AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
Bence haklı doğru bir konuya parmak basmış sonuç olarak 6 aydır çalışmayan bir meslek grubuna her ay maaş yatıyor durum bundan ibaret
Ya okullar bile gereksiz zaten öğretmenlerde yük doğru söylüyor 😂😂 okusa ne olur bu cahiller okumasa ne olur değişen ne oluyor ki mk
öğretmenler yüzünden çocuklar cahil oluyo olabilir mi?
Işte kapatsınlar okulları krallık ilan edilsin reisin çocuklarına kalsın saray herkes kurtulsun mk 😂
Adam haklı tabiki. Pandemi döneminde uzaktan eğitim olduğu halde hepsi ek ders ücretini almadı mı?
Once onlar cumhur baskanı bakan milet vekili maaslarını hatta imamların maaslarını dusursun sonra egtimcilere gelsin sıra
Ziya Selçuk'ta onur denen kavram olsa bu sözünden sonra istifa ederdi bir eğitimci olarak.
Adam orda tüm harcama kalemlerine tek tek yük demiş. Neyin derdindesiniz? Çarpıtmaya yer arıyorsunuz
Ya bunlardan hangisi dediği laftan sonra utanıp istifa etmiş ki?
Hepsine koltuk tatlı geliyor halk da güzel yutuyor ee alan razı veren razı
Hata yine yönetimde. o zaman mebe ayrılan bütçeyi artiracaksiniz. Okula zaten ayrılan bir bütçe yokki devlet okulları perişan durumda.
Beştepede bulunan, uçan, yüzen ve tekerler üzerinde giden Sarayların birde yeni yapılanların masrafını kıssalar tasarruf yapsalar ekonomi düzelir. Eğer ekonomi düzelmezse zaten bu halk bunlara sağlam bir Osmanlı tokadı çakacak ki bu kaçınılmaz oldu.
Anlatılmak istenen o değil tabi ki de. Muhalif kesim her yerde.
Terbiyesizlikten başka bişey değil. Öğretmen maaşlarından önce yük olan o kadar çok şey var ki..
Ben ağzından kaçırdığını düşünüyorum dinledim konuşmayı bence tam anlamıyla öyle demek İstemedi gibi
Aynen. Öğretmen misin?
Öğretmen Değilimde talihsiz bir konuşma oldu. Savunduğumdan değil yani☺️
Aynen 😊 işiniz nedir 😅
Serbest meslek erbabıyım😁 işitme cihazı sektörü
Güzel 😊👍🏻
Maaşlarda azaltımına yapılmalı diye düşünüyorum. Ama tamamen kesilmesi saçmalık.
Azaltılma*
Milletvekili maaşları ve bayram ikramiyesi, bekçi ve polis maaşlarını düşünüyorum. Sonra da bakanın söylediğini düşünüyorum. Çok yazık. Eğer gerçekten azıcık inanarak söylediyse bir öğretmen olarak biraz bile hakkım varsa helal etmiyorum.
O kadar haklısın ki
Kendisi bir halta yaramayıp boşu boşuna fazladan maaş alan bir varlık #ziyaselcukistifa
Ben haklı bulmuyorum, ülkesinin eğitiminden sorumlu olan biri bu cümleyi asla kullanmamalıydı
Yük değil ama azaltılabilir belki amann kimsenin ekmeğiyle oynamayın
Otomotiv vergilerinin de bizim üstümüzde yük olduğunu söyleyerek cevap vermek istiyorum
Biri bunu ne zaman fark edecek diye merak ediyordum ne zamandır.
Diyanet, saray, mecliste uyuyanlar delikanliysa bunlardan bahsetsin 😀
Ekonominin gidişatından neye yöneleneceklerini şaşırdılar bence.
Ee söylemesine gerek yok ki. Sözleşmeli öğretmen bunun için var zaten. Öğretmen açığı var ama kadro yok, neden çünkü sözleşmelilere daha az para vererek bu açık kapatılıyor.
Söylediklerinde haklı. Öğretmenlerin geçimi için başka bir çözüm düşünülmeli. Öğretmenlerin maaşlarının devam edebilmesi için gereken bütün para geri kalan vatandaşın sırtına yükleniyor.
