Satanist haberleri 1998 yılında çıktığında millette bir ürperti ve bir tiksinti oluştu.
Sonra ne oldu?
Esprilere bile konu edildi. Kızım bas git satanist misin diye...
Farkında mısınız, 2 yıldır ensest haberler yapılıyor.
Sosyal mecralarda gençler annesinin, ablasının fotoğraflarını veya iç çamaşırlarını yayınlıyor.
Sonuç, yakında herkes alışacak.
Kimse buradan maval okumasın. Bir kelime ile lanet olsun, yok bilmem neee. Sonra meeeeeeeeee.
Bu olay nerede oluyorsa sivil toplum dernekleri olaya müdahil oluyor mu, oradaki erkekler bunların kellesini ellerini veya pipisini kesiyor mu, toplum olarak harala gürele harflere değil adam gibi iktidarı protesto ediyor mu, YOK... Eeee o zaman meeeeee...
Koyunlara inanmıyorum artık bu ülkede. Kim koyun, iki de bir Silivri soğuktur diye espri yapan embesiller. O Silivri'ye CB da girebilir, yeter ki millet doğru olsun ama hepsi kansız, düzenbaz, yalancı ve iki yüzlü. Doğrucu olan bir kaç kişi onları da kovuyorsunuz. Neyse sinirlenip küfretmek istemiyorum...30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖteki tarafta adalet var evet. Cehennem iyi ki var. Ama peki bu taraf? Ya bu tarafta az da olsa ceza olmaz mi? Ben artik idam falan da demiyorum. Yahu bu tarz kisiler artik ceza evinin önünden bile gecmiyorlar. Evet vergimle, vergilerimizle bunlari beslemek istemem ama artik 4 duvar arasina bile girmiyorlar. Sokakta dolaşıyor bunlar. Ben bu tiplerle gunde kac defa karsiliyorum, kiz kardesim, annemde ayni sekilde. Hepimiz. Artik buna bu kadar nasil goz yumuluyor anlamıyorum. Sesimizi çıkaracağız kadinlar olarak ya da duzgun dusunebilen erkeklerde ses cikaracak bunlara belki ama hep bastiriliyoruz. Biz ceza alsin derken adalet farkli bir karar aliyor. Son 3 yilda cogu kisi sosyal medyadan yapilan baskiyla gozaltina alindi. O da olmasa direk serbest bunlar. Adaleti isletmek cok mu zor? Caydırıcı cezalar koymak cok mu zor? Ceza evinde bunlari beslemek yerine calistirmak cok mu zor? Ceza evinde yiyip, iceceklerine oturup maske, dezenfektan, tekstil vs vs seyler uretsinler hemde bedavaya çalıştırın bunlari. Ulkeye en azindan bir yararlari olsun hep mi zararlari olacak? Bunlar neden gorulmuyor? Ben bir kadin olarak tedirginim. Evlenmek dahi istemez, erkeklerden kacar oldum basima bir is gelir diye. Pislik biri cikar cocugumun önünde öldürür, dayak atar vs vs diye korkar oldum. Gunumuzde cogu kadin artik kariyerden falan degil bundan korktugu icin evlilige yanasamaz oldu.
30 Yorumla
- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılortalık potansiyel tecavüzcu sapık kaynıyor. Lanet olsun illaki birilerine tecavüz etmelerine gerek yok ortalıktaki tiplerin bakışlarından anlayabiliyorsun ne halt olduklarını... #tecavuzculergebersin
https://www.milliyet.com.tr/gundem/sakaryada-engelli-kiza-cinsel-istismar-anne-baba-2-amca-ve-sevgili-tutuklandi-6455924140 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
162Cevap
Gündem konusunda 2,5b cevap paylaştı. hepsini asın bunların hele de babası ve amcalarını
310 Yorumla
+1 yılİdam gelemesin ya daha farklı ceza getirilebilinir mesela tecavüzcülere hadım cezası şiddet uyguluyanlara ise parmakları kesilsin ki ibret olsun millete kim ne suc işliyosa hangi eliyle işliyosa o el bedenden kesilsin atılsın egitim ya da piskolojik destek işe yarıyacagını düşünmüyorum ben ki okuldaki iki saatlik ders degilde bu egitimi ailelerin vermesi gerekli insanın degerli oldugunu kadının degerli oldugunu ailelerin ögretmesi gerekli bence dedidim gibi kim be suc işliyosa suç işledigi uzulu kesilip atılmalı ki millet akıllansın
10 Yorumla
+1 yılKopsun artık kıyamet ya Muhammed, ya Ali, ya İsa, ya göklerin ve yerlerin yegâne sahibi Alemlerin rabbi...
Bu ne iğrençliktir, bu ne namsuzluktur, bu ne rezilliktir. O helak ettiğin Lut kavmi bu hayasızlardan daha mı kötüydü ya Rabbim.
Neden bir bela yağdırmıyorsun bu vahşilerin üzerine, neden Dünya âleme yüzbinlerce yıl boyunca ibreti etmiyorsun bunları.22 Yorumla- +1 yıl
Ülke b*k yolunda ışık hızıyla ilerliyor 😏
Şu namusuzları diri diri yakmak lazım ya
+1 yılartık şaşırmıyorum!
zaten nerde sana zarar verebilecek insanlar varsa yakınından çıkıyor genelde.
insanlar merhametini vicdanını bir kenara bırakmışlar ama adalet (İLAH) karşısında merhamet vicdan dileyen yalvaran tipler çoğalmış durumda. umarım hiç kimse yaşatığını yaşamadan hem bu dünyada hem öteki dünyada ölmezler.40 Yorumla
+1 yılben Bu çağdan nefret ettim !
Etimle kemiğimle nefret ettim.
Her seferinde kadın cinayetlerine mini giyinmeseydi , sevgili olmasaydı , boşamasaydi derdiniz şimdi ne diyeceksiniz babası yahu babası !
Ya kıyamet kopsun artık ya da idam gelsin şart !!!30 YorumlaVallahi delireceğim artık yeter ulan biz keselim cezalarını başlarım devletine be idam gelsin artık idam idam idam engelli kızdan ne istiyorsunuz Allahın belaları birde ailesi Allahım bunun gibilerini kökünü kurut Aminnnnnn
32 Yorumla- +1 yıl
Değerler eğitimi diyince ne anlıyorsun acaba? Sen büyük kesime bakacaksın, hayvana çocuğa kadına tecavüz eden, adam öldüren erkeklerin geneli okumamış, şiddetle büyümüş çocuklardır. Çok meraklıysanız Arap ülkelerine gidebilirsiniz. Malum orda da idam var ama prensleri seks partilerinde uyuşturucuyla ölüyorlar.
Bunların hepsinin vinçlere asılıp kent meydanlarında sallandırılması lazım.
ya da bırakıcaksın meydana insanlar toplu olarak işkence yapa yapa öldürecekler.
Veya bunların cam fanusun içerisine koyacaksın birde ortası delik bir sandalyeye oturtup yiyip içireceksin bokunda boğulana kadar acı çektire çektire öldüreceksin
Gram acımayacak merhamet etmeyeceksin
ya da Bunların popona jop sokacaksın inim inim inleteceksin meydanlarda acımayacaksın...30 Yorumla
+1 yılİdam isteyince de, cani cahil çomar oluyoruz, bunları hapse atacaklar devlet baba bakacak mk hoş 2 aya kalmaz şişlerler, elleri dert görmesin öldürenlerin. Şimdiden mezarlarına lanet olsun. o. çocukları
50 Yorumla
+1 yılYa benim aklım cidden almıyor artık bu insanlar neden böyle davranıyor ya bir baba neden kızına bunu yapar Kan donduran bir durum lanet olsunnn böyle mahluklara artık devlet bir şey yapmalı bunun hakkında doğrusu ne olur onu bilemem ama bilir kişiler buna el koymalı artık
20 YorumlaGündem konusunda 465 cevap paylaştı. Bence işin içinde başka birşeyler var.
Engelli çocuk yaşta bir kızın nasıl sevgilisi oluyor.
