Önder Ç., nikâhlı eşi Seher ve sevgilisi Gül K. ile aynı evde yaşamaya başladı. Ayrı odalarda kalan kadınlarla sırayla bir gece geçiren Önder Ç., sırayı şaşırıp eşi Seher ile iki gece üst üste geçirince Kavuştuk kıskançlık krizine girerek sevgilisini öldürdü.Kasten öldürme suçundan mahkemede tutuklanan Gül K. ilk ifadesinde, “Geceyi benimle geçirmesi gerekiyordu, akşam benim odama gelmeyince yanlarına gittim. Sıra benimdi, bu geceyi benimle geçirmen gerekiyordu dedim. Tartıştık. Bana hakaret etmeye, şiddet uygulamaya başladı. Mutfaktan aldığım bıçağı kendimi korumak için salladım, öldürmek için bıçaklamadım” dediği öğrenildi.(Hurriyet)
Eşi ve sevgilisiyle aynı evde yaşayan adam sırayı şaşırınca sevgilisi tarafından öldürüldü. Toplum olarak nereye gidiyoruz?
İyice ahlaksızlığı ele aldı bunlar. Şok oldum resmen okuyunca. Sen bırak sırayı şaşırmayı bunu evli eşi nasıl kabul eder ya bu kadar mı geniş rahat olunur. Eşim bana böyle bir teklifle bile gelse yemin ederim ağzının ortasına bir çarparım daha sonra adliyenin yolunu tutarım. O rezil kepazeden bir an önce ayrılırım. Edepsiz, suratsız, şükürsüz...
Kanım donuyor. Neler var hayatta. Resmi nikahlı eşi nasıl bu adamla birliktelik yaşıyor. Tamam belki ekonomik özgürlüğü yok, gidecek yeri yok, çaresiz aynı evde yaşıyor ama nasıl birliktelik yaşayabilir bu adamla. Belki de adam zorluyor. Ya diğer kadın nasıl gurursuz öyle. Hem adamın metresi ol, hemde resmi karısıyla aynı evde yaşa, hemde hak iddia et. Neyse ki o kadın, resmi nikahlı mağdur olan eşe öyle bir iyilik yaptı ki aşığını öldürerek. O kadın kurtuldu ya kocasının metresiyle aynı evde yaşamaktan Bence haksızlığa uğrayan o mağdure pasta alarak bunu kutlamalı. Kocası mezara, kocasının metresi de cezaevine gitti. Oh iyi oldu. İkisinden de kurtuldu. Ben şunu da anlayamıyorum nasıl aynaya baktıklarında kendilerinden tiksinmiyorlar. Sonuçta benim koynuma giren adam başkasının yatağına da giriyor, mide bulandırıcı gerçekten
Yani ne diyeyim adama mı üzülsem, kadınlara kendilerini bu hale soktular diye mi üzülsem, yoksa herkes hak ettiğini yaşamış mı desem bilemedim...
Bu arada haber genel olarak Gül K. tanımıyla ilerlerken bir kısımda ''Kavuştuk sevgilisini öldürdü'' demiş, Gül Kavuştuk sanırım ad soyad, ilginç bir habercilik olmuş :)
Beni ilgilendirmez keşke 3 üde öleydi ama biri ölmüş sadece buda güzel, topluma bulaşmadan birbirlerini yok etseler iyi olacak aslında, aynı evde her gece adam birini duduklerken kıskanmayan kadın, sıra kaçtı deyip kıskançlık krizine giriyor ilginç geldi biraz
Bu nasil bir haberci, once sevgilisi Gul K diye yazip daha sonra Kavustuk deyip soy ismini belirtiyor Daha sonra gene Gul K. Amatorce.
Soruna gelirsek, Dunya nereye gidiyor? Ahlaksizlik normallestiriliyor.. Hangi es bunu kabullenirki.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Orası neresi acaba erkek mi yok orada 😂 sıra benimdi demiş bide üzüldüm adama şimdi ya iki kadına yetememis😅 vah zavallım gözü açık gitmiştir öbür tarafa sıra benim demiş irospu sanki tuvalet kuyruğu ağlanacak hale gülüyorum rezallet daha neler görucez bakalım
Çok eşlilik isteyen erkeklerin kulaklarına küpe olsun bu olay 🙄. Kadın nasıl sevgiliyi kabul etmiş o evde birde şikayetçi değil olsa sırayla uyunmazmiş ben şok ama bu olayın altından daha farklı şeyler çıkacağı kesin
@Mukavemet18 yav he he iki eş almak için kendine ayak yapiyosun 😂 bence neymis sucsuzmus hadi oradan derler adama. Hem karını aldat yetmez mis gibi eve getir bir evde yaşat oda yetmez mis gibi sıraya koy tut birde sırayı unut sjjsjs ayrı ev acsaymis çok kendine güveniyor ise bir arada tutmak nedir sıraya koymak nedir bunlar suç değil demi
Kardesim sucsuz demiyorum ama burada daha buyuk sucu olani kinamaniz gerekiyor. Kadin aldatsa erkek oldurse bunu manset yaparsiniz adalet siye hashtag acardiniz degil mi? Esit ve adil olun
@Mukavemet18 suç varsa suça sebep verenler de vardır tek taraflı değil taraflıca bakmayı tercih ederim yaptıkları ve sonuçları olarak olay son bulmuş belkide karısının ahi tutmuştur hiç bir kadın kolay kolay kabul etmez mecburiyeti olmadıkça bak ne oldu biri hapse biri mezare karisida iki pislikten kurtuldu
@Mukavemet18 kadın zaten belli gelmiş çöreklenmiş onda gurur olsa o eve gelmez diyorum ya karısıni artık nasıl razı etti ise o kadininn ahı tuttu iki pislikten de kurtuldu
Yanlis bir dusunce tarzı. Olduren kadina siddrtle tepki gostermen lazimdi kim oldurjlse oldurulsun tepki gostermeliydin ahi tuttj falan filan bu konusmayla mesrjlastirilamaz iste anlatamıyorum
@Mukavemet18 kadın Aldatsa eve getirmeyi bırak direk orada öldürümlmeyi hak eder dersiniz! Bir kadın iki erkeği aynı evde bir arada tutabilir mi? var mı böyle bir imkan neden yok düşün? Ama erkek bak yapmış neden karısını kim bilir nasil tuttu evde digeride zaten yolun yolcusu belli
@mervesse_ her mahkemede az ceza almak icin iftira atilir o da tehdit ettk o da siddet uyguladk diye bu cezai indirim icin yapilir. Elini kalbine koy bir insana insan olduğu icin deger ver, erkekler de kadinlari öldürüyor iyi olmus mantigiyla bakma. Olaylara hakkaniyetli bak sen yanlı bakıyorsun
@Mukavemet18 ne diye tepki göstereyim hak etmiş hem bir evde yaşat hem sırayı unut hemde kadıni döv sonra öldürülünce kadın suçlu karısı kurtulmuş diyorum başka da birşey Demiyorum daha fazla yazma konu burada kapandı bu bizim düşüncemiz oda senin düşüncen hadi işine bak.
@Mukavemet18 Sevgilisini karısının üstüne kuma diye getiren şiddette uygular. Sevgilisi iyi yapmış, diğer kadında pislikten kurtulmuş. Daha fazlada cevap verme..
İzledim bu haberi bana gülme kırizi girdi 22 25 yaşında gencecik filinta gibi gençler sevgili bulamazken elin oğlu 2 tane yapıyor biri ile evli diğeri ile sevgili ve her ikisinide ayni evde ikna ediyor helal olsun doğrusu adamda şeytan tüyü mü varmış yoksa şeytan cüzdanımı anlam veremedim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu insanlarin beyinleri yok heralde yaziik. İğrenç bı olay nasıl kabul etmis bu kadinlar bir adamla aynı evde birlikte yaşamayı. O adama da şimdi ölmüş. Belki kadınların akilalri başlarına gelir, zaten sevgilisi ve eşiyle aynı evde yaşaması ve bu iki kadını sıraya sokması rezillik. Olur mu öyle şey?
