Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, üniversiteler için skandal ifadeler kullanan Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu hakkında, “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılamak" suçundan re'sen soruşturma başlattı.
Bu adamın okuluyla da ilişiği kesilmeli böyleleri öğrencilere ders değil, sapkınlık öğretir.
Bu zihniyetteki hoca müsveddesinin tam da yobazlığı ile ünlü Sakarya ilinde aynı isimli üniversitede görev yapmasına şaşmamak lazım. Aslında adam aptal değil, zeki. Şu ana kadar adı duyulmamıştı, bu okulda boyu ne uzar ne kısalırdı. Ancak şu andan itibaren AKP çevresinin o ilde aradığı adamlardan biri haline gelmiştir. Kısa zaman sonra AKP teşkilatında gururla yer alacaktır.
bu soysuz vatandaslıkdan atılmalı dusun ki universite seviyesindeki bu ulkenin gelecegi olacak cocuklar boyle soysuzlara emanet ediliyor bir sey daha var bu soysuza oraları layık gorenlerde işlerinden el çektirilmeli ne acıdır ki şunu da biliyoruz bu soysuz gibi daha cok insan var bu gorevlerde.
Bu adama ceza olarak sabah 8 den akşam 5 e kadar insanlık dersi versinler ve ilk okul öğrencisi muamelesi yapsınlar kariyerine de son verilsin. Bitmedi 500 defa "ben eşşeklik ettim" desin ve tekmeyi bassınlar.
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
gayette dogru söylemiş ayrıca üniler demedi üni çevresindeki apsrt evler ögrenci evlerinden bahsettigini açıkladı yalan mı sanki sırf karı kız için üniye giden var ayrı eve çıkan var kendi ailesinin şehrinde hava kararmadan hemen önce evde olanlar üniyi başka şehirde okuyınca 12 de 1de sokaklarda geziyor erkeklerle aynı evde kalıyor... Allaj ıslah etsin herkesi
Her insan her öğrenci neden genelleniyor ya da ne bekliyor kadınlar okumasın erkeğin sözüne eline baksın ağzımızı burnunuzu kırsınlar aslında söylediği sözlerin temelinde insanların özgür olmasını istememek var
Bin beteri olması gerek. Insanlar başka insanların hayatına müdahale etmeye çok meraklı kendileri yapınca hiç bir sorun yok ama başkaları yapınca hemen kötü hemen suçlu hemen edepsiz ilan ediliyor sanki kendisine laf düşüyormuş gibi konuşuyorlar.
Sanane milletin yaptığı sevaptan günahtan? Her koyun kendi bacağından asilmiyor mu? Bunu eleştirmek sana mi kaldı onlara mi kaldı? Insanların hayatlarına burun sokmak sizin hobiniz olmuş gibi. Herkes kendi hayatına, kendi sevabına günahına baksın lütfen başkasının hayatı yaşam tarzı sizi ırgalamasın. Laf soylememek insanların hakkında yalan yanlış konuşmamak zor değil. Deneyin bence.
Benim ailem bana gereken terbiyeyi ahlaki edebi verdi şükür senin gibi kara cahil herşeyi kendi bildiğini sanan insanların ögretmesine ihtiyacım yok. Sen ınsanları eleştirmek için varsın demekki, hatta üzerine vazife olmayan şeylere karışmak için gelmişsin dünyaya biri sana 'sanane' dedi diye karşındakini hemen terbiyesiz ilan ediyorsun. Sen beni terbiyesiz ilan edebilecek cüreti kendinde bulabiliyorsan bende seni cahil, yobaz ve insanların hayatına burnunu sokan saygısız bir insan müsveddesi olarak ilan edebilirim. Şimdi hit o devasa burnunu kendi işlerinin içine sok ve insanların hayatına karışma. Kimsenin senin hayatına karışma lüksü olmadığı gibi seninde böyle bir hakkın yok. Islam terbiyesi diye burda horozlanmadan önce okudugun kitabı anlamaya bak. Islam başkalarının hayatına saygı göstermeyi de öğretir. Demekki sen kitabı ya tam okumamışsın ya wattpadden okumuşsun ya da okumak için okuyup, hiç birşey anlamamışsın. Bomboş ve gereksiz hayatında başarılar diliyorum. Dediğim gibi koca burnunu insanların hayatından çekmeyi unutma çünkü kimsenin yaşantısı seni ilgilendirmez. Şimdi yallah..
Yahu bu tarz olaylar yalnızca okulda değil her yerde var. Böyle kendini bilmezlerin sözleri yüzünden kızını farklı bir şehre göndermek istemeyen aileler dahi var, bir akademisyen olarak sözlerine dikkat etmeliydi. Müge Anlı 'nın, Esra Erol' un programına gelenler üniversiteli değil. Evli barklı insanlar, bence sorun okulda değil.
Böyle durumlar sadece ünüversitede yok heryerde var.. aile encok ta kişinin karekter ve kişilk durumları analiz edilmeli... gerçeği söylemiş iyide çok açık net şekilde demeseymis iyiymiş...
Bu gibi insanların zihni nasıl çalışıyor acaba nasıl böyle art niyetli bir sonuca ulaşabiliyor genelleme yapabiliyor cidden bunları anlamak zor umarım ömür boyu yatarlar içerde ama sanmıyorum yine salınacaklar bunlardan bol ne var
Akademik ünvanlı memurlar olduk bilime, memlekete, insanlığa bir katkı sağlamıyoruz diye özeleştiri yapan bir tane akademisyen çıkmadı bu ülkede. Herkes başkasını suçlayarak kendi başarısızlığı ve çağsızlığını örtmeye çalışıyor
Yetkisizlik olmaz mı ki? Küçükçekmece ne alaka? İstanbul Adalet Sarayında açılsa neyse? Küçükçekmece ilçe sınırları içinde mi söylemiş bu pervasız beyanı?
Kendi görüşünü söylemiş ifade özgürlüğünü kullanmasından dolayı mesleğinden atılmamalı. Her görüşünü beğenmediğimizi mesleğinden etsek herkes bir gün işsiz kalır.(YANLIŞ YA DA DOĞRU OLMASI İFADE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KULLANASINA ENGEL DEĞİL) [KATILMIYORUM GÖRÜŞÜNE AMA ATILMA SEBEBİ SAYILAMAZ]
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Herkes biliyor neyin ne olduğunu adam bana göre yanlış anlaşılmış bazi kendini bilmezler biz özgürüz her haltı yer kimsede yorum yapamaz karışamaz kafasında olduğu için prof. linc ediliyor... bizim millet olarak bir yetişme tarzımız ve kültürümüz var bunlara ters olanları söylemek istedi ama sosyal medya sözüm ona her haltı yiyen ahlak abidelerinin işine gelmedi tabii...
Sadece üniversite mi dert oldu gerçekten, sanırım kör olmalı..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Üniversitelerin %90 ını böyle yandaş yobaz, gericilerle doldurdular. Bunu ihraç etseler ne olacak, zira ihraç edileceğine de inanmıyorum. Çünkü iktidar ile aynı zihniyete mensup biri.
Geçen demiştim yine diyorum adamı gram sevmem ama eleştirisinde kısmen de olsa haklılık payı var bu gözler sahilde arabasında grup yapan kızlı erkekli alkollü çok üniversiteli gördü ama şey olduk dimi modern olduk aman ne güzel
Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılayan onca şey varken buna mı takılmışlar? gündem olmak için. Ki çoğu kişi de hak veriyor bunu bir tek kendisi de söylemiyor
Biraz haklılık payı var. Üniversite okuyan gençler çok rahat takılıyorlar kız- erkek aynı evde kalanlar da var , beraber barda içenlerde. Sanki cinsel birlikte olanlar yok mu? Genellemek doğru olmaz ama fuhuş yapanlar da az değil üniversitede.
Kendi hayatı olabilir ama kötü örmek oluyorlar. Ben yer vermeden şu örneği verecem kız erkeğin kucağına oturmuş öpüşüyordu öyle izbe sakin bir yerde değil canlı denebilecek insanların gelio geçtiği bir yerde ; bu mu özgürlük bu mu medenilik ; bizim gibi düşünenler de elbette var.
Öyle sokakta bende doğru bulmuyorum gerek yok yani ama insanlar evinde ya da başka yerde ne yaşadïğı ilgilendirmez topluma örnek olma kısmına gelirsek toplumun %90 ı çokmu örnek sanki topluma örnek diye bir şey yok bu kişiyle ilgili tamamen
@Berivann6 bu adam niye ömür boyu hapis cezası almalı sen öyle düşünebilirsin tecavüzcüler dahi ömür boyu ceza almazken bu Prof neden ömür boyu ceza almalı. Adam doğru konuşmuş sadece söyleme biçimi yanlış
Böyle zihninler kovulsun daha iyi bol var bunlardan zarar bunlar tarikatlarda tecavüz edilen çocukları hatırlatmalar ama ahlak bekçiliği yaparlar reşit insanlara
Söylediği şey doğru ama bunu söylemek kendinin vazifesi değil. İlk önce kendi için çalışsın. Meslekten atılmasa daha iyi olur diye düşünüyorum. Onun yerine bir süre uzaklaştırılmalı bence.