Ankara Kızılcamam'da iş görüşmesi için gittiği otelde 5. kattan düşerek ölen 17 yaşındaki Gamze Açar hakkında ne düşünüyorsunuz? Cinayet midir sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılO İş Görüşmesi değildir bence, arkasında başka dolaplar vardır.
Yahu akıl var mantık var, bir şirkete iş görüşmesine gidiyorsun.
- Merhaba, ben iş görüşmesi için gelmiştim dediğinde,
- Buyur seni buradan atalım mı derler?
Kesin ilişkisi olan birisidir.
Cinayet sonrası katil:
- evliyim ama onunla da ilişkimiz vardı der mi hiç?
Karısına ve akrabasına bile İş Görüşmesi için geldiğini söyleyip, kılıfını uydurur😒00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Açık ve net öldürüldü. İş görüşmesine gidip intihar etmek ne demek bunun açıklamasını kimse yapamaz. O gün otelin kameralarının çalışmaması ayrı bir muamma.
Devlet ben burdayım demedikce böylelerini sallandırmadıkca bu olaylar devam eder. Avrupa Birliğine girecekmiş de bilmem ne korkaklığınıza başka kılıf bulun.00 Yorumla
+1 yılİş görüşmesi için otele ve otelin de 5. katına çıkması biraz garip geldi. Cinayet olması muhtemel. Çocuk mu 5. kattan düşerek ölsün. Korkuluklar yüksek. Ya intihar etti ya da cinayet.
00 Yorumla
Adım kadar eminim. öldürüldü. İntihar edecek kişi iş aramaya gitmez. Bir odada 5 kişi varken ve kızın ciglij sesini duyan varken kimse bunun aksini söyleyemez.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
62Cevap
İŞ GÖRÜŞMESİ İÇİN OTELE GİTMİYOR! Daha cümleye böyle başlamanız bile kızı zan altında bırakmanıza sebep oluyor. Kızcağız iş görüşmesi için iş yerine gidiyor. Daha sonra adamlar kızı alıp otele getiriyor ve otel yetkilileri iddialarında kızın gizlice içeri sokulduğunu belirtiyor üstlerine kalmasın diye. Kız akşam üstü otele alınıyor ama sabah balkondan düşüyor. Odada alkol ve uyuşturucu kalıntıları bulunuyor. Siz kalkmış hala işkembenizden otelde ne işi vardı diyorsunuz. Biraz okuyun araştırın boş konuşmamayı öğrenin. Elinizdeki şuraya yazı yazdığınız telefonlar akıllı ama sizde kırıntısı yok...
30 YorumlaHaber Kaynağı Alıntıdır:
"İddialara göre Açar, sözde devre mülk satıcılığı adı altında kurulan sahte bir şirketin satış danışmanı ilanındaki numarayla iletişime geçti. Açar, sahte şirketin elemanları tarafından önceki gece Kızılay’dan alınarak otelde konaklaması için Kızılcahamam'a götürüldü. İddialara göre burada bir otele 3 kişi tarafından getirilen Açar’ın lobideki görevli atlatılarak otel odasına götürüldüğü belirtildi. Otelde konaklayan Açar'ın sabah saat 08.00 sıralarında bulunduğu 5. kattan aşağı düştüğü ihbarı geldi."
*sahte bir şirket
*Reşit olmadan çalıştırılacak bir kız
*Kızılay’dan alınarak otelde konaklaması için Kızılcahamam'a götürüldü - Sebep?
*3 kişi tarafından getirilen Açar’ın lobideki görevli atlatılarak otel odasına götürüldüğü - Sebep?
*Otelde konaklayan Açar'ın - Sebep?
*5. kattan aşağı düştüğü ihbarı - Hani iş görüşmesiydi?
Bence bu adam kaçırma, tecavüz ve cinayet başka açıklaması olamaz.30 Yorumla
+1 yılKıza tecavüz edip öldürdükleri yetmiyor gibi arkasından ifadelerinde iftira atıyorlar, ne hikmetse otelin kamerası o gün bozuluyor o güne ait görüntü çıkmıyor... allah bunların belasını versin göz yumanlarinda,,,!! Başlarına gelsin dicem diyemiyorum!!! Ben o kız çocuklarına kıyamıyorum!! Kalkıp burda orda surda bu kızlara suç bulanların da allah belasını versin!!! Çocuk onlar çocuk!! Allah bilir ne yaşadı kızcağız orda o o cocuklarinin elinden allah belâlarını versin
83 Yorumla- +1 yıl
Is görüşmesi otelde olmaz vs diyenler kız başka yerde görüşüyor bunlarla ,, bunlar otele götürüyor ne malum otele zorla getirilmediği? Otel kamerası sadece o gün bozuk nasıl bi tesadüf... kiza bok atmayın embesiller basınıza gelmesi gerekmiyor bazı şeyleri anlayabilmeniz için!!!
- +1 yıl
Şu eksileyen embesiller bunu yapan sapiklarla aynı kafada olanlar diliyorum iskenceyle ölürler uzak tutun o pis zihniyetlerinizi şu kızlardan çoluk çocuklardan lanetler..
- +1 yıl
Hatta keşke ben ve benim gibilerin eljne düşseler ah ulan ah !
+1 yılhayır olayı böyle anlatmayalım olay kız iş görüşmesine gidiyor! oradan nasıl bir güven duyuyorsa gece otelde geçirilmek üzere bir dünya adamla termale gidiliyor gece yeniyor içiliyor sonra vurdu kırdı çığlık.. içlerinden biri ben yattım diye itiraftada bulunuyor.. kız öldürülmemiş intihar etöiş olsa bile intihara sürüklenmiş burda olay cinayet!
yalnız ahh be kızım sen elin ne idüğü belirsiz kişileriıyle nasıl içkili gece konaklamalı otele gidersin! bu kızlar bu kadarmı şuurunu kaybetti!!! ya istisnasız söylüyorum ülkemizin kadınları delirmiş olmalı!
ben erkeğim beş kadınla oraya gidecen böyle yapcan deseler gitmem bu nasıl bir özgüven ya da ahmaklık kestiremiyorum sözlerim tıkanıyor..00 YorumlaÜlkede kadınlar gözler önünde öldürülüyor. Devlette oturup izliyor.
155 Yorumla- +1 yıl
Kim kimi öldürüyo kadın erkek ayrımı yapmadan görüşünü paylaşsan keşke ölen varsa insandır o erkek kadın fark etmez cinayet işleyen de cezasını cekiyo kimsenin izlediği yok
- +1 yıl
@JAPANMOTORS işte sonra eşitlik diğe haykırışlar duyarız...
- +1 yıl
@biraslanparcasi Zaten bu ayrımcılık yapanlar yüzünden bu hale geldi ülke milletin piskolojisi bozuldu
- +1 yıl
@JAPANMOTORS Hakklısın
+1 yılÇoğunuz burada iş görüşmesi otel de mi olur? Bir haltlar olmuş ki atlamış gitmeseymiş niye gidiyor 17 yaşında o tip ne o saç ne gibi şeyler demişsiniz. Çocuk daha küçük genç bir kız cahil belli sonuçta şu an ölü ona zarar verenlere sövmemiz gerekirken ölen kıza sövüyorsunuz ne enteresan varlıklarsınız.
89 Yorumla- +1 yıl
Çocuk olan oteli biliyomuş maşallah Allah ne diyor yanlış yapma
- +1 yıl
@JAPANMOTORS Otele gitmesi sizi haklı çıkarmaz adam olacaksınız önce
- +1 yıl
Birâder sen adam olsan el âlemin yanına gideni normal karşılamazsın
- +1 yıl
@JAPANMOTORS ne malum otele zorla getirilmediği? Bi araştır öyle konuş ziraa ben senin yerinde olsam kadınlara çamur atmaya çaba yerine hemcinslerimin yaptıklarından utanırdım,,, kız başka yerde buluşuyor otele sonra gidiyolar ve belliki zorlama olmuş çünkü ne hikmetse ,,, otelin kamerası sadece o gün bozuk sadece o günün görüntüsü yok 😊
Ikincisi otele kendi gitmedi o belki sen kabul etmesende fakat ,,, otele gitti diye tecavüze uğrayıp öldürülmeyi haketti yani öyle mi? - +1 yıl
He yav he 2020 senesinde zorla otele götürülen kadın bende yedim 😃herşeye bir bahane bulmasanız şaşıracam
- +1 yıl
@JAPANMOTORS ulan keşke seni neyse...
- +1 yıl
@JAPANMOTORS
Herkes istediğini yapabilir beyefendi otelede gider pavyona gider diskoya gider bu onun ölümünü karalamaya neden değildir. - +1 yıl
Götürüldü diyonuz gitti demiyonuz garip gelen de bu 😃
- +1 yıl
@JAPANMOTORS kardeşim haberi iyice araştır, benim çalışanım ankarada kız onun komsusu başka yere gidiyor iş görüşmesi için!! Otel vs yok bilip bilmeden bok atmayın insanlara ,,, herkes herşeyi konuşur işte kimsenin ağzı torba degilki büzesin,,, ille basınıza gelmesi gerekmiyor anlamaniz için,,,,,, he hadi anlamadınız ok ,, herşey bi yana 17 yasındaki kız ya nerdeyse iyi olmuş diceksiniz insanliga sığar mi bu? Hadi kendi gitti diyelim ya tamam öyle olsun ,, haketti yani öyle mi kime ne anlatıyorum ben demi bu düşüncede olan biri o sapiklarla aynı kafadadır bu kadar basit 😉
daha 17 yaşında internetten ilanı bulup ailesine bişey demeden görüşmeye tek gidiyor otele çağıran bir işveren ya toplantı ya da brifing vermek için otelin toplantı odasına davet eder otel odasına değil ve alkol alınmış nasıl böyle internette iş ilanı bulupta tek gidiyor? hani ailesi olmazsa tek yasiyan biri olsa anlarım hicmi arkadaşı ya da aileden birini alıp gitmez biraz saçma ve garip olay bu Allah rahmet etsin
10 Yorumla
+1 yılİntihar edecek olsam bir otele gidip atlayım demem evimde ederim,
Ya da intihardan önce güzel kıyafetlerde giymem bir anda karar verilecek gibi olsa bile o kişiyi orada onu yaptırmaya sebep olan birisi olmali bu kisiyle de gecmisi olmali ya da azmettirmeli.
Her halükarda cinayet.10 Yorumla
+1 yılHaberi okumustum.
Sirket boyle bir ilani biz yayinlamadik dedi.
Sirkette calisan 4 kisi baska sirket adina is ilani vererek calistiklari sirketin kalmak icin sundugu otele davet etmisler.
Bunun gibi butun supheler cinayet olduguna inandiriyor insani..10 Yorumla- Gündem konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılIs görüşmesi yapılacak yer mi otel. Orada çalışacak olsan bile görüşme odada o katlarda yapılmaz...
112 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle..
Normal değil - +1 yıl
Birde masum göstermeye çalışıyorlar iş arayan şahısı😃
İş görüşmesi için otel ne alaka bi kere? Baştan ofsayt.
80 Yorumla
+1 yılİtiraf ettiler tecavüz edip atmışlar... Şerefsizler... Tecavüzcülere idam gelsin...
73 Yorumla- +1 yıl
Eksileyen 2 mavi var, herhalde onlarda tecavüzden yargılananlar olsa gerek.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİş görüşmesi oldugunu düşünmüyorum, fakat intihar ettiginide düşünmüyorum resmen cinayet bu, Aleyna çakırda da gördük bazi siyasetcilerin yaptığı pislik kız yurtlarından kizlara zorla fuhuş batagina sokanları, resmen mafyalismis devlet adalet kalmamış bu ülkede, Ama dengesini bozdugun kantar gün gelir senide tartar...
00 YorumlaKesin bi namussuz birlikte olmak istedi. Kizda reddedince hayvan herif atti bence. Kiz heralde is gorusmesine gidip camdan atlamadi. Bi o c itti da
20 Yorumla
+1 yılİş görüşmesine otellere rezidans lara tek erkekle6gitmeyğn kızlar. Tehlikeli alkol madde karışınca nşyet6kötğ olunca maalesef böyle üzücü olay lar yasanıyor. hiç bir erkegin iş görüşmesi için otele gittigğbi davet edildiği duyulmadı uyanık olun biraz
00 YorumlaMuhtemelen taciz etti orspu çocukları ankaralı olmama rağmen ankaralı insanlara asla güvenmiyorum mk toplum için de ve payvon da çok iyi insan olan ankaralılar genel de aile için de tam bir şrefsizdir.
00 Yorumla- Gündem konusunda 913 cevap paylaştı.
+1 yılYok muhtemelen deney yapıyordu. Ülkede bir godaman nesli gelişti, mafya gibi bir şey oldular kadınların da canına, ırzına kastetmekten geri kalmıyorlar. Durum bu
10 Yorumla Onca erkek ile hotel odasında iş görüşmesi için öyle mi başka yerde olamaz mı bu iş görüşmesi demek direk işe girmek istemiş
20 YorumlaTabakhaneye bir şey mi yetiştiriyorsun? Soru detayını gözden geçirmeden paylaşmayın sorularınızı. Kızılcamam ne ya? Sincap beyinli.
20 YorumlaCinayet olabilir o iş görüşmesi gibi de gelmedi bana tehdit edilerek çağrılmış da olabilir altından çok şey çıkar bunun
20 Yorumla
+1 yılHayatta herşey olur ve iş görüşmesine gidip kendini durduk yere atan bir insan psikolojisi bozuk olması gerekiyor bu işin içinde saldırılmaya karşı gelip o arbede altında sanki kendini korumak amacı ile aşağıya atlamış bir bayan portresi duruyor sanki benim karşımda Allah rahmet eğlesin
00 Yorumla- Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılyüzde yüz cinsyet çünkü resit olmayan bir kisiyi otele almazlar
otele alinmasi sebebi muhtemelen yanindaki otele surekli hatun goturen kisi yani iş gorusmeside yalan011 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
ha bende izmirdeyim ne zaman istersen buyur gel :)
- +1 yıl
Anex, odeon, fit holidays gibi acentalarla çalışıyoruz. Misafirlerimizin çoğunluğu Rus ve Ukrayna uyruklu. Çok kez yasal mevzuata uygun olarak 18 yaş altı misafir ağırladık, hatta Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı bile değildi bir çoğu. Ayrıca çocuklu aileleri otelde ağırlamıyor musunuz? 18 yaş altının otele alınmaması sizce de mantıklı mı?
- +1 yıl
+1 yılİş görüşmesinde 5. Kattan düşerek ölmesi çok çok çok düşük bir ihtimalle kaza gibi geldi bana. Arkasında bir şeyler var gibi hissediyorum :/
Olan gencecik insanlara oluyor her defasında ne yazık.00 Yorumla
+1 yıltecavüz vakası gibi duruyor sonrasında intihar süsü
20 YorumlaGündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ister intihar olsun istersede cinayet. Hiç ilgilenmiyorum. Ölen erkek olsaydı farkli olurdu tabi.
20 YorumlaOtelde kamera yokmuymuş salonlarda? Odaya kiminle girmiş vs. diye baksınlar
20 Yorumlaİş görüşmesi için giden biri sizce intihar edecek başka bir yer bulamadımı gülünç olmasın kimse. Düpe düz Cinayet bu
00 Yorumla
+1 yılBen de Ankaradayım ve bu olay bana çok yakın bir yerde oldu. İntihar süsü veriliyor bu çok bariz bir şey fakat durum hiç de öyle değil
00 Yorumla
+1 yılKizlariniza sahip çikin bu kacincı oldu. burasi norvec isvec degil buradi turkiye burasi dağbaşı sokaklar tecavuzcu supyancı yaratiklarla dolu..
00 Yorumla
+1 yılDoğrusunu Allah bilir tabiki.
Ama, 17 yaşında genç ve güzel bir kız, üstelik teke tek bir iş görüşmesinde.
Bence cinayet.00 YorumlaBir haltlar olmuştur yoksa niye atlasin veya atılsın
40 Yorumla
+1 yılOrda iş görüşmesi mi olur kızı kandırmışlar planlı herşey
10 Yorumla
+1 yılKimse otelde is gorusmesine gitmez
00 Yorumlaİntihar edecek kişi iş görüşmesine gitmez. Hatta çalışıyorsa işe bile gitmez.
00 Yorumla
+1 yılKız ölmüş arkasından bunun kritiğini yapmak hoş değil
00 Yorumla
+1 yılIs görüşmesini camda balkonda yapmayacağına göre bi şey var bi işin icinde
00 YorumlaBence işe alınmadı, intihar etti. Neticede kamuya giremeyip intihar edenler de var.
00 YorumlaCinsiyeti geçtim o bir çocuk ya insanlar nasıl bu kadar cani ve vahşi hale geldi.
00 YorumlaKim kendi kendine camdan düşer ki cinayet kuvvetli bir olasılık
00 Yorumla
+1 yıl4 erkek odasına girerken görülmüş, tecavüz olabilir.
00 Yorumla
+1 yılİntihar etmek isteyen biri neden iş arasın?
100 YorumlaBir insan iş görüşmesine gidip neden camdan atlasın, apaçık cinayete kurban gitmiş.
00 Yorumla
+1 yılOtelin 5. katında müşteriler için yatak odaları olur. Ofis mi varmış otel odasında?
00 Yorumla
+1 yıliş görüşmesine hamama çağırıyorlar hemde 100 km uzaklıkta bir yere birde kalabalık erkek grubu var ortada 17 yaşında bir kız sence senaryo çok açık değil mi? onu da geçtim böyle sahipsiz ana baba olur mu ne ilginç aileler var.
14 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim bunlar ne ki türkiye 10 sene önceki türkiye değil artık millet çocuğunu umursamıyor.
- +1 yıl
@gölcüktenbirinsan yazık günah o kız sırf sahipsizlikten öldü bence o katiller kadar anne babası da suçlu.
- +1 yıl
Kimin umrunda ki
- +1 yıl
@gölcüktenbirinsan aynen sahipsiz yitik bir kul ben üzülüyorum bence herkesten anne baba olmuyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılİş görüşmeleri ne zamandan beri otelin 5. katında yapılıyor? Daha 17 yaşında hemde.
Araştırılması, soruşturulması gereken bir olay...10 YorumlaNeyin iş görüşmesi otel ne alaka 5. Katta oda yok mu buraları araştırmak lazım tabi böyle hadiseler arttı Allah rahmet eylersin kardeşime
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO değilde ülkede kadın ölünce erkekler öldürdü öldürüyo algısı var 😃komik değil mi
25 Yorumla- +1 yıl
Kim öldürdü acaba
Cevap sahibi+1 yılBen nerden bileyim belki İntihar etmiştir top patlasa erkekler patlattı diyeceksiniz yeter artık düşün yakamizdan 😃
- +1 yıl
Aynen intihar etti aynen 😒😒
- +1 yıl
Çok şey anlatırdım da anlamazsın gibi
Cevap sahibi+1 yılNe anlatacaktn neler yapiliyo ne iftiralar atılıyo erkeklere haberin var mı 🤨
Gizli Üye(25-29)+1 yılSrefsizler kıza tecavüz etti büyük ihtimalle. Kızda bunu kaldıramayıp intihar etti. Allahın dan bulsunlar srefsizler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk yiğenimin arkadaşıydı. Çok üzüldük. Yiğenim bile sorgulandı. Neyse ki cinayet zanlıları tutuklandı.
00 Yorumla
+1 yılNedense hep bu iş görüşmelerinde ölüyor kadınlar kaçıncı bu? Öldürülmüştür mutlaka ama kılıfını bulurlar kesin canı sıkılmış intihar edesi gelmiştir birden!
10 Yorumla
+1 yılBence kıza tecavüz etmeye kalkıştılar kızda kendini attı aşağı
00 Yorumla
+1 yılCinayet de Olabilir İntiharda 🙁
22 Yorumla- +1 yıl
@chandlerB niye secmesin belki de kız baskı ya da tehdit altındaydı biraz mantığını kullanırsan bunu sormazsın ayrıca ben senin oğlun değilim bi bayan olarak benimle böyle konuşamazsın
Uzucu ama bu haberlere gercektn alstk olen kadinlar tecavuzculr en acisida bunlarn elini kolunu sallayp disarda olmasi
00 Yorumla
+1 yılOtelde iş görüşmesi olmaz.
40 Yorumlakesin bişey dememiz yanlış olur. otopsiden sonuçlar bi gelsin o zaman konuşuruz
00 YorumlaSizde 17 yasinda is gorusmesini gidilirmi? 18 yas olmasi gerekmiyormu
00 Yorumla
+1 yılDevlet = Zanlı şartlı tahliye ile serbest bırakıldı.
00 YorumlaGencecik kızlar kadınlar öldürülüyor.
31 YorumlaMekânı cennet olsun 🙏🤦♀️
10 Yorumla
+1 yılHakim miyiz savcı mı ne bilelim
10 Yorumla- Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?