Gündem Böyle bir oy pusulası gelse oyunuzu kime verirdiniz? istlife321 Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Can Yaman Çağatay Ulusoy Kıvanç Tatlıtuğ Burak Özçivit Kerem Bürsin Aras Bulut İynemli Hiçbiri Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Burak özçivit ve aras bulut önde götürüyor. bakalım ikinci tura kimler kalacak :D Böyle bir oy pusulası gelse oyunuzu kime verirdiniz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
tenekee Takip Et Bilge Yaş: 49 , eic 48% +1 yıl Kıvanç hariç hiçbiri.. Yaşlar küçük deneyyim az. Bazılarında zeka az örnek Burak... 2 0 Yorumla
Odoslsk Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Kıvanç Tatlıtuğ çok düzgün bir insan ve çok yakışıklı. O yüzden ona oy verirdim. Hem gözümüz gönlümüz açılırdı 😂🤣 1 7 Yorumla istlife321 +1 yıl eee o zaman bizi batılı sanacaklar çünkü kıvançta amarıgalı tipi var amarıga amarıga Yorumla Odoslsk +1 yıl Kıvanc Tatlıtuğ zaten göçmendir.Benide gören yabancı sanıyorAsla Türk tipim yoktur Ama benım soyum türk mesela göçmenlik yokİnsanların tipine çok bakma çok yanılırsın Yorumla istlife321 +1 yıl en türk tipi burak özçivitte var. :D o yüzden burak temsil edebilir. diğer türlü batı özentisi gibi olmas mı :D Yorumla Odoslsk +1 yıl O zaman benim tipimede laf atmış olursun Ama ben türküm Irkçımısın arkadaşım senZaten tipim yüzünden sevilmiyorum Bunalıma sokma beni Yorumla istlife321 +1 yıl ne alaka ya. peşinde kimler vardır senin :D Yorumla Odoslsk +1 yıl Valla yabancı sandıkları için sonuç kötü oluyor Malum Türkiye Yorumla istlife321 +1 yıl 😒😒😒 Yorumla
__PersonaNonGrata__ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Normalde boş oy atarım ama Aras çukurdan dolayı birde iyi deliriyor o yüzden Aras dedim 0 0 Yorumla
hotketchup Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 83% +1 yıl Burak özçivit varsa listede akan sular durur 2 0 Yorumla
-Sirumem-24720- Takip Et Xper 3 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aras Bulut İynemli - Kerem Bursin. 2 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Gündem konusunda 2b cevap paylaştı. sanırım sandığa gitmezdim 1 0 Yorumla
skazmsmss Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Karakterini sevdiğim için tabiki Kerem Bursin. 1 0 Yorumla
KedimBenVeYatağım Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Eskiden olsa Çağatay derdim de şimdi Kerem diyorum 1 0 Yorumla
ece_swss Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Çöp ali çizer yanına mühür basarım 1 1 Yorumla istlife321 +1 yıl bizi dışarda temsil edecekleri için önemli Yorumla
pastacı_meryem Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 85% +1 yıl Gündem konusunda 373 cevap paylaştı. Götüme verirdim. Bu ne tiplere bak. 1 0 Yorumla
ZarifÇiçek Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Ülkenin batmasını istemiyorum. Hiçbiri tabiki 0 0 Yorumla
0Trisha0 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Gözüne kaşına mı oy verelim yani.. 0 1 Yorumla istlife321 +1 yıl evet. çünkü adam dışarı gidecek türkleri temsil ediyor 🤪 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Gündem konusunda 712 cevap paylaştı. Tabiki hic birine 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kıvanç hariç hiçbiri.. Yaşlar küçük deneyyim az. Bazılarında zeka az örnek Burak...
Kıvanç Tatlıtuğ çok düzgün bir insan ve çok yakışıklı. O yüzden ona oy verirdim. Hem gözümüz gönlümüz açılırdı 😂🤣
eee o zaman bizi batılı sanacaklar çünkü kıvançta amarıgalı tipi var amarıga amarıga
Kıvanc Tatlıtuğ zaten göçmendir.
Benide gören yabancı sanıyor
Asla Türk tipim yoktur
Ama benım soyum türk mesela göçmenlik yok
İnsanların tipine çok bakma çok yanılırsın
en türk tipi burak özçivitte var. :D o yüzden burak temsil edebilir. diğer türlü batı özentisi gibi olmas mı :D
O zaman benim tipimede laf atmış olursun
Ama ben türküm
Irkçımısın arkadaşım sen
Zaten tipim yüzünden sevilmiyorum
Bunalıma sokma beni
ne alaka ya. peşinde kimler vardır senin :D
Valla yabancı sandıkları için sonuç kötü oluyor
Malum Türkiye
😒😒😒
Normalde boş oy atarım ama Aras çukurdan dolayı birde iyi deliriyor o yüzden Aras dedim
Burak özçivit varsa listede akan sular durur
Aras Bulut İynemli - Kerem Bursin.
sanırım sandığa gitmezdim
Karakterini sevdiğim için tabiki Kerem Bursin.
Eskiden olsa Çağatay derdim de şimdi Kerem diyorum
Mansur yavaş'ı destekleriz.
Çöp ali çizer yanına mühür basarım
bizi dışarda temsil edecekleri için önemli
Götüme verirdim. Bu ne tiplere bak.
Kıvanç reis Galatasaraylı 💪
Ülkenin batmasını istemiyorum. Hiçbiri tabiki
Burak Özçivit👍
Keremmmm❤️❤️
Kerem bursin tabisi
tabiki arasımm
oyumu boş atardım bu daha mantıklı