Benim yaşadığım yer yazlık olarak tanımlayabileceğimiz bir ilçe. Yaz aylarında İstanbullular, Ankaralılar veya Eskişehirlilerin yoğunlukta bulunduğu bu yerde, bugün iş çıkışı inanılmaz bir trafik olduğunu farkettim. Tahmin edebileceğiniz üzere bu kişiler, tam kapanma dönemini yine tatile çevirmeye kalkan kişilerden başkası değil. Sizce bu kişiler kapanma dönemini tatile çevirmekte haklı mı, yoksa hastalığın yayılımına daha fazla mı sebep oluyorlar?
Ben yanlış bir davranış görmüyorum
Bence bu yaptıkları tamamıyla yanlış
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tam kapanma yasağını tatil olarak değerlendirenler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yani insan böyle bir imkanı varsa üç hafta eve kapanmaktan iyidir, ben bunda yanlış birşey görmüyorum, imkanım olsa aynısını bende yaparım, bahçeyle toprakla uğraşırdım, bunun yadırganacak bir tarafı yok, şimdi bana pandemiden söz etmeyin, ne kimseye gider nede kimseyi kabul etmem.
Taşıyıcı diye bunlara deniyor işte ne anlamı kalıyor ki.. Hamam böceğine ilaç verirsin de yuvasına gitsin diğerlerine de bulaştırsın diye beklersin ya bence farkları yok :D
Koduklarım yaşıyorlar gariban da ev de ne yiyecem diye dert çekiyor skerteyim böyle insanlığı...
Maddi durumu buna yetiyorsa diyecek bir şey yok. Otel tatilleri virüs yayılımı açısından riskli tabi ama ev vs tutup gidenlere sokağa çıkma yasağı zaten geçerli olacak. Sadece daha iyi bir yerde geçirmeye gidiyorlar
İstanbul'da kalanlar sıkışık metrobüslere binerek, İstanbuldan gidenlerde köylerinde akrabalarına bulaştırarak Korona virus sayılarını yükseltecekler doğru olan bu sayıları düşürmek için mi yasak geldi sanki
Afedersiniz ama millet mal. Bence şehirler arası yolculukta yasak olmalıydı orda köy diye tenha diye herkes birbirine gidip gelcek virüs kaynayacak yine her yer. İstanbul boşalıyor baya o güzel ama biz eve kapanıyoruz gel de çıldırma.
şundan dolayı keşke bu baştan yapılsaydı şimdi işler bu rekteye gelmezdi çünkü bir sürü çalışan insanımız var evine ekmek götürmeye çalışan hep olaylar tek taraflı düşünülüyor destek yok kaderine terk edilmiş
Kapanan sadece ev kadınları, çocuklar ve küçük esnaf, ben ortada bi kapama görmüyorum... Evcil hayvanların bile dolaştırılma hakları varken çocukların olmaması ne tuhaf...
Yine çalışmak zorunda olanlar çalışacak herhangi bir destek paketi yok kapatacaksan milleti önce destek paketi açıkla ha buda var gözümüz aydın artık aşı parayla olcak
Ben yanlış olarak goruyor um tam kapanma dediler milleti otobüslere döktüler şimdi yayılmadi mi virus perşembe kadar otobüsler tam kapasite perşembe den sonra yarı kapasite perşembe ye kadar izin mi verdi virus neyse saçmalık lar diz boyu
Millet tatile gidiyor ben ilaçlarımı almak için eczaneye giderken çekiniyorum acaba virüs kapar mıyım ya da yayılmasına sebep olur muyum diye 🤦🏻♀️ Allah sonumuzu hayr eylesin inşallah kurtuluruz en kısa zamanda bu illetten 😕
Otobüsler tıklım tıklım olmuş dip dibe gidiceklet orda köyde veya yaşadıkları yer nereyse artık muhtemelen denetimsiz bi mekansa millet yine birbirine gidip gelcek virüs bulaştırcak. Evde otursalar yeterdi çok mu fazla?