https://mobile.twitter.com/ovgulusoy
4.5 yaşındaki kıza 12 yaşındaki çocuk tecavüz etti! Neler oluyor?
https://mobile.twitter.com/ovgulusoy

Çocuğun aileden alınması lazım, psikolog eşliğinde ifadesi alınıp bu olayda ailenin payı var mı diye araştırılması lazım,12 yaşta çok büyük bir yaş değil, sorunun kaynağı tamamen çocuk yetiştirilmesi ile ilgili, ailede bu tür davranışlar var ki bu çocuk bunları biliyor. Belki gözünün önünde evde uluorta ilişkiye giriliyor bilemem. Ulke komple bok çukuruna döndü. Yakinda 10-12 yaşındaki çocukların bile bu saçma dizi, sosyal yaşam vs yüzünden cinayetler işlediğini de görürüz.Çocuk yetiştirmesini bilmeyen insanlara üç çocuk yapın diyen kişiler,önce adam gibi eğitim vermesini bilmeli, daha yeni kızını teşhir ederek saçma sapan konuşan bir babanın videosunu izlemiştim. Ne kadar baba denirse buna.
Çocuk falan dinlemesinler assınlar a*k. Zaten herhangi bir ceza da uygulanmamış dışarıda geziyor. Büyüdüğü zaman kimlere neler yapar tahmin edebiliyor musunuz?
Kurucan artık bu haberlerden midem kaldırmıyor.
Bu nasıl iş yaaaa? Seks diye diye bacak kadar erkekler seks meraklısı oldu. Bunlar hep meraktan oluyor. Burada bile 15 16 yaşında çocuklar dolanıyor seks için ne b. ktan ülke hale geldi. Bu site bile bes para etmez iğrenç yer sırf para için göz yumuyor herşeye bir daha burada 14,15 yasinda bir kizin ya da erkeğin cinsellik yazısını göreyim cimerre kadar heryere yazmazsam yazıklar olsun bana
Anne ve babalar kim olursa olsun çocuğunuzu kimse ile başbaşa bırakmayın.
Yuh be...
12 yaşında çocuk tecavuz etmiş
bir de 4,5 yaşında kıza
gerçekten neler oluyor
Her bu tür haberleri gördüğümde artık sınıra dayandık bu kadarıda olmaz diyorum ama her sederinde bir adım öteye gidebiliyorlar...
12 yaşında çocuk ya anası babası utansın böyle bir şey var mı ya
4,5 yaşındaki kızda nasıl bir travma atlattı kim bilir...
hala kapalı değildir mini eteklidir diye tecavüze uğramıştır diyebilecek zihniyetler varsa...
onu buraya alayım ben
Şaşkınlık içindeyim ya
Cevap
48Cevap
Valla 5 dkka ne yazacağımı düşündüm..
Kız çocuğunun daha bebekten hayatı karardi bir yezidin oğlu yüzünden. Babası anası ondan yezid. Hepsinin kellesini vurmak gerekte, hiç acınmaz bunlara. Ne hayır gelir ki bu veledden insanlığa. Adammı olacak o piccc.
And olsun yine aynını yapacak. Derhal bütün ailesiyle birlikte o picinn evladıda ceza görmeli.
Kanunlar civiklastikca millet kudurdu iyice.
Böyle kansız, şerefsizlerr yüzünden hepimiz töhmet altinda kalıyoruz.
Kusacağım artık ya. Tecavüzü tacizi kadınların giyimine hareketine bağlayan da bunları iyi okusun bebelere yapılıyor 90 yaşındaki neneye yapılıyor hayvana yapılıyor. Ahlaki çöküş yaşanıyor resmen ve bu çöküşün sığ toplum ahlak anlayışıyla alakası yok insan erdemlerine bağlı bir çöküş bu
Önune gelen herkesin çocuk yapmasına izin verirsen böyle olur işte basit bir ehliyet alırken bile o kadar teorik pratik eğitimler veriliyor sınavlar yapılıyor tek hatada sınavdan bırakıyorlar evlenirken ve çocuk yaparken de böyle eğitim ve sınavlar olmalı
gerçekse cok korkunç ve iğrenç ama onca yorumun arasında kanıt olmadan kimse de bir acaba dememiş. Böyle seylerde dikkai olmak gerek, şu an icin bir idaadan başka bir şey değil, biri çocuksa diğeri de öyle yargılamak bukadar kolay olmamalı bu Ülkede iğrenç taciz tecavüz vakaları görüldü ama bir o kadarda asılsız haber, ifitralar, ki bu haber bile değil kişisel bir olay
Kaygılarımla baş etmek için tedavi görüyorum ilaç kullanıyorum. Peki ben kaygılarımdan kurtulursam bunlar olmayacak mi neden ben bu kadar zor günleri tek başıma yaşıyorum başka insanlar neden rahat ve insanlar neden bu kadar kötü. Yıkıl dünya Yıkıl da altında kalsin kötüler kötülükler.
Bunlar hep eğitimsiz ailelerin suçu, cahil ailelerin suçu ve tabii ki o 12 yaşındaki çocuğun da suçu. Ben 12 yaşındayken değil böyle yapmayı karıncaya bile zarar vermezdim, ağlardım sinek öldürülünce.
12 yaşında, gayet aklı başında.. Gereken ceza neyse derhal verilmesi gerekiyor. Bunları pohpohlarsanız tecavüzler, cinayetler artmaya devam eder. Çocuklarınıza insan olmayı öğretin ilk önce. Aile ne kadar suçluysa çocuk da o kadar suçlu, kimse kusura bakmasın.
Bunların anne babası ne halt ediyordu acaba çok merak ediyorum.
12 yaşında ki çocuk cinsel organını yalatmayı nereden biliyor.
Ellerine tablet telefon verince acaba ne izliyor diye merak edip bakıyorlar mı?
4,5 yaşında ki çocuk susmaz tehditten ne anlar anne iyi bir gözlemci olsa mutlaka ama mutlaka anlardı.
Ben bile oğluma mahrem bölgelerini 3 yaşından beridir öğretiyorum.
Tuhaf cidden tuhaf artık ben daha neye şaşırabiliriz ki diyorum ve şaşırıyorum.
Kanım dondu resmen
Bazı şeyleri çözmek için eğitim yetmez. Genetik olarak geçen karakter özellikleri vardır. Amcasının kızıyla, dayısının oğluyla evlendirilmiş ataların torunlarından bu tip hastalıklı davranışları görmek olasıdır.
Ne midem dayanıyor ne yüreğim bu olanlara. Ne devletin umrunda nede hakim ve polislerin. Allah aşkına neden yaa?Ülkedeki olanları görüp Bir şeyler yapmak bu kadarmi zor. Anca saraylarda otursunlar anca aylık maaşı alıncaya kadar koltuklarda got buyutsunler.
İkiside çoçuk ne yazık ki sosyal medyadan kaynaklanıyor bunlar 12 yaşında olan sosyal medyada ne görüyorsa uygulamaya çalışıyor büyük ihtimal o yüzden çoğu siteye yaş kısıtlaması gelmeli
Bu ne biçim bir toplum bu ne biçim olaylar? Son günlerde iğrenç haberlerin bini bir parça. Ne hale geldik, hep mi böyleydik gün yüzüne çıktı anlayamıyorum ama gerçekten artık yaşadığım toplumdan tiksinir hale geldim.
12 yaşındaki çocukta Tacize ve tecavüze maruz kalmış.. onunda aileden alınması gerek babasının tutuklanması gerekiyor.. kız için daha çok üzüldüm aslında hem erkek çocuk hem kız için çok kötü bir durum yaa ikiside çocuk ayırt edemiyorum.. İleride büyürse daha kötü şeyler yapabilir kontrollü büyütülmesi gerek o aileden alınmalı.
" Babamda bana böyle yapıyor " okudukça kahroluyorum.. bende her önüne gelen evlenip çocuk yapmasın bununda bir rapor felan alınması gerekiyor bu ne böyle? düzgünce yetiştremicekseniz bu çocukların hayatlarını maaf etmeyin yaa yazıktır yaa..
hele o kız yarabbim 4 yaşındaa Bu ne bee Kardeşim gece gece bugun normal geçti dedim gene içine ettiler
Buna denk geldim beynimden vurulmuşa döndüm ikiside çocuk ne desem bilemedim ama bunu yapan çocuğun ailesini içeri tıkmalılar çocuğu korumaya alıp islah evine yollamaları gerek, anormalinde üstü bir durum.
Herzaman demişimdir problemli aileler rehabilite edilene kadar çocuk yapmaları engellenmeli. Çünkü bu şeyler ailede başlıyor. Evet bireylerde bir potansiyel olabilir ancak o potansiyel aileden aldıkları ile hat safhaya çıkıyor
Yazıklar olsun be okumayamadim. tamamlayamadım. onlar yaptılar ben okuyamadım. minicik bedeninde minicik yüreğinle sen nasıl taşırsın kuzum yavrum cocugum.. ozur dilerim seni koruyamadigimiz icin ozur dilerim.. cok ozur dilerim.. burada sana yaşanacak masum bir hayat bırakmadık özür dilerim..
Araştırmalar boşuna demiyor ergenlik yaşı 9 cinsellik yaşı 12 14 inmiş diye malesef ki
Önlem ne kadar alınıyor acaba?
Çocukları kirli bir dünyada büyütüyoruz. Onların o küçücük masum dünyasını biz büyükler olarak maf ediyoruz. Çok utanç verici ve üzücü .. sözün bittiği yerdeyim
Her iki cocuk içinde tedavi şart.12 yaşındaki g.. t cocuk mutlaka ailesinden alınmalı ve islah edilmeli.. Her ne olursa olsun çocuğunuz kız ya da erkek gozunuzun onununden ayirmayin. Erkek çocukları ergenlikle çok tehlikeli hal alabiliyor
Millet olarak ne haldeyiz 12 yaşındaki bir çocuğun aklında dersleri olacaken cinsellikmi var bu anne babalar sağda solda insanların hayına bakacağınıza çocuklarınıza keşke terbiyeyi dinine milletine hayırlı evlat olmayı öğretseniz
Almanya türkiyeyle ilgili bir haber çıkardı. Çok fazla tacizin üstünü polis kapatıyormuş sadece medyaya düşenler ceza alıyo. türkiyede kadın hakkı yok
Çocuklara örnek oluyor büyükler... bak, babası da ona öyle yapıyormuş...
Bunları yazdım ama yazılabilecek herhangi bir şey yok ki... kan dondurucu...
Bu 12 yaşındaki çocuğun ailesini ayrı çocuğu ayrı seveyim sen o çocuk 4. bucuk yaşında allah senin belani versin nasıl baştan çıktıysan nasıl azdiysan artık o penisin inşallah bi gün popona girer dahada çıkmaz yarrabim sen insanlara akıl zihniyet ver AMIN
Bisi dicem bu KS sitesi küfürlerimi minnoslastiriyormu?
İğrençliğin de ötesinde bir durum. Ülke nereye gidiyor böyle gerçekten çıldıracağım
Ayy şok geçirdim resmen ya babam da bana böyle yapıyor ne demek bu bi ipucu olmasın çocuk böyle bişi yaşadığı için mi bunu yapıyor çünkü o yaştaki bi çocuğun küçük bi çocuğa bunu kendi aklıyla yapması çok garip geldi nereye gidiyoruz yaa
Babam da bana böyle yapıyor mu? Dehşet.. Allah aşkına bakmayacağınız çocukları yapmaktan, doğurmaktan vazgeçin.
Nasıl bir millet olduk mk anlamıyorum ki.. Her gün yeni bir iğrenç haber.. Biz de çocuk olduk ama bacım evladi olmadık yazık..
Toplumsal ahlaksızlığın ve yozlaşmanın sonuçlarını yaşıyoruz. Tek kelimeyle iğrenç.
Umarım buna ortak olan ve suçu işleyenler en ağır şekilde cezalarını alırlar.
Cocuk çocuğa nerdeyse bebek denecek yaştakine abisinden taciz ha.
Yuh be Yuh bunlar da oluyor ya ne hale geldik
Yapanda çocuk mağdurda çocuk kontrolsüz internetin ve eğitim eksikliğinin sonuçları bence ne denilebilir ki
Ben anlamıyorum nerden biliyon da bunları nasıl utanmadan yapıyon nasıl kimse farketmiyor iki ay boyunca yolunda gitmeyen şeyler var bu televizyondaki diziler çok büyük etken ama söyleyim her şey sexe döndü her şey seks.
cahil bir kesim var 11-12 yaşındaki erkekler için “ay canım ne kadar kötü zihniyetlisiniz onlar daha çocuk ne anlar böyle şeylerden “ diyorlar. Erkek çocuklar cinsellik dürtülerini erken kazanıyor artık öğrenin şunu...