Diyelim sevgilisi oldu.
Hepsi birden nasıl sapık oluyor, akıl almaz bir durum.
Hadi diyelim baba sapık ya iki amca ve kızın sevgilisi hepsinin birden sapık olması haberi okuyan insanlara lanet olsun dedirtiyor20 YorumlaHadi başkasının çocuğuna da yapılmaz bu da, insan olan kendi öz evladına nasıl böyle bişey yapabilir aklım almıyor. Üstelik engelli bir kız.
Cezayla idamla bu iş çözülmez. Yapana ceza veriyorsun ama bu olayın başka birine karşı yapılmaması için bir eğitim gibi ya da farklı bir çözüm yolu bulunması lazım.10 Yorumla
+1 yılİdam, öldürmek falan bunlar ödül olur. Yapılması gereken hadım edilmeleri ve rektumlarının kamu hizmetine açılması. Ömür boyu sekilmeli bunlar. Ve bunun herkese açık olması herkesin haberdar olması lazım. Çünkü belki o zaman got korkusu caydırıcı olur.
10 YorumlaEkonomik ve sosyolojik sebeplerden kaynaklı psikolojik sorunlar içinde olan, toplum baskısı dediğimiz illetin etkisi altında yetişmiş, kendine birşeyler katıp geliştirememiş insan müsvetteleri fazlasıyla var bu memlekette. Tedavisi mümkün olmayan bu hastalıklı zihniyettekiler, yaptıkları gün yüzüne çıkmadıkça ;öyle bir köreliyor öyle bir körleşiyorlar ki her türlü sapkınlığı, her türlü pisliği, her türlü zorbalığı, her türlü ahlaksızlığı sergileyebiliyorlar. Ne kadar ağır ceza alırlarsa alsınlar yaptıkları yanlarına kalacak, dört duvar arasında nefes alıp vermeye devam edecekler. İdam çözüm değil belki ama caydırıcı ve böyle iğrençliklerin önüne geçilebilme adına gerekli. İçinde insan mayası olmayanlar ne bir demir ki dövesin ne bir ağaç ki yontasın. Yaşamak hakkı olanların bu hakkını elinden çalan ve hayatlarını zindan eden ne kadar soysuz varsa nefesi kesilsin!!!
10 Yorumla
+1 yılMaalesef artık sağlam yaptırım olmadıkça bu insanlar durmayacaklar. Bence bu sapkın yaratıklara İdam gelmeli. İnanın ben böyle düşünecek son insanım. Ya hadım edilip yüzlerine bir damga vurulmalı kor demirle. Utançlarından sokağa çıkamamalılar ya da idam gelmeli artık bunun bir sonu yok.
10 YorumlaO kadar alıştım ki böyle haberlere bazen diyorum sıradaki insan ben miyim?
Disardaki adama da yakıştıramıyorum ama lafi ustunde Baba ya baba, senin elinde buyudu o kız, kuvucukken sen korudun, sardın sarmaladin.
Ne demeli, böylelerine? Bilmiyorum, lafin bitigi yer sanirim burasi.10 YorumlaCezası hadım sonra idam. Ya da ömür boyu acı çeksinler, ölmek için yalvarsınlar şeref yoksunları. Daha ne kadar çirkinleşebilir dünya iğrençleşebilir insanlar. Tecavüzlerin, cinayetlerin rutinleştiği bu dünyanın sonu gelsin artık. Bu nasıl bir ülke bu nasıl bir insanlık iş çığırından çıktı artık. Tutamıyorum kendimi sinirden iğreniyorum şerefsizler.
10 Yorumla
+1 yılNereye gidiyor bu insanlık😔 kızlar resmen artık seks malzemesi olarak görülüyor ne biçim bi döneme denk geldik, Allah beni, kız kardeşlerimi, kuzenlerimi, annemi, teyzelerimi, yengelerimi, kız arkadaşlarımı ve daha nice edepli kadınları korusun böyle pisliklerden
10 Yorumlaİdam gelmediği sürece bu olaylar asla bitmeyecek. Bunun sebebi ne, neden böyle oluyor gibi soruları düşünerek vakit harcamanın anlamı yok. Bu sorun onun bunun şunun sorunu değil tamamen kişisel bir bozukluk ve bu bozukluk idam edilmeden düzelmez. Diğer bir yolu da var tabii ki, kadınlık hormonu tedavisi. Bol bol kadınlık hormonu bastıklarında bir daha o önündekini kullanamaz aklına da öyle düşünceler gelemez.
10 YorumlaÜlke resmen Afganistan, Pakistan'a döndü. Emeği geçenlerin boyu devrilsin.
532 YorumlaEğitim mi? Kaç jenerasyon gerekir böyle olayların engellenmesi için bir düşün
Assınlar gitsin... Yasalar kanunlar bu adamlara bir şey yapmıyor, içeri tıkıp yedirip içiriyorlar.11 Yorumla- +1 yıl
Yahu daha geçen 4.5 yaşındaki kıza 12 yaşında çocuk tecavüz etmiş, onu da mı asalım? Eğitim şaet başka yolu yok.
- Gündem konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılAllah belalarını versin. Tutuklanırlar inşallah. Adam gibi ceza alırlar. Ama bu işte bir iş var, neden amcalarla birlikte baba da bu işin içinde? Olayı pek anlayamadım.
14 Yorumla- +1 yıl
Tamam da baba ile amcalar neden ortak hareket ediyor? Baba yspti bu serefsizligi amcalar niye yapıyor bunların toplu hareket etmesinin bir sebebi vardır
- +1 yıl
O sebebi anlamadım
+1 yılAbi artık böyle şeyleri paylaşmayın bu sitede içim karardı ya. Nefret ediyorum bubinsanlardan nasıl bir zihniyet ya. Allah belâlarını versin. Zaten moralim yok hepten gitti. Gidin eskort tutun ne yaparsanız yapın ya
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl20 yıldır iyi insan yetişmesine yönelik ne bir program nede film yok bütün kanalların yaptığı tayyip propagandası birde kimin elinin kimin neresinde kaçtığı belli olmayan iğrenç diziler geri kalan zamanda aptal yarışma ve yemek programlarıyla millet uyutuluyor
Bu iktidarın çürük meyvesini asıl 20 yıl sonra görecek yasayanlar31 Yorumla- +1 yıl
Bosunami bu magya varı diziler insanı ekrana bağlayıp gündemi unutturan programları kaldırmıyor aksine cogaltiyorlar
İyide idam derken böylelerine kadına çocuğa tecavüz edene kadını öldürenlere böyle kişilere gelsin bakalım o zaman Türkiye nasıl düzeliyor
112 Yorumla- +1 yıl
İdam suçu değil suçluyu ortadan kaldırmaya yöneliktir. Suça gereken ceza verilse kimse bunu yapmaz ama amaç suçluyu ortadan kaldırmak olursa yine böyle gizli şekilde yaparlar bu iğrenç şeyleri.
- +1 yıl
12 yaş bu ya çocuk yani. Düşünsene olayoarın indiği yaşı? Her şey eğitim, her şey aile. Aile eğitilmedikçe bu tip vakaları görmeye devam edeceğiz. Asarsın kesersin suçlu ölür ama düşünsene nefsine hakim olamayan biri kediye bile tecavüz edebiliyorken idamı bir yerlerine takar mı sence?
