Taciz olayları ne zaman bitecek bunun bir yolu yok mu? Gerçekten sinirden ağlıyorum delirmek üzereyim bunlar insan olamaz bunu yapanları öldürmek suç olmamalı artık. Tacizciler özellikle çocuk tacizcileri canlı canlı yakılsın..

12 HAZİRAN 2024
Taciz olayları ne zaman bitecek bunun bir yolu yok mu? Gerçekten sinirden ağlıyorum delirmek üzereyim bunlar insan olamaz bunu yapanları öldürmek suç olmamalı artık. Tacizciler özellikle çocuk tacizcileri canlı canlı yakılsın..

12 HAZİRAN 2024
"Bir kez daha, insanlığımızı sorgulamama neden olan bir haberle sarsıldım. 13 yaşındaki bir çocuğun yaşadığı bu korkunç taciz olayı, vicdanımı derinden yaralıyor ve öfkemi zorluyor. Böyle suçlar, insanlığın en adi yüzü olarak nasıl bu noktaya geldik diye düşünmeden edemiyorum.
Taciz ve özellikle çocuklara yönelik taciz, hiçbir şekilde kabul edilemez ve bu tür suçların cezasız kalmaması gerekiyor. Bu suçu işleyenler, en ağır şekilde cezalandırılmalı ve toplumdan izole edilmelidir.
Bu olaylar karşısında çaresizlik hissine kapılmak çok doğal, ama umudumuzu kaybetmeden daha güvenli ve adil bir dünya için çabalamak zorundayız. Çocuklarımızın güvenle büyüyebilen bir toplum meydana getirmek, hepimizin sorumluluğunda. Bu tür suçların önlenmesi için daha sıkı yasalar, daha etkin denetimler ve toplumun her kesiminde bilinçlenme çalışmaları yapmalı. Ancak bu şekilde, çocuklarımızı koruyabilir ve geleceğe dair umutlarımızı canlı tutabiliriz." Bir de mümkün mertebe çocukları belli bir yaşa kadar teknolojik cihazlardan uzak tutmak gerekir.
Yıl 1997 ben orta 2 deyim yaş 12 o sene bizden 2 yaş büyükler de bize verildi. Öyle bir arkadaşımın ablası ile okudum. O baharda kayboldu biz unuttuk çocuk aklı. Şansa onların ev civarında gezerken deli bir kalabalık. 5dk geçmişti ki kalabalık bir kamyonet ile yarıldı. Bir cenaze geçti önümden. Başımı çevirdim annemi gördüm anlattı o kaybolan sıra arkadaşım tecavüz edilip öldürülmüş. Ne namazına gidebildim ne mezarlığa. 40 yaşına geliyorum ben sela duyunca kulaklık takarım cenaze göreyim yol değiştiririm. O günden beri hiçbir kimse için (akrabam dahil) cenazesine gitmedim
Büyük tranva, Allah rahmet eylesin...
Cevap
11Cevap
Bu tür pis iğrenç zihinli yaratıkları anca idam cezası keser.. keşke gelse de bunlardan kökten kurtulsak. insanlar her zaman böyleydi maalesef.. şimdi bu tür olaylar duyuluyor ya da daha sık oluyor. dünyanın sonu gelsin isterdim bende. iyilik denen şey artık azaldı
Bilmiyorum kanım donuyor. Bu işin ilkokullara bile yansıması o kadar acı ki... Medyaya düşmüyor belki ama çok olay var baksan ikisi de güya çocuk... Ne akıl alıyor ne de mantık
Bunu yapan adamı canlı canlı yakmaz yetmez ama çok güzel işkenceler geçiyor içimden
Okulları hiç sorma, çocuklar okula başlayınca hayatım okulda geçti o yüzden...
Okul aile birliklerinde ve sınıf annesi olarak 12 yıl okullardaydim. En son küçük oğlan liseye başlayınca yine okul aile birliğine girdim ama oğlum yeter artık istemiyorum seni okulumda deyince bırakmıştım...
Olduğu kadar... Lise neyse ama ilkokulda olması çok korkunç
Evet, o yaşta çocuk ne biliyor da bunu yapıyor. Rabbım ıslah etsin
Amin...
adaletin olmadığı yerde mal mülk tarumar olur ve insanlar ölür.
çünkü adaletin olmadığı yerde ya mağdur ceza keser, adam öldürür ya da zalim, mağduru susturmak için öldürür...
adaletin olmadığı yerde talan olur. ya mağdur, zalimin malına zarar verir ya da zalim mazlumun malına çöker.
adaletin olmadığı yerde kendi adaletinizi sağlayıp, size kimsenin dokunmayacağı kadar güçlü ve kurnaz olun.
Kısa etek degilmiş işte tacizin sebebi ! Alllah belasını versin bu şeref yoksunu ahlaksız insanlarin! İdam cezası verilmeli ya da ömürlük hapis! Başka türlü sonu gelmeyecek!
Adalet olsaydı bu ülkede bir şeyler olurdu ama ben anlam veremiyorum böylelerine idam şart
Aleni, canlı yayında, baltalı hadım, bu sorunu çözer bence.
Caydırıcı ceza yok. Bunları idam etmek gerekiyor.
Küçücük çocuğun suçu günahı ne ki bunları yaşıyor? İnsanlık iyice zıvanadan çıktı 😑
Ortalıkta bir sürü insan varken bu tır şeyler sinir zıplatıyor.
Neysa Allah belalarını verecek, idam edilmeli bu insanlar, şeref yoksunları ya utanmaz arlanmaz nasıl çocuklara kıya biliyorlar aklım almıyor bir türlü, böylelerini bir odaya kilitleyip günlerce isknce edesinde akıllansınlar anca
Ülkemizde ki erkeklerde aşırı bir azgınlık ve sapkınlık var Allah beter etsin
dünyada yetişkinlerden çok erkekler çocukları beğeniyor gerçekten sapıttılar
Her zaman diyorum idam kesinlikle çıkmalı.
Sabah sabah sinirlerim bozuldu, haberi okuyunca çim tepeme çıktı
Cin**
Amin
Valla midem bulanıyor benim de artık.
İdam ya da hadım edilme
Verin bana hadım edeyim..
Hayırlısıyla kıyamet kopunca gelecek
Recm cezası
Adalet mi var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?