Bende çok merak ediyorum.. Ama şöylr bir şey duydum. Eğer doğruysa Karadenizde yeni bir maden bulunmuş. Çok büyük bir rezerv diye biliyorum. Umarım doğrudur. Artık hem kendimiz hem ülkemiz için güzel haberler duymak istiyoruz. 🙏🙏
Doğalgaz Petrol Tecavüz ve terör suçlarına idam cezası Kadına şiddette müebbet hapis Vergilerin düşürülmesi Aşı Yeni istihdam alanlarının açılması TL nin değerinin yükselmesi İthalatın yerine ihracatın artması Yerli üretimin ithalattan daha büyük olması Yerli otomobil gibi diğer alanlarda da yerli ve üretimler yapılması Eğitim sisteminin düzeltilmesi Bunların hepsini açıklar inşallah. Yoksa yeni bir Türkiye sayılmaz. Geç kalınmış bir adım yeni atılmış olur sadece...
Ben 6 ay ertelemeli krediler ile ilgili bisey bekliyorum 🤣Şu verilen ihtiyac kredileri varya onlari silmek. ile ilgili bisey olabilir. Ben almadim. ama pandemi surecinde baya kavgasi oldu yardim degil kredi veriyor 6 ay sonra can yakmaya baslayacak bu durum diye
Ya da Petrol arama gemisi Eregli de calismalara baslamisti. Belki petrol bulduk 😅
- Sümela Manastırını mı cami yapacaklar bu seferde acaba? Ya da Aya Yorgi'yi... - Battık kasa tamtakır da diyebilir ardından bir ıban daha patlatır - yerli döviz basacağız diyebilir Açıkçası bir müjde beklemiyorum. Yine boş gündem yaratacak bir konudur.
26 görüş atılmış hepsi erdoğan karşıtı. Sorsan hiçbiri sevmiyor ama bu adamlar yıllardır iktidarı kazanıyor ve yüzde 50 yi geçen oyla cb seçildi. Sizi gizli AKEPELİLER sizi. Gaz bulduk diyecek ne diyecek başka.
Oğlu bilo mu geçiyo yerine 🙄 Şeriat mi geliyo 🙄 İstifa mi ediyo 👍 ( keşke ) Damat yoksa diyanet baskani mi olucak 🙄 Eurovision'a mi katilcaz 🙄 Sarayını katar a mi hediye edecek yoksa 🙄 Kanal Ankara deyip onuda Suudi Arabistan'a mi satacaklar acep 🙄 Sahi bu adam ne diyecek yine 😂
Kesinlikle doğalgaz rezervleri bulunduğuna yönelik bir icraat olacak. Ama bizim ülkemiz de hain çok. Buna da utanmadan, arlanmadan, yüzleri dahi kızarmadan karşı çıkacaklar...
Önceden bu konuyla ilgili bir araştırma yapmıştım. Türkiye'de petrol var ama petrolu çıkarma işlemi petrolden daha masraflı olduğu için çıkarılmıyordu. Çok daha derinkerde yeni petrol vb. Keşveldiyse bilemem
Bloomberg’te karadenizde enerji kaynağı bulunduğu haberi geçiyor bununla ilgili olabilir. Yıllık bütçenin 42 milyar dolarını enerjiye veriyoruz. 42 milyar dolar yaklaşık 306 Milyar lira yapıyor daha ne diyim.. Libya’da ne işimiz var diyen moron güruh anlamaz tabi.
@Patatesgul aynen öyle valla yani 1000 yıllık petrol rezervi çıksa bir lira vatandaşa faydası olmaz bunlar doymuyor firavun bile şaşkınlıkla izliyor bunları dur bakalım..
tahmin edebildiğim hiç birsey bana sürpriz olmaz petrol arıyoruz zaten bulursak sürpriz olmaz doğalgaz arıyoruz bulursak sürpriz olmaz ama aklıma hayalime gelmeyen birsey olmalı ki sürpriz diyelim
Bu ülkede müjdeli haberin dolar bazlı ticarete bağlılığın son bulması olacağını düşünüyorum. Gördüğümüz kadarıyla da şu an o müjdeli haber o haber değil
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Müjde; Türkiye Avrupa Birliğine değil, artık Avrupabirliği Türkiye’ye girmek istiyor.😝 Çünkü artık petrol zengini ülkesiyiz.😝
1. Halifelik ilan edecek. Göreve oğlu gelecek. Karşı çıkan herkesin kellesi vurulacak. Benim başka beklentim olamaz bunlardan. 2. Rejim değişecek. Baskanlik gidecek Kominizm sistemi gelecek
Bu adamı kesicem. Askerime hasret kaldım. Salmıyor. Okulları açıyor, askeriyeleri açmıyor şerefsiz. Her gece hıçkırarak uyuyorum bunun yüzünden. Ülkenin sağlığını seveyim. Herkes maskesiz iç içe böyle sağlım sistemine sokarım. Okullar açılıyorsa askerleri salacaksınız
Kemer sıkma politikası kemerler hazır mı gençlerrrr! Esnaf mal almıyor, fabrika ham madde. Üretim durdu, tüketim kısıldı. Neyin müjdesi bu amerikaya kuma mı olacaz acaba?
muhtemelen kısıtlı bir miktarda bir gaz ya da petrol bulunmuştur onu da kullanmak için 10 yıl geçer muhtemelen ama bu muhtemelen çok fazla süslenip abartılarak anlatılacak
Peki kısıtlı değil de bol miktarda bir gaz bulunsa bunu da kısa sürede işleme şansı olsa sevinecek misin bu habere yoksa Erdoğan zamanında olduğu için kıskanıp üzülecek misin
Doğalgaz rezervleei bulunduğu. Umarım bu haberdir. Biz ve gelecek nesil için çok iyi bir haber olacak. Fakat bunu çıkaracak bir teknıkojimiz var mı onu bilmiyorum.
Belki okey ve nargileyi serbest eder 😂😂😂 işin şakasıda benim aldığım duyum sağda solda yazan büyük ihtimal ya Akdeniz’de ya da Karadeniz’de petrol bulunmuş diyorlar inşallah doğrudur
@NasreddinHodja doğalgaz dünyanın en değerli kaynağı. Gel gelelim vatandaşa kaça mal oluyor doğalgaz? Tıpkı su, elektrik, internet ve bilimum faturada olduğu gibi doğalgazın da en pahalısı bizde değil mi? Sıkıntı burada.
Cuma aciklayacagim dedigi hicbirseyi daha aciklamadi ki? Buda o cumalardan biri olur:)
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şu umrumda dahi olmayan elektrikli araba neyse , işte biz çok iyiyiz , beklenilenden daha erken seri üretime geçtik. Gelin arabamızı alın. Kasaya para lazım.
Onun artık müjde şansı kalmadı. Öcalanı assa. Fathullah hocasını assa. Yerli ve milli yeni bişey sallasa. Onun durumu iyi değil
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
buzdolabı satışlarımız harika demek ki ülke çok iyi durumda :D der kesin :D :D
1
36 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
@Konya_Beyefendisi42 önce kendi zeka yaşına baktır evlat :) tanım istedin tanım yaptık tanımı beğenmedin tekrar soruyorsun :D :D çok merak ediyorsan aç google bak zor gelmesin :) yorumuma münafık mısın diyecek kadar zekasız biriysen diyecek laf yok :D Konyalıdan ne beklersin ki :D :D beyefendi :D :D daha yazmasını bildiğin yok :D Konyalı sığır
@вєη-ѕυℓтι Dikkatini çekerim tüm konya demedim %90 dedim. Koyun sürüsünün içerisinde değilsen alınmanı gerektirecek bir durum söz konusu dahi değil. 2 yıl konyada yaşadım ve doğal olarak biliyorum zihniyetlerini :D :D Herif sırf tayyibi eleştirdim diye münafık ilan etti beni böyle yobazlık olur mu :D
@konya_beyefendisi42 ilk fırsatta anneye küfür etmek mi :D :D :D sen tam bir zavallıdan ibaretsin sizin gibi sığırların tek bildiği budur zaten rezilliğinizi görünce ana bacı küfür edersiniz :D :D :D Konyalı_Beyefendisi böyle mi oluyor :D :D Beyefendilik böyle oluyorsa ben olmadığıma sevinirim :D Ne demiş mevlana? ? ? Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol :D
@Konya_Beyefendisi42 biraz beynini çalıştır zor değil... 1. ilk yorumum ile münafıklık arasındaki bağlantı nedir? ? ? ? Kendine adamım diyorsan bunu cevapla (yerse) 2. Benim alanıma gelip laf ediyorsan haddini bileceksin... 3. Yediremiyorsan havlamayı bırakıp kuyruğunu kıstırıp gideceksin. sözde beyefendi sin fakat insan değilsin :D
Soru sahibi benlik problem yok bu sığır evladı sığır gelip münafık mısın diye soruyor :D beyinsiz olduğu farkedince kuyruğuna basılmıp k. pek gibi havlıyor :D bu konyalı yobazlarının türü böyle :D
Sen de bir ülkenin başkanına saygı duyacaksın bir şikayetin varsa popon yiyorsa cimer üzerinden yazacaksın kendine buradan değil padişahın arkasından da atarlar
@Konya_Beyefendisi42 saygı duymadığımı kim söyledi :D :D :D :D cidden sende gram beyin yok :D :D :D RTE 2 kere çıkıp buzdolabı satışları artıyor haliyle alım gücü artıyor alım gücü arttıysa ekonomi iyi durumdadır ve daha iyiye gidiyordur demedimi? ? ? RTE söyleyince normal ben söyleyince zoruna mı gitti :D :D :D Üstüne RTE yi eleştirince münafık mı oluyoruz :D :D :D Hala cevap vermedin :D :D Bana saldıracaksan önce zeki olacaksın sığır :D
@Konya_Beyefendisi42 cimere kimi kime şikayet edeyim :D konuşuyorsun kendini rezil ediyorsun :D :D ben cuımhurbaşkanın kullandığı bir sözü tekrarladım :D Bu söz niye bu kadar rahatsız etti seni :D :D Beynini kullan zor değil cidden bak biraz uğraşsan kullanırsın :D
@Konya_Beyefendisi42 ve son olarak soru sahibi gizli yorumları kapatmadığına göre ve site olarak gizli yorum yapma hakkımız olduğuna göre sana giren çıkan nedir söyler misin :D :D :D Her bulduğun y. rağa oturmak adetin heralde :D
@Konya_Beyefendisi42 Allah aşkına hani neyin kafası bu? Futbol takımı tutuyorsun da taraftara mı vurup geçiriyorsun? Ukan parti bu parti. Senin onu değil, onun seni tutması gerekir. Yeri geldiğinde hata da yaparlar ama bunu desteklemek yerine karşı çıkmalısın. Şu anki düzenden mutlu musun? Aileler parasızlıktan intihar ediyor. Millet işsizlikten kendini diri diri yakıyor. Bir baba son parasıyla bebek bezi aldığı için sokak ortasında açlıktan bayılıyor. Bir adam sırf eşine cebinde 1 tl olduğunu söylemeye utandığı için intihar ediyor ve siz kalkmış halkı bu hale düşürenleri eleştirdik diye bize sövüyorsunuz. Kusura bakmayın benim adalet anlayışım sırf emine erdoğanın 50.000$ lık çantasına "parıl parıl parlıyırdu hermes çanta" dediği için 70 sene hapis cezasıyla yargılanıp, köpeğe tecavüz ettiği hslde 600 tl ile salınan bir yönetim şekli değildir. Siz sırf parasızlıktan küçücük yaşta kağıt toplayan çocukları görmeye durun. Ama bir gün onların ahı sizden teker teker çıkacaktır.
☹️bu konyali mandasina adamsan yorumum ile munafiklik arasindaki baglantiyi soyle dedim cevap yok :) :) oy verdikleri milletvekili bile biz cahildrn oy aliyoruz diyor bu manda alkis tutuyor :)
@Konya_Beyefendisi42 adamsan yorumum ile münafıklık arasındaki bağı söyle dedim cevap vermedin :D demek ki kendini adam olarak görmüyorsun konu kapanmıştır :D kuyruğuna basılmış k. pek gibi ağlasanda boş :D
@Konya_Beyefendisi42 hataları görmezden gelmediğim için neden beni Chp'li ilan ediyorsun? Parti falan tutmuyorum, doğrunun ve adaletin yanındayım. Laikliği aşağıladığın halde Türkçe yazman da ironik. Sonuçta Türkçeyi bulan da Atatürk. Tükürdüğünüzü yalamayın bu kadar.
@вєη-ѕυℓтι muhattap alma şu zavallıyı :D sırf onunla aynı görüşte değiliz diye laik / münafik / chp li olduk :D :D bunlar dünyaya at gözlüğüyle bakıyor. Zır cahil
Kanımızın son damlasına kadar Atatürkçüyüz🇹🇷Atatürk ve silah arkadaşlarının kanını akıttığı bu toprakları parsel parsel satıp, bunu destekleyenlere rağmen Atatürkçüyüz.
müjde şuymuş: ereğli açıklarında sondaj çalışması yapan fatih gemimiz belirlenen sahalarda doğalgaz rezervi bulmuş. şu durumda bir dahaki ay doğal haz faturamın çok düşük gelmesini bekliyorum :)
4. Çocuğa onay verecektir, başka bir müjde sezemedim
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Akdeniz'de doğalgaz vb vb bulundu haberleri var ama olsa ne yazar kendisinin ve yakınındakilerin cepleri dolacak her zaman ki gibi ve korona unutulacak