AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
164Cevap
Ne kadar berbat bir şey kanım dondu, idam gelmeli artık !!
Bu tür gözü dönmüş sapıkların asla yaşamamaları lazım.
Idam gelmesin ama su olsa guzel olur kanunen.
Tecavuz eden veya yelkeneni hadim etmek lazim.
Bu yasa bu kanun olmadığı heleki adı olan adalet düzelmedigi sürece bu tür vakalar çok önümüze çıkar
Kıyamet kopsa da bitse bu rezillik. Midem bulanıyor artık.😰
İdam değil ateş ile azar azar yakarak öldürme gelmeli artık.
g... ve s... kızgın demir sokacaksin böyle kahpelerin canlı canlı
Offf kim engelli burda yeğenim?
Ne denir ki ya, off. aklım duruyor ya kaldıramiyom
kafalarına baltayı vurup ortadan ikiye kütük gibi böleceksin hayvan oğlu hayvanları... ya da korku kapanı 5 filminde görmüştüm. bu hayvanları varilin içine koyup varili ateşte ısıtacaksın... öylesi daha zevkli olur.
bu hayvanların gebermelerini istemekle birlikte idam cezasına ben de karşıyım. çünkü idam cezası gelirse; tecavüzcü katiller idam edilmez... arkadaşın da dediği gibi hükümeti eleştirenler idam edilir. ben bireysel olarak bu adamları imkan bulsam öldürürüm. hiç gözümü bile kırpmak. böyle adamları geberirken seyretmek bana zevk verir. ama idama karşıyım. idam cezası çok nadir gerçekten hak edene uygulanmıştır. tecavüzcüden ziyade tecavüzcüye karşı kendisini savunmak için onu öldüren kadınlar idam edilmiştir. Maalesef hukuk da daima kötülerin yanında olmuştur... hem de insanlık tarihi boyunca.
Sırf aşağıda yaptığınız yoruma katıldığım için beğendim
İnsan yaşattığını yaşar. bunlarin basinada mutlaka bir bela gelir görürler. sosyal medyada kızlara sapıklık yapanlarda karısı aldatırsa kızmasın
serbest bırakılırsa şaşırmam ülke boka dönüyor. bu ülkeyi bu hale getirenler utansın. İDAM GETİRİN ULAN İDAMM !!
Soysuz itler bunları diri diri yakmak lazım idam gelsin artık
Ben kız olsam bu haberi görsem hiçbir erkeğe güvenemezdim heralde. Bunlarin hepsini yakalayıp kendi yaptıklarını onlara yapicaksin.
bunlari yapanlari öldürmek ödül olur bunlara düzenli işkence yapicaksin
Neresinsen tutarsan tut pislik.
Güya yaratılmışların en şereflisiyiz, palavra...
Bunların hepsini tek tek falakaya yatıracaksın. İlla diyorlar ki çık insanlıktan, gebert bizi. Şerefsizler, tiplerinde bile meymenet yok. Birinin kızı, birinin yeğeni, birinin sevgilisi ya. Deliriyorum.
Nasıl bi beddua yedim de böyle bir nesille bir araya geldim ben
Yasaklı filmlere döndü. Tüm aileyi ipe dizmek lazım.
Adaleti olmayan ülkede rahat suç işliyor kahpelerr!
Ağzımı bozmak istemiyorum. Adelet sisteminin bir şey yapacağı yok. Allah bildiği gibi yapsın diyebiliyorum.
yemin ediyorum erkeklerden soğudum. yok ya bunlatın kanı bozuk baban da olsa güvenmeyeceksin.
Kadın tcizciler yok mu ben tcize uğradım mesela metrobüs te
bu da avrupa 2015 taciz tablosu. uğrayanların yine %90 küsuru kadın ve tacizi gerçekleştirenlerin %99'u erkek.
Sen her yazılana inanıyon anlaşılan
Hem bana gelince temaslı tciz edildim sözlü nerden çıktı?
@JAPANMOTORS hayır, bunlar güvenilir haber siteleri. inanmıyorsan araştır kaynakçalarını diyeceğim ama bu attığım yazıyı anlayabilmek için en az c1 seviyesinde fluent ingilizce lazım. sende de olduğunu sanmıyorum. ama elinde belge bi şey olmadan böyle boş konuşma, kendini küçük düşürüyosun.
@JAPANMOTORS sen tacize uğramışsın geçmiş olsun ama ben de uğradım. türkiye'deki çoğu kadın uğradı. senin bi kadın tarafından tacize uğraman, erkeklerin daha büyük ve tehlikeli tacizciler olduğu gerçeğini değiştirmiyor. kör değiliz. al bu da içler acısı haber linki. www.google.com.tr/.../kadina-siddette-turkiye-ilk-sirada-2543430-amp
Yazdığın her şeyde haklısın. Allah bu erkekleri sadece o düşünceyle yaratmış galiba. Ne duygu ne insanlık sadece dokunmak istiyor, zarar veriyor, öldürüyor... Bir kadın bit erkeğe en fazla ne yapabilir ki?
Kopacaksa kopsun artık şu yaklaşan kıyamet!
Bütün zalimler yansın kor alevlerde nihayet!
Neye uzuluyorum biliyor musunuz, bu yaratiklar dogru duzgun ceza bile almayacak
Sucsuz insanlara muebbetler hucreler verilirken bu yaratiklara ne verecekler diye uzulerek bekliyorm
Bu yüzden erkekleri sevmiyorum işte
acımasızlar
Bunları halka verip linç ettirecen linç! Ondan sonra kim vurduya gidecekler yaratıklar! 😡
Kıyamet kopsun kopsun ki bunun gibiler Allaha hesap versin
16 yaşında ki engelli kızın sevgilisi nasıl oluyor? Ben bunu anlayamadım
Çok görmeyin. sözde İslamcı düşüncenin yönettiği , tacizcileri dışarı saldığı bir ülkedeyiz , yazık bu insana.
En büyük ceza anneye verilmeli anne ne kadar denebilirse tabi
bacım çocukları bunların yaşamaya hakkı yok türküyede adalet varmış alakası yok adAletin zeresi yok bizde bunları millete ibret olsun diye bu suçları meydanlarda sallandırmak gerek gahpenin evlatları
Ne iğrenç insanlarla aynı ülke vatandaşıyım. Pislik herifler. Allah b*lalarını versin
Sevgilisi nasıl var anlayamadım ama asıl mesele öz babası. Ulan nasıl bir şeyin içine düştün kudurmuş it. Ayıptır terbiyesizliktir. Olup olmadığı belli olmayan tanrı belanızı versin.
16yaşındaki engelli bir çocuk nasıl sevgili yapsın😡?
Eğer bunlar oluyorsa İlahi Adalet bir gün tecelli edecek şüphe yok Ama bu dünyada adalet varsa da bu adamların hepsinin boynuna ilmi geçirip asmak lazım
Aileyi komple yok etmek lazım
Allah korusun bu nedir ya
İdam gelmeli artık o kızın psikolojisini düşünemiyorum
Kimsenin Yaptığını Yanına Kâr Bırakmayan Bir Rabbimiz Var Hamdolsun Biz Onun Yüce Dergahına Havale Edelim
Yanlarına kar kalmış gibi ama neyse
Ahireti de Var Bu Dünyanın Unutuyorlar İşte..
Bu dünyada ağzımıza yaptıktan sonra bize bir yararı yok
Katılıyorum size...
Benim param olsun 1 dk durmam bu ülkede inş doğacak çocuklarımı böyle bir toplumda büyütmek istemiyorum...
Sefil sünepe bacım evladı idam da getirmiyorlar ki insanların gözü korksun nasıl bir ülkede yaşıyorum ya ben
Sinirden bacım yazmışım ya bacım yazıcaktım (:
Yok artik yaaaa bu ne? Bir anne nasil göz yumar böyle bir duruma
Allah sizin belanızı versin nasıl mahluksunuz siz buraya yazamayacağım neler geçiyor sizin için
Kanım dondu. İnsanlık ölmüş. Allah belanızııı versin
gerçekten bunlara bir dur demeliyiz.. Nasıl bilmem ama artıkbitmeliya. Gerçekten çok üzücü çok kırıcı çok incitici
Bunu yapan şerefsizlerlerin kanlarında karaktersizlik var. Artik kadın cinayetleri ve tecavüzler sonlansin.
Şerefsiz haysitetsin insan değil bunlar. Anayasa değişmesi gerek işkence yapılmasj lazım bu gibi insanlara
Bu insanları nasıl yaşatıyorlar aklım almıyor Allah sürünerek gebertsin sizi inşallah emeği geçen herkes yatacak yer bulamasin
Allah belalarını versin tez zamanda bunları assınlar ve böylelerini bıktık artık ya insan olamaz bunu yapan
Ülkeye acilen reset atılması lazım kanım dönüyor artık haberleri okurken
bu tip kişilerin yaşam hakkı olduğnu düşünmüyorum. tecavüzcülerin yaşam hakkı olmamalı.
Aşağılık varlıklar şeref yoksunu kansızlar. Umarım cezaevinde hak ettikleri biçimde karşılarlar.
Nasıl bir ülke oldu burasi ya. Allah belanızı versin be
Aynı muameleyi teker teker hergün onlara yaşatsınlar o çocuğun neler yaşadığını her gün hissetsinler
Ne olduğu belli birileri popona çok güzel kazıklar istiyor arkadaşım olan bu...
Dünyanın sonu cidden geliyor. Ya bunları aşmak lazım şerefsiz, köpekler.
Asmak.
Allah bin türlü belalarını versin bunları idam etsinler!!!
Zihinsel engelli bir bireyin nasıl sevgilisi olabiliyor?
Türkiye yi cahiliyetistan a cevirdiler resmen gerici yobazlar ve mülteci mikrop suriler yuzunden
Allah'ın emrine uyulmazsa ensest vakaları vs nefs terbiyesi şart
Çok iğrenç bir ırk olduk artık
Umarım gereği neyse yaparlar