CHP’li belediye başkanı, milletvekili, gazeteci sapıklık yapınca, tacizde bulunca, pedofili olunca, tecavüzcü olunca suç şahsi. Ne olduğu belirsiz dindar görünümlü bir şerefsiz sapıklık yapınca tüm AK Partililer sapık... Tabi dünya da tepsi şeklinde zaten!CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve CHP’li 2 yönetici iş isteyen kadına uyuşturucu madde içirip tecavüz etmiş. Kılıçdaroğlu, Özgür Özel, Faik Öztrak Canan Kaftancıoğlu’ndan hala açıklama yok. Oda TV, Birgün ve Sözcü’yse haberi görmediler.CHP Kuşadası ilçe yöneticisi, Kuşadası’ndan Ankara’ya giden partilileri taşıyan otobüste, 14 yaşındaki bir erkek çocuğu taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı. Kocaeli İzmit’te market işleten Kemal Kılıçdaroğlu'nun ablası Feride Çakmak'ın oğlu Hıdır Çakmak, 2010 yılı mayıs ayında 4 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı. Tamamlanan soruşturmanın ardından hazırlanan iddianame Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. O dönem yapılan araştırmada nüfus müdürlüğü, emniyet ve savcılıktaki tüm kayıtlar kapatıldı. Yargılama süresince de Hıdır Çakmak'ın, Dayısı Kemal Kılıçdaroğlu ile bağlantısını gösteren resmi verilere emniyet ve yargı personeli dahil hiç kimse ulaşamadı. Antalya Manavgat'ta, bir gazetenin imtiyaz sahibi olan CHP'li Recep Memili, küçük yaşta kız çocuğuna tacizden tutuklandı. Dikili Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde çalışan bir kadın, CHP Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun tarafından sözlü ve fiziki tacize uğradığını iddia etti.CHP Mudanya eski ilçe başkanı Hasan Yıldırım, aşırı alkolün etkisiyle kadın garsonu taciz etmişti.
CHP’li Fatma Büyükkömürcü, CHP’li Muharrem İnce tarafından taciz edildiğini canlı yayında açıklamıştı.CHP'li Saray Belediye Başkan Danışmanı Savaş Korucuoğlu da daha öncesinde stajyer öğrencilere yönelik taciz iddialarıyla gündeme gelmişti.2012 yılında, CHP'li Sivas Akıncılar İlçe Başkanı H. Ç, Akıncılar İlköğretim Okulu Sınıf Öğretmeni E. S'yi taciz ettiği gerekçesiyle tutuklanıp 2 yıl bir ay hapis cezasına çarptırılarak cezaevine konuldu.
Ben Chp'deki önemli isimlerin ne halt olduklarını bildiğim ve duyduğum için satırlarınızı fazla okuyamadım. Chp hani Akp'ye "128 milyar dolar nerede" diye soruyor ya, Chp'de ise 600 kusur milyon tl'nin anket firmaları gibi firmalara algı operasyonu yapılması amacıyla kaptırıldığı şeklinde haberler var ve bu haberlere şahsım olarak inanıyorum. Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel, Engin Altay, Faik Öztrak, Chp'li bazı vekiller ile Chp'li bazı büyükşehir belediye başkanlarının terör örgütü Pkk ile bağlantısı olduğunu düşünmekteyim. Bu yüzden Mustafa Kemal Atatürk'ün partisinde bu kişiler durduğu sürece, Mustafa Kemal Atatürk'ün kemikleri sızlamaktadır. Chp, iyice Mustafa Kemal Atatürk çizgisinden iyice ayrıldı. Yalanlarla, hakaretlerle, tehdilerle, tecavüzlerle dolu parti haline geldi ve bazı gerçek cumhuriyetçi isimler partiden istifa ettiler ve bu istifalarda iyice artıyor. Hani Chp, Akp'yi yandaş olan medyalar olduğu için eleştiriyor ya Chp yandaşı medya da var piyasada. Ayrıca Chp, Hdp'nin tüm terör eylemlerini örtbas etmekle kalmayıp Cumhurbaşkanına hakaret ve tehdit ediyor. Chp aynı zamanda devrimcilikten de yokdun kaldı. Bu yüzden Türkiye'nin eski günlerinin sorumlusu Chp'dir. Hani Chp basın özgürlüğünü savunuyor ya, Kemal Kılıçdaroğlu, kendisiyle röportaj yapmak isteyen bazı basın mensuplarını engelliyor. Benim bulunduğum şehirde Kemal Kılıçdaroğlu konuşma yaptı ve ben de bu konuşmaya katılan vatandaşlar arasındaydım. Konuşmanın yapılacağı alanda ne Mustafa Kemal Atatürk posteri vardı ne de Türk Bayrağı. İşte Kemal Kılıçdaroğlu ve Chp'deki önemli isimler bu kadar cahil insanlar. Ayrıca Chp, Mhp'ye iki yüzlü diyerek hakaret ediyor. Mhp, Alparslan Türkeş'ten sonra bozulmuştu. Şimdi kurulan Cumhur ittifakıyla birlikte doğru ve gerçek ülkücülük yoluna geri döndü. İyi Parti ise sözde ülkücü olan Fetö yanlısı bir partidir. Bunu zaten bilenler vardır. Hdp zaten terörist partisi. Saadet Partisi ise her siyasi partinin benimsemesi zorunlu olduğu ilkelerden birisi olan Laiklik ilkesini benimsemeyen bir partidir. İyi Parti, Saadet Partisi ve Hdp'nin kapatılması şarttır. 15 Temmuz günü Kemal Kılıçdaroğlu vatansever olmadığı için vatandaşları evlere vatanı kurtarmamaya davet etti. Ama amacı başarısız oldu. 15 Temmuz günü ayrıca Meral Akşener, Fetullah Gülen ile işbirliği yaparak bu saldırıyı yönettiler. Hadi Saadet Partisi kapatılmasın diyelim. Ama İyi Parti ve Hdp'nin kapatılması şarttır. Ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu yıllardır yalanlarıyla Türkiye'nin eski kötü günlerine geri dönmesi için çaba harcadı fakat bu amacı da başarısız oldu. Çünkü milletim gücü Kemal Kılıçdaroğlu'dan fazladır.
CHPnin hatalarını araştırmak yerinr kendi partinin hatalarını araştırsan bide, Parti'nin başkanının oğlu ünlü sanatçıyı ezip öldürüp yurtdışına kalmıştı mesela? Tabi akp olduğu için sorun yok.
Bunların alayı sapık zaten, terörist insandan ne beklersin ki ama bunu o partiye oy veren zihniyetlerin hala görmeyip desteklemeleri de bir başka olay ama kendi çocuklarına yapılsa aynı şey yine susarlar mı acaba
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tek sapık varsa o da dinci tarikatlar ve cemaatlerdir. Fetöcüler nasılda kuduruyor