- +1 yıl
Her pazar günü ailelere belirli noktalarda kurulan kurslarda aile eğitimi verilmesi zorunluluğu getirilmeli. Okullarda 2 saatlik çocuklara değerler eğitimi verilmeli uygulamalı bir şekilde. Aileler psikolojik testten geçirilmeli. Şiddetin cezaları caydırıcı şekilde olunmalı. Şiddet gösteren kimse kadın erkek fark etmez en az 3 yıl hapis cezası almalı. İnsanların şikayetleri dikkate alınmalı. Ki öldürülen kadınların geneli 100 kez şikayette bulunduğu halde işlem yapılmadığı için öldürülüyor. Mafya dizileri, ahlaka aykırı diziler kaldırılmalı, isteyen olursa paralı platformlarda yayınlanmalı vs.
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşleriyle birlikte asılsınlar. Bundan böyle evli erkeklerin hesabı eşlerindende sorulsun nereye bakıyordun diye psikopat bir eşin varsa polise bildirmeliydin sende suçlusun. Marifet sanıyorlar tecavüzü bi de tvde boy boy gösteriyorlar suça teşvik eder gibi. Böyleleri aileleriyle yakılmalılar karısı eşi çocuğu neden demeyin kanlarına bulaşmışdır. Kızlı erkekli o zaman kimse cesaret etmez ailesinin yakılmasına kendisini toparlar.
10 Yorumla- Gündem konusunda 344 cevap paylaştı.
s +1 yılNerede bu kadın giyimine dikkat edecek, gece geç saatte eve gelmeyecek diyenler? Geçen gün öldürülen kız için atıp tutanlar? Neymiş tecavüzün tek suçlusu tecavüzcüymüş. Bizim dokunmaya kıyamadığımız çocuklara, engellilere, hayvanlara da bunu yapıyorsunuz ya pes
10 Yorumla
+1 yıl"Memleket isterim
Ne zengin fakir ne sen ben farkı olsun;
Kış günü herkesin evi barkı olsun.
Memleket isterim
Yaşamak, sevmek gibi gönülden olsun;
Olursa bir şikayet, ölümden olsun."
Allah hepsinin belasını versin.20 YorumlaAy yuh artik sunlarin asilmasi lazim yemin ederim sunlari gorunce sinirlerim tepeme atiyor oz babasi ne demek ya amcasi ne demek ya o sevgilisi nasil bir serefsiz o kiz caresiz sana siginmis nasil off Allah belalarini versin
20 Yorumla
+1 yılİnternette dolaşan her habere inanmadığım gibi, medya'nın sadece bu dünya da kötü şeyler varmış algısına da kapılmıyorum. Her 1 kötü şeye, en az 10 güzel şey oluyordur, lâkin haber niteliği bulunmadığından paylaşılmıyor.
20 Yorumla
+1 yılİşte anneler, ablalar, eşler, hanımlar lütfen susmayın. Kendi cinsiyetinize ihanet etmeyin. Lütfen şiddete göz yummayın. Lütfen şikayet edin. Lütfen tepki verin.
40 Yorumla
+1 yılAllah belasını verşin hepsinin ayrı ayrı sütü bozuk adi şerefsizler bölyle adileri benzin döküp yakcan
51 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bi zihniyet nasıl bi ruh hastalığıdır böyle şerefsizler nasıl insanım diye biliyorlar
+1 yılŞaşırdık mı? Zihniyete bakın zaten herşey ortada. Elinde tespih, bıyık bırakan kendini adam sanıyor.
30 Yorumla
+1 yılDemek ki neymiş herşey aile de başlayıp ailede bitermiş.
Sen oğluna aslansın kaplansın diyip sırtını sıvazlarsan aha sonucu bu olur.
Velakin adam akıllı eğitim verirsen yetiştirirsen hiçbirşey olmaz.
