- Gündem konusunda 836 cevap paylaştı.
u +1 yılbu konu hakkında içimden bir şey yazmak gelmiyor aslında. Adaleti mumla arar olduk Türkiye’de. Daha ne tür bir suç işlemesi gerek bunun içeri alınması için? Zaten suç dosyası bay kabarık, bildiğim kadarıyla Aleyna Çakır cinayeti değil sadece. Böyle böyle sindirecekler, böyle böyle insanları susturacaklar. “Adaleti biz böyle sağlıyoruz, işinize gelirse” diyorlar. Ve Zamanla hatta şimdi bile bi çoğumuz susmayı tercih ediyoruz, faydasız geliyo çünkü. Allah’ın adaleti şaşmaz, bunlar bu dünyanın keyfini sürdüğünü sansın bakalım
128 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNasıl bir mantık var bizim yasalarımızda anlamak çok zor ve cidden artık siinir bozucu
Daha yeni bir olay,
17 yaşındaki bir kız dershaneye giderken 20 yaşındaki bir erkek tarafından kaçırılıyor tecavüz edemeyince kıza 1.5 saat işgence ediyor
Kız yoğun bakımda, yaşam savaşı veriyor şu an
Ailesi de onunla birlikte komada..
17 yaşında bir çocuktan bahsediyorum!
Herkesin evladı var bizlerinde olacak biz evlatlarımızı dershaneye okula gönderemeyecek miyiz? Neden bu kadar rahat olabiliyor bu sapkın iğrenç insanlar
Cevap belli, Yasalara güveniyorlar. .
Hepsini meydanda asmak lazım ama öncesinde halka teslim edilip güzel bir dayak yedirmek lazım.70 Yorumla
+1 yılTabi ki de dogru degl. Hic tartismaya gerek yok..
10 Yorumla
İnsanın sinir uçları ile oynuyolar yaaa😤
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
+1 yılKararın doğru olup olmadığı tartışmaya açık değil. Yahu bu adam özrünü bile o "abi" dediği kişinin zoru ile dilemişti. Deliller ortada iken nasıl tıkmazlar içeri anlamıyorum. Açıkçası ben umutluydum, adalet bu davada işlenecek diyordum. Gel gör ki Aleyna Çakır dan dolayı değil uyuşturucudan dolayı içeri alındı. Ne hikmetse serbest kaldı. Geçenlerde biri adalet var diyordu, he canım heee adaletin âlâsı var Türkiye de. Adalet içinde yüzüyoruz..
Her şey ortada iken nasıl içeri almazlar, bunda nasıl bi iş var anlamıyorum. Hayır yargı birilerinden mi korkuyo yoksa dediller çöp mü. Ardında ne var bu işin çok merak ediyorum..71 Yorumla- +1 yıl
Ülkede ülkücü olmak varmış. Ben de hilal dövmesi yaptıracağım. Sonra da önüme gelene sallarım.. Tıkmazlarda içeri. Oh ne alaaa memleket
+1 yılZaten bizimle dalga geçer gibi cinayetten değil uyuşturucudan içeri almışlardı bu o*spu çoçuğunu. Kadın cinayetleri, kadın tecavüzleri politiktir. Artık bu ülkede her haltı yiyip elinizi kolunuzu sallaya sallaya gezmek istiyorsanız sadece ve sadece soyluyla (!) bir fotoğrafınız olması, ülkücü, akpli olmanız yeterli. Hala bu düzene karşı cikmayanlarin destekleyenlerin de gözümde bu pisliklerden hiçbir farkı yok. Bu ülkede adalet yok bırakmadılar ve en acınası da artık buna şaşırmıyoruz bile alıştık. Buna göz yumanların da bizi bu hale getirenleri destekleyenlerin de allah bin türlü belasını versin kendi ülkemden iğreniyorum.
50 Yorumla
+1 yılBen bu adaletin içine tüküreyim arkadaşımın dayısı küçük yaşta bir kaç olaya karıştı diye hapise girdi adam şu an 32 yaşında hâlâ hapiste o da mshkemede hakime saygısızlık yaptı diye ufacık iki kelime senelerini aldı adamın bu herifte her nane var bu cinayet başta zaten ve salındı vay be
80 YorumlaGündem konusunda 384 cevap paylaştı. Sherlock Holmes tarafım tuttu ve bu olayı biraz araştırdım. Bu kızın bir abisi vardı mağduru oynayan mesela oda masum değil, daha önceden kızın ifadesi var, abisini suçlayan ve anladığım kadarıyla kız kardeşini pavyonlarda kons olarak çalıştırıp parasını yeme gibi şeyler olmuş olabilir. Basin olayı iyice dramatiklestirip tek taraflı anlatıyor. Deyayli kurcalarsan çok farklı şeyler çıkıyor ortaya, bu Umitcan denen kişi cinayeti işledi mi bilemem şu an ama leş bir insan olduğuda şu götürmez bir gerçek, kızın ailesi hakkında kendi ifadesi var bir asliye ceza hakimliginde onu gerçek kabul edersek aileside leş bir aile.
20 Yorumla
+1 yılŞaşırdık mı? Asla.