Sözleşmeli öğretmen asgari ücret bile alamazken diğer öğretmenlerin 5/7 bin lira alması yük tabiki
Nerede görülmüş yılda 8 ay oda yarım gün çalışıp bu kadar para almak
Ya çok gereksiz duyar kasıyorlar adam "kalem kalem" saymamış yük yük saymış vergiye de yük kiraya da yük diyor doğru bunlar MEBin sorumlu olduğu konular karşılaması gereken sorunlar yükler. Saçmalık bu çağrılar adam işini yapıyor.
Bakanın maaşı da devlete ve millete yük..
Bencede katılıyorum o maaşları hakeden öğretmenlere lafım yok ama tek amacı öğreciye zulüm çektirip ardındanda atm ye koşan öğretmenler için geçerli olmalı ve öğretmenlik herkesin yapabileceği bir şey olmamalı
ülkede en cok eleştirilen grup onlar. çok nefret topluyorlar. 3 ay yaz tatili basta olmak üzere bir sürü tatillerinin olması özellikle
Öyle ayrıca her önüne gelenin öğretmen olması çabası
Öğretmenlerin aldıgı maasın bilmem kaç katı kadar para kazanıyor ama öğretmenlerin aldıgı maas gözüne mi batıyormuş bu zırzopun
Kesinlikle haklı öğretmen değil sadece polis asker yargı dışında çoğu memur maaşı hazineye bir yüktür
Ise milletvekillerinden baslasalar daha iyi olur adamlar sadece 2 donem vekillik yaparak hayatlari boyunca emekli oluyolar asıl yük budur. Millet 40 yil calisiyo emekli olmak icin
@Hayatfaniölümanixx 600 milletvekili var.. Kaç binlerce öğretmen PTT memuru vs vardır memurlar özelleştirilmeli.. Fakat TBMM yi özelleştiremezsin
Ve calismadan aylik 13000 lira emekli. maasi aliyolar asil yük budur vebal budur keske asil yuku gorebilseler bu halk her ay onlarin 13000 emekli maasini odemek zorunda mi hem de hicbir sey yapmadiklari halde
Bunlar "kamu yararı" falan nlamazlar.
Sıradan işçinin gğnde 10 saat çalışması, hafta sonu tatilinin olmaması ve açlık sınırının altında asgari ücret alması, KANUN DIŞIdır.
Ben de memurum, son 1 haftadır sel felaketi olan bölgede görevlendirildim, sabah 8de yola çıkıp akşam 10da evde oluyorduk, köy köy mahalle mahalle yol iz olmayan yerşerde vatandaşa ulaştık. Şu and hala çalışan arladaşlar var, ki biz yardımcı ekiptik. Ek bir ücret de almıyoruz bunun için.
Hiç şikayetçi de değilim, bizim yorgunluğumuz doktorların yanında hiç bir şey mesela. Maaşımdan da memnunum. Ve kanuna uygundur.
Burada sorun onun bunun maaşı değil hukuk dinlemeyen rejimdir. Bakan yeğenleri, iktidar partisinin il gençlik bşlmemneleri ferrariye binerken milletşn maaşına laf etmeyin. Kamu bankalarını yandaşları kurtarmak için boşaltanlar yğk olmuyor da biz mi oluyoruz?
@Hayatfaniölümanixx ya onların sayısını genele vurursan hazineden onlara aktarılan para çok düşük kalıyor
@Realgar akpli değilim bana söyleme bunları
Sayisi az diye 13000 tl emekli parasi hak mi oluyo kardesim daha sayaamadigim bir cok hakka sahipler.
Millet 40 yil calisip omur bitirip 2.500 3000 tl aliyo yazik degil mi
Tamam sen ne istiyorsjn ogretmen memur 2500 maas alip calissinlar ee sonra cozulecek mi her sey. Ogretmen sayisi fazla demissin okula gore ataniyo atamasinlar o zaman boyle hedefe oturtacaklarsa okul sayisinida azaltilsinlar
@Hayatfaniölümanixx hayır özelleştirecekler ihale ile
Kardesim okullar ticarethane mi ozellestirilsin hadi okuli ozellestirdin kimse gelir getirmeyen kurumu satin almaz o zaman cocuklar para odeyecek okulda okuyacak ozel okul sistemi bu mu yami
Öğretmenler yan gelip yatmaktan başka bir işe yaramıyorlarki
yeni bir nesil yetiştirmek yan gelip yatmak mı oluyor
Şekerim sen öyle sanıyorsun. Devlet okulundaki öğretmenlerin hepsi işe yaramaz. Üstelik yaz tatili 3 ay, Yarı yıl 15 gün ve haftasonu tatilleri var. Hayatı boş bir şekilde yaşıyorlar
E tm okullar kapatilsin o zaman ogretmenlige gerek yok madem
Evet tatil boyunca yattikları yerde neden maaş alıyorlar!!!
