Sosyal medya hesabından paylaştığı dans videosunun ardından işinden olan eski Habertürk spor spikeri Hande Sarıoğlu, olaya ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
“Akçaova’dan 2008 yılında çıkıp İstanbul’da üniversite okumaya gelip, 6 yaşından beri spiker sunucu olmak hayali olan bir kız olarak, 6 yaşımdan beri de oryantal oynamaktan kırar geçirirdim ortalığı. Çatır çatır okulumu da okudum, çatır çatır sunucu da oldum spiker de. Oryantal da yaparım kariyer de. Hiçbir zaman, hiçbir yerde, değerlerimden ve doğrularımdan vazgeçmedim, her zaman özümü korudum, geldiğim noktada kişiliğimden ve karakterimden bir günden bir güne ödün vermedim, bunun aksini beni tanıyan bir Allah’ın kulu da inkar edemez. Renkli kişiliğimden sizin siyahınız için vazgeçmeyeceğim, size fazla gelen neşemden de, deli dolu yanımdan da ödün vermeyeceğim.”
Nasıl bir ülke oldu her gün ayrı bir utanç! Kanallarda her türlü pislikler yer alıyor ama dans edenlere yer yok öyle mi? Yazıklar olsun Habertürk'e de bu ülkeyi bu hale getirenlere de.
Habertürk TV spor spikeri Hande Sarıoğlu İnstagram'da dans videosu paylaştığı için istifa ettirildi! Bu ülkeden memnun musunuz?
Ettirilmedi. Uyarıldı. Uyarıyı ciddiye almadı ve istifa etti. Çünkü yaptığı şey ona karaktersiz bir iş yapmış gibi aksettirildi. Bu da onuruna dokundu.
Özel hayatinda insanlara zarar vermeden istediğini yapabilir. Haber spikeri olması dans etmesine engel değil ki. Bunu haber sunarken mi yapıyor? Ekmeğinden ettiler kızcağızı ve çok saçma bir sebep yüzünden. Ayıp gerçekten. Yazıklar olsun
Olayin biraz detayini bilmek lazim. Bu durumdan dolayi istifaya zorlanmis olmasi garip.. Ayrıca sonuçta kovulmamis, istifa ettirilmis. Hakli olan insan bu durumda istifa etmezdi. Habertürk ün konu hakkındaki açıklamasıni da duymsk lazım Ayrica kadin spor spiker ve program sunucularının büyük oranda torpillilerden oluştuğu kanısındayım. Ayagina top alip oynanmış insanlarin torpillerinden, fiziksel güzelliklerinden.. vs durumlarindan dolayı , ister kadin ister erkek olsun özellikle futbol konusunda yorumcu veya spiker olmasini doğru bulmuyorum. Çünkü tv de ne kadar basit ve cahil oldukları çok net belli oluyor.
Rol modelimiz böyle. Avrupadan ve amerikadan umduğunu bulamayan Tc hükümeti yüzünü arap ve fars ülkelerine döndü. Mujtemelen ahlaka mukayir bulmuşlardır bunu da.
@vetbay daha dediğimi anlayamayan birisinin devleti eleştirmesi de baya komik 😃 demek istediğim biz müslüman bir ülkeyiz amerika gibi olmasını beklemeyemezsin
@Sudediyebirii müslüman bir ülkeyiz tabiri yanlış bir tabir sude. Bizim anayasamızın birinci maddesi kuran değil. Yönetim şeklimiz şeriat değil. Teokrasiyle başa gelmiyor cumhurbaşkanları. Ha %99 u müslüman bir ülkedeyiz ve bizim ülke böyle şeyleri hoş karşılamaz deseydin daha doğru bi tabir olurdu.
@Sudediyebirii daha anayasamızdaki gelişmelerden haberiniz yok. Türkiye islam ülkesi olmaktan çıkalı 93 yıl oldu. siz nerede yaşıyorsunuz anlamıyorum ki
@SkrErd37 ben dans konusuna girmedim farkındaysan. Arap ülkelerini rol model alıyoruz demesine cevap verdim, ki bu kanalla alakalı bi olay yaşadığınız ülkeyi kötüleyip durmayın yaşamak istemiyorsanız gidersiniz. Dans konusuna gelirsek bu kanalın tercihi bir şey diyemem. Yöneticiyle alakalı bi durum değik
Ve sizin gibilerin amacı kadını özgürleştirmek değil, özgürleştirme adı altında kadına daha kolay ulaşmak. Herkesin bir mesleği var madem oynamak istiyor gitsin dansöz olsun bol bol oynar, haber sunucusu ve bir ciddiyeti var bu kadının, yerinde bir karar olmuş. Bu benim fikrim ister kabul edin ister etmeyin. Size laf anlatmak istemiyorum düşüncelerinizi içinize saklayın sayın laikler
Yanılıyorsunuz sude hanım. Ben giyim ya da show konusunda tutucu biriyimdir. Hatta hoşlanmam açık giyinen kadınlardan ve o takipçi meraklısı striptizcilerden. Ama saygı duyarım yinede. ekmeğinden işinden olsun istemem sırf bu yüzden
hobi diye bir şey duydun mu sen? ne yani mesleği değil diye dans edemez mi? o zaman kimse resim de çizmesin mesela ressam değiller sonuçta. nasıl bir kafa yapısıdır bu
İş ayrı özel hayat ayrıdır, işini düzgün yaptıktan sonra kimse bişey diyemez, iş dışinda kendi özel hayatında bu yapmış olduğu işini etkileyebilecek bir şey değildir. Şöyle bir şey olur mesela örnek vereyim mesleğine ters düşecek çok saygısız ve argolu yorumlarda bulunması işinde zarar görmesine ve kovulmasına neden olabilir ama burada hiçbir şekilde kovulmalık bir durum görmüyorum.
@luusi bu göz önünde olan biriyse elbette eleştirilir. Neyse bu konudan benim menfaatim ya da kaybım yok başka birileri adına ne elimi ne de dilimi yorucam daha fazla
Kanaldan atılması sacmalık olmuş bilemiyorum kadın biraz tuaf dans etti sanki amaç başka bir şey gibiydi ama olsun atılması saçma olmuş ülkede neler neler oluyor kadın bunu yaptı diyemi atılıyor
İnstagram fenomeni olur. Daha çok kazanır. Dansını görmedim de kurumsal firmalarda böyle şeyler normal karşılanmaz. Olay dans etmesi değil, İnstagram ve tiktokta böyle dans videoları çekerek fenomen olanlar var muhtemelen bu yönde birşey sezdiler o yüzden istifaya zorlandı. Sosyal medya bizim özel alanımız değil, özellikle insanların gözü önünde iş yapanların.
Ben de şahsen çalıştığım insanın daha oturaklı olmasını isterim. Haber sunan insanların daha oturaklı olması gerektiğini düşünüyorum. Düşük zekalı bireyler gibi orasını burasını sallayıp Instagrama atmak pek de hoş değil.
Dindar olmak için AKP ye Cumhuriyetçi olmak için CHP ye Milliyetçi olmak için MHP ye İhtiyacımız yok hepsi damarlarımızdaki akan asil kanda mümkün önemli olan adalet sevgi saygı ama nerde mini etek giyen bacım kapalı giyen namuslu kabul edilen saçma sapan bil ülkede yaşıyoruz elini vicdanına koy desek nereye koyacağını bulamaz..
Ya tamam yapılan kimisine doğru kimisine yanlış gelebilir. Ama bunun ülkenin durumuyla geldiği hal ile ne alakası var. Habertürk ü siyasiler mi yönetiyor?
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Habertürk TV spor spikeri Hande Sarıoğlu İnstagram'da dans videosu paylaştığı için istifa ettirildi! Bu ülkeden memnun musunuz?