Suçlu ailedir açık ve net.10 Yorumla
+1 yılMidem bulanıyor artık bu insanlardan. İğrenç ötesiler. Aklım almıyor bir insan bunu nasıl yapabilir? Nasıl ya! Bu insanların yok olması için ne gerekiyorsa yapalım ben artık gerçekten bunlara katlanamıyorum.
10 Yorumlagerçekten artık bıktım bu tür haberleri duymaktan getirin idam cezasını bakıyım artık cesaret edebilirler mi ne kadar aşağılık iğrenç insan var gerçi insan demeye bin şahit lazım artık maalesef normalmış gibi karşılanıyor ülkemizde yeter yaaa
10 YorumlaŞu yazılanların hepsi tepkinizi ölçmek içindi de lütfen.
11 YorumlaHepsinin ellerini g*tüne sokayım ben öz kızına tecavüz etmiş a*k yıkık o*ospu evladı halada yok açık giyinmiştir yok kapalı değildir diye tecavüzcüleri savunan geri kafalılarında a*k bunlarında a*k sinirim bozuldu
10 Yorumla
+1 yılZihinsel engelli kızın sevgilisi ne ya? Bu kansızlar kim bilir bunu ne zaman tasarladılar planladılar hep beraber uygulamaya karar verdiler. Hepsini assınlar bunlar ne ıslah olur, ne topluma geri kazandırılabilir.
10 YorumlaAsıl tecavüz bunların beyinlerinde. Yosunlar yani daha neyi anlamamız gerekiyor ki orada bir beyin taşımıyorlar samanla dolmuş orası, bunlara hayvan demek güzelim hayvanlara hakaret olur, insanlıktan nasibini almamış insancık bunlar.
10 Yorumla
+1 yılBu neyin kafası öz babası bir de? Nasıl hayatlar bunlar anlamıyorum. Olay ksnin trol soruları gibi
16 Yorumla- +1 yıl
İkinci güncellemene fazlasıyla katılıyorum
- +1 yıl
Yani evet buna da katılıyorum her şeyin başı eğitim. Bu işlerin dinle alakası falan da yok Türk yahut Ortadoğu toplumları dinsiz toplumlara göre ahlaken ve etik olarak büyük bir çöküşte ama bunu söylesen de linç edilirsin. Ben uğraşmıyorum insanlara laf anlatmaya 🤷
- +1 yıl
Di mi? Allah'ın verdiği aklı kullanmıyorsan öyle tabi. Üzücü olan kendinden gelen nesilleri de zehirlemeleri
Gündem konusunda 479 cevap paylaştı. Anlamadığım şey şu. Suçu işleyenin neden suratı gizleniyor? Açın lan şunu da millet ors. pu çocuğu görsün
40 YorumlaÇok mide bulandırıcı ve iğrenç bir durum. Neler oluyor bu ülkeye ya millet niye gittikçe sapıklaşıyor?
40 Yorumla
+1 yılİşte böylelerinede insan adam baba diyoruz yazıklar olsun size şeref yoksnları engelli bir kızın derecesi bilmiyorum ama sevgilisi pek olmaz %15 ihtimaldir budaa babanın bir oyunudur
20 YorumlaAh kanunlar ah caydırıcı değil,1. bunların cezası acımasızca ve halka açık uygulanacak bak o zaman daha oluyormu,2. eğitim eğitim eğitim bu konudada okullarda eğitim cerilmeli
20 Yorumla
+1 yılYemin ederim artık şu dünyadan ve insanlardan tiksiniyorum. Kıyamet kopacaksa kopsun artık bu karakter yoksunlarının cezası ancak orda kesilecek belli buralarda adalet denen şey kalmamış artık.
20 Yorumla
+1 yılAğır yaptırımlar olmadığı sürece bu haberleri çok göreceğiz..
60 Yorumla
+1 yılBok gibi olmuş artık dünya."Bu devirde öz babana bile güvenmeyeceksin " sözünün yürürlüğe girdiği iğrenç bi dünya, babana güvenmeyeceksen kime güveneceksin ki? Allah soysuz pçlerden korusun.
