Selam yeniden.. Aslında sormak sitediğim tam da soru başlığındaki gibiydi;
'Sence bu olay nereye gidiyor..'
Yarın sabahtan itibaren bomba gibi gündeme düşecek bir olayı şimdiden duyurmak ve görüşünüzü almak istedim.. Zira zaten konuyu bildiğiniz Aleyna Çakır'ın ölümüne sebebiyet verdiği düşünülen erkek arkadaşı Ümitcan Uygun'un, bir rehabilitasyon merkezinde eğitmenlik yapan ve Ümitcan'a fuhuş yaptırmak üzere kızları o merkezden temin ettiği söylenen anne Gülay Uygun başına silahla vurarak intihar etti..
İşin ilginç yanı ceset ormanlık alanda bulundu. Ayakkabısının biri yoktu.. Bunun üzerine 'Bence' sarhoş bir şekilde oğlu ve avukatıyla kameralara konuşan baba Müge anlı'ya tehditler yağdırdı.. Daha önce stüdyoya silah sokabilir miyim deyip, ifade veren herkesi tehdit eden bu psikopat Müge Anlı'ya zarar verir mi açıkçası endişe içindeyim. Zaten bu sebepten #mügeanlıyalnızdeğildir etiketiyle sosyal medyadan destek mesajları yağıyor.
Aynen burada dediği gibi, Müge Anlı'nın canı tehlike altındadır. İntihar olmayıp ailesi tarafından öldürüldüğü de düşünülebilir. Seversiniz ya da sevmezsiniz ama bu kadar pisliğin, kirliliğin, haksızlığın karşısında duran, çözen temizleyen ve bir bürokrattan daha çok çözüm üreten, çalışan bir gazeteci, televizyoncu olarak ona destek olmamız gerek. Bu Ümitcan Uygun ve ailesi bir an önce tutuklanmalı..
Garip olan şu Müge anlı Aleyna Çakır için intihar edecek kişi mektup bırakır dedi. Bu kadın arkasında 2 sayfalık mektup bırakarak intihar etti (yersen). Ayrıca kadının ağzında maske varmış ben intihar etcek olsam sokmuşum covi19 una derim. Bir diğer detay sağ ayağında ayakkabı yokmuş. En büyük şüphe ise kadın kendini vurmuş ama nasıl oluyorsa arkadan vurmuş. (bariz bir infaz) Ben intihar edecek olsam şakaklarıma çekerim tetiği. Aleyna Çakırda da öyle olmadı mı kapı koluna bağlamış da ipi yukardan attırmış sandalyeye çıkmış intihar etmiş. Hayatımda kendini kapıya asan ve boynu kırılmadan ölen bir tek bu vakayı gördüm. Ayrıca açıklamalara bakarsanız sarhoşlar ve gözlerinde bir damla yaş yok. Tek yaptıkları da Müge Anlı'yı suçlamak. Birde utanmadan babası tecavüz etti diyor olabilir mi böyle birşey. Ahlaksız namuzsuzlar. Eğer o kadın gururdan intihar ettiyse sizde azıcık gururlu olun ve intihar edin. Bu işin altından çok büyük işler çıkacak. Yani benim burnuma kötü kokular geliyor. Müge anlıya acilen koruma verilmeli. Bu olayla ilgili olan herkes büyük bir risk altında baksanıza
14
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şimdi olayı net bilmiyorum buradan okuduğum kadarıyla yazacağım. İnsanlar bir b. k yemiş neden kameralar önüne çıkar anlamıyorum özellikle böyle bir programa belli yani müge anlının neler söyleyip yapabileceği. bir halt yiyen insanın üzerinden neden program yapılır onu da anlamıyorum. Bir arz talep var ya da kurgu mu diye düşünmüyor değil insan. Evet yaptığı güzel bir şey müge anlının ama, herkes büyük ya da küçük bir takım olaylara dahil olur hata yapar ve unutulup gidilir ama 3gün sonra ama 3 yıl sonra. Ancak böyle tvlere çıkarak bütün Türkiye’ye mal olunuyor ve herkese rezil oluyorsun dolayısıyla 2 tarafta da hata var. Müge anlının tabi ki desteklenmeli çünkü kötü bir şey yapmıyor
Devletin parmağı var bu işlerde. O iş intihar değil. Elinde poşet ağızda maske. İki araba gelip gitmesi ikincisinin harfiyat döküm yerine kadını götürmesi felan. bunlar örgüt işi ve devlet de biliyor . kadını susturmak böyle oluyor. aleynanin ölümü bahane. Onca şikayete rağmen soruşturma açılmamış bir kişinin ölümü o hemde devlet çalışanının fuhuş yaptırması söz konusu olan. Şikayete rağmen nasıl birşey yapılmadı birde bunun sorgulanması gerekir. Ne avukatları ne de şüphelilerin ifadesi normal değil. avukatı da kendi gibi umitin.
Tek olan bu aile oğullarını korumak için çırpınırken , kendi pislikleri açığa çıktı. İyiki de böyle oldu , eğer kadın hakkında söylenenler doğruysa ,Ümit sayesinde bir çete çöktü :P Aslında Aleyna ,Ümitle nerede tanışmış onu da bilmek lazım, annesi aracılığı ile mi tanışmış? Sorular sorular...
Ya saçma sapan herkes kadın haklarını kim savunuyorsa bir şekilde hepsi ortadan kaldırılmaya çalışıyor ama bu sefer çok yanlış kayaya çarptılar farkında değiller Müge Anlı her zaman tarafsız oldu her zaman kadının yanında oldu sonuna kadar haklıyı savundu şimdi onu da yerinden etmeye çalışıyorlar ama çok yanlış yerdeler farkında değiller onca cinayeti çözmüş bir kadın onca kaybı bulmuş bir kadın yaptığı yardimlar cabası şimdi üzerine atılmaya çalışılan bir suç ama yanlış zamanda yanlış kişiye yanlış yerde kendi yaptıkları cinayeti ört pas etmek için yapılan başka bir cinayet gibi geliyor bana sonuna kadar yanındayız Müge Anlı.
Rica ederim bu konuyu takip eden çoğu kişinin benim gibi düşünüyor olması gerekiyor ortada kayıtlar var ona rağmen dışarıda gezen bir katil var hâlâ daha neyini uzatıyorlar anlamıyorum nerede bu adalet?
Aslında olaya bir yönüyle bakarsak Müge Anlı polis ve savcılık tarafından yapılması gereken takip, sorgulama vs işleri yaparak televizyonculuk sınırlarının dışına çıkıyor. Yaşı benim gibi 40'ın üzerindekiler bilir, Uğur Dündar da bu tür habercilik yaptığı için TRT'den kovulmuştu. Diğer yandan polis ve savcılığın çözemediği olayları çözüyor olması, çıktığı tv kanalının sayın hazine bakanına ait olması, bu programın milyonlarca izleyici kitlesi sayesinde kanalın da inanılmaz paralar kazanıyor olması da düşünülmesi gereken başka bir durum. Mesela Müge Anlı ATV değil de Fox tv'de program yapıyor olsa bu kadar rahat hareket edebilir miydi, olayları, sanık ve tanıkları bu kadar kolay ekranlara çıkarıp sorgulayabilir ve konuşturabilir miydi, buna "HUKUK" sistemi müsade eder miydi bilemiyorum.
@_G_ü_n_e_ş_ Ben konuya kanunlar çerçevesinde yorum yaptım. Rabia Naz Vatan olayında Müge Anlı da sustu. Demek ki ona da sus veya konuş diyen birileri var.
Ben görüşümde de belirttiğim gibi programı düzenli olarak izlemiyorum. Sadece yurtta kalırken her sabah biraz izliyordum. Çünkü açıyorlardı. Haliyle bahsettiğiniz olayın hakkında bir bilgim yok. Fakat savunmuş olduğu şeyler konusunda haklı çıktığı için, boş beleş bir şeyleri savunmamş olduğu, kanıtlarıyla ortaya koymuş olduğu için Müge'ye saygım ve sevgim sonsuz. ❤️Zira bu ülkede üstü kapatılan bir sürü olay var. Birileri bunlara bir dur demeli yani. Kanunlar ne kadar adil? Gidip tecavüz ediyorlar küçücük çocuklara, genç kızlara. Fakat içeri tıkıyorlar ve devlet paşa paşa o p. çlere bakıyor. Bu mu adalet? Birkaç sene ceza alıp sonrasında elini kolunu sallaya sallaya gezmek mi adalet? Ha bir de bir yasa da çıkarmak istiyordu Rte bunlar yetmiyor gibi tecavüz eden kişi evlenirse ceza almasın diye. Kendinin de bir hanımı, kızı var. Hiç mi düşünmüyor onların da başına bir şey gelebilir diye? Yazık!
@_G_ü_n_e_ş_ Müge Anlı kanunların ve anayasanın üzerinde biri midir? Sonuçta onun da bir şekilde gündem yapıp çözdüğü olaylar yargıya intikal ediyor ve eleştirdiğin savcılar tarafından iddianame ve mütalaa yazılıyor, beğenmediğin hakimler tarafından da kanunların tarif ettiği kural ve kriterler içerisinde hüküm veriliyor.
@_G_ü_n_e_ş_ Müge Anlı anayasa veya yasaları değiştirecek makam veya mevkide midir? Yaptığı tv programı yasalara göre legal midir yoksa sadece sayın bakanın sahibi olduğu tv kanalında olduğu için göz yumulan, kanuna aykırı durumlar var mıdır?
Makam ve mevkide olmayabilir ama yaptığı program gayet kaliteli bir program. Legal olmasa zaten bahsini ettiğim olayların karşısında yeteri kadar doğru cezalar veremeyen bir ülkede bakanın kanalı olan bir programa son verirlerdi.
Başlarım anayasasına yeteri kadar adil olmayan anayasaya! Benim sözünü ettiğim şeyler duygusal açıdan bakılmış olabilir ama bahsini ettiğim gerçekler değişmiyor.
@_G_ü_n_e_ş_ Yargılama ve hüküm verme işini Müge yapmıyor. O başlarım dediğin yasalar çerçevesinde hakimler yapıyor. Ayrıca anayasaya göre vatandaş olarak anayasa ve yasalar her vatandaşın üzerindedir ve uymakla mükellefsin. Beğenmesen de uymak zorundasın.
Tabi gidip dışarıda elin ruh hastaları kol gezecek. Gidip suçu günahı olmayan küçücük çocuklara tecavüz edecek, gidip eşini öldürecek veya genç kızlara tecavüz edecek sonra da devlet bunları birkaç sene ceza verip dışarı salacak. Sonra da adaletten söz edecek. Oooldu canım! Hıhı yani. Kusura bakmayın ama kimsenin sapık zihniyetini savunacak değilim!!
@_G_ü_n_e_ş_ Arkadaşım ben sapıklığı savunuyorum demedim. O sapıklıkları önlemek sağlam bir eğitim sistemiyle doğru eğitilmiş bir nesil yetiştirmekten geçer. Sağlıklı bir asayiş ve hukuk sistemi kurmaktan geçer. Sosyal asdaletten geçer. Bunları sağlamanın yolu da eğitimdir. Sağla samanı karıştırmaya başladın.
Bu ülkeyi yöneten insanlar eğitim almadan mı yönetiyor veya görmüyoruz yani eğitim almış iyi bir yere gelmiş insanların bazısının da haberlerde eşlerini öldürmüş olduğunu. Yani hatırlatırım bu sene çıkan bir haberde de bir asker karısını öldürmüştü. Gerçi onu da artık kolay alıyorlar. Orası da ayrı bir durum ya.
Ki sapıklığı savunmuyorum diyorsunuz ama o kadının oğluna rehabilitasyon merkezinden çocuğuna kadınlar ayarladığı gerçeği bu program olmasa ortaya çıkmayacaktı. Belki annesi de öldürüömeyip oğluna daha ne kadınlar ayarlayacaktı? Kim bilir?
@_G_ü_n_e_ş_ Arkadaşım. Ben Müge Anlı'yı hiç izlemedim ve izlemiyorum. Konuya farklı açıdan baraksan aslında bir yönüyle de insanların kafasına nasıl suç işlenir, suç işleyen nasıl yakalanıyor, yakalanmamak için nasıl taktikler geliştirilmelidir bilincini de yerleştirir bu tür programlar. Rabia Naz Vatan olayını da Ekşi sözlükten takip ettim. Müge'nin çekim yaptırırken gelen telefon üzerine ekibini geri çekip konuşamadığı konu hani.
Rabia Naz olayını izlemedim ben de Düzenli takip etmiyorum. Arada izliyorum. Söylediğin konu için hali ile bilgim olmadığı için fikrim de yok. Doğrudur. Tek diyebileceğim bu. O söylediğin şeyler de olabilir bilinç konusunda ama bu böyle insanların ruh hastası olduğu ve gerekli yaptırımları görmeleri gerektiği ve hatta bence bırak birkaç sene ceza almayı işkenceler içinde günden güne her gün işkence edilip sonradan can çekişe çekişe ölmesi fikrimi benim kafamdan silmez. Ayıp yani! O kadın da bir kadın. Ne demek hasta insanları oğluna bu gibi nedenlerle ayarlamak? Kendisi de bir kadın, bir anne. Nasıl kendine böyle bir şeyi yakıştırabiliyor. Yakıştırdı hadi oğlu anne niye böyle bir şeyi sen de bir kadınsın kendine nasıl yakıştırabiliyorsun diye sormuyor demeyi isterdim de anası ne ki oğlu ne olsun?
@_G_ü_n_e_ş_ Arkadaşım sen konuya odaklısın, ben kritere. Seninle anlaşamayacağız. Anlamamakta ısrar ediyorsun. Ben bu muhabbeti burada noktalamak istiyorum. Sağlıkla kal.
@_G_ü_n_e_ş_ Evet artık bu işin eğitimlisi eğitimsizi kalmadı. Daha geçen gün profesör balkondan rastgele ateş açtı ve serbest bırakıldı. Profesörün kızı da 2008 de Tıp fakültesinde öğretim üyesi olan annesini öldürmüş.
@_G_ü_n_e_ş_ haberlerde çıktı ya profesör bir de kendini savunuyor o an kendimde değildim diyor. Mahallede komşular korku içindeyiz diyor. Onlar şikayet etmişti
@bitirim_05 ben çok fazla TV. İzlemiyorum canım. Kendinde nasıl değilmiş? Madde mi kullanıyormuş, hayırdır kafası mı güzelmiş? Ne güzel ya hepimiz öldürelim birilerini. Sonra kafam yerinde değildi. İyi bahane yani.
@_G_ü_n_e_ş_ Herkesin bahanesi budur zaten. İnternetten bak istersen orda da var haberi. Sadece o mu? Camide müezzin karısını öldürdü. Karısı önce öldürmek istedi adam ölmedi intikamını aldı. Din görevlisi bile bunu yapıyor. Şu an oturduğumz binada üniversite öğretim üyesi bir adam var. Görünüşü medeni, kibar. Ama evde hergün pis pis küfürler ediyor kendi kendine. Gece acayip korkutucu sesler çıkarıyor. Bu kişi çoluk çocuğa eğitim veriyor.
@bitirim_05 bir öğretmen olarak böylelerinin iş bulmasına ama farklı bir sürü sağlığı yerinde olan öğretmen adaylarının boşta gezmesine boşuna sinir olmuyorum ben işte. Millet çoluğunu çocuğunu emanet ediyor bir de güvenip bunlara. Ben utanıyorum böyle meslektaşlarımı gördükçe. Yazık! Doğrudur o din görevlisiyle ilgili haber de. Bu işin mesleği yok maalesef. İnsanların olduğu her yerde bir pislik mutlaka oluyor. Apartmandaki kişiden de Rabb'im önce ailesini sonra apartmandakiler ve aynı mah. korusun inşallah. O haberlere de bakacağım.
@_G_ü_n_e_ş_ Evet maalesef durum böyle. İnsanları kişilik testinden geçirecek bir uygulama olabilse keşke. Aklı başında, işinin ehli insanlar meslek sahibi olabilse.
