AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Nefret ediyorum bu ulkeden gercekten. Ne ceza verilir ne bir sey. Bu yuzden artti bu manyaklar
Oh oldu böyle şerefsizlere eskiden yaşlıları severdim tonton amcaları falan bunları duydukça nefret etmeye tiksinmeye başlıyorum
Hala bizim namuslu ton ton amcalarımız var bunlar istisna
Artık insanlar o kadar kötü olmuş ki akıllarından neler geçtiği belli olmaz ve ben kime güvenip guveneyecgimi bilmiyom
Gerçekten Allah korkusu olanlar hal ve hareketlerinden konuşmalarından anlaşılıyor
dışarı çıkmaya , evlenmeye korkuyorum.. allahta sizi ıslah eylesn hemi ne dim yaa yolda bile kim napıcak kim öldürücek kim tecavüz edicek die kaç yıldır evde kapalıyım..
Allahım bu dünyanın hali nereye gidiyor allah ıslah etsin
Ben artık şok ya cidden konuşacak birşey bulamıyorum. Off off nereye bu insanlık..😖😔
Aman Allah'ım Aman Allah'ım bu nasıl bir vahşet gerçekten dünya neden bu kadar kötü
O. rosbu çocuğu orda olcaktım varya kafasını gözünü kırardım mahlukatın
Senin ben o karakterini s*keyim amca cidden bezdim artık bu ne biçim iğrençliktır
Dünya üzerinde hayvan fantezisi olan insanların % 2 olduğu düşünülüyor. Yaşlılığından artık kafayı yemeye başladığı için ve yoklukta olduğu için karanlığa doğru yol almış demek ki. Bu insanların tedavi olması gerek. Veya hapsedilmesi.
Ne pislik bir insanlık olduk biz. Her yaştan nasıl bir pislik olduk. Nasıl bir hayatta yaşıyoruz kimlerle yaşıyoruz ben kafayı yicem en sonunda. Bir gün yahu bir gün iğrenç haber görmeyelim nasıl bir ülke olduk biz.
Yemin ederim dünyadan ve insanlardan bıktım artık iğreniyorum
Bendeeee
Eşi yok mu nefsine hakim olamayan erkekler karısız rahat durmuyor. Yatağı mezar olsun inşaAllah böyle nefsine hakim olamayan beyinsizlerin.
Çozutma denen tam olarak bu sanırım...
Korkulası bir toplum haline gitmeye başladık...
İnsan olmakla insan kostümü giymek arasındaki fark bu.
Video kesilmiş mi anlamadım , baya baya yapmışmi bunu adam ya öffff 😥😥
Kanım dönüyor böyle şeyleri görünce dünyanın sonu geliyor kıyamet kopysada kurtulsak
Mide bulandırıcı... Bence dünya değil TR nereye gidiyor?
Kendini köpeğe becerten iğrenç kadınların haberlerini de bekliyoruz 🙄
Bir köpek skmedikleri kalmisti Allah belâlarını versin gercekten ya
Mide bulandırıcı
Başka bi şey demek istemiyorum
O kadar kirlendiki ömür boyu yağmur yağsa temizleyemez bu kirliliği
Ah orda olcaktım seni ağaca bağlayıp kemerle döverdm piçe bak. Koskoca adama yumruk atıyor
Elini mi öpsün
@şahinn1 abim haberi iyice okudun mu?
Şimdi okudum kardeşim. Demek ki okumadan yorum yapmamak lazımmış
Haklısın abim
Yuh artık daha ne kadar sapıklaşacağız acaba başımıza taş yağsa yeridir resmen
Hayvana şiddete işkenceye tacize karşıyım yazıklar olsun
Şimdi kıyamet vaktidir. Anca kıyamet paklar bu lanet insanlığı.
Ulan orrr bende derincedenim ama bu haberin orada olduğunu yeni duydum
Hayattan tiksindirdiler iğrenç yolda gören adam sanar
Olm eliyle cinsel istismar ne mk?
Asmaya öldürmeye falan çalışıyordur.
Midem bulandı
Helal olsun çocuklara, pisliği yapan erkek olsada, temizleyen de erkek, buna da şükür
O köpeğe ekmek verseydim beni ısırırdı kesin bilgi o pç i niye ısırmamış
saygısını da yaşlısının da *a*... ben kimse bir şey yapamıyorsa şu çakala
bıraksınlar da gereğini halk yapsın az vurmuş ben olsam kayışımı çıkarı kan kusana kadar vururdum helal gençlere
Tek kelimeyle iğrençlik. Aklım almıyor yemin ederim. Bu ne iğrenç, sapkın bir şey!
Adli işlem başlatılmışmış başlatılsa ne olursa köpek sahipsiz diye para cezası bile yazmayacaklar
memleketimde böyle bir olay yaşanmış olması ayrıca bir üzdü.
hayvanlara kalkan ellerin hepsi kırılsın.
Bu kaçıncı haber neden bitmiyor bu pislikler
Kesinlikle caydirici cezalar uygulanması gerekiyor artık
Allah b. lasini versin böyle insanların, azdın mi kuduruk p. slik bu yaşta bunları yapacağına git namaz kıl utanmaz, sapık
Pisliklerin Abazaların Sonu Gelmiyor Lafta Anlamıyorlar Zaten Yazıklar Olsun Rabbimden Bulsunlar Aradıklarını
Dünya aynı. Insanlar aklını kaybetmiş. Tikniniyorum bu insanlardan. Ayni havayi solumaktan...
Dünya nereye gidiyor yarabbim sen sonumuzu hayır et amin 🙏
amca ınsanı kurutmus kendı cınsı olan hayvana goz koymus hatta hayvan bıle denmez boylesıne
Ülkenin suçu yok anlamadığınz ülkemizde yaşayan şrefsizler yüzünden oluyo bunlar
ALLAAHIM Şu an varya saydırıyom boyle orsp cocuklarini yaş zopayla dovecen azgn serfszler valla tecavuz artiyo bu sapiklar yuzune
Nereye gidecek cinsel açlıktan millet kafayı yedi bastırılmış cinsel arzular Kadınların Erkeklerden uzaklaşması pis hastalıklı Arap kültürü işlemiş Türk milletine cinselliği tabudan çıkartmadıkları sürece gençlerde böyle olacak
Bu adam haklı mı şimdi? O zavallı günahsız hayvanın ne suçu var bu olaylarda. O zaman tecavüze de hak verirsin sen. Ne de olsa milletin cinsel açlığı var arap kültürü vs. Tecavüz de eder değil mi?
@Kızıl_aşk Adamı tabi ki de haklı görmedim yorumumu farklı boyutlara taşımayın hadi bu adam yaşlı sapkın gençler var 20 yıl cinsellik yaşamıyor onlar ne yapsın o zaman ben tecavüzü hiç bir zaman haklı görmedim Arap kültürü zaten bundan geliyor lütfen bir empati
"Nereye gidecek bu millet (tabi ki de hayvanlara bunu yapacak)" gibi anlaşılıyor
Dediğin şey bu konuyla alakasız. Cinsel açlık şu bu fark etmez, şu an bir hayvana yapılan iğrençlik dile getiriliyor bunları konuşmanın yeri mi? Böyle söylersen tabi ki yanlış anlaşılır.
@Kızıl_aşk Herkes aynı değil adam var tutamıyor kendini biraz Erkekleri de anlayın hangi ülkede Orta Doğu ülkeleri hariç cinsellik tabu olarak bakılıyor Avrupa da yaşlıları da gençleri de cinsellik yaşanıyor bizde neden böyle cinsellik doğanı kanunu neden bu uzaklaştırma
Aynı olayı yaparken yakalanan bir adam var, adamın iki karısı var evde ve gidip zavallı köpeğe tecavüz ediyor. Bu o**spu çocukluğu değil de nedir. Bu adamın ihtiyacı da yok gidip ş*refsizliğinden yapıyor bu pisliği
@Kızıl_aşk Alakasız olabilir ama dediklerim de çok net açık ortada elbette adamın yaptığı hastalıklı bir şe
@Kızıl_aşk Sen bu adamı boşver önce ülkenin genel cinsellik yaşama oranına bak bu adamın tabi ki şimdi karısı var çocuğu var pislikten yapıyor umarım beter olur
İsterse ömür boyu yalnızlıktan ölsün hiç kimsenin bir hayvana veya bir insana tecavüz etme hakkı yoktur. Gitsin kafasını kessin daha iyi. Neyse iyi geceler
Sakalından utansjn pislik pzevg.
Yazik ya insanlik ne hale geldi bu yolda ahlak dersi verir gelir burda ne yapat
hayvana çocuğa taciz tecavüz eden zihniyet hep aynı o.çocukları beter olun hayat boyu.
Şimdi bu kart zamparayı dövdüler diye adam yerine koyarlar
Sadece linc var. Elinde kanitin var mi Varsa veririsin guvenlik gorevlilerini olur biter.
Şöylelerinin g*tünü kesmek istiyorum yav. Kesip kesip ağzına basarak yedirmek istiyorum.
Ülkede akıl almaz bi açlık var Allah sonumuzu hayır etsin
Ne yazık ki böyle şeyler genelde islam ülkelerinde oluyor , tövbe ederim zihniyeti ve sapık düşünce birleşince bu gibi olayları daha çok göreceğiz.
Allah sonumuzu hayır etsin
Amin ecmain
Böyle insanları asmak lazım yavrum ya nasılda korkmuş insan müsvettesi bu kadar acımasız vicdansiz Allah belasını versin
:D ooo kim burdaymış
@_BumeRangeR_ bir git ya
Allahım noluyo böyle. cehennem çok yakın az kaldı
Kocaeli'nin Gebze in çoğu evli bekar inşa birşeyler var zaten
Yani o kesimin çoğunluğu boynuzlayan boynuzlayana
Pislik sapıkların soyu bir tükenmedi caydırıcı ceza vermiyorlar ki
Videoyu izledim kıyafetlerini telefonunu alıp çırılçıplak ormanda dövüp öyle bırakmak lazımdı bence
çok iyi yapmışlar şerefsize umarım hak ettiği cezayı alır
O hayvana yaptıklarının karşılığını bulması dileğiyle
Valla dünya nereye gidiyor anlayamıyorum. Bunları okumak bile o kadar korkunç ve üzücü ki...