Öğretmeden geçinen öğretmenler için yük ama
Bu 10 öğretmen den 8 boşa maaş alıyor
İmam maaşına zam , ayrıca atama. Cahil toplum istiyorlar başka izahı yok
öğretmenler çalıçıyo mu acaba? boş boş 6 aydır maaş alıyolar umrumda değil açıkçası
Maas almasinlar peki ne yapmalarini onerirsin? Ev kirasi faturasi gidasi bunlari sen mi odeyeceksin
çalışmadan maaş alıyolar daha ne istiyosun?
Diyorum ki tamam almasinlar sen diyosun ya aliyolat diye almayinca kiraisni sen mi oducen
hala zam almaya çalışanlara zaten lafım
Ona bisey diyemem zam olayini duymadim cunku ama insanlar yatarak maas aliyo derken sorgulayin.
Kardesim okullar ticarethane mi ozellestirilsin hadi okuli ozellestirdin kimse gelir getirmeyen kurumu satin almaz o zaman cocuklar para odeyecek okulda okuyacak ozel okul sistemi bu mu yami
Sana yazmadim okullar ozellestirilsin diyen arkadasa yazdim pardon
Videoyu izlemedim ama yük, 3 ay yatarak para kazanıyorlar haftasonları tatil, kitaptan ezber yaptırıp geçiyorlar, bence yazın ödeme yapılmamalı
çalismiyolar para aliyolar azaltılsın bence bu süreçte. mesela doktorlarla kiyaslayinca haksizlik bence
İleride uzaktan eğitim olayı ilerlerse zaten çoğu öğretmen işlerinden olacak takmayın gençler böyle sorulara, bekleyin bir 5 yıl sonra ne demek istediğimi anlarsınız.
Öğretmen olmazsa okul olmaz o zaman hiç masraf olmaz
Bizden alıp imamlara versinler. Biz öğretmenlere fazla bile !
Asil bakanlara verilen maas yuk asgari ucretin 20 kati maasla yangel yat herseyi devletin ustune yik sonrada
Neden hepiniz birden aynı soruyu soruyorsun uz ki 🤔
Bunların derdi nerden para kııp cebe atarız olsa da gerçekten yuk öğretmenlerin denetlenmesi laZım
Hakkıyla eğitim veren, gerçekten bilgili öğretmenlere lafım yok. Fakat eğitim seviyesi yerlerde sürünen ve öğretmenim diye eğitim veren birsuru insan var milli eğitime bağlı. Denetlenecekse bunlar denetlensin
Hepsi denetlenmeli
Neden?
Islerini düzgün yapmaları icin
Haklisin.
Bu ülkeden nefret ediyorum.
Sonuna kadar yorumunun arkasındayım ülkeyi Terk ediyordum Coronadan dolayı gidemedim, yıl başında ya da en kısa zaman da gideceğim 🪐😉
Bence adam ödenek az ,ödenek verin demek istiyor.
Kendiside özel okul tüccarı ya harcamadan kazanacak ya emekci batar bunlara hep.
Ne olursa olsun sonumuz kötüye gidiyor Allah sonumuzu hayır etsin
kaliteli eğitim isyorsan ögetmen maaşıda iyi olmalı
kaliteli eğitim istiyorsan ögetmen maaşıda iyi olmalı
Soylemek istedigi ilerde ogretmen maaslarin ufak bir mebla kesintiye ugrayabilir.
Şu durumda herşeyi inceden inceye hesap etmek gerek
Asıl boşu boşuna milletten vergi alınması faturalarda gereksiz para alınması yük millete.
En büyük yük bakan, vekil maaşları.
Adam haklı bence bunu söylemek istemedi
Haksız da sayılmaz şimdi bazıları hiç hak etmiyor.
Dünyanın en doğru cümlesi katılıyorum
Neden eksi veriyorsun
Öğretmenlerimize değer vermeliyiz.
Diyanetten MEB'e para kalmıyor adam çıldırdı
Bence milletvekili aylıkları yük bence
Zaten eğitim yoktu , desene esamesi okunmayacak
Bence öğretmenler az bile alıyor.
İşini düzgün yapmayan öğretmene evet yük.