@_G_ü_n_e_ş_ Adli kontrol yazacaktım telefon kelimeyi değiştirmiş. Yani gidip karakola imza atmak şartıyla bunları serbest bırakıyorlar. İşin kolayını bulmuşlar. Daha dün bir kadını arabadan otoyola attı bir sapık şişlide. O adamı da adli kontrol şartıyla serbest bırakmışlar. Korkunç bir şey bu
Kadın katillerinin bürokratlara gözdağı verdiği, Müge Anlı'yı suçladığı bir ülke olmuşuz inanamıyorum. Bu rezil şova inanmadık Aleyna Çakır'ın katilinin hala nasıl dışarıda gezdiğini anlamıyorum. "Sayın bakanım, sayın savcım, sayın soylu, cumhurbaşkanım, has ülkücüyüm, oyum sana" diye geveleyerek yediğiniz pislikleri örtemeyeceksiniz. Aleyna çakır'ı daha öncesinde canlı yayında bayıltana kadar darp edip sonrasında öldüren ve intihar süsü veren bir daly*raktan bahsediyoruz burada.
Bu olay gündeme geldiğin beri o kadar üzgün ve mutsuzum ki. Bu olayında intihar olduğuna da asla inanmıyorum. Zaten yüzlerinden konuşmalarından pislik akıyor. Bence artık sona gelindi.. 😑
İntihar değil cinayet. Babanın kafa milyon oğlu zaten hep kafası güzel jestler mimikler yalan söyledikleri çok açık. Anneyi öldürmüşler. İntihar edecek kadın ağzında maskeyle mi dolaşır. Müge Anlı gerçekten polisin emniyetin medya koludur ve senelerdir başarıları ortada. Koruma talebini çok önce vermeleri gerekirdi
Sarhoş abla cidden. Bide bunu adam diye habere çıkarıyorlar hareketlere bak. Eğer kadın cidden rehabilitasyon merkezindeki düşkün insanları pazarlıyorsa ölümü üzücü bir olay değil tamam sevinmem ama üzülmemde hakkını bulmuş der geçerim. Müge Anlının korunması lazım bu heriflerden herşey beklenir tipleri çok pis geldi baya cahiller herşeyi yaparlar.
Bu olayın günde güne daha çok geniş bir grubun yaptığı şeyleri ortaya koyacak olma tehlikesine karşın panikle olduğunu düşünüyorum. Müge Anlı'nın bu olayda zarar göreceğini düşünmüyorum. Çünkü ona sokakta kimse yan bakamaz. Bu halk Müge Hanıma kızı, ablası gibi bakıyor. Kimsenin buna cesaret edeceğini sanmıyorum.
Zaten insanların psikolojisi yeterince bozuk Birde böyle programlarla insanların psikolojisini iyiden iyiye bozdular Kadın cinayete kurban gitmiş.. Kadını susturmuşlar Allah rahmet eylesin. .. Fakat bu kişiler kiminle dans ettiğini henüz farkinda değiller.. Kendilerini o. kadar zeki sanıyorlar ki akıllarınca hedef şaşırtıp Müge Anlı 'yıda olaya dahil edip bu işten sıyrılabileceklerini sanıyorlar.. Merak etmesinler Müge Anlı onlarıda sobeler..
Müge Anlı olmak da zor. Ne olaylara el atıyor, kimlerin sinirine dokunuyor... Hani yaptığı doğru evet adalet için uğraşıyor ama bu psikopatlardan birisi bir gün öldürecek diye korkmuyor da değiliz. Başına bir iş gelecek yani kadının, yazık vallahi.
Ben anlayamıyorum bunlari ikisinin annesi birinin karısı ölmüş çıkıp açıklama yapıyorlar tehditler savuruyorlar Neden hâlâ gereği yapılmıyor Yahu bir sürü delil var bunlar neden içeri alınmıyor O kadının ölümü de şaibeli düpedüz cinayet o da
Mügeciğimi çok seviyorum. ❤️ O ne diyorsa ve ne yapıyorsa haklıdır. Normalde ben Müge Anlı'yı seyreden birisi de değildim. Sabahleyin yurtta çok açarlardı. Başlarda mecbur olduğumdan izlesem de sonrasında kadını çok sevmeye başladım şu an izlemesem de. O ne derse doğrudur ve haklıdır. O kadın da rehabilitasyon merkezindeki hastalardann oğluna fuhuş yapacağı kadın ayarlayan biriyse bence gebersin. İyi olmuş geberdiyse. Dünyadan bir artık kalkmış olur.
