Burdan Şunu Anladım ki şerefsiz pislik itler Çoğalmış Çünkü Şüpheliye Hediye yağdıran el üstünde tutanlar var Ülke Şerefsizlerle doldu taştı resmen ya o destek veren hediyeler gönderenler hepinizin belasını s** o*ç sizi o*ç sözünü geri alıyorum çünkü annenenizin ne suçu var anneler hayırlı dos doğru Evlat yetistirmek için ellerinden geleni yapıyorlar ama bazı evlatların kanında var şerefsizlik adilik aile anne ne yapsın ben böylelerin üzülürsem annelerine üzülüyorum birtek yazık evlatların ne kadar şerefsiz pislik olduğunu bilmiyor ki nerden bilebilir ki? Böyle olacağını Sonradan çıkıyor işte iç yüzleri şeref yoksunlarinin Ya biz nasıl bir ülkede yaşıyoruz böyle ya devlet desen o kadar suçluya hiç ağır cezalar vermiyor serbest bırakıyor Bazı İnsanlar gerçi insan değil onlar hayvandan bile daha aşağıda serefiszlere destek verenler noluyoruz ya böyle Hiç mi Allah korkusu kalmadı ya Allah korkusu olan cinayet işlemez cana kıymaz Allah korkusu olan insan bir insan cana kiyabiliyorsa ve vicdanı rahat ise o kişide Allah korkusu Yoktur Kalp Yoktur o kişide ya Allah korkusu olan bir kalbi olan insan bir canlıya nasıl zarar verip kiyabilir ya hiç mi pişmanlık vicdan azabı çekmez insan bu nasıl Müslümanlık insanlık bu nasıl Allah korkusu böyle Allah Sizin Belanızı Versin Başka Bir Şey demiyorum Aleyna Çakıra da Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet olsun Yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum Umitcan eğer kızı öldüren cinayeti işleyen sen isen Allah'ından bul Beter ol destek hediyeler verenler Size sözüm sizlerde Şerefsiz İt adisiniz bir şüpheliye destek vermek nedir Allah Bunun hesabını soracak hiç merak etmeyin siz bunun karşılığı elbet Olacak bu dünyada hiçbir şey olmuyor diye olmayacak Diye bir şey yok bunun ölümü ahireti var orda çok büyük azaplar sizleri bekliyor olacak
Son derece normal buluyorum. Once filmi biraz geriye saralım. Bu umitcan denen serseriyi biraz araştırdım ve karşıma ne çıktı, Ülkü ocakları ve MHP gençlik kolları destekli silahları olan bir genç çok kolay silahlanabikir bu kişiler, bunuda vaktinde MHP gençlik kolları başkanı olan bir arkadaşımdan biliyorum neyse o kötü niyetli ve kötü birisi değildi. Ama son 10-15 yıldır lackasi çıktı bu Ülkü ocağı ve MHP nin eskiden başı sikisana yardım eden ocaklar şimdi serseri ve mafyacilik meraklısı insanlarla doldu. Bu genç cesareti ve desteği hükümetle iyi ilişkileri olan MHP den alıyor. Ne zamanki insanlar bu duruma yeter derse bu ve türevleri o zaman biter aksi halde umitcan meselesi çözülür başka bir sorun çıkar.
Bu ülkede cinsiyeti farketmeksizin gücü olunca güçsüz olanları ezme zihniyetinde olan milyonlarca insan yaratıldı. Bunu eğitim sistemi, aile, medya ve birçok alanda kendi elimizle yarattık şimdi baş edemiyoruz. O beğeniye boğan kadınlarda umitcanin dişi versiyonu o yüzden başta normal buluyorum dedim çözüm ise ne zaman bu halk bunlara kadın cinayetlerine hatta fazla gündem olmasafa kadın cinayetinden onlarca kat daha fazla erkek cinayetine yeter derse o zaman biter.
Aynen öyle
Olay çok karmaşık arkadaşlar sadece umitcan uygun la falan alakalı değil, bir şebeke var. Yakin zamanda bu umitcan da intihar ederse şaşırmayın,19 yaşında ve olayın kilit ismi annesi olacak bacım gibi görünüyor. Ogretmen olan bu kadın yurtlarda kalan kızları pavyon hayatına ve lükse satafata ozendirip aklını çeliyor. Sonrada kizlar şebekenin eline düşüyor. Aleyna Çakır ismi bile gerçek değil ve genelde pavyon masaj salonu vs gibi yerlerde sıklıkla ikinci isim soyisim kombinasyonu kullanılır. Kizin daha önceden şikayeti var ve sonra ölü bulunuyor. Sebekenin en zayıf halkaları anne olacak kadın ve umitcan anne bir şekilde öldürülüyor intihar denilerek ve umitcan içinse yapılacak şey tutuksuz yargılanmasını sağlamak ve olaylar soğuyunca onuda öldürmek eğer şimdi suçlu olduğuna hukmedilirse onunda bülbül gibi ötmesi söz konusu, umitcan 19 yaşında ve tüm bu kirli planları tek başına yapması mümkün değil, zaten paylaştığı videolar vs ne kadar amatör olduğunu gösteriyor. Buyuk olasılıkla annesi vesilesiyle bu pis işlere bulaştı. Bu pilav daha çok su kaldırır. Birgun ya ölü bulunur ya da öldürülüp kaçtı denilerek olay kapatılır. Bu arada yurtların ve çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerin içlerinde neler çıkıyor umarım herkes görmüştür. Tum bunlar neden oluyor derseniz çok para dönüyor bu işlerde arkadaşlar hayal edemeyeceginiz kadar çok ve bundan rant sağlayan her kademede insan muhtemelen vardır. Ama tüm bunları yine bu millet bitirir. Bireysel olarak kimse birşey yapamaz.
Tamda düşündüğüm gibi kız pavyon kızı, fazla detaya girmek istemiyorum ama pavyonlarda ve gece kulüplerinde çalışan kizlar sadece oynayıp dans etmez, bazı zengin ve hatırı sayılır müşteriler bu kızlarla ilişkiye girmek isterse bu kizlar istemese dahi zorlanır buna buda genelde işletme sahibi tarafından değil bu kızı buralara sürükleyen kişilerce yapılır. Zaten kızı darp ettiği videonun altına yakışanı yapar diye yorum yapan Mehmet Varol bilin bakalım kim çıktı? Evet bu kızın onlarca videosunun olduğu Varol organizasyon ismindeki pavyonun sahibi büyük olasılıkla kız birileri ile ilişkiye girmeye zorlandı ve kabul etmeyince de bu darp olayı gerçekleşti. Bu darpi yaptıran pavyon sahip bide yakışanı yapar diye böyle aşağılık bir olayı guzelledi. Taslari yerine oturtmak için çok nternette yeterince argüman var. Kiz gerçekten intihar etmişte olabilir ama TCK ya göre buna sebep olanlar için bile ağır cezalar var. Otopsi raporlarındada birden fazla erkekle ilişkiye girdiğine dair bulgular mevcut, internete sızan raporun bir parçasını okuma fırsatım oldu. Sonuc olarak el birliğiyle bir kızın hayatı karartildi ve bu kız henüz çok genç bir kız, hata yaptı, yanlışlar yaptı böyle leş ve kirli ortamlara girerek ama bunun bedeli hayatı mi olmalıydı? Ailesi gördüğüm kadarıyla muhafazakar ve ihmalkar bir aile çocuklarının ne tür ortamda ne tür insanlarla arkadaşlık ettiğini bilmeme şansları çok düşük, erkek çocukların bile fazla başıboş bırakılmaması çocukluktan çok iyi yetiştirilmesi gereken bir coğrafyada kız çocuğu nasıl bu tür leş ortamlara ve yurtlara terkedikir aklım almıyor. Ama umarım bu mesele sümen altı edilmez ve bu olayda uzaktan yakından suçlu olan herkes hakettiği cezayı alır.
Bir videoda gördüğüm kadarıyla bu ümitcan uygun yine aynı pavyonda sert bir dille uyarilip ite kaka dışarı atılıyor. Buda o pavyona annesi vasıtasıyla ayartilan kızları kullanarak girdiğini ve bazen bundan usanan pavyon sahibi tarafından da dışarı atıldığı izlenimi uyandırıyor. Bu videolar Youtube da Varol muhabbet diye yazınca çıkıyor arkadaşlar Aleyna çakır ve umitcan uygun unda olduğu onlarca video mevcut
Işte bu gücü veren maalesef yine kendini bilmez kadınlar. Bu durumu gören bazı erkekler hediye almak için bunu yapmayacaklar mi? Genç kızların takdirini ve övgüsünü almak için başka bir kadın kurban olmayacak mi?
Bir zamanlar pokemon çizgi dizisi çocuğun biri kendini pikachu sanıp balkondan atladığı için yasaklanmıştı. Kötü örnek olur çocuklar etkilenir diye. Bu iyi örnek mi iyi bir davranış mi ki kadınlar takdir ediyor?
Neye kızsak bilemedim bu kadar delile kanıta rağmen bunu bunca zamandır sokakta gezdirip kadir şekeri içeri atanlara mı? Kadın erkek fark etmez buna destek veren katil ruhlu hastalara mı? Buna övgüler yağdıran kadınlara mı? Bununla beraber buna yorumlar da destek çıkan, öven kim varsa onlar da yargılamalı çünkü akıl vicdan sahibi kimse bunu böyle desteklemez. Canlı yayın açınca yanın da hep kadın oluuor bide bunu savunan aleynayı öldürmediğini var sayarsak bile canlı yayında bayıltana kadar döverken videosu, kızın çığlık çığlığa ses kaydı var bunlar ne peki bunlara rağmen bir kadının buna çicek böcek göndermesi ne bileyim umarım olayi bilmiyorlardır ondan çiçek kalp göndermişlerdirr..
Bu olay gerçekleşmiş ve ben daha yeni haberdar oldum. O kadar sık gündem değişiyor ülkede, bu yaratığa bizzat cezasını halk olarak biz versek bunada müsade etmiyor devlet, bir katil fink atarken dokunmayan devlet eminim biz bunun kılına zarar versek tepemize biner. Kizin ailesinin durumunu hayal dahi edemiyorum. Bir kızım var başına benzer bir olay gelse ne yapardım diye düşünüyorum. Sanirim dünya ile bağımi kopartip buna başta yapan olmak üzere onun yakınlarına, kızımı dövdün diyen annesine de aynı acıyı yasatirim devletin adaleti sağlayamadığı yerlerde kişiler kendisi adaleti sağlar buda kaosa sebep olur (benim gözümde anneside en aşağılık insanlardan biri, biri oğlunsa diğeri bir hemcinsin senin üstelik ogretmenmis, benim cahil annem eğer bir kıza elimi kaldirsam o elimi kırar) Benim çok hassas duygularım var bu olay gerçekten sinirlerimi bozdu.
Cevap
71Cevap
şu adamın olaylardan bağımsız olarak yakışıklı karizma seksi bulan kadın varsa zaten gözlerini muayene ettirsinler bi de midelerine baksınlar
Utanıyorum ya bi insan kendisini nasıl bu kadar aşağalar düşmanıma biri bunu yapsa ben yine üzülürüm 21 yaşında gencecik kıza yapılmış sen katile gül yolluyon sizin gibi aikikler yüzünden katiller rahatça dolaşıp vicdan acısı bile çekmiyo bizim bu şerefsizi toplumdan soyutlamamız kınamamız lazım ken biz tecavüze uğrayan kızlara bunu yaptık da intihar etti o kızlar hani ner de o her boka yorum atan ahlak bekçileri hani nerde kısa etek giyince cık cık diyen teyzeler yapsanıza lan bunu yolda köpek görünce taş atanlar köpektenden beter bu yaratığa niye yapmıyonz tecavüzcüsünü öldüren kızı hapise atanlarrr heeeeyyyy nerdesiniz laan nerde? Biz ölürken siz nerdesiniz?
👏👏👏👏👏
Aleyna sadece binlerce öldürülen kadından sadece birisidir. Bunu yıllardır söylüyorum. Bir hayvana acimayan bu yılan dahi olsa, bir insanada acımaz. Kendinden güçsüz bir varlığı döverek söverek erkekliğini kanıtlayamaz kimse ama bunların sorumlusu ülke olarak hepimiziz. Eger bu kişilerin cezasını devlet vermiyorsa biz verelim. Nasil mı bu kişilerin hiçbir yerde insan içine çıkacak yüzü kalmasın ki, Türkiye'nin hiçbir yerinde kendilerini güvende hissedenesin arkalarınada göz taktirsinlar. Her an bir linç ve öldürülme korkusuyla yaşasınlar, iş yapamasınlar bu ülkede ve tüm bunlara duyarlı olan milyonlarca insan olsa eminim evden dışarı çıkamazlar ve evlerinde de korkudan uyuyamazlar.
@Nova_18 işte bunu yapıcak yürekte kimsede yok klavye delikanlığı yapıp yolda görsem şöyle yaparım böyle yaparım diyenler görünce abi demeye başlar bi kız vardı şerefsiz çavuş mu ne tipsiz malın teki kızı 2 hafta evxe tutup tecavüz etmişti o kıza öyle bşr mesajlar atmış ki akrabaları okurken sinir krizi geçirdim kız sonunda intihar etti o şerefsize gelen mesajlar da helal olsun ... devamını yazamıycam bile dünyada çocuğa tecavüzde ilk 3 deyiz ben daha ne diyim markete gidiyorum en ucuz 106 tl hiç bir şey almadan çıkıyorum ekmek bile 2 tl 2.5 artık benim bu ülkede yaşamaya takatim kalmadı önceki benle şimdiki ben çok farklı önceden ülkemle gurur duyardım yolda birileriyle sohbet ederdik şimdi genç yaşımda paranoyak oldum evden birine ulaşamayınca bişey mi oldu diyorum dinden de soğuttular insandn da soğuttular hayattan da soğuttular ülkenin içine sıçtılar
Umutsuzluğa düşme sen yine bu ülkede halen daha Kürt Türk gibi ırk ayirmaksizin milyonlarca onurlu insan var ve bu yapılanların bedeli sorulur. Bireysel olarak birşey yapmak istesende bir hayatın ve bu hayatın gerçekleri olduğu için kendini yorgun ve çaresiz hissediyorsun biliyorum ama yalnızca değilsin caresizde en az senin gibi on milyonlarca insan var bu ülkede, bu tür ahlaktan uzak insanlar azınlık ve bunların bedelini emin ol ödeyecekler, bak begenmedigimiz tarikatlar cemaatler bile birbiri dışında hickimsryle alışveriş dahi yapmıyor. Biz neden bunları yapamıyoruz kadın hakları sadece lafta var neden daha sıkı örgütlenip sahip çıkamıyoruz psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kalan kadınlarımıza genç kızlarımıza, bu kızımızın da yaşının verdiği tecrübesizlik ve ait olduğu sosyal ortam gereği birçok hatası ve yanlışı oldu, bunuda hayatıyla ödedi. Çogu kimse gibi su testisi su yolunda kırılır demek işin kolayı ama biz neden doğruyu ve yanlışı hayatın gerçeklerini bu kızımıza ogretemedik bunu nda sorgulanması gerekli tüm anne ve babalar tarafından, çoğu batılı toplumun 15 yaşındaki çocuklarının olgunluk ve zeka seviyesi bizde 30 yaşlara tekabül ediyor bu konuda samimiyim. Belki birazda bunları sorgulamamiz lazım. Çok uzun oldu kusura bakma.
Benim aklım ermiyor açıkcası her zaman deriz kadının en buyuk düşmanı yine bir kadın yani cinayet şüphelisi hadi neyse ama gösterdiği şiddeti herkes gördü ona rağmen nasıl bir cesaret nasıl bir vicdan bu insanlardaki nasıl bir mide nasıl bir bakış açısı algı bu gerçekten bu insanlarla aynı havayı soluduğumuza inanmak istemiyorum her gün duyulan acı haberlerden sonra insan yaşamdan soğuyor insanlığından şüphe duyuyor ağlamaktan başka bir şey yapamıyor oluşuna yakınıyor nıye böyle insanlar bu acıları yaşatan insanlara tapıyor ben anlamıyorum Allah hepsinin belasını versin.
Gül gönderdi ne demek bilmiyorum ama güz bişey heralde. Allah'ın belası kadınlar bunu bir insana yapıldığı için nefret etmeniz gerekiyor cinayeti kanıtlanmamış olabilir ama adamın sözleri videosu ne olacak gül gibi kız heba oldu Allah'ın belasi kalt. klar bu adam nasıl pirim verirsiniz.
İnsanların kafayı yediğini, beyefendiliğin para etmediğini düşünüyorum. Zaten diziler, şu an ki konjektür çocukları, kadınları ve insanları buna yönlendiriyor. Cehalet, eğitimsizlik akıyor. Bu cerahat neden diye soruyorum sürekli gerçekten, insanların böyle iki yüzlü olmalarına ise ayrıca şaşırıyorum.
Daha gencecikti Aleyna Çakır. Kadına şiddeti ve kadın cinayetini savunanlar nasıl bir kafa yaşıyor acaba, bu nasıl bir caniliktir. Hele de bir kadının başka bir kadına yapılan zulmü desteklemesi... Yok yolu yol değilmiş falan, hiçbir sebep böylesi bir cinayeti haklı kılmaz! Kelimeler kifayetsiz kalıyor. Allah sonumuzu hayır etsin.
Acınası bir durum... Kadınların bu kadar şiddet gördüğü bir toplumda kadınlar var olma ve sesini çıkarma mücadelesi verirken hem cinslerinin böyle davranması akıl alır gibi değil... Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyip böyle insanlara pirim vermeleri ve muhtemelen pirim görmek istemeleri çok üzücü bir durum... Cidden nereye gidiyoruz ne yapıyoruz belli değil
Kadın düşmanı kadın çok var erkeğe laf edecek yüreği olmadığı ve erkek yalakası olduklardan ilk suçu kadında ararlar. İnstagramda aleyna çakırın fotoğrafı altın da aleynayı savundum diye kadının teki sende aynı şekilde öl oğlum var gelsin seni kullansın vs tarzı konuşmuştu. Bir çok savunan kişiyede bunu yazıyormuş. Sadece bir tanesi. Ne mikrop yorumlar gördüm. Memlekette kabadayı mafya sevdalısı bitmiyor ki. Ruhhastaları.
Cidden bazı kadınlar aptal. Ve bu bazı dediğim kadınlar ülkemizin büyük bir kısmını kapsıyor. Kendilerini öldürülmeden veya öldüresiye dövülmeden hiçbir şeyi anlamazlar ya da anlamalarına fırsat kalmaz. Ne kadar ucuz insanlar bunlar böyle. Utanıyorum hemcinslerimden. Böyle avamlık olamaz
adam kadın cinayeti zanlısı yalnız kadınlar hediye atıyor... tik tok ta hediye atmak zaten saçma bişey de , daha fazla bir şey dememeye çalışıyorum... protesto edip izlenmemsi gerekli... hediyeye boğmuş kadınlar... kadınların bazıları koşa koşa kendini feda ediyor anlaşılan
Nedense bu paylaşımı görünce aklıma “Stalin’in tavuğu” hikayesi geldi...
Hiç duymadım 🤔
Hikayenin özü Asilcim ;
-Stalin tavuğu canlı canlı yoluyor ve bırakıyor, tavuk da odada geziniyor. Şömineye gidiyor yanıyor kapıya gidiyor üşüyor en son geliyor Stalin’in ayaklarının dibine yatıyor...
Olayı net ve özet bir biçimde anlatmis bu hikaye. Ama ben bu tür insanları o tavukla bile aynı kefeye koyamam. O tavuk daha üstündür bunlardan. Çünkü insana muhakeme yeteneği bahşedilmişken tavuğa verilmemiş. Böyle bir kabiliyeti kullanamamaları ne üzücü..
Türkiye deki adalet sistemi böyle ilerlediği müddetçe bunun gibi şerefsizlere prim verirler böyle kızlarımızda canından olur yazıklar olsun böyle adaletede böyle serefsizlerede
Olm Tipe bak Allah aşkına kızlar siz böyle tiplere mi bakıyorsunuz. Bu darp ettiği için ceza almadı mı? Nedir bu elemanın olayı.
Eğitimsiz ve cahil beyinlerin sonucudur. Millet doğru ve yanlışı ayırt edemeyecek kadar adaletsiz duruma gelmiş artık. Beyinleri yıkanmış hepsinin. Yazık ve üzücü bir durum bu nesilde yaşadığım için pişmanım.
Böyle kadınların Allah belasını versin kadın demeye utandıgım adi yaratıklar.
Allah akıl vermiş. Beyin vermiş.. Kullanması cok basit ama bunlar zoru seviyor.. Sözün bittigi noktadayız.
Böyle medeniyetsiz krolara, katillere bazı kızlar tapıyor. Efendi erkek profili bizim ülkede tutmuyor aga. Bu insan azmasının ülkede önemsenmesi kadar utanç verici birşey yok.
Keşke ailesinin sözüne uysaymış genç kızımız bir anlık gençlik hevesine paraya uyup kötü yollara düşüvermiş insan oğlu bu kimin başına ne geleceğine kim ne bilebilir...
Kadının en büyük düşmanı yine bir başka kadındır diye boşuna dememişler.
Bu olaya cup diye oturan bir söz bence
gerçekten olayı kısa ve net açıkladın
Tipinden belli ne b*k olduğu, kızlar da gidip buluyor bunları sonra üzülen yine biz oluyoruz. Çok yazık, dokunmaya kıyamayacağımız kadınların hayatı kayıyor.
Şaşırmıyorum ki artık. P! ç olan her zaman el üstünde tutuluyor.
Biz erkeklere teslim etseler şunu, biz de kendimizce severiz aslında ama işte sonra Kadir Şeker gibi oluyor sonumuz.
heehangi bir olaya sırf kadın erkek diye bakmayın🧐 insanlık suçu işleyen kim varsa cezasını çekmeli, herkes pozitif ayrımcılık yapıyor ve ırkçı vb... şeylerden değilim diyor 😬
Çok düşünmeye gerek yok. Bu zihniyette bir çok kadın var ve olmaya da devam edecek. Burada da var. Zibil gibi hem de.
Aleyna (Sema Esen) da muhtemelen öyleydi.
Yazık ama yapacak bir şey yok.
burda da soranla cevaplayan hatunkişiler, yine hemcinslerin tiktokta verdiği cevaplarla, aslında sıkıntının tamamen erkeklerden değil, kadınların en az %50 suçu olduğunu anlayabilme kabiliyetine haizdirler umarım...
Siz de şiddet, cinayet gibi olayların hiçbir şekilde bahanesi olmayacağını ve mağdur kişinin asla ve kat-a suclanamayacagini insanlık namına bilme şerefine nailsinizdir umarım..
Şiddete ben karşıyım. Kadına şiddet olarak değil, insana şiddete karşıyım. Lakin böyle şiddeti gösteren bir insana prim tanıyan halk hele ki kendi hemcinsine yapılan şiddetı şakşaklıyan bir insan topluluğun vehametini görmek sadece erkeklerin sorumluluğu değildir. Zaten ölen kişiyi suçlama gibi bir durum yok bende, sadece onu alkışlayanların mutlaka onlar gibi binlerce kadını temsil ettiğinin bilinmesini istedim.
Ağzına sağlık @Deveyeyaranandiken ama iki yüzlü feminaziler söylediklerini begenmeyecekler ki zaten yorumunu iki kişi beğenmemiş.
@Bored4Everything benim beğenilip beğenilmeme gibi bir derdim yok.
Hapiste olmadığı gibi üstüne ödüller beğeniler alıyor. Vay arkadaş yaaa
bu insanlarda şeye sürmeye akıl yok
psikopat katiller hapishane de bile aşk mektupları alırlarmış
TikTok kullanan insanların beyni yok zaten, şaşırmadı
Para ve lüks düşkünü kızlar onlar kesin. Gidin dayak yiyin, darp edilen. Sonra bütün erkekler aynı 👏🏻👏🏻👏🏻
Tühh onların sıfatına 😖 boyle birini hala el üstünde tutup, birde hayranlık beslemek nedir.
Bu genc kızları anlamak mümkün değil.
İlla başlarına gelince anlayacak toplum yapıya sahibiz. Bize dokunmayan yılan bin yaşasın mantığında cahil olan çok kişi var.
bir insan katiline sempati beslemek nası bişey ya kadınları anlamak kolay diyen halt etmiş
Tik tok Kullananların I@ seviyesini ispatlamışlar 😱
Normal zamanda yaşamıyoruz ki, bu yaşanılanlar normal olsun...
Allah belasını versin. Tüm küfürleri ediyorum o namussuza. Cumhurbaşkanı olursam hesini asacağım.
Bu güllerin parasal değeri var mı şimdi bilen biri aydınlatsın?
Saçmalığı sever mal insanlar dicek bişe yok artık onlara
Umurumda değiller. "Kendi seçimleri" :)
Kadir Şeker bu aptallar yüzünden şu an hapiste. En azından hayatta, ben buna seviniyorum. Katil de olsan destekçin oluyor işte, böyle bir dünya.
Bizim millet kadar aptal bir topluluk yok , kodumun omurgasizlari , terk edicem lanet ülkeyi..
Ülke değil insanlar sorun
Bu çocuğun hala dışarda dolaşmasına izin verenlerinde sesini çıkarmayanlarında o gül atan o rspu larunda hepsinin Allah belasınj versn
Çok hoşlarina gittiyse bir de kendileri maruz kalsinlar onun şiddetine
Allahım sen akıllı insanlara sabır, şu minik beyinlilere de akıl ver 🙏🏻
Kızlar haklı herkes kendi kaderini çizer efendi yerine p iç sevmeyeceksiniz sonunuz mezar olmasını istemiyorsanız
Aynen 👍
Bir cinayetini haklı çıkaran potansiyel katildir! Bu tip adamlar hiç tanımadıkları kadınlara da kötülük yapıyor hiç haberlerde okumuyor musun? Hayvanlara işkence edip öldüren insanlar varken öldürüldüğü için kadın mi suçlu oluyor? Herkes kendi yaptıklarından sorumlu. O kadın bu adamın yanındaydı diye bu şerefsize öldürme hakkı tanıyorsaniz siz de potansiyel bir suçlusunuz!
O adam şiddet göstermese o kadın onla olmazdı. Ben çatışma6s3viyorum ama tek başıma bilerek daga çıkarsam bu sevda ugruna ölürüm kimseyi suçlayamam bilerek gittim
@sonvurucu39 yine de bu, o adamın gösterdiği şiddeti haklı kılmaz! Ortada bir vahşet var! Böyle bir vahşetin sorumlusu mağdur kişi olamaz.. orantısız güç kullanımı hiçbir şekilde hafife alinamaz
Almıyoruz öldüren bin suçlu idam edilsin. Biz bu katillere6köpek olmayın6zevk ugruna bilerek onu6 diyoruz
@sonvurucu39 ayrıca ölmüş birinin arkasından böyle bir su- i zanda bulunman karakterinin ne halde olduğunu ortaya koyuyor yazık...
Bot olabilir ya da para karşılığı yapmış olabilirler.
Onlarsa sanırım aleyneya özeniyor bu nesil hep böyle işte ozentilikten kaynaklı popülerlik sevdası ne yazık üzgünüm aleyna gibi kaç kız daha böyle harcanıp gidecek adaletin yerini bulması dileğiyle...
Benim söyleyecek hiçbir şeyim yok. Söylenilecek birşey değil yapılacak birşey lazım.
Ben her zaman söylerim kadınlar hasta adamları severler diye
Oradaki insanlar normal değil. Bu olayla bir defa daha kanıtlanmış oldu.
Günümüzün Türk kadını, serseri erkek sevdasi dayak yemekten haz duyan sonra feminenlige bürünüp böyle olaylara karşı çıkmaları ne yaptıklarını bilmeyisleri üç kuruş görünce kendilerini satmaları bitmez
Olaya söylenecek bir şey kalmamış. Tek garip gelen, hemcinsinin başına gelene rağmen alkışlayanlar.
Kimse alınmasın ama tiktok kitlesinim ortalama zeka seviyesi bir moronunkine denk.
Allahım sabır ver diyorum bu nasıl bir adalet kıyamet kapıda
Ümitcan denen müsfettenin alnında yazıyor ne olduğu. Anası ölmüş daha halen Tiktokta sürtüyor. O hediye atan kızlar demekki farklı şeyler istiyolar.
türkiyede ırkçı faşist çok her leyi yao ben ülkücüyüm de konuyu bilmeden savunan çok olur musa orhanı da savunmadı mı ırkçılar YAZIK ULKEYE YAZIK
Ne garip tipler var arkadas ya, oldurulmek mi istiyorlar nedir yani?
O gül atan Kadınlar yarın öbür gün Show Haberde ölüleri görülürse şaşırmayın Kadınlar böyle tipleri seviyor cani ruh hastası Erkeklere bayılırlar Efendi düzgün Erkeklere düşmanlar bunlara iyiler
Yorumlara bak hey Allah'ım akıl fikir versin bu insanlara.
Midem bulanıyor bunu görünce kadir şekeri çıkarıp bu gibi pislikleri tıksınlar içeri
Sosyal medyanın gençlerde yaptığı tahribat bu... Bizim kanunlarında caydırıciligi yok. Böyle gider diyeceğim ama daha kötü olacak gibi.
Kizlar adam gibi birilerini değil böyle o. c. larina prim veriyorlar işte.
Çocuk cinayet işleyerek fenomen oldu. Şaka gibi. Üstelik kendisine herhangi bir ceza da verilmedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?