı bir olay. Birde erkeğim diye geziyorlar şerefsizler.
Ben artık böyle şeyleri okuyup gördükçe bağırıp cinnet geçirmemek için kendimi zor tutuyorum. Lan nasıl yaratıklarsınız siz
Her pisliğin üstünü örter ceza vermeden içeri atmadan salarlarsa onlarda cesaret bulur yapar hükümette buluyorum suçu.
Serefsizz cocuklarinii zikinden tavana asip sallandirmak lazim!!! Biktik artik hastalikli zihniyetlerle yasamaktan.
Sökün abi bunların kalplerini ya sökün de görelim nasıl birşeymiş böyle şeyler görünce ölsem keşke diyorum
Bu tür haberlerin sayısı arttı gerçekse yapanlar en agir sekilde cezalandırilsin ama gerçek oldugunu sanmıyorum cunku engelli kızin nasıl sevgilisi oluyor bu şaibe mesela
Bu ülkede yaşlılar köpeğe tecavüz ediyor, neyin gerçekliğini tartışıyoruz?
Anlamamışsın ben bunlar olmaz demiyorum sadece şunu soruyorum engelli birinin sevgilisi olması normalmi kac tane sevgilisi olan engelli tanıyorsun
Engelliliğin oranları vardır, %20-%30 engelli gibi. Yani sevgilisi olabilir. Ki sevgili 14 yaşında falandır ancak. Fotoğrafta gördüğümüz kadarıyla.
Zihinsel Engellilerin sevgilisi olamaz mı? Çevremde de böyle onlarca insan gördüm. Engelli ama beyinsiz değil, aşağılamayın bu kadar. Ayrıca zihinsel engelin dereceleri vardır. Hafif orta ağır çok ağır şeklindr.
Diyelim sevgili edinebilecek kadar engeli müsait o zaman tecavuzun ne oldugunu anlamaz mı @olasılıklararenedak
cyntah kimseyi aşağılamadım saçmalama
Kıza zaten şantaj yapılıyor, annesi yanında değil olanlara susuyor zaten. Öyle erkek halinle dışardsn konuşması kolay.
Cyntah dedigim gibi gercekse sorumlu olan pislikler en ağır şekilde cezalansın ayrıca şurdada doğru anlayın beni ben kız yalan söylüyordur demiyorum medyada birisi yalan haber uydurmuştur diyorum buna dikkat edin
Anlamıştır, ama korkutulmuştur kız. Birçok kız korkup tecavüzü açığa vuramıyor. Belki de engeli orta dereceydi ve sevgili değil, kendini arkadaş zannediyordu. Oğlan da kızın bu durumundan yararlanıp müstehcen görüntülerini aldı. Engel derecesi yazmıyor açıkçası.
Ondan tutukladılar zaten🤦♀️ kızın fotoğrafları da ortaya çıkmış zaten yalan değil.
Şu idam yasası için kim neyi bekliyor Allah aşkına o nasıl anne be nasıl göz yumar
Dondum kaldim idam az kalir bunlara cidden parcalanmalari lazim...
Kıyamet kopsun artık ya valla bu nasıl bir dünyadır
Lan cok pislikler ama ya şahsen aşırı istekli bir adamım ama rızası olmayan küçücük engelli bir sübyana elimi süremem 🤢. Bide ensest 🤢. Kesin ağızlarına verin gebersinler 😒
artık daha fazla neye şahit olabiliriz bilmiyorum dünyanın çivisi çıkmış, mide bulandırıcı
Allah hepsinin binbir türlü belasını versin inşallah... 😤😡🤬😠
Kıyamet kopsun artık yeter bence b. ku çıktı bu insanların.
Özgecan Aslan'ın katilinin sonu gibi olsa keşke sonları
Bunları taşlamak lazım herkesin içinde sövcem sansür atıyor site
Durmak yok yola devam diyerek ülke bu hale getirildi
Yapanın Allah belasını versin ne asaglık insanlar var
Anne de göz yummuş bu nasıl Bi aile ya
Direk hadım edip, taksimde çırılçıplak kocaksın bi fanusun içine yaptıklarını da yazıcaksın öz kızına acımadan tecavüz etti diye. Kanım çekiliyor bu haberleri gördükçe ya🤬
idam gelmedigi surece boyle gider adaletini sssiiikimm turkiye
Lgbt bireyler kadar tepki çekmiyor bu ahlaksız şerefsizlerin yaptıkları. Bu ülkeden de , insanından da nefret ediyorum.
Allah belalarını versin böyleleri idam gelsin kac kadının cani yanacak daha hayati kararacak
Biraz çılgınca geliyor ama bu bizim dünyamız. Dünyamızın değişmeye ihtiyacı var.
Böylelerinin Allah belasını versin. İdam etmek lazım tecavüzcüleri.
Kıyamet alameti gibi şeyler oluyor. Nefret ettik bu hallerden ama bitmedi!
Doğru mu okudum acaba?
Baba, Amca ve sevgilisi engelli kıza tecavüz ediyor.😒
Bunlar karışık işler. Perde arkasında neler döndüğünü bilemeyiz.
Kaldıramıyorum artık, iğrenç yaratıklar. YETER ARTIK!!
bu ne ya hergün daha beter haberler duyar olduk nereye gidiyor sonumuz 😑 iğrenç
Hâdim etmek lazim böyle soysuzları. Hemde herksin önünde
Engelli kıza kadar düşen tecavüz eden kişiden ne hayır beklenir
Ne iğrenç mide bulandırıcı davranışlar bunlar ya. Gebersinler pislikler
Başımıza taş düşse hakediyoruz gerçekten, virüs mirüs hak getire...
Allah belasını versin ırz düşmanları idam olsa görücem ben bunları aksine besliyorlar içerde.
Çok yazik cok
Soylencek soz bulamiyorum soyledigim sozler bile degerli kalır bu itlerin yanında
Zihinsel engelli nasıl sevgili yapmış nasıl bi olay bu ya
Bir arabaya nasip olsunlar ne diyim başka bir çözümü yok.
Nasıl insanlık biri yapsa kafayı yemiş derdim bunların hepsımı deli hadim edecen hepsini
Bu korkunç haberi görmek istemezdim. insanlar sapıklaşmış
Bu ülkedende adaletinde insanlarındanda nefret ediyorum allah belalarinı versin