Haber kaynak
Kaynak
CHP BÖYLE SUSTURMAYA ÇALIŞMIŞ : "SEN KIZSIN İSMİN KÖTÜYE ÇIKAR KAPAT KONUYU"
Tacize uğrayanlardan bir diğer isim olan 20 yaşındaki D. A.'ydı. Habertürk Yazarı Nagehan Alçı, D. A. ile yaptığı röportajı köşe yazısında aktardı.
Uzun uzun konuştuk. Mart 2020’de CHP Ümraniye Gençlik Kollarında yöneticilik yapan 27 yaşında bir kişinin ağır fiziksel tacizine uğradığını söyledi. 3 ay susmuş. Bu arada partinin ilçe yönetiminde konuşmaması yönünde baskı altına alındığını anlattı.
Özlem H., iddiasının arkasında olduğunu söyledi. Canan Kaftancıoğlu ve Genel Merkez’e gönderdiği e-Mail’leri gösteren Özlem H. şunları söyledi: İki defa tacize maruz kaldım. Yanındaki adamların tacizci olduğunu söyledim. Beni dinlemediler. Bu kirli işlerden dolayı partimden istifa ettim. 2018'den beri olayı gündeme getiriyorum ve bütün şikâyet mesajlarım ortada. Şimdi kumpas diyerek beni sindirmeye çalışıyorlar. Âdeta beni linç ediyorlar. Beni savcılığa şikâyet etmişler. Hem suçlular hem güçlüler. Canan Kaftancıoğlu 'Kimse bana ulaşmadı' diyor. Öyle bir durum yok. Ben şikâyet mail’lerimi partinin bütün kademelerine attım. Hepsi de olayı biliyordu.
Türkiye Maltepe skandalı konuşurken bu sefer CHP Avcılar ilçe eski üyesi Özlem H., CHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları Yasin I. ve Özgür A.'nın farklı tarihlerde ahlâksız tekliflerine maruz kaldığını açıkladı.
GÖRMEZDEN GELDİLER
Maltepe’deki bir kafeteryada 23 yaşındaki Z. Y.’ye cinsel saldırıda bulunduğu iddiası ile CHP Maltepe İlçe yöneticisi Umut Karagöz hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturmada CHP’li Karagöz hakkında, “Cinsel saldırı”, “Cinsel amaçla kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak” ve “Tehdit” suçlarından iddianame düzenlendi.
CHP’li yerel yönetimlerde yaşanan taciz ve tecavüz olaylarının ardı arkası kesilmiyor. Maltepe, Ümraniye ve Avcılar’ın ardından bir iddia da Esenler’den geldi. CHP’li eski İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Koç, kendi ilçelerinde de taciz olayı yaşandığını, bu durumu defalarca İl Başkanlığına bildirdiğini ancak sonuç alamadığını söyledi. Yeni Şafak’a konuşan Koç, ilçede en az 3 kişinin fiziksel tacize maruz kaldığını, 1 kişinin de telefonla taciz edildiğini ve konunun yargıya taşındığını kaydetti.
BARIŞ YARKADAŞ: KAFTANCIOĞLU OLAYIN ÜSTÜNÜ KAPATMAYA ÇALIŞTI
Eski CHP vekili Barış Yarkadaş ise yaşanan tüm bu olaylarda başta Canan Kaftancıoğlu olmak üzere tüm CHP yönetimini suçladı.
Yarkadaş, CHP Maltepe İlçe yönetiminde yaşanan taciz olayını duyurduğu için CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu tarafından şov yapmakla suçlanmıştı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer