Recep Tayyip Erdoğan’ın dünya genelinde etkili bir lider olduğunu düşünüyor musunuz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bu adamın dünya çapında etkili olduğunu sanan insanlar, hiç dış dünyayı bilmeyen, TÜrkiye'deki medyaı kaale alan, ömründe bir tane bile ortadoğulu olmayan biriyle herhangi bir siyasi muhabbete girmemiş adamlardır.
Adam dışarıda komedi figürü gibi, bir çeşit post-modern diktatör gibi görülüyor.
Bu adamın yüzünü bile görmeye katlanamıyorum artık, öyle bir kin oluşturmuş ki, başına herhalde en kötü felaketler gelse bile zerre kadar umrumda olmaz
Önce bir İngilizce öğrensin, konuşuruz bunu 😅
https://m.youtube.com/watch?v=1q2BJ-bI5bY maziler senin gibilerle dolu. hadi boş yapma
@Medeniyetyularii inatla görüşüme müdahale ederek boş yapan kişi sizsiniz 😃 tavrınızı gören ciddiye almaz ki almıyorum 😂
Adam yorum yaptım müdahil oldun, söyledim ukala bilmişlik tasladın lakin boşsun. Çok belli etme bunu
@Medeniyetyularii bilmişlik diyene de bakın 😂 neyse abicim seni pistten alalım. Iyi gunler.
Video sana ve sen gibilere yeterli cvp , i😂😂😂👏👏👏
Cevap
20Cevap
Evet öyle ❤️ İstemeyenler sevmeyenler umrumda değil.
Çöpün önde gideni ve yoldaki kalpazanların Tanrısıdır kendisi...
"kainat lideri be kainat lideri ne dünyası! hatta kainatı bırak galaksi lideri galaksiii"
Kesinlikle dünya lideri olduğunu düşünüyorum adamda liderlik vasfı var duruş var gerçekten Allah başımızdan eksik etmesin düşmana fırsat vermesin.
Ewet çdünya çapulcular dolandırıcılar vurgun cular liderisir
Valla daha İzmir'de pek ipleyen yokken Dünya lideri çok iddialı oldu
Bu konuda yorum yapmayacağım Silivri Soğuk ve yeterince Dolu !
Bence dùnya genelinde etkili olabilecek 2 isim var , onlar da Vladimir Putin , ve Donald J Trump.
Olabilecek kısmını geçti adamlar direk etkili.
@Confusinggirl Aynen öyle , ama onlar bile bir yere kadar olabilir , bir yerden sonra kırılır kalemleri.
Adamlar değil ülkeleri etkili
@Medeniyetyularii sözleri ile piyasa denleri değişiyorsa etkilidir
@Confusinggirl ABD ye çocuk getirsen onun sözleri de etkili olur.
@Medeniyetyularii ama konu benim çocuğum değil 😃 yorumda bahsi geçenler.
@Confusinggirl o vakit git ders al sana tanım yapsınlar sen de anlat. Liderlik vasfı özellijleri, neler olduğu, hitap şekli, iletişim şekli.
@Medeniyetyularii yeterince vakıf biriyim merak etmeyiniz😃
Globalleşmeyle birlikte küçük bir köy haline gelen dünyanın delisidir kendisi. Köyün delisi.
Dünya lideri değildir.
Kim ki dünya lideri olsun
Değil glabolesmeye neden oldu ölümü kurtulusundur
K*çımın kenarı lideri olsa gerek
Iç organlarım bile güldü, teşekkürler 😂
Bu dünyanın en iyi mütayiti bence
Qyhauahauahauahauahauayaaha hayır
Kendi dünyasında lider
Cahil ve lise mezunu bir adam gürcü aynı zamanda
Tayyip faşistin teki dünya dalga geçiyor :))
Türkiye'nin bile lideri değil.
Sesli güldüm. Hanı lider görmesek...
Ne sandın şapşik
hayır..
Galaksi lideri.
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar