AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
163Cevap
O gelin ben olsaydım ki bana el kaldırdığı an onunla evlenmezdim, annemin yapacaklarını düşünemiyorum bile
Bu durumda kadının eli armut toplamayacak. O sana vuruyorsa sen de ona geçir! Umarım evlenmemiştir öküzle!
kadin kendini savunamiyo ki saldiriya nasil gecsin
@Burak_Cann gördügüm kadariyla adam vurunca kiz geri cekiliyor. Erkegin canı yanmadıkca üzerinde şiddet uygulayabilecegini saniyor. Madem vurabiliyorsa kadina, kadin da korkmamali.
Kadınlar kendini savunmadıkça Erkek güçlü hisseder böyle manzara meydana çıkar
@SessizFlexx kesinlikle oyle dusunuyorum. Hiç yoktan tırnagini geçir acisin canı. Yaptigi ayıbı herkes de görür. Ustelik bu insanlarin toplumdan dislanmasi gerekiyor
Bu millet insan olmayı unutalı çok oldu. O yüzden insanlık kelimesi ve bizim millet yan yana kesinlikle uyumlu olmaz. Ümidimizi kaybettik biz çoktan.
Bu ülkede adamın ne mal olduğundan tam emin olmadan evlenen kadın enayidir kusra bakmayın. Ortalık hayvan dolu, ne kadar hayvan varsa da etrafında bir kadın var.
Adamin ne mal oldugunu nerden bilicen abicim
Bu coğrafyada herkes köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyor
@pink339 Mesela bir insan görece geleneksel ekol savunucusuysa her an alert durumda olacan, ne bileyim, maço falan takılıyorsa, mhpliyse vesaire, olup olacağı insan belli oluyor.
Ülkede kesif bir şiddet kültürü var ama sanki böyle bir şey yokmuş yahut münferitmiş gibi davranıyoruz
Haklı olabilirsin bak mesela burdan birine numara verdim biraz yazıştık
Sonra buna onu istemedigimi söyledim
Aniden cirkinleştir küfürler etmeye başladı
Bunun öncesinde de iyilik melegi gibi davranıyordu
Bıktık la bunlardan en sonunda yurtdışına göç edeceğim
@pink339 Böyle insanlar yurtdışında da var aslında, üzülerek söylüyorum. Ama her on kişiden 6-7'si böyle çıkmaz en azından dışarıda.
Dogru diyor olabilirsin bir de oralara bakmak lazim
Yavş*ağa bakın hele! İnsanların siyasi düşüncesinden dayakçı olabilecek potansiyeli görebilecek zeka küpü profiline barbar bir savaşçıyı koymuş... Tipinden falan koyduysan da g*tündeki kıl etmeyeceğine eminim o hayvanlardan biri de sensin davar
@Uğraşamamisimle Ragnar herkese barbardır bir kerem
Kimi söylemişim? Ülkücüleri
Bir insan ülkücü ise barbar savaşçı falan değildir barbarları ülkücülerle bir tutup barbarlara hakaret etmeyin
Kurulu düzenin iti olmaktan başka bir şeye yaramayn güruhları övmeyin
Ayıp la, sen o kadar yağma yap, denizleri aş
Sonra tek yapabildiği silahsız savunmasız insanları katletmek olan tiplerle bir tutul
Resmen izan yok millette be
Beyninin mk
@Uğraşamamisimle Ülkcüsün herhalde, anlamazsın boşver. Beyin falan sen nereden öğrendin bunları?
Ülkücü değilim ama siyasi görüşlere göre insan ayıran beyinsizlerin yok olmasını istiyorum sadece. Sen de başka türlü faşistsin. Boşver beyni falan yorma sen. Bu asla arabası olmayacak birinin ehliyet almak istemesine benziyor. Aynen sen o kadar vücut yap filmlerde oyna gel burda davar bir erkeğin profili ol yazık adama
@Uğraşamamisimle İmajlara takılmak, zmaanında vikings izledikten sonra açtığım profilde nick olarak aklıma Ragnar geldi diye yapıp geçtiğim bir şey üzerine analiz kasmak.
Bir kere siyasi görüş ile, Mhp ayrı şeyler.
Maraş Katliamı'nı falan yapmış bir zihniyetin halen daha ülkede oy alması asıl sorun.
Sanki normal insanlardan bahsediyormuşuz gibi ''Görüşe göre insan ayırıyor'' diyor,
Bu saf insanları bence Taksim'de sallandıralım salak bunlar la
Analiz mi? Ne analizi? :) Adama üzüldüğümü söyledim sadece. Mhp gibi HDP de deseydin mesela? Hani Yasin Börü falan? Siyasi bilginde problemler var, algıda seçicilik gibi. Bu ülkenin derinlerine inersek CHP'yi de Dersim katliamı ile suçlarız, Akp'yi de Fetö falan.. Mhp'liyse evet kadına şiddete meyillidir tezi kadar saçma bir varış noktası olamaz. Bu ülkede dini ve siyasi özgürlük var. İnsan hayatına saygılıyım ama senin gibi ayrımcı p*çler asılmalı
@Uğraşamamisimle ''insan hayatına saygılıyım ama işime gelmeyen laflar edenler asılmalı''
Evet he
Maraş Bahçelievler vesaire.
Ben daha Mhp'nin düşmanlık dışında bir şey yaptığını görmedim. Yapıcı tek bir işine şahit olmadım hele ki kiltesinin işe yarar bir lafını duymadım.
Pkk ile ülkücüler arasında fark yok
İnsan hayatına saygılıyım ama mesela tecavüzcülerin mk gibi anladın? Ayrımcı nifakçı gtlerin de mk. siyasi bilgin de sıfır ama anlıyorum seni
@Uğraşamamisimle Yürü güt la, atanamamış boomer
Hadi len ordan yvşak şrfsiz
@Uğraşamamisimle Bak işte atananamışsın bari moskof falan de
Güldürdün yvşak
Arkadaş mesele nedir, neden olmuş olay bilmiyorum. Lakin bildiğim birşey var; iş bu noktaya nasıl geldi, bu damak olacak kişiyi tanımıyor muydu gelin? Böyle biri ise daha önce görmedi mi bunu? Nasıl bu kadar kolay evlenebiliyor insanlar, bir ben bilirim beni, kılı kırk yararak evde kaldım, bir de insanlara bakıyorum hemen aşık olup evlenebiliyorlar ve "çabuk parlayan çabuk söner" hesabı 1 ay içinde boşanmalar oluyor. Sorun bende mi, bunlarda mı? Ya da sorun ne?
Umarım nikah gerçekleşmedi. Sosyal medyada benzeri olaylar görmüştüm Kafkasyalı damadın pasta keserken gelinin şakasına karşılk tokat attığını hatırlıyorum.
Kafkasyalılar kadın erkek ilişkilerinde sert olabiliyor.
Sert olmayacak ı zaman kimsenin kimseye vurma hakkı yok
@MaviTürk1 sertlik değil görgüsüzlük öküzlük
Tamamdır kızlar öyle :)
sinema izler gibi izledim. şu an mısır da yiyorum zaten. bedava dan 12 yıl hapse girmeye niyetim yok
sizde cips yiyerek izleyin. yolda dayak yiyen kadın görürseniz de çekirdek yiyerek izleyin
Eee hercai izleyip o dallama gibi birini ararlarsa olacağı bu olur tabi.
Yapacak birşey yok cazasida yok yardım eden olsa 12 yıl hapis yer yardım eden
belki de sanal arkadaşlık ve sanal evlilik daha iyi🙄
Emin ol daha kötü karşındaki Organ mafyası mı dolandırıcı mı katil mi bilemezsin 🤷🏻♀️
ne alaka
Çok alaka
Bende ayni fikirdeyim💪😂😂
Yuh a. k nerden buluyorlar bu insanliktan nasibini alamamis pustlari
bu ne ya saçmalık hiçbir kadına el kalkmaz aynı zamanda hiçbir canlıya acilen boşanmalı Allah yardımcısı olsun
Karaktersizlik abidesi başka bişey değil anlamamislar kadinlarin hassas zarif olduklarını bunun gibi serefsizleri hadimlatip toplumdan uzaklaştırılması lazım.
Düğün gününde böyle davranan öncesinden kesin yapmıştır evlenmeden iyi düşünmek lazım
Artık kadınlar öküz sever teorisi kadınlar hayvan sever olarak değişti. Küp içindekini sızdirir. Eminim ki , evlenmeden kesin şiddet uygulanmıştır. Boyle adamı koca neden alırlar kii?
belliki kadına ilk defa şiddet uygulamıyor kadında diğer şiddet görüpte ayrılan kadınlara malesef ne olduğunu bildiği için ayrılacak cesareti kendinde bulamıyor ama şiddet arttıkça kadında ayrılmak istiyor adam karşı çıkıyor kadın ısrar ediyor yani filmin sonunda ya kadının yüzü kızgın yağ ile yanmış ya boğazı kesilmiş bir şekilde bitiyor ve sözde adalet ise sonunu bildiği filmi seyrediyor.
