Zafer Bayramı etkinlikleri yasaklandı İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliklerine gönderdiği genelge ile 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri’ni yasakladı.Cumhuriyet gazetesinden alınmıştır.Ayasofya'da Corona yok. 15 Temmuz'da yok. 2 -3 gün sonra Ahlat'ta toplanacaklar yine Corona yok ama milli bayramlarda hep bir Corona. Nasıl bir virüsse sadece milli bayramları denk getiriyor. Siz ne diyorsunuz?
30 Ağustos yasak ama korona varken Ayasofyada tıklım tıkış elde kılıçla gösteriş namazı kılmak yasak değil. Ya da Ukraynadan (korono vakaları yüksek) koronalı turist getirip Antalyaya Çeşmeye salmak yasak değil.
Cumhuriyet düşmanı bunlar Ayasofya açılırken virüs yok muydu yasak gelmedi 30 Ağustos ta niye geliyor bunlar yuzunden hem aynı dinden olmaktan hemde o ovundukleri Osmanlı dan nefret eder oldum igreniyorum bunlardan
Şöyle ki doğru buluyorum ama Emine Erdoğan 26 ağustosta kutlama yapacak ama 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlanmıyor akla zarar valla...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yine mi ihanet ve şikayet Iktidar canını dişe takmış bu millet ocin çalışıp çabalıyor Hepimiz için gece gündüz demeden emek veriyor sağlmızı ve bizi düşünüyor sizin yaptığınıza bakın Hep şikayet ve ihanet