İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu bugün partisinden istifa etti. Ben kendisinin doğru yapmadığını düşünüyorum sizin fikirleriniz neler?

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu bugün partisinden istifa etti. Ben kendisinin doğru yapmadığını düşünüyorum sizin fikirleriniz neler?
Kök itibariyle Muhsin Yazıcıoğlu kadrosundandı. İyi parti de her türlü kanadı temsilen vekil bulunmakta.
İyi partiyi omurgasızlıkla itham edemeyiz zaten en başında böyle bir uzva sahip değildi.
"müslüman olmayan türke/kürde insan diyemem" diyen birisi olarak bence eşini ailesini de alıp arabistana ya da afganistana taşınsa keşke... ben anlamıyorum müslüman olmayanı türk hatta insan kabul etmeyen bu adamlar Teomanla, Metehanla, Kürşad ve 40 çerisiyle, hunlarla, göktürklerle, uygurlarla gurur duyuyorlar. onları müslüman sanıyorlar bu akıllılar.
Zaten kendisi sevmezdim
Ama iyi partiden daha omurgalı olsada bu istifa onu onurlu insan haline getirmez
Bu millet resmen hizbullah ile pkk ya mahkum edildi
Çok komik
Harbi şaka maka öyle oldu ya. Ülke ne hale geldi.
Bundan sonra kk aday olma şarkısı söyleyerek dolanicam
Adam da inatçı çıktı ya aday oldu.
20 senedir böyle
Aynen yaşlılar genelde inat olur dedemden biliyorum.
Cevap
8Cevap
Bir şey düşünmüyorum normal
Bana göre kesinlikle doğru. HDP ile aynı tarafta yer almamasını destekliyorum.
Öbür tarafta da AKP var.
Milliyetçi partinin hdp'yle ne işi olur? İstifa etmemesi hata olurdu
Milliyetçinin İslamcıyla da işi olmaz.
AKP'yi diyorum ben.
MHP de milliyetçi.
Değil ama MHP'nin ne olduğunu görüyoruz. Biraz dişini sıkabilirdi seçime kadar.
Seçimi Cumhur kazanırsa ne olacak peki?
Cumhurun kazanmaması için o koltuk sevdalısı diktatör olan Kemal müptezeli adaylıktan çekilecek, hdp'yi sepetleyecek biri çıkıp aday olacak ve herkes onu destekleyecek bu kadar basit. Tayyip gitsin diye koltuk sevdalısı, bencil herifi mi getireceğiz? Eleştirilmesi yuhalanması gereken tek isim Kemal, onun güç sevdası yüzünden yaşanıyor bunlar. Herkes partisinin önüne bir sandık koysun kimin aday olması gerektiğini halka sorsun, sorun çözülür
Başka seçenek yok ama şu an.
Öyle bir şey yapmazlar.
Valla benim kaybedecek bir şeyim yok Avrupa'ya iltica edebilirim. Siz de şeriat altında yaşarsınız.
Gereksiz bir iş yapmış, insan bulunduğu partinin desteklediği adaya destek olmalı. Demek ki içimizdeki İrlandalı o imiş:)
Bence de yanlış bir zamanı seçti.
Kurucusu olduğu partisi çizgisinden çıkmışken neden daha fazla orada kalmasını bekliyorsunuz ki.
İlkeli bir hareket. Darısı diğerlerinin başına.
İyi olmuş
tanimiyorum banane
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?