Tüik enflasyonuna inanıyor musunuz? Ben hayır.
%78
%90
%100
%140
%180
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bütçemiz olmasına rağmen yapılanlar çok saçma, O kadar tahıl meyse hadi onları geçtim şimdi araba satışlarına başladık yeni yeni çıkıyoruz onlar aktarılınca durum ne olacak bilemiyorum.
Ancak ekonomik olarak karşılaştırırsak gündelik hayatta harcanılan;
Günlük ortalama kazanç 200 300 aylık ortama kazanç, 5000 6000 bunun 1 2 bini vergi, ortalam 4 haftalık yiyecek temizlik içecek 1750 2000 bin bir şey desek, ayrıyeten gezme tozma, 500 tl biriktireceğin 1000 bir şey kalıyr mk ülkesinde
Türkiye zam ve vergi tavan cenneti enflasyon ülkesi ama TÜİK doğruları söylememesi çok acı. Ekonomimiz çok çöküş durum zaten ve dövizde bile öyle. Enflasyon verileri gerçeği açıklansa Dünyada 1. sırada oluruz enflasyonda
TÜİK hükümetin elinde olan ve güvenilir olmayan bir kurumdur. Güven vermemesine rağmen neredeyse tüm AKP'liler TÜİK verilerine inanır. AKP hükümeti ne derse TÜİK için kural kanun o dur. Şıracının şahidi bozacı ;)
Cevap
7Cevap
Çok fazla bence
Türkiye avrupadan daha pahalı mq. Alanyada yaşıyorum adamlar avrupadan geliyo ama onların yurdundan harbiden daha pahalı mq ülkesi. Bu kadar da amaçsız liyakatsiz ülke de olmaz yani. Atatürk görse = " Gel kardeşim gel boşuna kan dökmeyek zaten bunların kafa katliam. Bari boşuna uğ-raşmıyak mq " derdi. Adamlar elin suriye afkan pakistan katar dölü gelip türkiyede tüm pislikleri yapsın diye onca kan dökülmüş oldu. Bir hiç için pisi pisine can verdi adamcağızlar. Koca bir HİÇ için.
%320 civarı olmalı. Keza bu fiyatların başka açıklaması yok. Ayrıca paramıza 6 sıfır eklenmeli keza devalüasyon çok fazla.
Telefonunu çıkar demek isterdim😃
180 i de geçti
Hissedilen enflasyon en az %350
Çok fazla
%180 civarı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?