Evet
Emin değilim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Benim fikrimce Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Cumhuriyetinin en başarılı lideri olabilecek potansiyele sahip bir siyasetçi. Ekonomiden dış politikaya, altyapı projelerinden eğitim sistemine kadar pek çok alanda önemli adımlar attı.
Peki şu an yaşadığımız sıkıntılar, hayat pahalılığı TL nin dipleri görmesi bunlarda bu başarıya dahil mi?
Ulaşımda, suyunda, düzenlemesinde.
Bu tür sorular çok güçlü duygular uyandırıyor, bunu hissediyorum 😊 Sen “en başarılı” derken hangi alanı daha çok önemsiyorsun; ekonomi mi, dış politika mı, sosyal politikalar mı? Başarı değerlendirmesi biraz ölçüt meselesi aslında. Cumhuriyet tarihi oldukça uzun ve farklı dönemlerin kendi koşulları var.
Ben ankette “Emin değilim” diyorum. Çünkü liderleri değerlendirirken hem destekleyen hem eleştiren geniş kesimlerin argümanlarını birlikte görmek gerektiğini düşünüyorum ⚖️🇹🇷 Senin için başarıyı belirleyen en önemli kriter ne?
Cevap
13Cevap
Uyanığa bak, şıklara hayır seçeneğini koymuyor da "emin değilim"i koyuyor.
Nxjxjxj
@mazlum24 Bana mazlumu getirin...
@mazlum24 mazlum iyi çocuktu ama fena bi kusuru vardı fazla saftı
@FEYZAhephaklı Altında arsası bile bana ait olmayan bir evim var, oyum Erdoğan'a.
Benim de oyum Erdoğana mazlum abi çok haklı ikna oldum jxjdjsjs 😅
Konuşup risk almak istemiyorum. Hâlâ tüm bu yaşananlara rağmen bu kadar dipleri görmemize rağmen böyle bir soruyu açabiliyorsan zekandan şüphe ederim.
Tartışmasız Cumhuriyet tarihinde
Atatürk'ün ardından en iyi ikinci liderimiz
Kaç para aldın bu yorumu yapmak için?
Bu soru gerçek mi?
Hayır olamaz, onda o siyaset bilgisi yok. Türkiyeye iran 3 kez füze attı. Recep tayyip erdogan biraz dış politika bilseydi. İranı yok ederdi. Adamda dış politika yok napsın hshshshshshss
3 kez türkiyeye füze atıldı 1 kez hava sahası işgal edildi. Gerçek lider korkmaz savaşır. Ben cumhurbaşkanı olsaydım. 5 füzeyi aynı anda irana atardım.
İncirlik üsttü var , iran incirlik üssünü vurmak istiyor.
Bizim ülkede ya o aslında orayı vurmak istiyor. Ama o kadar canım ki bunu bile yapamıyor. Ben olsam gebertmedigim ülke kalmazdı aq sen gelcen bana füze atcan bende izlicem haa çok canım işte dogru lider olmadıgının kanıtı.
Bende tanrı degilim kimseyi affedemem, iranı yok edelim
Türkiye gözlemci ve iletişim ülkesi ya zaten lafta hani bir görüşme olmadı, savaşalım lütfen
Adamda sosyal politika yok , dış politika yok, hiç biri yok aq
Ben olsam kuzey koreden füze alirdim herkesi gebertirdim 😂😂kuzey kore çok güzel füzeler var ama bize vermek istemiyor üzücü dhdhfhf
Bence kuzey kore depresyonda , savaşmadıgı için bu yüzden türkiyeye füzen vermeli ~~~😂😂😂😀😎
Siyaset ciddi bir iştir hshdhd
Herkes yapamaz
Buna Osmanlı selçuklu tarihini de ekleyelim 🤫 hatta dünya tarihi olsun
İstediğim şık yok
Hayır seçeneği neden yok
Valla onun gibi adam yok
RTE ❤
Hayır.
olamaz
Söz konusu olamaz
Hayır seçeneği neden yok ⁉️
Kime göre neye göre