Bu şahsın onca iddiaya belgeye rağmen cezaevinde girmiyor olması bize gösteriyor ki canımız beş para etmiyor ve hatta katil olmak isteyene 'bedava' . Şurdan biri beni öldürdükten sonra gayet gezip tozacak, kahvesini yudumlayarak ifade vermeye gidip ordan yargı dağıtıp hayatına devam edecek.70 YorumlaŞaşırmadım bu şerefsizin bir arkası var kesin, Müge anlı yi bile canlı yayında tehdit etmişti silahla basicam stüdyo yu diye. Böyle cani, hasta ruhlu bir yaratık salsınlar bakalım daha kaç kızın hayatını mahfedicek. Sonra da kadın cinayetlerinin önüne gecemiyoruz diyorlar. Püften sebepler hapis yatan onca insan var bir de yazık
30 Yorumla
+1 yılKarar hiçbir şekilde doğru değil bu Ülkede Adalet her zaman Masumlara işleniyor kadir şeker hapisteyken elmalı davasındaki anne baba tutuklanmazken böyle şerefsizler serbest bırakılırken ülkede adalet mi var demokrasi mi var...
40 YorumlaZaten cinayetten değil uyuşturucu madde barındırmaktan girmişti. Kızı dövüp videosunu yayınladığı halde neden ıçeri alınmadı hâlâ anlamıyorum. Arkası sağlam herhalde. Sedat Peker boşuna paranın öneminden bahsetmiyor. Umarım adalet yerini bulur.
20 Yorumla
+1 yılYoksul, özellikle eğitim masrafını karşılayamayan, universitede zengin bebelerin yanın da mahçup kalan genç kızlar pislik şahıslar tarafindan uyuşturucu, içki alemine çekilip yok ediliyor. Bu ülkenin sosyolojik sorunları çok boyutlu, sağ-faşist iktidarlar en çok bu zayıflıkları kullanılıyor. Bakın aşşağıda rahmetli Aleyna Çaķırın nasil ortamlara meze edildiğine.
https://www.youtube.com/embed/guRCuW4yVxg00 Yorumla
+1 yılBu adam ne kızı dövdüğü için ne de öldürme şüphelisi olduğundan tutuklandı.
tutuklanma sebebi uyuşturucu madde kullanımıydı bu yüzden tahliye olmasına şaşırmadım30 YorumlaUyuşturucudan içeri alınmıştı Aleyna Çakır’ı önemseyen gencecik yaşta toprağa gitmesini içi alan kim ki? Paran mevkin gücün varsa adalet etrafında dönüyormuş
20 YorumlaBravo adaletimiz mükemmel (!) işliyor. Zengin ve bad boy koca avcısı kezbanlar bunu kına yakarak kutluyor.
30 YorumlaArtık bıktım ya gerçekten bu ülkeden bıktırdılar beni. Ne yönetebiliyorlar, ne yargılayabiliyorlar. Birilerinin cebine iyi bir para giriyor. Gerçekten bıktım BIKTIM.
10 Yorumla- Gündem konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılAdamı zaten uyuşturucudan içeri almışlardı. Adalet ile bu kadar dalga geçen görmedim. Adam sosyal medyaya çıkıp marifetmis gibi artistik yapıyordu.
20 Yorumla
+1 yılBunun doğrusunu yanlışını tartışmak bile saçma neler diyesim geliyor da susuyorum silivride almayalım soluğu ama hepsinin a. yav
20 Yorumla
+1 yılZaten Aleyna davası yüzünden girmemişti ki ne bekliyordunuz. Adalet mi var bizim ülkemizde?
30 Yorumla
+1 yılAleyna Çakır ölümünün has şüphelisi konumunda girmedi, uyuşturucuyla alakalı içeri alındı. Tabii yanlış karar. Ama şaşırdık mı asla.
11 Yorumla
+1 yılBankaya para yatırsaydı, kermese sarma sarsaydı, cemaat evinde kalsaydı salmazlardı. Ama tecavüz edip öldürünce tutuklanmıyorsun bu ülkede. E sizin istedğiniz de bu değil miydi ya? Siz destek vermediniz mi rte nin her şeyine?
10 Yorumla
+1 yılLanet olsun böyle adalete. Cidden yazacak çok şey var ama kendimi sinirlendirmek istemiyorum.
60 Yorumla
+1 yılUyuşturucu içer özendirir delili de vardır ama yine serbest, gerçekten adalet sözde mülkün temeli
20 YorumlaAdalet felan bir tarafa. Kararı verenin vijdanı nasıl kabul ediyor onu anlayamıyorum.
20 YorumlaVallaha şaşırmadım artık bu adalet işi daha komik hal alıyor ALLAH belanızı versin...
Rabbim sen bizi kötü insanların şerrinden koru😔32 Yorumla- +1 yıl
Berkom aşağıdaki dedeye bak yine sahalarda ksks
Aynı semtte yaşıyoruz. Her bk da bizim burda oluyo.
10 YorumlaBu ülkede yanlışlar doğru olmuş.. nasıl bir yerde yaşıyoruz artık şaşırmıyorum bile bu ülkede.
40 YorumlaAnayasadan geçen yeni bir madde derki eğer bir çocuk taciz ya da tecavüze uğrarsa bir tane şahit göstermesi gerekir hadi buyrun burdan yakın adelet dimi?
00 Yorumla
+1 yılSuçluyu savunucak halim yok ama sanırım haber değeri taşıdığı için Aleyna çakır in ölümü ile gündeme geliyor oysa bu suçlu bu olay yüzden içeri girmemişti
00 Yorumla
+1 yılSerbest kalsın, bir yerde birileri temizler zaten onu, eskisi gibi yaşamayı düşünüyorsa hayal dünyası çok gelişmiş derim ben. 🙂🙂🙂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadar gündem olmasına rağmen delil yetersizliği varsa ve saliveriliyorsa demekki gerçekten intihar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAman banane ya kız zaten kendi etmiş kendi bulmuş Gül gibi ailesini bırakıp itle kopukla beraber olursa öyle olur
11 Yorumlaacaba simdi hangi kızın hayatını içinden geçicek köpek herif bu tip insanları avlayıp işkence yaparak en sonda katana ile dograr ken yakıcaksın conra bu videoyu haber kanalarına atıcaksın
22 Yorumla- +1 yıl
Bu nası bi hayal gücüdür yahu
Bu vahşi katili kadınlar korudu sosyal medyada canlı yayın yaparken bu katil evli bekar kadınlar aşkım o kız haketti bizide düz diye övgüler yagsrdı
00 YorumlaGündem konusunda 2b cevap paylaştı. Yaaa kadın kız öldürmek büyütecek bir şey değil hem baso örtülü de değil şeyh hazretleri bırakın demiştir..
00 Yorumla
+1 yılDeveye sormuşlar neren eğri diye de nerem doğru ki demis.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece şaşırmadım diyebiliyorum, böyle olması buralarda artık normal
10 Yorumla
+1 yılAleyna ile ilgili hiçbir şeyden içeri girmedi diye biliyorum. Dayak atıp bayılttığı için bile hapse girebilirdi.
20 Yorumla- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBu tutuksuz yargilama konularin da prosedur nasil isliyor acaba cok merak ediyorum.
00 Yorumla
+1 yılZaten cenazeye geldim birde şu haberi görünce sinir oldum
00 YorumlaŞaşırmamak lazım! Allahın belası mahluk... ADALET nerdesin?
30 YorumlaKatiller elini kolunu sallayak dışarda gezerken kararın doğru olup olmadigini bilmeninde bi önemi yok sonuçta canımız tehlikede
10 YorumlaNe bekliyordunuz bastan belliydi zaten picin babasi ile soylu picin beraber fotolari var
20 Yorumla- Gündem konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılNe diyelim Allah ıslah etsin.
60 Yorumla Pislik ve iğrenç olduğunda herkes hemfikir ama hukuki ve teknik olarak fail değil. Öldürme fiilini gerçekleştiremediği için yapacak bir şey yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu psikopat biri açıkça belli kızın hatası da çok ama ölüm var ortada sonuçta. incelenmesi lazım tekrardan bu olayın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıladaletin içine sıçtılar. haksız kişi yıllarca hapis, böyle şeref yoksunları çıkıyor.
81 Yorumla
+1 yılYani umarım artık êscortlarla takılmaz
47 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim rahatsız olduysan oku geç. Cevap verme
- +1 yıl
Ben kendini satan bir kişiyi savunmam. Boş algı yaratmayın
- +1 yıl
tamam
+1 yılŞaşmamak lazım Türkiye de sıradan bir gün
40 Yorumla
+1 yılBöyle adaletin amkkkk ya şaka mı bu her şey ortadayken bu kararı neye göre verdiler
30 Yorumla
+1 yılAdalet anlayışımız ektedir🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤦♀️
30 Yorumla
+1 yılAdalet herkese lazım.
20 Yorumla- Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBirini daha öldürür, belki o zaman tutuklanir.
20 Yorumla Yeterli delil yoksa tutamazlar zaten
26 Yorumla- +1 yıl
yeterli delil olsa bile tutmazlar zaten
- Gündem konusunda 689 cevap paylaştı.
+1 yılŞaka mı bu ya adaletin bu Dünya
20 Yorumla Burası türkiye hiç sasirmadim. Hatta bunca zamandır nasıl tuttular o bile şaşırtıcı.
20 Yorumla
+1 yılAdalet yok ya yemin ederim 🤧
10 Yorumla
+1 yılKaldırın şu orscocugunu
10 Yorumla
+1 yılMahkeme salonundaki adalet yazısını şikiyim.
11 Yorumla- +1 yıl
Neyle skcen
Konuyu takip etmiyorum fikrim yok
10 Yorumlaİte köpeğe adalet yok bu memlekette, nerde namuslu düzgün insan var ona
00 Yorumla
+1 yılBu ülke de her şey var adalet yok
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIyi olmus kiz zTen eskorrtun tekiydi gebermesi iyi oldu eheheh:D
21 Yorumla- +1 yıl
Seni dovebilir miyim
- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım