AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
@kanatlarikirikkus once gul k. demis isim vermemek icin sonra unutup soyadini yazmis
Allah'ım nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya rabbim akıl fikir ver şu insanlara
Ayrımcı bir ülkede yaşıyoz o kesin bu haberdeki ölen kadın olsaydı şu an görüş yapanların hepsi kadına şiddete hayır derdi 😂
Ama 1 tane erkeğe şiddet uygulanmış diyen çıkmamış 😃
Haklisin ne diyeyim şiddetin kadını erkeği yok
Senin için yok ama başkaları için sadece erkek şiddete uğrasn kadın uğramasn anlayışı var 😂
Nereye gidiyoruz biz bir fikri olan var mı rota iyi bir yeri göstermiyorda...
Az önce onedioda okudum bu haberi erkeğe şiddete hayır diyorum ))
Ceza indirimi almak icin siddet uyguladı demistir bu feminist kadinlardan korkmak lazım
canımsın be mağara ayısı senin gibilerin topunun canı cehenneme (ki öyle olucak)
@Mantıklıkız03 ileride basina gelmesi dilegiyle
Ben iki kisiype ayni evde kalip bi de geceleri siralayacak kadar pic, arsiz, srfsz karaktersiz sutu bozuk olamam. Inşallah sen yasarsin oc
Adamın suyunu çıkarmışlar yetmemiş bıçaklayıp öldürmüşler üzüldüm hemcinsime😂
Kadin hakli madem ondaysa sira oraya gitsin.
Gerizekalilar
Adamın ölmesine zerre üzülmedim ama olay da o kadar iğrenç ki kadını da savunmuyorum puuu
Vay beee. Cem ayılmaz diyordu ya gösterisinde: ulan hani biz marjinaldik?
adam sırayı şaşırmaış eski eşini istemiş.. yapmacaksanız almayın 2. eşi böyle...
Esi ve sevgilisi ne len bu ne mantıksızlık mantıksızlık olan şeyden ne hayir gelir
Vay anasını, kumasi var sıkıntı degil ama bir geceyi benimle gecirmedi buyuk sikinti. Bir yürüsün gitsin bahanesi olmus.
Toplum olarak bir yere gitmiyoruz, bence her haberden sonra böyle toplum öldü bitti demeye gerek yok. Böyle sivriler hep çıkacak.
Yuhhhh arkadaş. Bu ne yahu? Şeytanın aklına gelmez bunlar. Vaaay arkadaş.
Toplum artık nereye gidiyor. Aynı evde karısı ve sevgilisi. Olacak şey değil. Biraz su testisi su yolunda kırılmış.
Sonumuz hiç iyi bir yere gitmiyor her gün cinayetler bakalım ne olucak
Bize böyle kadınlar lazım kral erkeklerin hakkından gelebilsin
Bize evli erkegin koynuna hatta evine giren kadin mi lazim sacmalama
şu an konumuzla ne alakası var ya ben burayla muhattabım sen atlama ordan
Ayni konunun icinde sen hangi konuya yorum yapdin acaba?
Suç yine adamın kapa ceneni
Adamin sucu var ama. kadinda bastan hatali bunu kabul et bos yapma
Kadının adama sözü geçmediği icin yasanıyo bunlar sen yapma boşu senin gibileri tıkcan iste içeri kırcan ağzını burnunu
Kardesim gecmiyosa sozun bosanirsin adamin yapdigi iyi diyen yok kadinin bunu kabul etmesi zaten bu noktaya getirmemis mi hadi sevgilisi kabul etti esi nasil kabul etti ulan ulkeyide bu hale sizin gibiler getirdi zaten
Boşanmak istese o öldürülürdü hadi kardeşim bak isine kendinde ara sucu biraz aptal aptal konusma haberleri görüyoruz cahil köpek
Ya sen de oyle yap kocan eve kadin getirsin olurum diye ses etme ya da git evli erkeklerle yat aptal kadin burasi turkiye dik durabilirsin haberler de herkez mi oluyor
Senide ana doğurdu da iste Allahından bul baska bişi demiyorum belanı bulmuşsun zaten bu kafayla cok yaşamazsın
Yani benimde ailem bosandi kimse kimseyi oldurmedi evet belami bulmus olabilirim ama bosanan insanlarin oldurulmesini ya da kuma getirilmesini savunan senin gibi bi zihniyetim yok
Ama herkes senin gibi değil bunu idrak etmen gerekiyor anlıyo musun emine bulutun nasıl öldürüldü tekrar izle empati kur ama sen anca klavye delikanlılığı yapıyosun burda o senin annen olabilirdi
Bende diyorumki iste olebilirdi ama olmedi Şu an ki konuyla ne alakasi var emine bulut cinayetinin onuda bagdastiramadim bi cok kadin olduruluyor evet haklisin ama bir coguda devlet tarafindan kornuyor bosanabiliyor ve hayatina devam edebiliyor sende oldurulme korkusu olabilir ama yasama sevinci olmali bence ki dik durabilesin suanki konu benim gizumde komple zaten hatali bunu anlamiyodan daha bisey demicem cunku erkekde de sorun var kadinlardada diyorum sen hala kadinlarda soeun yok demeye getiriyosun cok ilginc bi bakis
Uzaklaştırma almasına rağmen darp eden var sen neyin lafını yapıyosun daha anlamıyorum erkek gücü kadınlarda olmadığı icin yenik düşüyolar boşansın demekle bitmiyo o iş ya neyse uzatma seninle bunu tartısamıcam ne desen boş basmıyo sende
Dunyaya at gozlukleriyle bakmayi birakdiginda konusuruz dediklerinde kismen hakli olsanda cozum kabullenmek degil
Ben değil erkeksin ya böyle düşünürsün sen
Kol gücün var kas gücün var ona güvenirsin
Ya biz niye gidip eski sevgililerimizi oldurmuyoruz heleki ben bana karsi ihanet edeni vs neden oldurmuyorum kaliplasmis bir kafayla bakiyosun evet erkegim ama bu gune kadar kimseye bir zarar vermedim fiziksel olarak ve bunu yapmayida dusunmedim cunku bu insanlikla alakali cinsiyetle degil kadinlarda bilincli olmali senin gibi dusunurse zaten bu tarz insanlara cesaret geliyor
Kıt mısın sen ya sen vermiyosun baskası veriyo herkes bir değil sus artık boş yapma
Evet o yuzden bos yapma ters konusup uste cikmaya calisma herkez bir degil o yuzdende boyle insanlari secmeyin ve boyle imkanlar tanimayin adam iki kadinla ayni evde yasayacak sira bendeydi diye adam oldurulecek suc adamin kadinlarda cok beyin varmista o evde yasamislar ulan marsta mi yasiyoruz anlamiyorum
Sen tamm bir malsın
@Ahmet6110 tamam de kardeşim boşver yenemezsin.
Oh iyi olmuş darısı diğer böyle gevşeklerin başına
Allah'ın tokatı bitmez Zina nin sonu kötüdür her zaman goruyoz bunu
Karısı böyle bir şeyi nasıl kabul ediyor ya. Adamada iyi olmuş valla, yemeseymiş böyle bir haltı.
Ülkemizde bazı yerler araplar tarafından satın alındı. İnsanlarımız da onlara benzemeye başladı. Suriyelileri örnek alıyorlar. Hiç şaşırmadım.
Haberi çarpıtmışsınız. Eşinin üzerine kuma getiren bir erkek ölen insan.
Yine de aç gözlü ama 😔
Bu kadinlar nasil izin vermis birisi aldatilmayi digeri metres olmayi o an terk etcklerdu bunu
E adam şaşırmasaymış dimi. Hadi geçtim sana gelip söylemiş niye gitmiyorsun onunla.
Erkekler büyle iğrenç şerefsiz olunca cehenemin dibine gidiyorlar
Kardeşim, iğrençlikle ne alakası var? Haa bak şunu de bana, ben müslüman değilim diyorsan amenna, ama islamda çok eşliliğe ruhsat var.. Yani senin kast ettiğin çok eşli yaşıyor olmaksa. Şimdi bu adamın ki p*k yemekte... Ama variyeti yerinde olup her bir eşine ayrı ev açıp yaşayan zengin kimseler de var. Buna da karşı çıkacaksın eminim o zaman şunu söyliyeyim topçusu, popçusu 6 ayda bir yeni evlilik yapıyor veya bir sürü metres.. Artık geriye kalanını sen değerlendir...
@Matij ellhamdulilah müslümanım benim lafımda çok metres yapan karılarını aldatan evli çocuklu olduğu halde aldatan erkeklere sizde büyle birşey yoksa üstünüze alınmayın lütfen her insan aynı olmadığı için her erkekte aynı deyil ama yaşadığımız dünya iğrenç bir yer olmuş
İyi olmuş dini nikah diye evi hareme cevirirsen sonun böyle olur
Haber yurtdışından sandım Türkiye’den mi çok üzücü milletin haline bak
Yurt dışında biraz sıkar bi evde iki kadın☝️🧐
@Matmazel58 Türkiye’de müslüman yoğunlukta bir ülke bu kadar rahat olmazlar diye düşünüyorum
@Neseliyasa Ahlaksızlığın dini yoktur.
@Matmazel58 Dinde ahlaksızlık yoktur hanımefendi, Türkiye’de çoğunlukla müslüman nasıl olabilir diyorum? Bunları yapan ahlaklı demiyorum zaten
@Neseliyasa “Müslüman yoğunlukta bir ülke”, dediniz. Bu “Ahlaksızlığın”, herhangi bi Din ile alakası yoktur diyorum hanımefendi. Ahlaksız olana Ülke dayanmaz. Ha Türkiye Ha Yurtdışı.
Ne demek istediğimi anlayamıyorsunuz herhalde?
@Matmazel58 Öyle tabii ama ben üzülüyorum, Düşünün kimin ümmetiyiz ama olanlara bak
Tekrar söyleyeyim ahaksızlığın karakterle alakalı olduğunu da biliyorum merak etme
@Neseliyasa Ne diyelim, allah islah etsin ☝️
keşke o salladım kelimesini kullanmasaydın kasten adam öldürmeye teşeppüs den yargılanacak
Tam komedi ya ulan adamda ne kiymetliymis be arkadaş😅
Amiyane tabirle denirki ; bir koltukda iki karpuz (🍉) taşınmaz
Zaten baştan adamla ne birlikte oluyorsunuz madem deli misiniz acaba
Yok ya hem sevgilisiyle hemde karisiyla yasıyor bu adam ne kadar genis hangi kafayi yasiyo
Oha öyle şey mi var. Sokaktan geçene baksam dayak yerim lan ben jdkdkskdks
Bunu nassil kabul ediyor kadinlar aklim almiyor.. şaka gibi ya.. erkegi bölüşme nedir..
dünyadan m. l eksilmiş iğrençlik resmen..
İnsanlar kafayı yemiş
Iyi olmuş. Hepsi covidden ölseymis. Iğrençlik!
Gülmek üzülmek ve şaşırmak arasındayım
Ona dini nikah demeyin zina dini deyin neyin dini bu olmayan din mi öncellikle toplumun düzelmesi için böyle saçma sapan şeyleri kırmamız lazım
😂😂😂ne bekleniyordu ki yani ne bekleniyorduuu...
Gerçi hâlâ ikisiyle aynı anda olacak kadar iğrençleşmemişti. Üzücü :/ (!)
Fazla ateş sonucu cehennemlik
Kuma is not dead sjsjsj
Toplum ahlakı iyice bozuldu. Şu gelinen hâle bak.
olaylar olaylar
sanki ekmek sirasi :D
Yuh diyorum Allah sonumuzu hayr etsin..
aminn
Sırayla mı? 😳 Diyecek sözüm yoktur 🤐
hepsi ayrı bir karaktersizmiş
bu toplum evvelden sapık ruhlu
idi
araplaşan
arap kafası isteyenlerin ruhu bu zaten
Kendini savunmuş kadıncağız...
Bu nedir yaaa iyice saçmaladılar artık...
Sonumuz b*ok bir yere gidiyor
Adama hiç üzülmedim. Kadına da.
Eden bulmuş.
Kadın terörüne Hayır 😂
Olayı nerden tutsan elinde kalıyor
Aralık ayı büyük bir jubileye hazırlanıyor gibi..
O olay oyle degil ama neyse
Vay anasini ya neler var dünyada
Ulan ne manyak insanlar var şu dünyada 😊
İyi ikna etmiş 2 kadını da
Keşke sırayı şaşırmasıyla. Çok üzüldüm. :D