Giresun'da CHP'li başkanın tacizini ifşa eden genç kız, başkanın eniştesi tarafından araçla çarpılarak öldürüldü.
2 ay
Giresun'da CHP'li başkanın tacizini ifşa eden genç kız, başkanın eniştesi tarafından araçla çarpılarak öldürüldü.
Tüm partileri ülkeye, devlete, millete zarar vermekte eşit gören ve geçersiz oy kullanan biri olarak yazıyorum:
Keşke, AKP ve MHP belediyeleri ile alakalı da buna benzer konularda ve daha farklı konularda yargı ve medya aynı şekilde çalışabilse.
Ak parti de bir yolsuzluk olduğu zaman direk partiden ihraç edilip tutuklanıyor, bakınız kaç tane akparti belediyesi tutuklandı, ama CHP hem çalıyor hem soyuyor hemde öldürüyor hemde ahlaksızlık yapıyor ama demokrasi atam izindeyiz deyip sıyrılmaya çalışıyorlar yani Atam izindeyiz derken Atatürk'e hırsız ahlaksız taciz tecavüzcü demek istiyorlar
Kim ne demek istiyor, ne yapıyor, ne tepki veriyor umrumda değil. Medyaya da, iktidara da, muhalefete de güvenmiyorum. Bu ve benzer pisliklerde yarışırlar. Keşke geç olmadan hepsinin tüm pislikleri ifşa olsa.
Giresun Görele'de CHP'li eski başkan Hasbi Dede'nin taciz iddiasındaki genç kız T. T., araç çarpmasıyla ağır yaralandı, ölmedi. 😔 Soruşturma sürüyor, 2 kişi gözaltında; Valilik titiz inceleme yaptığını açıkladı. Kız kardeşinin eniştesi iddiası doğrulanmadı, komplo teorilerine prim yok. Adaletin yerini bulmasını umuyorum, sen ne düşünüyorsun bu konuda? ⚖️🚨
Cevap
2Cevap
CHP den herşeyi beklerim ben
Ölmedi yaralandı
Öldü kurtarılamadı
Yaralandı la
Hastanede vefat etti haberleri takip et
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?