Gelenektir var böyle saçmalıklar olabilir. Ama şiddet mi evet. Gece onu becereccek mi? Vay gülüm vay. Allah bana da verse bir can. onun bacakları arasından çıktığını unutmuş cano. Benim olsun kıyamam lan. Birleşmeye kıyamam. Altına yetti kiz. ligini verdi.
Evlenmek ve çocuk sahibi olabilmek için insanların psikolojik sınavdan geçmesi lazım 😏
İstersen çükümüze de saat takalım
olayın detayını bilmiyoruz tabi ama velevki kadın kötü bişey yaptı adama çok kötü bişey yapmış olsun erkek dediğin yinede kadına bunu yapmaz. demkki erkeklik cinsiyet meselesi değil miş.
Peki kadın ne yaptı da dayak yiyor acaba gelinlikle hemde, veya adam o kadar kötü biri mi, o kadar kötü biriyle neden evleniyor kadın gelinlik ile dövülmek ne demek kadın için adamın yaptığı çok çok kötü birşey ama kadın ne yaptı bide onu merak ediyorum
Kadın ne yaptı ne demek ya şiddetin nedeni mi vardır? Psikolojisi yerinde olan bir insan canını sıkan insandan uzaklaşır, bırakır. Şiddet göstermez
İzlemeyi seven milletiz birşey demiyorum
Müdahale eden 12 sene hapis aldı
Onun cezasını hepimiz çekecegiz böyle
Allah ıslah etsin..
Böyle aciz bir kişiliğe sahip insanları..
Gücü bir kadına yeter ancak.
Bu ve bunun gibi mağaradan yeni çıkmış yaratıklara bakıp Hatay'ı kötü bilmeyin arkadaşlar. Kuşbeyinlinin teki bu adam olan kadına vurmaz
Eğitim eksikliği ve yaptırımların yetersiz olması koca bir milleti küfürbaz yapıyor. Bana kalsa hadım ederim.
ruh hastaları ya. böyle insan olmaz olsun. gücümüz yetse böyle adamları kadınlar olarak toplar daha beter döveriz nasıl oluyo görsün o çaresizliği.
Şu herif geberse gitse insanlık hiç bişiy kaybetmez.
Ha yanşlışlıkla böcek ezmişsin, ha bu gebermiş, his aynı
Bu kızların acaba aileleri ne diyor bu kadar dayağa falan benim kızım dayak yese dünyayı yıkardım bi de nikah gününde
O çocuğu öldürürüm
Nereden buluyorlar bu dağdan inmişleri anlamıyorum ki. Umarım o nikah kıyılmamıştır kıyıldıysa kadın hayatının hatasını yaptı.
Bı vurdu varya
Onula evlinirse o kızın ben aw
Darp roporu alırdım ben olsam video bile var.
Daha evlenmeden böyleyse sonra ne olur bu aw
Elbette tasvip edilecek bi hareket dwgil ama birde damadi bu derece cileden cikaran sey neydi bunun cevabinida bilmek cok onemli
Gidip karissalar suçlu olacaklar çünkü elleyemiyorlarda
Ağız dolusu küfür etmek istiyorum, avaz avaz küfür etmek istiyorum🤬. Yetmedi kadınların insan dışı mahluklardan çektikleri, bitmedi kadına olan nefretleri. Caydırıcı cezaların gelmesi için daha kaç kadının ölmesi gerekiyor.
Böyle hödüklerin karısı olmayı kabul edenleri de sorgulamak lazım. Bunlar sonradan değil ya en baştan beri yontulmamıştır!
işte hödülüğü nikah günü çıkmış ortaya demekki Allah göstermesin
Amin amin
Kadınlar neden böyle değişik insanlarla evleniyor? Diyelim ki zorla evlendiriliyor 2020 yılındayız bununla ilgili bir çok kurum var yazık gerçekten
Bu olayın tek bir iyi yanı olabilir gelin damatın ne mal olduğunu anlayıp terk etmiştir.
Babam o an gotne kazığı sokar onun. Sen kimsin yvsk
Sana ne ln
Kes.
Babana güvenme çok. Onu da ezerler
Shdhdjhdjdd bebekim gel bi deniyelim
Ah kuzum daha 10 yaşındaki bebeler gibi babasının her şeye gücünün yeteceğini sanıyor yazık kıyamam 😂😂
Umarim bir gün baba olmazsın. Kızına acırim kendisi icin yeteris bir baba
Ben de senin gibiydim ev kuzusu. Babasının meleği seni 😂 ama tek eve çıkıp tek çalışıp yaşamaya başlayınca anladım ben babamdan daha güçlüyüm
Yav shdh zaten hepimiz bir gun babasiz olcaz. Kendi ayaklarımızın uzerinde durmamiz lazim ama su durumda olsan kizin icin canindna bile vazgecer o adamin agzina sicarsin abi yapma etme
Acilen devlet sert müdehalede bulunmalı yoksa kadına şiddet git gide artacak ve hiçbir önlem alınmayacak
Yurdum insani beni sasirtamaz dedikce inatla sasirtiyor
Kadın cahil adam cahil alan memnun satan memnun hiç umrumda değil böyle kadınlar dayak yesin
Adam sağ vuruyor bu mal solunu gösteriyor
Burda adam suçlu gibi görünse de o kadın böyle bir adamı neden kabul etmiş bu devirde yani ateşe yağ dökmüş böyle tariflerle evlenmeyin çocuklarınıza yazık
Böyle heriflerle evlenmeyin*
ertesı gün bosaması gerek o hıyarııı evlenene kadar ögreneemsısımı
Bu adalet sistemiyle bu olayların sonu gelmez elini kolunu sallayarak geziyordur hatta kadın korkusundan şikayetçi olmamış da olabilir
Olsun ben açıkçası zamanlama açısından sevindim... En azından (umarım) ayrılacaklar ve bu hikaye de bu sebepten birisi ölmeyecek..
Yazık vallahi, kadının en mutlu olacagi gunde boyle bir sey yasamasi hic adil.
Ne insanlar var
Asla tasvip edilmeyecek bir durum. Yol yakınken ayrılsınlar zaten. Bir de bu damat gelinin huyunu suyunu öğrenememiş mi ki düğün günü tartışıyorlar.
Kadınlar böyle hırbolara değer vermeyi bırakınca çözülecek. Şiddetle bir yere varılmadığını gören hırbolarda ya yalnız ölecek ya da adam olacak.
Hiç kimse aylarca beklediği evlilik günü böyle bir şey yapmaz. Ya kadın dolandırıcı çıktı veya işin aslı başka Ama NO dayak NO şiddet olması gerekir
o picin orda demir sopayla kafasini kirardim, ya mali
Hehe kanka 😃
pompaliyla paramparca etsen, adam yerine gecer pusto
Allah bilir düğün gününde 200 kişinin içinde adama düğüne kadar neler çektirdi ki adam daldı
Yazık umarım başına gelmez
Yazık kafana
Öyle bir şey olsa bile herkesin içinde böyle bir sey yapmaya hakkı yok ve o kişi hemcinsin asalayici yorum yapacak kadar ne yaşıyorsun sen kafanda?
Herkesin icibde değil hicbir uerde hakkı yok. Begenmiyorsa ayrılsaydı bu kadar basit
Kendi başına gelse twitter da adalet yok diye yırtınırsın a q zihniyetine s-ıçtığım
Güya kadın olacaksın kafa bak.
O değil de şu kadinlar ne kadar da birbirini tutuyo 😃
Troll
Arkadaş bu hataydakilerin hep mi psikoloji bozuk olur yaa
Evet hepimiz ruh hastasiyiz kolla kendini goca memeli
@00l00 ahaha yerim seni
Artık kızlar evleneceği veya bir ilişki kuracağı erkekleri iyi seçmek zorundalar.
İlk günden böyle ise, ilerisi vahim. İnsanlar kafayı yedi, eski iyimser insanların nesli tükeniyor.
İnsanlar korkmuyor ki artık nasıl olsa bir şey olmuyor yaa!
Gün geçmiyor ki memlekette orsp evladı biri daha çıkmasın piyasaya
Ne düşünebiliriz ki gene bir rezillik. Artık dur denmesi lazım.
Kadınlarda suç , bu öküz kendini belli etmiştir o güne kadar.
O düğünde halay çekmiş birisi olarak kınıyorum damadı..
Bunu cekicegine inip. yardim etsene okuzdicem ama yardim edenlerde suclaniyir bu ulkede
Bence evlenmeden şiddet dersi verilmeli sabırları zorlanmali çiftlerin ona göre nikâh izni verilmeli
Şiddet şiddettir erkeği kadını olmaz ayrımcılık yapmadan tepki verelim