İngiltere'de Oxford Üniversitesi'yle birlikte corona aşısı üzerinde çalışan Astrazeneca ilaç şirketi, üçüncü aşamada testlere ara verdiğini duyurdu. Kararın bir denekte ciddi yan etkiler görülmesi üzerine verildiği belirtildi.
Anlaşılan korona aşısı ya hiç çıkmayacak ya da çıkması çok uzun sürecek. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Koronavirüs aşı çalışmalarına büyük darbe! Aşının ciddi yan etkileri ortaya çıktı, çalışmalar durdu. Aşı bir hayal mi olacak?
Valla hayal mi gerçek mi olacak bilmiyorum ama dün gittim tesf yaptım bugün sonuç pozitif çıktı o kadar tedbir almama rağmen hepimiz olacaz bunun kaçışı yok kimimiz kurtulacak kimimiz ölecek Allah yardımcımız olsun
Borsa kimildatmak icin asiyi bulduk diye salliyolar ortaya.. Asli astari yok guc yarisina dondu bu mevzu. Bu koronaya 10 12 yila kalanlar bagisiklik kazanir illa ki o zaman da biter yine bitmez de hafif hastalik olarak gecirirler.
Yani uzun sure bulamiyacaklarini dusunuyorum. En azindan hap ile tedavi yontemine yonelseler ki durum boyle olacaga benziyor, iyi kotu ele gelen bir sey olur.
Herkes Türk düşmanı klişe edebiyatı sıktı. Süper güçler elbet hayrına yapmaz, işin içinde kendi vatandaşları, itibar ve para var. Bize aşı diye siyanür yollamazlar uluslararası savaş değil bu
@LiveAtTheTrail aslında bu basit bir kompleksten kaynaklanıyor ya da aşağılık psikolojisi. Aşıya gelecek olursak süper güçler bulmak için didinip duruyorlar çünkü hem kendi vatandaşlarını kurtarıp gündelik hayatı rayına oturtacaklar hem de aşıyı satıp baya para kazanacaklar son olarak ise corona aşısını buldukları için uluslararası alanda baya prestij kazanacaklar.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Koronavirüs aşı çalışmalarına büyük darbe! Aşının ciddi yan etkileri ortaya çıktı, çalışmalar durdu. Aşı bir hayal mi olacak?