Off ki ne of daha bilmediğimiz duymadığımız neler var kimbilir
Buna sebep olan hayvanlar acilen uyutulmalı başka bir çözümü yok
Hayatın bitişine doğru ilerliyoruz. Söylenecek çok şey var ama...
bu kadarı da olmaz diyorsun ve oluyor bu s*ctığım ülkesinde
İnsan aklı 10 yaşında bile eriyor.
Cezayı herkes almalı, çocukta olsa aklı eriyor ve bilinçli yapıyor.
Bunları alacaksın. Çükünü keseceksin. Sonra bunları vereceksin o sokaklarda mal çekenlerin ellerine.
Sövecem gece gece bu ne mk. Bunlar nasıl bir ülkede yaşıyorlar neyin kafası bu
Noluyor bize ya 😱 Ne hale geldik, düştük mü bu kadar 😥😥
bunlar hep yetiştirilme tarzından.. çocuk falan dinlemesinler ağırlaştırılmış müebbet alsın canii
Oncelikle baba olacak o mahlukun kesin ceza alması gerekiyor her şeyin başı o. Çocuğa gelince 12 yaş ceza ehliyetinin başlama yaşı onun da ceza alması gerekiyor. Bu olayın üstü kapanmamalı
Nereye gidiyor insanlık allah ıslah etsin kan dondurucu bende bir kız annesiyim ve çok üzüldüm😑😑
beynim durdu bir şey diyemiyorum 😵😵😵
Nesil tükenmiştir, nokta
Gerçekten bu ne pisliktir ya, eğitim aileden başlıyor bu nasıl bir şey ya
ne diyeceğimi şaşırdım cidden başımıza taş yağmıyor ya ona şaşıyorum..
Bu aileler niye eğitim vermiyor. Bu kadar da olmaz.
bari kendi yasitiyla yapsa cocukca seyler merak deriz de 4.5 yas ne.öyle cocugum olsa devlete birakirim direk yoksa öldürürüm. ilerde baş edilmez.
Ailenin düzgün veremediği ahlak yüzünden oluyor hep bunlar
Sözün bittiği yer. Noluyor be? Çocuklar bile sıyırmış.
Bunun ailesi bunu nasil egitti bu cocuk ne ortamda yetisti lutfen biri bana diyebilir mi
Anne baba olma kursları açılsın çocuğuna sahip çıkamayan anne babalar çocuk yetiştiriyor yetiştirdiğini sanıyor
Ölsemde görmesem diyom bunları ama mecbur yaşıyoz iste
eğitim abi eğitim eğitim önemli özelliklede nasıl eğittiğin önemli
12 yaşındaki için darağcında sallanması lazım çünkü psikolojiğe götürseler fayda etmez ya da bu durumu anladığında intihar eder 20 yıl hapis verseler çıktığında tam bi psikopat olur en iyisi asılması
İlerde kızım olursa erkekle oyun oynatmıcam. Erkeklerde bu istek 5 yaşından başlıyor. Çocuk demiceksin bu erkeklere, erkeklerin çocukluğu olmaz
Çocuğun aileden alınıp sosyel hizmetlere verilmesi şart yaşadığı ve yaşattıları hiç normal değil Allah yardımcınız olsun 🙏
yorum bile yapamıyorum kanım donuyo parmaklarım tutmuyo yapımda emeği geçen bütün toplumun geçmişin geleceğin soyunu seveyim
12 yaşındaki çocuk bunları nerden biliyor nereden öğreniyor anne baba nası böyle gevşek !!!
Sanırım artık toplumsal sapitma dönemine girdik.
Anne babaların çocuklara bununla ilgili eğitim vermeleri çok önemli. Hem bu gibi durumları yapmamaları hem de yapıldığı durumlarda neler yapmaları gerektiği anlatılmalı.
ailesi baskı yapsa baskıcı aile derler gevşek bırakır verir eline telefon tiktokta bilmem nerde izler video
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?