AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
Zaten geçimini zor sağlayan o kadar zorluğa rağmen çalışan insanlara gerçekten üzüldüm zaten çalışma şartları zorken o insanlara neden daha da zorluk çıkartılıyor ya
Hırsızlık yapanları bırakıp. Kağıt toplayanlara mı ceza keseceksiniz? İşte bu saçma düzene adalet diyorlar :(
Birde bu kağıt toplayıcı çekekleri ile hırsızlık yapanlar var, hepsi öyledir demiyorum, ekmek parasının peşinde koşanlara saygım sonsuzdur
Babaların trilyonluk borçlarını sil
Garibanın üç kuruşluk ekmeğine göz dik
Adalet ne diyim adalet
Kağıt toplayarak geçimini sağlayan birçok insan var, gereksiz olmuş. Geçim kaynağı elinden alınırsa bu onu suça sürükler.
İnsan düşmeye görsün, böylelikle belki ülkeyi da ha yaşanılır bir yer haline getirirsiniz. Çıkar bir zaman sonra bu ahlar.
Geri dönüşüme, dolayısıyla ekonomiye katkı sağlıyolar. belki kayıt altına alınabilirler vs. ama engellenmesinler yaw.
O zaman kağıtları geri dönüşüne kazandıracak teniz , düzenli, şık sisten kursun ve kağıt toplayıcılara layıkıyla başka iş versin.
Maşallah bizse her sorunun çözümü çözümsüzlük, kör düğüm, yara
Dinimize yerleşmiş Suriyelileri toplayıp geri gondersin görüntü kirliliğini yapan onlar
Doğruluğu var mı bilmiyorum fakat geri dönüşüm muazzam kar ve tasarruf getiren bir iş. Keşke devlet bu konuya el atıp o insanlara da istihdam sağlasa.
Ya adamlar çalıp çırpmıyor ! Helal yoldan evlerine ekmek götürüyor , üzüldüm açıkçası 😥
Naber nasılsın
Vergi alamıyor iliğini kemiğini sömüremiyor normaldir
Daha nasıl aç bırakabilirim diye düşünüyor firavun 🤬
Ne alakası var yazık günah insanlar dilenmiyor ekmeklerinin pesinde yuh ne
yazık ya... napsın aç mı kalsın? anca cebe atın siz ama milletin üç kuruşuna göz dikin... estetik çok önemliyse saraylar gözümü yoruyor rahatsızım ben...
Kağıt toplayarak geçimini sağlayan birçok insan var, gereksiz olmuş
Firavun düzenlerinde zengin ve güçlüler kazanır, fakir ve garibanlar kaybeder.
tesadüfe bak yaaa, ikimiz de firavun demişiz😂
@Nikolog Aklın yolu bir demek ki 😉👍
Vicdanlı , merhametli , haysiyetli olan biri 2. Şıkkı işaretler
Kağıt toplayarak geçimini sağlayan birçok insan var, gereksiz olmuş insanlar hırsızlık mı yapsın
Benim babamda zamanında bunu yaptı dunyanin icine siciyolar toplayanlarada ceza veriyolar gereksiz sacma. Evet onlar yerdeki kagitlari topluyo çünkü siz arkanızı toplamaktan bile acizsiniz.
Öyle babaya helal olsun!!! Valla benim ailemden öğrendiğim bir şeker kağıdını bile cebime koyuyorum eğer etrafta çöp kutusu yoksa, bazen uzun bir süre sonra fark ediyorum ceplerimin çöple dolu olduğunu. Babanı takdir ettim 🤗
Helal olsun kardeşim sana
Selam,
İlk önce bu adamların karnını doyurmak için düzgün iş alanları bulup işe yerleştirmek gerekir... Sonrasında ise yasaklamaya kalkarsanız insanlık adına iyi şeyler yapmış olursunuz...
Hayır neden görüntü kirliliği oluyormus sıra onlarami geldi yazık günah ya
Yakında nefes almak bile yasak olacak oksijen gidiyor sonuçta
Oksijene vergi 1 haftalığı 1000 tl
Yazık günah ya niye milletin ekmeği ile oynayıp duruyorsunuz!
Haber doğruysa allah belalarını versin amacınız ne? ne istediniz insanlardan?
Bu işi de artık sektör haline getirip, adeta tekelleştirdiler.
Bazı belediyeler bu işe soyulup, YILLIK ciddi gelirler elde ediyor... Maaşlı Toplayıcı tutanlar dahi var.
Konu hakkında detaylı bi açıklama yapmamışsın ama 😏
Hırsızlık mi yapsinlar gerçi hırsızlığın bir cezası yok güzel ülkemde
Emniyet degildir o gicindan sallama belediye zabita vs dir
Yerinde bir uygulama olmus. Ulke Hindistan'i andiriyordu!
Aşırı saçma. Insanlar geçimlerini bu şekilde sağlarken buna bile ceza başlatılmış ya pes doğrusu
İyi oluyor bu millet akıllanmadığı sürece hiç bir sey düzelmez
Kağıt toplayanlara ceza yazılmasını uygun bulmuyorum.
Bu yeni değil en az 2 sene oldu bu konuda kanun çıkarılalı.
o. cocukları filmini
tavsiye ederim bu uygulamayı başlatanın da imzalayanın da
Peki ne iş yapacaklarmış bu insanlar kim karşılayacak ihtiyaçlarını
Belediyenin yeraltı çöp konteynırlarini kırıp çöpleri çalıyor nimissizlar😂
Gecim sikintisi ceken ve bunlar gibi baskakarina zarari dokunmayan kisilerden, alternatif de yaratmadan, ekmek kapilarini almak en hafifinden insafsizlik bence
Ülkede başka sorun yokmuş gibi görüntü kirliliğine mi takılmışlar cidden, bana pek inandırıcı gelmiyor
Dünyanın her yerinde bu işi yapıyorlar, ekmek parası kazanıyor, saçma olmuş...
Görüntü kirliliği sadece bununla mı oluyormuș? Sokaklardaki çöp yığınları fakir semtlerdeki mahallelerin düzensiz planları bunlar ne o zaman
Emniyetin görevi halkın ekmeğini ekmek teknesini korumaktır eşkıyalık yapmak değil
Görüntü kirliliği yaratıyor diye ceza keseceklerine uniforma verselermiş. Her kes almaya merekli vermeye gelince çıt yok.
çok gereksiz bir olay
iş verin insan cağızlar ekmeğıne rıskına mani olmayın çöp den kağıt toplayıp rıskını kazanıyor onada geri dönüşüm firmaları el atı
Geri dönüşüme katkısı var o insanların sizin yapmadığınız geri dönüşüm katkısını onlar yapıyor
görüntü kirliliği yarattıkları kısmı doğru ama farklı imkanlar sağlanırsa olabilir yoksa ben de yanlış bulurum
İnsanlar illa hırsızlık yapsın uyuşturucu alsın satsın dimi illa birilerinin ekmeğiyle oynayacaksiniz sonra yine suçu o insanlarda arayacaksiniz. Hukuk devletiymis sabah sabah bi ton küfür...
Tayyip nerede gariban varsa onun yakasına yapışıp parasını alıyor
Önlem alak a... q... Bu site koyun dolu şikayet ederler
Kağıt toplayarak geçimini sağlayan birçok insan var, gereksiz ve gaddarca olmuş
insanların ekmek kapısına engel olmasınlar çocuklar kağıt atıklarıda topluyor işte
O kağıtları bir taraflarına soksunlar, ne zararı var bu adamların size.
Öyle bir devirdeyiz ki zenginler daha zengin fakirler daha fakir oluyor. Utanmamiz gerek merhamet lütfen...
Herkes ekmekginin pesinde. Yazik gercekten...
Çok gerekli bir olay.Çok çirkin gözüküyor. O şekilde gezmeleri.
milletin ana. sı sikildi daha konuşuyorlar ya. aman sende. herkes parası için yaşıyor. kaç kuruş kazanıyor. bilirim ben de annem de çöpten ekmek yedik. zamanında ezildik.
Birçok insan var geçinen kötü olmuş. #ZabıtalarıGökdelenlereGönder #emniyetigökdelenleregönder 😏
İnsanlığa sığmaz bu. 😏
biz insanlarin dusunmeden çöpe attigi nimetleri pis gozuken asıl bu temiz insanlar varya bu insanlar butun en guzellerini bunlar hak ediyorda biz bilemiyoruz en buyuk emektar bunlar bence