Kadin tamda ifadesi alinacaği zaman ölü bulunuyor bu işin içinde başka iş var bence kadin susturuldu müge anliyi tehdit ediyolar vazgeçsin diye apaçik ortada benim anlamadiğim bu ümit uygun bunca göruntuden sonra nasil serbest kalabiliyo inşallah adalet yerini bulur 🙏
Hala elini kolunu Sallayarak kameralar karşısında tehditler savuruluyorsa bu ülkede çok şey ters gidiyor demektir.. Bunlar nasıl tipler o yerde yaşayamazdım iğrenç biryer.. bunların arasında İnsana her türlü pislik bulaşır... iiiiiiiii
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben videosunu izledim az once, tehdit ediyor sanki ben surekli sustum konusurum yoksa diyor ve siyasetten bahsediyor annesi ölmüş. Bu isin arkasinda siyasetten birileri mi var? Hepinizi si****m diyecekti gibi. Insallah tez vakit aydinlanir hersey. Muge Anli pesini birakmamali
Bu olayın içinde bence bakanlar bile çıkabilir çocuk pezvnklik yapiyo vekillerin bazıları bunlarla iletişime girdiyse bunu kullanıyor olabilirler şuanda şu şartlarda çocuğun dışarda olması şaşırtıcı
müge anlı nın programını 1 kere izledim tatlı sert midir nedir.14 yaşında zorla evlendirilen bir kız çocuğu için "kötü yola düşmesindense evlendirilmesi iyidir" denmiştir. ve bu yorumlara ne program yapımcısı ne de orada bulunan hukukçulardan herhangi bir itiraz gelmemiştir. işte ülkem...
Benden büyüksunuz daha derin dusunmelisiniz. kızınız kötü yola düşse adı çıksa mesela naparsi! iz. Namusuyla evlenmesini mi daha uygun görürsünüz yoksa kötü yola devam etmesini mi? müge anlı durduk yere demedi yani bildiği bişey vardı ki dedi.
Ya tabiki öyle. Bende erken evliliğe karşıyım. Allah korusun. Her çocuğun okunuşu taraftarıyım. Ama kötü yola düşen kızdan bahsediyorum. O kız ne okumak ister ne başka bişi. Aile de mecburen evlendirmek zorunda kalıyor. Affedersiniz de birinin altından kalkıp yatmaya akılları oluyor. Diğer turlu erken evliliğe karşıyım.
Bence ortada intihar yok cinayet var. İntihar etmiş kadın tek ayakkabı ayağından çıkmış, maske hâlâ ağzında... tuhaf. Neyse aynı akıbeti oğlu olacak yaratık için de diliyorum. Tez vakitte kendisi de anasının yanına gider umarım.
Bu konular için yetkili makamlar var, araştırmak da müfettişlerin sorumluluğundadır, ben suç unsuru bulunan ve yargıya iştigal etmiş bu tip konuların ağızlara sakız yapılmasını toplum ahlakı ve vicdanını yıpratması açısından doğru bulmuyorum. Bu hem rating peşindeki programcılar için geçerli hem de o programlar hakkında konuşanlar için, yasaklanmalıdır bu tip yayınlar ve yayıncıları tehtid edenlerin söylemleri.
Aleyna Çakır'ın yaşadıkları hepimizi üzdü. Şimdi birde annesi vefat etmiş. Allah rahmet eylesin. Acaba katilin ailesi mi öldürdü kadıncağızı intihar süsü verdi, orası da muamma. Müge Anlı'nın işi öyle zor ki. Böyle piskopatlarla uğraşıyor. Bu sevgili denen katilin ailesi ne hakla tehdit edebiliyor. #MügeAnlıYalnızDeğildir 🌺
2 gündür şu haberle uyanıyorum ne keyif kaldi ne iştah yasadigim çağda böyle insanlarin olmasina katlanamiyorum insanlığın olmadigi bir gezegende yasamak istiyorum
Valla ne çıkar altından bilinmez Ben Müge Anlıyı hiç izlemem ama alenen bu kadın tehdit ediliyorsa Savcılık Polis harekete geçmelidir.. Kadın yıllardır nice olayı aydınlattı...
Karısı akşam olmadan intihar süsü verilip öldürülüyo , akşam kocası sarhoş. Oğlundaki metanete şaşırdım zaten.. 📺 karşısında müge anlıyı izlemek için bekleyeceğimi hiç düşünmezdim.
Kadın intihar etmemiştir oğlu ya da kocası öldürmüştür veya bu işin içinde olan başka kişiler. Kadın tam ifade verecekler intihar etti denmesi ve suçun Müge Anlı'ya atılması, Müge çok büyük bir çeteyi buldu bu yüzden onun ayağını kaydırmak istiyorlar. Avukat denilen adam da bu işin içinde kesinlikle.
Bakanlik sorusturmq acti kadin ayni gun intihar etti sozde. kadin bu iste tek degildi arkasinda taninmis insanlar olabilir ucu onlara dokujur diye kadinin sesini kestiler.
umit 4 5 yıl önce elimde kalicakti o zamanlar bu kadar veya biz bilmiyorduk böyle degildi. İlkten arada kalıyordum çünkü Aleyna çok seviyordu umiti ama olay derinliklere gidince biraz anlam verdim annesinin ölümü zaten kesinlikle infaz bu olay çok büyük yerlere gider. Çünkü umite biri yürü oğlum demiş ben buna yüzde yüz eminim
Anlamadığım şu ki gariban bir amca hayvana tekme attı diye göz altına alınacak. aleyna Çakır dövülüp sosyal medyada paylaşılacak. oldurdu öldürmedi bilemem, o kısım adaletin isi. lakin bu kadar aleni suçlar varken tehdit, şiddet, darp ve onca sahit varken ümit nasil ortalarda geziyor. Bu olayda da kafa karıştıran en garip nokta şahsıma gore; annesi ölmeseydi ifade verecekti, acaba ifadesinde anlatacağı şeyler mi bazi insanları endişelendirdi?
Adalet 1938 de öldü cinayet düpedüz ama ne farkederki yakalansa ne olucak önce gözaltı tutukla 3 5 ay yatır sonra sal sistem değişmedikçe daha çok can yanar
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Niye henüz şüpheli sıfatında bile değil bu insan müsveddesi? Umarım adalet en kısa zamanda yerini bulur, Müge Anlı bu olayın peşini asla bırakmaz.
Aleyna çakırın ailesi perişan izledigimde yıkılıyorum çok üzücü allah kimseye evlat acısı vermesin ümitcanın annesinide büyük ihtimal öldürdüler müge anlıya sözde intihar notu yazmış garip oldu durumlar
Kadının orada intihar veya ölmüş olduğunu bu aileye kim haber vermiş? Hemen toplanıp acımız var demek yerine basın açıklaması yapıyorlar. Orada bir can gitti oyuncak kırılmadı.
Müge Anlı'nın oluşturduğu kamuoyu baskıları sayesinde birçok cinayet davası çabucak çözülüyor. Halkın dikkati ve baskısı yargı üzerinde etkili olmasaydı bugün Şule Çet'in katil zanlıları yurtdışında seks partileri yapiyor olurdu.
Öldürdüğü denilen Umutcan diye çocuğun babası bı laf etti," bu kıza babası bile tecavüz etmiş " diyor. Acaba iftira mi, yok sa iyice çirkeflesecek daha beter bir durum mu?
Bu tür haberlerden uzak duruyorum. Psikolojimi bozmak istemiyorum. Tv karşısında halk için zararlı olduğunu düşünüyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
1 bir zamanlar tv 8 vardı ablanın adı aklıma gelmedi kayıp ve satılan çocuklar ile uğraşıyordur bir sabah sessizce yanında kaldırıldı 2 bu olay da ise çok buyukcek olursa 1 kişi yakarlar olay kapanır yani ya da açık kalır ve oyle devam eder