Şebnem Şirin ‘i öldüren, ayrılmak istediği erkek Furkan Zıbıncı’nın cinsel istismar dahil 6 suçtan sabıka.
- Cinsel istismar suçuyla ilgili etkin soruşturma yürütülmüş müydü?

Adalet sadece duvar yazısında kalmamalı anne yüreği daha fazla yanmamalı masumlar bir ruh hastaları yuzunden ölmemeli adalrtsiz bir dunyadayiz ruh hastaları insanlari tedavi etmek ve ceza vermek yerine serbest birakip sokaklarda tehlike oluşturmalarini sagliyorlar buna bi Dur denilmeli artık.
Cevap
5Cevap
Siz şerefsiz seviyosuniz biz ne yapalım. Cinsel durtuleriniz sizin sonunuzu hazırlıyor haberiniz olsun. İdam gelmeli, yeter artik vs. diye topluma masum rolü oynamayı kesin. Bazıları yok nereden tanıyalım, alnında mi yazıyo vs yazmış. Kadin isterse erkeğin anne kızlık soyadına kadar bulur! Bu tarz erkekler, sizin yanlış seciminiz, tecrübesizliginiz değil tercihinizdir.
Canlılara ayrım gözetilmeksizin kıyanlara idam cezası gelince cinayetler bitecek.
Ne zaman kadınlar gerçek gücü kendilerinde bulur o zaman cinayetlerin kökü çözülür
Bu konuda çok uzulenlerden biriyim karşı komşumuzun denizlide okuyan kızının arkadasiymis. Ben tanımıyorum o tanıyormuş ben cok üzüldüm çok genç hayatın başında okuyormuş daha gerçekten ailesinin başı sağ olsun.
Bu kadar cinayet Kadını oluyorsa Kadınlarımızda da demek ki sıkıntı var nerde kıro eğitimsiz İslamcı maço varsa ona bakıyorlar
Sevgili merakının sonu bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?