Evet hacamatla aşıyı vücuttan atabilirsiniz. Boşuna o sıvıyı vücuda sokmaya zaten gerek yoktu aşı olmadım COVID olmadım evde de kalmadım. Aşılar her zaman ölü veya az diri virüsün vücuda enjekte edilmesidir ve diğer şeyler... Aşılara güvenmiyorum. Serumlara bile.
yani birilerinin ölmesi lazım dünya düzeni için nufus kalabalık yiyecek az. dünyayı yönetenler nufusun azalmasını istiyor. dünya savaşı falan çıkamıyor ha bire artıyor çünkü.
Aşı şu an kana mikrop verdi ve ciğerleri maf ediyor ve gene kanla alakalı durum genede var sağlıklı beslenip hacamat gayette biraz işe yarar sen git hap iç ilaç
Beni kötü konuşturma aşı olanların çoğunluğu ölüyor son senelerde ölenlere bak %90 aşı olan ve durduk yere gidiyor çoğusu kalp krizi yaz geç en yakınım oldu akrabalarim çoğusu oldu ve hepside aşıdan sonra gitti
Asi olmayanlar da ölüyor ama? Zaten asi yüzünden ölecek istek bu yazılmış. Bunu asla değiştiremezsin ayrıca şöyle bir şey de var kalp krizi sebebi aşı değil maalesef sigara içen biride kalp krizi geçirip ölebilir çünkü sigaranın zararlarından yan etkilerinden biri bu ama onu içiyorsunuz kalp krizi geçirip ölünce aşı diyorsunuz garip.
Durduk yere biseyi olmayan kişiler gitti sigara alkol yok gayet hastalığı yok kovitten 1 yıl sonra gitti şimdi neyden şüphe edicez 1 gün yoğun bakımda yattım tedbirli hemşire ve doktorların dediği sen asi yüzünden mi böyle oldun dedi ki asi yüzünden miyokardit olayı artmış ve bende miyokardit
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet hacamatla aşıyı vücuttan atabilirsiniz.
Boşuna o sıvıyı vücuda sokmaya zaten gerek yoktu aşı olmadım COVID olmadım evde de kalmadım.
Aşılar her zaman ölü veya az diri virüsün vücuda enjekte edilmesidir ve diğer şeyler...
Aşılara güvenmiyorum.
Serumlara bile.
yani birilerinin ölmesi lazım dünya düzeni için nufus kalabalık yiyecek az. dünyayı yönetenler nufusun azalmasını istiyor. dünya savaşı falan çıkamıyor ha bire artıyor çünkü.
Haklısınız ama Geçenlerde bari etki etmese😊
hacamat ile mi :D :D
Bilmiyorum ki öyle diyor
Hacamat sünnet ve sağlıklı biseydir biraz 5 harfli şeyler konuşacağına biraz bilgili ol
Kesinlikle haklısınız 😊
@OttomanSoldier16 abim hacamat ile aşının etkisini mi geçireceksin
En azından kanı temizler size göre herşeyin ilacı hap yan etkilerini biraz oku ilaçların gayette büyük etkisi olur hacamatın ama sen yaptırma sakın
@OttomanSoldier16 abim hacamat tamam saglıklı falan olabılır de aşıyı cıkaramaz yani
Aşı şu an kana mikrop verdi ve ciğerleri maf ediyor ve gene kanla alakalı durum genede var sağlıklı beslenip hacamat gayette biraz işe yarar sen git hap iç ilaç
@OttomanSoldier16 abim ben 3 doz aşı oldum inanmayın şöyle şeylere yav
inanmayın değil hacamat ya da kan vermek kanı temizliyor bunu herkes biliyor
@OttomanSoldier16 abi aşı olayını diyom bee
Beni kötü konuşturma aşı olanların çoğunluğu ölüyor son senelerde ölenlere bak %90 aşı olan ve durduk yere gidiyor çoğusu kalp krizi yaz geç en yakınım oldu akrabalarim çoğusu oldu ve hepside aşıdan sonra gitti
@OttomanSoldier16 ee ben mesih miyim bana niye olmuyo çevreme?
Asi olmayanlar da ölüyor ama? Zaten asi yüzünden ölecek istek bu yazılmış. Bunu asla değiştiremezsin ayrıca şöyle bir şey de var kalp krizi sebebi aşı değil maalesef sigara içen biride kalp krizi geçirip ölebilir çünkü sigaranın zararlarından yan etkilerinden biri bu ama onu içiyorsunuz kalp krizi geçirip ölünce aşı diyorsunuz garip.
Durduk yere biseyi olmayan kişiler gitti sigara alkol yok gayet hastalığı yok kovitten 1 yıl sonra gitti şimdi neyden şüphe edicez 1 gün yoğun bakımda yattım tedbirli hemşire ve doktorların dediği sen asi yüzünden mi böyle oldun dedi ki asi yüzünden miyokardit olayı artmış ve bende miyokardit
Geçirdim