20 YorumlaYahu böyle şerefsizleri idam edecek kanunu getirmek çokmu zor bu şerefsizler şu an ki kanunlarla resmen korunuyorlar asacaksın bunlardan bir iki tanesini bak kolay kolay cesaret edebiliyorum kansızlar
20 YorumlaBen olsam 3 ünü asmam cinsel organlarını keser yediririm üçünede. Sonra işkence yaparım. “Adaleti sağlar yasa dışı yollar”
30 YorumlaGündem konusunda 2b cevap paylaştı. Birkaç yıl yatıp çıkarlar. Bir güzel de beslerler, sonra tekrar salarlar. Caydırıcı bir ceza sistemi olmadığı müddetçe bu tür haberleri duymaya devam.
30 Yorumlaİlkay Alpgiray abi YouTube kanalında çok güzel diyor: "Yaşasın zalimler için cehennem."
Her zaman derim her 46 kromozomlu "insan" değil diye...10 Yorumla
+1 yılKiyamet yakındır. Statusu ne olursa olsun insanlar sapkinlikta birbiriyle yarışıyorlar. Sonumuz hayır olsun inşallah. Allah zorda kalanlara yardım etsin akılsızlar da akil versin ne diyim
10 Yorumla
+1 yılTek kelimeyle Allah belanızı versin haysiyetsiz itler çocuk ya o hemde çaresiz bir insan bence idam edilsin böyle itler kadınlara uzatılan elleriniz kırılsın
10 Yorumla
+1 yılBöyle hastalıklı beyinlerin tedaviyle falan düzeleceklerini sanmıyorum idam da ödül olur böylelerine kollarını bacaklarını uzuvlarını keseceksin bunların süründüreceksin
12 Yorumla- +1 yıl
İran da var bu uygulama hanımefendi
- +1 yıl
@Muzafer_Tuğkan burada da uygulanmalı
+1 yılGünlük haberler. Bişey olduğu yok. Normalleşiyor malesef. Sosyologların başta olmak üzere şu toplumu analiz edip çözüm önergeleri sunmaları gerek uygulanırsa yine ufak bir ihtimalle ülke düzelir birazcık. diğer türlü burası Ortadoğu'nun abazanliga ve cahilliği arasında kaynar gider. hukuk fakültesini 5 seneye çıkaracaklarını yasaları uygulamaları gerek. yoksa bunun gibilerin birkaç yıl sonra coluga çocuğa ne yaptığını da biliyoruz sonuçta değil mi?
10 Yorumla
+1 yılZavallı yavrum neler yaşamış 🥺 kurtarılmış olması büyük şans. Adalet yerini bulur mu sanmam. Keşke bit daha güneşi göremeseler. Acılar içinde son nefeslerini verseler.
10 Yorumla
+1 yılAyy bu ülkedeki düzgün ve iyi insanlar olarak başka bir yere kaçsak da bu pislikleri birbirleriyle baş başa bıraksak keşke utanıyorum bu insanlarla aynı ülkede olmaktan 😞
10 Yorumla
+1 yılTürkiye cinselliğin afrikasıdır diye boşuna demiyorlar. Daha dün köpeğe yeltenen bi yaşlı güzel kardeşim, şimdide bu gavatlar... Yapacak birşey yok başka. Adalet diyip susuyoruz hep.
10 Yorumla
+1 yılÜlkemiz bozuldu o kadar iğrenç insanlar yetişiyor ki kadınlar daha ne yapsın bilmiyorum gerçekten çok üzülüyorum nasıl böyle olaylar oluyor kafayı yicem.
10 Yorumla- Gündem konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılBak bunları benim elime verecekler ufff tarihte görülmeyen işkenceleri yaparım buyuk bir zevkle. Bu insanlaarı hapise atıp beslemek neyin mantigi anlamış degilim
10 Yorumla - Devamını Gör (228)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat