Merhaba sevgili ebeveynler,
Bir anne olarak dijital okur yazarlık konusunda kendimi sürekli eğitip geliştirmeye çalıştığımı düşünürken bu konuyu bir zorunluluk olarak görmüyordum ta ki şu habere kadar!
1- Çocuğun neden TikTok hesabı var. Bugün gördüm kendi instagram hesabından kızının TikTok'unu takip etmesini isteyen post paylaşmış Demet Akalın)
2- Çocuğun ipadinde neden kredi kartı bağlantısı var?
3- Hesaplardan yapılan havale bilgisi neden onaysız ödemeye açık?
4- Bu çocuğun başında neden bakıcısı yok?
Sorular artırılır...
Mesela daha para sorun değil diyen fenomen gerçeğine girmiyorum bile...
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Bir anne olarak dijital okur yazarlık konusunda kendimi sürekli eğitip geliştirmeye çalıştığımı düşünürken bu konuyu bir zorunluluk olarak görmüyordum ta ki şu habere kadar!
Demet Akalın’ın kızı Hira’nın Tiktok’ta 7 bin TL gönderdiği fenomen Özgür Balakar: “Demet Akalın’ın soyguncu demesi kalbimi kırdı. Ben öyle biri değilim, Tiktok da öyle bir platform değil. Paranı geri atarım Demet abla sakin ol sorun değil. Derdimiz para olsun.” pic.twitter.com/oB1eecmeOc— Kadraj Magazin (@kadrajmagazin) March 30, 2021Ünlü pop müzik şarkıcısı Demet Akalın'ın Okan Kurt'la kızı Hira #TikTok uygulamasından bir fenomene 950 TL lik toplamı 7.000TL'ye varan bir kaç hediye yollamış.
1- Çocuğun neden TikTok hesabı var. Bugün gördüm kendi instagram hesabından kızının TikTok'unu takip etmesini isteyen post paylaşmış Demet Akalın)
2- Çocuğun ipadinde neden kredi kartı bağlantısı var?
3- Hesaplardan yapılan havale bilgisi neden onaysız ödemeye açık?
4- Bu çocuğun başında neden bakıcısı yok?
Sorular artırılır...
Mesela daha para sorun değil diyen fenomen gerçeğine girmiyorum bile...
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer