ben biliyorum ama ne yapabilirim oy birliğiyle hiç bişey yapamıyoruz kimse kimseye güvenmiyo cumhurbaşkanımız dini kullanarak herkesi empoze ettiğini sanıyor ama yanılıyor tek yaptıgı babamı kandırmak ki babama bile anlatamıyorum babam araştırmıyor geceleri ancak a haber izliyor ki o da ak partinin kanalı ya beynimizi yıkadılar be anasını siktiler halkın hale sessiz kalıyoruz inşallah bikaç sene daha idare ederiz tek ümidim artık yurtdışına kaçmak allah belasını versin bu yöneticilerin daha yeni milletvekillerin maaşlarına zam yaptı neymiş krızdelermiş ya böyle hükümetin ben
Tarih tekerrurden ibarettir. bircok lider savasi kaybedip saklamis, Ulke yi batirip saklamis gecmiste. gunumuzde de bizim icin durum ayni. sadece aylik azik olarak peynir, yumurta, sut ve yogurt alsan asgari ucretin yetmiyor dusunun.50lira olmus 5lt yag! daha sabaha kadar sayarim da, gerek yok. bizim insanimizin yumusak karni din, iman inanctir. Basimizda bizi yonetenler bunu cok mukemmel kullanip bizi uyutuyorlar..
Türkiye'nin değil, iktidarın batmasını istiyoruz. Taraflı cumhurbaşkanınızın yok olup gitmesini istiyoruz. Bu hayırsızları Türkiye ile özdeşleştirmeyin. Ecevit hükümetini de bu dinci ahlaksızlar yıkmıştı. Yıkanlar o dönem neydi? Faşist değil mi? Sen ben ben yapınca neden faşist oluyoruz? Biraz kendinize gelin. Bu ülke babanızın çiftliği değil.
Sizden bahsetmedim, bu ülkelerden bahsettim. Onlar türkiyenin batmasını istiyor ve bu da ülkesi için çalışan hükümeti indirmekten geçiyor. Amerikaya sormadan füze testi yapan, kendi ihasını yapan türkiyeden geçiyor. Sanırsam sizi de iyi besliyorlar onlarla beraber hükümetin düşmesini bekliyorsunuz. Dinci ahlaksızları mı yıktı.. amaç aslında belli; din. Lakin kafirler istemese de Allah nurunu tamamlayacak buna kimse engel olamaz. Ölüm var ölüm. Kimsenin yaptığı yanına kalmayacak. Ne taraftan anlarsan anla.