Kadınların saf, masum, melek, tertemiz gösterildiği medyada, kadınların iğrençliklerini neden göstermezler? Hatta evindeki kedi-köpek üzerinden bile dil attırmak suretiyle hayvanlar üzerinden cinsêl istismar vakaları gizlenmektedir. Hani kadınlar melekti?
Kadınların Gizli Yüzleri: Gizlenen Sapıklıklardan Haberdar Mısınız?
Bu ülkede normal biri yok. Cinsellik dürtülerini tatmin edecekler diye her türlü sapkınlığa meydan okuyorlar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çünkü kadınların ki o kadar azınlıkta ki haber sayfalarında arasan beş saatte sadece iki tane böyle haber bulabilirsin. Siz erkekler olarak kendinizi bu şekilde aklayamazsınız nefret edilesi varlıklarsınız bu hareketler en çok sizden beklenir zaten.
@анархизм bunun feministlikle ne ilgisi var? Ben de feministim ve kadın-erkek eşitliğini her konuda desteklerim. Kadınların haksız olduğu konuda erkekleri savunur, haklı olduklarında da kadınları desteklerim. Birine kin duyacaksınız diye 'feminazi' diyerek feministlere hakaret edemezsin.
@SendenSonraBen_ ben de bir feminist olarak verdiği bu hayvani tepkiden dolayı zaten cinsiyetini sorguladım bu arkadaşın. Feministliği kötüleyen her kadın bence aptaldır ve ben bu kadınları görünce sadist yanıma engel olamıyorum. Bir erkek bunları yavaşça ve acı içinde öldürse sanki zevkle izleyecekmişim gibime geliyor
Bu arada erkek olduğunu bu kadar belli etme. Sen şimdi kız bir hesapla bu kadar çok takipçi kazanınca 2 takipçili erkek hesabına geri dönünce kadınlardan daha bi nefret falan edersin senin gibilerinin psikolojisini iyi bilirim ben :d
@MotherOfTurks ya bişi dicem şimdi ben sana kız olduğumu nasıl kanıtlayabilirim ki sizin dediğinize karşı bir şey dedim diye erkek mi oldum ne yapayım yani kanıtlayamam o yüzden uğraşmicam iyi günler
@анархизм feminazi kelimesi direk feministlere söylenen bir argo kelimedir ve herkesi içine alır. Söylediğim gibi feministliğin asıl amacı kadın-erkek eşitliğini savunmaktır. Gerçek bir feminist şu gizli üyenin düşüncesinde olamaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Maalesef sadece erkekler değil kadınlar da pislik çıkabiliyor. Kötülüğün cinsiyeti yok...
Ama Yüce Kadın Hakları Davulcuları kadınları hep masum gösteriyor
Hayır öyle değil. Kadınlara daha fazla şiddet uygulanıyor bu yüzden böyle
O şiddetin şununla ilgisi olabilir mi sence
www.hurriyet.com.tr/.../aldatan-kadin-sayisi-patladi-7139457
Tabikide hayır. Emin’e bulut, özgecan bunun için mi öldürüldü? Özgecan tanımadığı bir adam tarafından öldürülü hemde
O şiddet değil cinayet.. Var öyle pisi pisine gidenler..
Şu kadının yaptığı gibi
m.haber7.com/.../3032986-istanbulda-vahset-sevgilisiyle-kocasini-oldurdu
Bu ülkede normal biri yok. Cinsellik dürtülerini tatmin edecekler diye her türlü sapkınlığa meydan okuyorlar.
Çünkü kadınların ki o kadar azınlıkta ki haber sayfalarında arasan beş saatte sadece iki tane böyle haber bulabilirsin. Siz erkekler olarak kendinizi bu şekilde aklayamazsınız nefret edilesi varlıklarsınız bu hareketler en çok sizden beklenir zaten.
feminazi orosxbu çocuxğu seni
Azınlıkta mı çoğunlukta mı mahkeme kayıtları göstersin sana gel oku
www.hurriyet.com.tr/.../aldatan-kadin-sayisi-patladi-7139457
@aha-n-m Sg mk malı
erkek görünce ayakta boşaxlıyor HHAHHAHAHSDHDFÖEDFÖSAÖFDÖSÖFD
Sen erkek misin rus nickli
@MotherOfTurks kızım
@анархизм bunun feministlikle ne ilgisi var? Ben de feministim ve kadın-erkek eşitliğini her konuda desteklerim. Kadınların haksız olduğu konuda erkekleri savunur, haklı olduklarında da kadınları desteklerim. Birine kin duyacaksınız diye 'feminazi' diyerek feministlere hakaret edemezsin.
@SendenSonraBen_ feminazi halk dilinde kadınları üstün tutanlara deniyor :d?
@SendenSonraBen_ ben de bir feminist olarak verdiği bu hayvani tepkiden dolayı zaten cinsiyetini sorguladım bu arkadaşın. Feministliği kötüleyen her kadın bence aptaldır ve ben bu kadınları görünce sadist yanıma engel olamıyorum. Bir erkek bunları yavaşça ve acı içinde öldürse sanki zevkle izleyecekmişim gibime geliyor
feministliğim kötülediğim yok?
Feminazi feminist karşıtı bir erkeğin uydurduğu salakça bir laftır. Evet görüşü yapan kişinin de sağlıklı bir beyni yok ama senin hiç yok xd
feministliği*
@анархизм genel kullanımı feministleri aşağılamak için var? Nazi+feminist?
@MotherOfTurks HAHAJESDSÖFGÖÇDRSDÖÇFGDRSÖFDÖ
@SendenSonraBen_ ama insanlar kadınları üstün tutan kişilere feminazi der
Bu arada erkek olduğunu bu kadar belli etme. Sen şimdi kız bir hesapla bu kadar çok takipçi kazanınca 2 takipçili erkek hesabına geri dönünce kadınlardan daha bi nefret falan edersin senin gibilerinin psikolojisini iyi bilirim ben :d
@MotherOfTurks ya bişi dicem şimdi ben sana kız olduğumu nasıl kanıtlayabilirim ki sizin dediğinize karşı bir şey dedim diye erkek mi oldum ne yapayım yani kanıtlayamam o yüzden uğraşmicam iyi günler
@анархизм feminazi kelimesi direk feministlere söylenen bir argo kelimedir ve herkesi içine alır. Söylediğim gibi feministliğin asıl amacı kadın-erkek eşitliğini savunmaktır. Gerçek bir feminist şu gizli üyenin düşüncesinde olamaz.
Doğru bu kız sadece yaralı feminist falan değil kuyruk acısı var sadece ama anlayabilene dkskjdjs
Babanda erkek urusbu evladı babanda mı sapık bir pefodifili
Liseli çakma feminist sjdikliler
Bunun kadini erkegi yok
Yeni mi anladınız
Sen anliyamamissin
Yok, ben sizi tanıyamamisim
Tmmm
Bunları nerden buldun :)) ikinci hele komık
her iki cinste de var böyleleri
Karıları hiç dillendirmiyosunuz ama