Evet arkadaşlar peki siz benim bu düşünceme katılıyor musunuz?
Marmaray YAP✔ Hızlı Trenler YAP✔ Havaalanları YAP✔ Üniversiteler YAP✔ Stadyumlar YAP✔ Olimpik Yüzme Havuzları YAP✔ Yeni Tiyatro✔ Sahneleri YAP✔ Metrolar YAP✔ Tüneller YAP✔ Barajlar YAP✔ Nükleer Santral YAP✔ Modern Bölünmüş Yollar YAP✔ Modern Adliye Sarayları YAP✔ Milli Silahlar YAP✔ Milli Tank YAP✔ Milli Helikopter YAP✔ Sismik Araştırma Gemisi YAP✔ Boğazın Altına Tüpgeçit YAP✔ Dev Şehir Hastaneleri YAP✔ 81 İl e Ücretsiz Kanser Tarama Merkezi YAP✔ Tersane YAP✔ Liman YAP✔ Geri Dönüşüm Tesisleri YAP✔ Dar Gelirliye Konut YAP✔ Başörtüsünü serbest YAP✔ Hz. Muhammed in Hayatını ve Kuran ı seçmeli ders YAP✔ Uzaya uydu FIRLAT ➖➖Ambulans sayısını ARTIR Hastane sayısını ARTIR MR Cihazı sayısını ARTIR Tomografi Cihazı sayısını ARTIR Diyaliz Cihazı sayısını ARTIR Yeşil Alan miktarını ARTIR Orman miktarını ARTIR Milli Park sayısını ARTIR Açılan İşyeri Sayısını ARTIR Turist sayısını ARTIR Öğrenci sayısını ARTIR Öğrenci Burslarını Kat Kat ARTIR Doğalgazlı il sayısını ARTIR İçmesuyu ulaşan insan sayısını ARTIR Okuma Yazma Oranını ARTIR Okullaşma Oranını ARTIR Tarımsal Üretimi ARTIR Çiftçiye Destekleri ARTIR Halka Sosyal Destekleri ARTIR Şehit Ve Gazilere Desteği ARTIR Eğitim ve Sağlık Harcamalarını ARTIR MB Döviz Rezervlerini ARTIR Memur ve Asgari Ücretlinin Maaşını Enflasyondan Fazla ARTIR ➖➖Türkiyenin ilk Tohum GEN Bankasını AÇ Türkiyenin ilk Milli Botanik Bahçesini AÇ Enflasyonu DÜŞÜR Faizleri DÜŞÜR Kamu Borcunu DÜŞÜR ➖➖İMF ye Borcu YOK ET Hava Kirliliğini YOK ET Çöp Sorununu YOK ET Trafik Canavarını YOK ET Katsayı Zulmünü YOK ET ➖➖Öğrenciye Ders kitabını ücretsiz DAĞIT Öğrenciye Süt DAĞIT Öğrenciye Tablet DAĞIT Okullara Bilgisayar DAĞIT Okullara Akıllı Tahta DAĞIT. ➖➖Üniversite Harçlarını KALDIR. Binlerce Tarihi Eserimizi Yurda GETİR Binlerce Tarihi Yapıyı RESTORE ET Orhun Abidelerine giden 48 Km Asfalt YOL YAP - Dünyanın 3. Deniz Dolgulu Havalimanını Yap ( Ordu-Giresun Havalimanı... Karadenizde 320 Milyar MetreKüp Doğalgaz Keşfet 20 milyar metreküplük rezerve ek olarak 85 milyar metreküp daha bul Sakarya sahasının Tuna-1 bölgesindeki doğalgaz rezerv miktarı 405 milyar metrekübü bul ve Bu ülkemizin bugüne kadarki en büyük hidrokarbon kaynağı olsun bu ülkemize 15 20 sene yetsin ama Bazı kardeşlerimiz ERDOĞAN BU ÜLKE İÇİN ÇALIŞMIYOR ÇABALAMIYOR İCRAAT YAPMIYOR DİYEN ARKADAŞLAR ÇIKSIN ONUN İCRAATLARI ORTADA KARDEŞLERİM GÖZ KAPAĞINA BAKIN NASIL YORGUNLUK İÇİNDE OLDUĞUNU ANLARSINIZ BEN HATASIZ DEMİYORUM HATASIZ KUL OLMAZ AMA DOĞRUSUYLA YANLIŞIYLA BEN ERDOĞANIN SONUNA KADAR ARKASINDAYIM GEREKSİZ ŞEKİLDE LİNÇ EDİLİYOR ADAM VE BUNUDA HİÇ AMA HİÇ HAKETMİYOR SİZLERİN GÖRÜŞÜNEDE SAYGI DUYUYORUM VE SİZLERİ YORUMA BEKLİYORUM SİZLER NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ :) :)
Atatürkten sonra Türkiyeye gelmiş geçmiş en etkili lider Recep Tayyip Erdoğan değilmi?
😳Gözlerimi bıçaklamak istiyorum şu an. Gözlerimi bıçaklamak istiyorum, bunları gördüğüm, okuduğum için zihnimi ve gözlerimi ağlayarak temizlemek istiyorum. 😳 B-bide.. yarın Silivri yolcusu olmayalım istiyorum 🤭🤭
8
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
@delisuveydageldi Niye böyle söyledinki şimdi herkezin düşüncesi farklı hepimiz bu ülkenin insanıyız ben insanları chp li akp li diye asla yadırgamam akp liyim ama bir sürü chp li kardeşim samimi oldum arkadaşım var herkezin fikri farklı benim arkadaşlarım yanımda Erdoğanı eleştirirken ben birşey bile demedim saygı duyarım kardeşim diyip geçtim çünkü herkezin fikri kendinedir bazıları kılıçdaroğlunun tarafını tutar bazıları erdoğanın bu normal birşeydir biz hepimiz bu ülkenin evladıyız niye düşmanlık olsun ki ve 2. si niye silivri yolcusu olacaksın :D
@hilalcansuu001 O konuda haklısın işte keşke onlar yaşanmasa bu şerefsizler afedersin hak ettikleri cezayı görseler çok daha iyi olur milletimiz idam istiyor böyle tecavüzcü şerefsiz insan olmayan yaratıklara bende istiyorum tabi ama Erdoğan açıklamasında '' İdama ilişkin düzenleme bana gelirse onaylarım'' dedi yani adam açıklamasını okudum araştırdım dediğide şu bana İdama ilişkin düzenleme hiç gelmiyor benim suçum yok burda diyor yani anlayacan hatası var tabiki tek bu sıkıntılarda eksik terörle mücadele olsun dış güçlerle olan politikası olsun icraatları ben erdoğanın bu yönünü çok seviyorum keşke şu tecavüz haberleri ve ekonomiyede el atsa ahh ahh inanırmısın benim hakiki koyu chp li arkadaşım bile ben erdoğanın şuanki durumunu sevmiyom ama İstanbul büyükşehir belediye başkanıyken ve Başbakanken çok seviyordum diyordu
Eğer sen ülkede adalet ve özgürlük olduğuna inanıyorsan fanusta yaşıyorsun bence. Burda politikaya girmek saçma olur zaten kimse açıkça fikirlerini yazmaya cesaret edemez. Sosyal medyada karşıt görüşlü herkese aynı yaftalıyorlar hapsi boylamaya niyeti yok kimsenin
Evet ama Atatürk yapıcı etkiler bırakırken, %51’in cumhurbaşkanı ise yıkıcı etkiler bıraktı. Lütfen alınmayın, keyif çayı için
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
@atom1csentinus Saygı duyuyom görüşüne birşeyde söyleyemem yukarda bizatihi Erdoğanın icraatlarını çalışkanlığını kanıtlayan şeyler yazdım attım + benimde bir sürü chp li samimi arkadaşım kardeşim gördüm insanlar var Erdoğanı yanımda eleştiriyorlar ben bişey bile demedim güldüm sadece saygı duyuyom dedim bunlar normal şeyler çünkü tartışmayı seviyorum gülüşmeyi seviyorum insanlarla o açıdan diyim birde Erdoğan hatasızda demedim hataları vardır ama doğrusu hatalarından daha çok bence dış politikasını ve terörle mücadelesini çok başarılı buluyorum inşallah şu ekonomiyide düzeltir 2010 yıllarındaki gibi ve şu tecavüzcü insan olmayan şerefsiz yaratıklarada idam kararı çıkartırda o zaman sevmeyenleri bile kendine çeker adam cidden kötü insan değil ülkesi için çalışan çabalayan insan hatasını saydım bu 2 özellik onlarıda kapatırsa işte efsane olacak
Tecavüz olayında ise şöyle diyim Erdoğan bunun hakkında açıklamasında '' İdama ilişkin düzenleme bana gelirse seve seve onaylarım '' dedi yani açıklamasını hatta röportajınıda araştırarak okudum ve adam benim suçum yok bana böyle bir düzenleme gelmedi hiç diyor gelse direk onaylicak yani ondada biraz haklılık payı var
Bu kadar uzun süre en yüksek statüye sahip kişi kim olursa olsun, cıvıtır. Artık yeni şeyler denemek lazım, çark dönmüyor. Unutmayın, siyasilere biz muhtaç değiliz, onlar bize muhtaç. “Şu kişi seçimi kazanırsa mahvoluruz” diye düşünmeyin, bir dahaki dönemde başka adaya oy verirsiniz. Halk, her şeyden güçlüdür. Bunu anlarsak, o zaman siyaset bizim lehimize çalışır. Artık Erdoğan’la olmuyor.
@atom1csentinus Erdoğan kazansada kaybetsede Türkiye cumhuriyeti Tarihine çok büyük bir iz bırakmıştır bence benim fikrimce ölse bile hatırlanacağını düşünüyorum çünkü cumhuriyet tarihinde 15 Seçim kazanmış tek adam diyebilirim
aykırı bişi diyelimde içerimi düşelim sadece şunu diyorum ya bi git
3
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
İstediğin eleştiriyi yapabilirsin saygı duyuyorum bak benim bir sürü chp li arkadaşım var hepsiylede samimiyim insanları chp li şucu bucu diye ayırmam aslada yapmadım benim arkadaşlarımda Erdoğanı eleştirdiği oldu olabilir bunlar normal şeyler sen kılıçdaroğlunu tutarsın ben erdoğanı herkezin görüşü farklı sonuçta
Yorum yok millet korkuyor yorum yapmaya. Ülkede düşünce özgürlüğü sağolsun !
7
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
@hilalcansuu001 Niye olmasınki hepimiz kardeşiz bu ülkede ben parti gözetmeksizin şu chp li diye ayırmıyom kimseyi çünkü çok chp li arkadaşım var Erdoğanı eleştiren ve ben onlara bile birşey demiyorumki kendi düşüncesi :)
Senin eleştirmen değil mesele genel olarak rahatlıkla konuşamazsın fikrini söyleyemezsin. En çok göç veren ülkelerden biri haline geldi Türkiye son bir kaç yıldır. Eğer senin açından her şey yolundaysa ne mutlu sana 😂👍🏻