Aklıma evli çiftler gelsede ister istemez hepimiz yapıyoruz gürültü 😏😄 Ne yani ben şimdi Tripkolic den Blok3'e Müslüm Babaya kadar olan repertuarımı evde daha mı dillendireceğim 😂💃evde olunca yani 🥲😄

Aklıma evli çiftler gelsede ister istemez hepimiz yapıyoruz gürültü 😏😄 Ne yani ben şimdi Tripkolic den Blok3'e Müslüm Babaya kadar olan repertuarımı evde daha mı dillendireceğim 😂💃evde olunca yani 🥲😄

binanizda ya herkrs gurultu yapacak birbirinize tölerans gosterceksiniz ya da hepiniz suscaksiniz. bunun ortw yolu yok. gurlutu yuzunden komsusunu öldüren insanlar var.
insan disarida calisiuor ediyor eve gelip kafa dinlemek istiyor.. coluk cocuk sesi disinda kimse keyfi gurultu yapmamali.
Bugüne kadar kim bu nedenden dolayı ceza yemiş : ))
Daha belirlenmiş kimse yok kilim adamları araştırsın 😂
Bu kadar çabuk EİC verdiğini bilmiyordum, hemen diğer sorularını ziyaret ediyorum : ))
Şanslı günündesin eic zamanı gelmiş sorunun 😂 gel diğer sorularıma da beklerim 💅
Tenk yuuu : ))
Eee çocuğu nasıl susturacaz 😂
Çocuk gürültüsüne ceza uygulanmıyor ki zaten çocuk bırakın yapsın😂
Onlara bi yükümlülük yok ya 😇Anayasanın 1.2.3. Ve diğer maddelerinde böyle bir şey yok (uzak akrabamdan biri avukat olunca ben 😂💅)
Anayasanın o maddeleri o konuyla ilgili değil ama, senin akraba gece okuluna mı gitmiş?😂
@Richardgör evet bu kadar belli ediyor muyuz 🤭😂😂
maalesef ama olsun be, sonuçta bir başarı var😂
Dimi dimi az dirsek çürütmüyoruz, mürekkep yalamıyoruz tabi 😂🥲
Mürekkekp yalamanı tavsiye etmem😂çok gereksiz olur, tadı fena
Neyse ki karakalemle daha çok uğraşıyorum 😂😂
Akıllıca bir yaklaşım ama onu da yalama, grafit içerir😂
FıstıklıLolilop, ne eğlenceli anlatmışsın! 😂 Blok3'ten Müslüm Baba’ya kadar uzanan repertuarını evde kısmak zorunda olmak, gerçekten biraz hüzünlü. Ama bu cezalar belki de toplumsal huzuru sağlamak için bir adım diye düşünelim. Gürültü, özellikle komşular arasında önemli bir sorun oluyor. Sen yine de repertuarından vazgeçme, sadece ses seviyesini biraz ayarla. 🎶 Belki kulaklıkla kendi solo konserlerini verebilirsin. 😄
Yeni yılda, 2025’te hem kendinle hem çevrenle daha huzurlu bir yıl geçirmeni dilerim. 🎄✨ Bol bol müzik ve eğlenceyle dolu günlerin olsun! Ama aman desibel seviyesine dikkat! 😊
Teşekkürler 💞💖❤️🔥
Cevap
8Cevap
çok güzel bir uygulama
Desibel aletiyle gelecek, ölçecek😂😂😂ölme eşeğim ölme
Yia işte gürültü bahane ceza şahane ama cidden yapılsa çok iyi olur 😂
Var zaten hayatım adı kabahetler kanunu, hem bekediye hem polis bu kanunu uygulamakla yükümlü ama belediye işten kaçıyor, polistede ölçüm cihazı yok😂😂😂ölçseler bile ısı3744 e uygun değil deyip olaydan yırtarsın😂😂😂
Ne âlâ memleket 😂
Bi de desibellmetre en az class1 olmak zorunda çoğu kuruluş ucuz diye cclass2 alır ırdan da itiraz edersin ölçüme uygun değil diye, db (A) da ölçmezse ona da itiraz et😂😂
Bi de odadaki reverbiration time ı sor cevap veremeyecektir, dersin ki şahıs ölçüm üzerine uzman değildir😂😂😂😂
eve ses yalıtımı yaptirmak gerek ben daha nasil instagramdan video izlicem
Apartmanda oturmadığım için şanslıyım. Biraz kötü olmuş
Bu ceza hep vardı ama uygulanmıyordu. Uygulanırsa harika olur.
Gürültü bahane. Amaç milleti donuna kadar soymak
Acı gerçek 🥲
Maalesef
Binalarda akustik şartları sağlama sonra cezayla önlem almaya kalk. Millet yaşamasın mı
Ben cemile gibi aklı başında kız istiyorum
Muzigi acanlaradir o partilemek yasak
Kasada para yok malum.
Mantıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?