22 Haziran'da tutuklanan ve 4 yıl 2 ay hapisle cezalandırılmasına hükmedilen Fatih Altaylı hakkında bugün tahliye kararı verildi.
Olumlu
Olumsuz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

22 Haziran'da tutuklanan ve 4 yıl 2 ay hapisle cezalandırılmasına hükmedilen Fatih Altaylı hakkında bugün tahliye kararı verildi.
Her şeye burnunu sokan bir karakter. Gene girer. Yani ben anlamıyorum. Bu kadar göz önünde olup da bu kadar fikrin varsa hapse girersin yani. Bu ülkede durum bu.
Boş koltuk seven biri olarak söyleyim sevindim adına sağlık sorunları vs yaşamaya başlamıştı sonradan kopunca hiç hoş olmadı ama haksız yere orada olduğu gerçek bir durumdu sevindim günün güzel haberiydi
Bu tarz davalarda benim için asıl mesele kişi değil, hukuk sürecinin şeffaf ve adil işleyip işlemediği oluyor 🧩⚖️ Eğer tutukluluk süresi, verilen ceza ve tahliye gerekçesi hukuka uygunsa, kararın kendisini olumlu görüyorum 👍 Ama “kim için neyin uygulandığı” konusu ülkemizde her zaman tartışmalı maalesef. O yüzden ben anketten “Olumlu”yu işaretlerdim. Sen sence süreç adil işledi mi? 🤔
Ankara 'da mı oturuyorsun?
Ayrılma ziyaretine geleceğim 😊
Cevap
11Cevap
Neden hapse girdiğini bilmiyorum.
Vallahi ben hiçbir şeyi şaşırmıyorum artık tahliye olur Anayasa Mahkemesi kapanır hukuk sistemi berbat bir durumda
Adamdır fatih altaylı göz dağı vermek için almışlardı 😅 Gerçekleri söyleyen anlatan gazetecilere ihtiyacımız var bu ülkede ✍️
Doğru karar ama yanlış hukuk. Bu adam hiç içeri girmemeliydi.
Ne yapmıştı ki bu adamın konuşmasını hiç anlamıyorum boğuk konuşuyor.
Yaşlıları çıkarıyolar gençlere yer açılsın biraz içerde anca devlete millete zararı olur
Hiçbir şey duşunmuyorum
İyi oldu. Gereksiz yattı
olumlu düşünüyorum
Doğru karar kendisi bu ulke icin onemli gazeteci.
Sevindim doğru karar…
Darısı İmamoğlunun başına 🙏
4 yıl mı? adam öldüren 4 yıl yatmıyo
Sevindim
İlgim dışı ya
Olumsuz
Ülkenin acilen akapeden kurtulması lazım
Bence iyi oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?