😆😆Yaa ne demezsin? Bir Türk kadınının aklında fikrinde, ruhunda yok bir evliliği bozma düşüncesi. Genleri bozulmuş onların. O evlilik bozan kadınlara ne dendiği de gayet belli zaten. Bugün evlilik bozanın yarın hayatı bozulur. Bak o kadına şimdi hapislerde sürünecek öyle. İyi mi yaptı? Hayır bir kişinin canına kıydı ve işin kötü yanı öldürdüğü kişi evli barkli sevgilisiydi. (Evli sevgili?)- Evli sevgili mi olur?-
Yanlış anlama ben çok gördüm gördüklerime bakarak konuştum hastalıklı kşar deniyo Allah'ın tokatı bitmez yanlış yapan karşılığını birgün bir yerde alır alıyor da 😃
Nasıl bir psikolojileri var bu insanların ben cidden çözemiyorum. Karısı böyle birşeyi nasıl kabul etmiş, kadınlık gururunu nasıl ayaklar altına almış? Aynı evde yaşamak, sırayla gece geçirmek ne ya, dimağım tutuldu...
Tövbe ben biraz önce ne okudum. Adam halvet sırasını karıstırdığı için cariyesi Gül K. tarafından öldürülmüş. Ey Halife 8462287482. Önder Ç. Allah rahmet eylesin.
Bizim kadınlarda da iş yok güzel kardeşim aşığı şerefsiz aşığısınız kusura bakmayın da adam gibi değil şerefsizce sevene it gibi sadıksınız sonu bu olurdu zaten.
Eşide iki çocukla ortada kaldım kocamı ayrattılar diyormuş. Bu denki erkek budalası / yalakası kadınlar varken bitmez baksana kocasına laf bile söylemiyorZ
Benim arkadasımında evde 3 tane sevgilisi vardı hepsi birbirine cirkin bu bunu gonder diye kavga ediyordu arkadaşımda tipsiz yerden Bitmenin tekiydi parası da yoktu o zaman cok şaşırmıştım ne yiyor ne içiyor bu insanlar
Evet bu haberi izlemiştim İlk gördüğümde ben Sırayı bir yerde bekleme sırası olarak anlamıştım işte atıyorum banka sırası flan sanmıştım sonra detayları duyunca öyle kalakaldım vala ne sacma bir hayat anlamıyorum 🙄
Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Iyi olmuş yok bilmem ne diyemezsiniz adamın yaptığı mantıken ne kadar yanlış olursa olsun, kadını zorla getirmemiş evine. Erkek kadını öldürünce üzülüyorum, kadın erkeği öldürünce de üzülüyorum. Şiddetin öldürmenin cinsiyeti olmaz.
Milletin evlenmemesi bu zamanda daha doğru bir politika haline geldi. Gençler niye evlenmiyor diye soruyorlar. Onlar her şeyin en doğrusunu biliyorlar çünkü.
Valla ne denilebilir ki? Yani bir kere resmi kanunlara göre 2. evliliği yapamazsın, bir de üstüne üstlük aynı evde! ... Valla bu konuda çok yorum yapmak bile istemiyorum...
Ya bu haber bizim kızlarla aramızda dalga konusu oldu gündeme oturdu resmen 🙈 gülünecek bir durum yok ama berbat bişey ya ondan sonra niye ülkenin iki yakası bir araya gelmiyor diyoruz
Ne kadar saçma bir durum ya adam evliyse eşinin evde oldugunu bile bile sevgilisiyle niye yaşıyor ki hem bunların birbirinden haberi yok mu? Tövbe ya Allah korusun tuhafıma gitti
İnandırıcı bir haber gibi gelmedi ama grup seks yaşayan insanlar var toplumda bu tür eğilimi olan bir çiftse olma ihtimali var tabiki neler göreceğiz daha
Eşine mi laf edeyim kumaya mı yoksa adama mı bilemedim cidden şaştım kaldım. Öyle mide bulandırıcı şeyler oluyor ki bu dünyada sonumuz hayrolsun. Böyle peze.. venklerden de uzak olsun
İki. kadin bu adama nasil teslim etmisler kendilerini?;evli olan çaresiz olabilir diyelim, sevgili gelen ne akla hizmet? Adam zaten nasil bir vahşet ise hem iki kadını eve sokuyor, bir de sira yapiyor... insanlık dışı her yönüyle
Yok artık! Bu nasıl bir genişliktir, bu kadar genişlik uzayda yok valla. Eşi böyle bir ahlaksızlağa nasıl göz yummuş, diğer kadın evli bir erkeğin nasıl eğlencesi olabilmiş.. Ne diyim Allah affetsin.
bugün haberlerde görünce baya bi şaşırmıştım , hemde aynı evde cinayet işleniyor resmi nikahlı eş canlı yayında telefona bağlanıyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
1 kadın öldürülünce suçu ne olursa olsun hiç kimse ölümü hak etmez diyenler, suçlu erkek olunca hak etmiş demesi bence 2 yüzlülük. Adam ne kadar suçluysa kadinlar da suçlu.
@Mukavemet18 arkadaşım yanlış yorumun altına yorum yazdın herhalde, az düzgün oku idrak ede ede. Böyle olursa Cinayetle biter diye bi laf etmedim, ama etseydim de, düşünceme saygı duymayı denemelisin
Saygi falan duyulcak bir gorus değil. Kabul etmesine takıldığın gerçeğini degistiriyor mu? Adamin oldurulmesine tepki göstermelisin olay kabul etmesi degil burada
@Mukavemet18 herkes senin gibi düşünmüyor, hayırdır sende de var herhalde böyle bi durum.. sırayı karıştırma da, kim vurduya gitme derim.. Adamın öldürülmesi de hiç umrumda değil, bi laf vardır, su testisi su yolunda kırılır 😌
@mukavemet18 kızla uğraşmanda ki sebep ne? Kötü bir cümle kurmamış kendi düşüncesini fikrini belirtmiş gelip sen muhalefet olmuşsun asıl kızın sana dava açması lazım gelmiş bir de tehdit ediyorsun gerçekten milletvekili akraban olsaydı işlerin böyle olmadığını bilirdin muz cumhuriyeti mi burası? Elini kolunu sallayan mafya yok bakan kuzeni yok amcası milletvekili :d
@Mukavemet18 bir de dava görülmeden içeri attırırım diyorsun senin bu yazdıklarını alıp CİMER’e atsak senin o söz de milletvekili (!) amcanı ne yaparlar biliyorsun di mi? Yargı hakimin savcının görevi ne senin ne de amcanın görevi değil
@мой_дмитрй anlamamakta israr eden sizlerdiniz feministlik adi altinda erkek düşmanlığı yapmamaniz dileğiyle. Kadin erkek degil de insan olarak bakarsiniz bir gun umarım
@m-n_amnt-n teşekkür ederim ama böyleleriyle uğraşmaya değmez, bırak ne hali varsa görsün.. Zerre korkum yok Milletvekili olmayan ama öyleymiş gibi takılan akrabalarından da 😂
@Sosyetic_SheqiiL ya benim dedemin Kankası milletvekili biliyorum onların nasıl olabileceğini burada gelip yalan söylüyorlar buna sinirleniyorum afhshdhsjc
Adamda ne organ varmış arkadaş bir gece yemeyenin gözü dönmüş 🤣
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadınların sadıkların düşmanı, çapkınların hayranı olduğunu gösteren milyonuncu kanıt. Tüm kadınlar özünde birer sado mazoşist geyşadan ibarettirler. Ve bu asla değişmez.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Eşi ve sevgilisiyle aynı evde yaşayan adam sırayı şaşırınca sevgilisi tarafından öldürüldü. Toplum olarak nereye gidiyoruz?