Lan bunları gördükçe sinirlerim bozuluyor ak yatalak şovmenleri. Işleri güçleri şov yapmak. Daha bir tanesini bir tane yürüyüşte göremedik. G*tünü koltuğa dayayıp yattığı yerden TWEET atıyor. Devlete baskı lazım, o da sosyal medyayla olmaz. Sosyal medya ancak kısa süreli baskı sağlıyor. Para cezası getirebilirsin sosyal medya ile ama yasa getiremezsin. Sözleşme yapamazsın. Pınar Gültekin, Özgecan gibi tek tük olayları gündeme getirirsin ama tümüne etki edemezsin. Etki için tepkinin ana akım medyaya, sosyal medya kullanmayan halka kadar uzanması lazım. Bu da ancak gezi olayı gibi bir tepkiyle mümkün. Fakat millet o kadar bastırıldı ki, örn: tweetr hesabı yüzünden ş an içerde olan taylan, kadını korudu diye aftan yararlanamayan çocuk.. eylemci teroristir baskısı. İçeri atılma korkusu polis baskısı.. yıllar içinde o kadar sindirdiler ki yalnız pankart içerikli bir yürüyüşe bile polis engel oluyor. İnsanlar sosyal medya dışında örgütlenmesin istiyorlar cünkü biliyorlar ki bu etkili bir şey. bir taraftan bu sosyal medya tepkileri işlerine geliyor, nitekim sosyal medya tepkisi olayı kısa süreli çözer. Uzerini kapatmaya bir yandan yardımcı olur. Orn: iki gun önce konuşulan volkan uzun su an serbest.
Sosyal medya olayları sıcak tutmuyor, arka arkaya haberlerin sıralandığı bir kanalda bir önceki haberi bes dakika içinde unuturuz. Sosyal medyada bunu bir gün içinde unutuyoruz. Maalsef İnsanımız çok korkak ve pasif. Bu kadar artış fransa'da yaşansa yarın ortalık yerle bir olur.
Bu mallar da ülkenin düşük iq sahibi ünlü camiası.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKadına, erkeğe, hayvana.. canlıya şiddeti sosyal medyadan yazarak önleyemeyiz. Herşey çocukken başlar. Bir önce ki yazımda aile eğitiminden bahsettim...
Kadına şiddette, iyi sistemsel bir eğitimle son bulacaktır. Ezberci eğitimle bu iş olmaz.
Adalet cübbesine cep dikenlerle sağlanmaz.
Adalet, iyi eğitim görmüş cumhurbaşkanları, milletvekilleri, hakimler, avukatlar ve savcılarla sağlanır. Adalet iyi bir eğitimle sağlanır.
Ülkemizin Adalet ve eğitim sistemi maalesef orta da... Sosyal medyadan ne yazarsak yazalım adaleti sağlayamayız...
Bu ülkenin vicdanlı, merhametli ve adaletli hakimlere, savcılara, avukatlara, insanlara ihtiyacı var...
Yüreklerimiz merhamet ve vicdan duygusuyla dolar inşallah ✔️12 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim en iyi görüş için.
Böyle tepkiler aldığım zaman "Demek ki doğru işi yapıyorsun Miranşah" diyorum kendi kendime... ✔️
+1 yılbu akımların gerçekci olduğunu hiç sanmıyorum kadına şiddet ve cinayetler hiç bir ülke de son bulmaz azaltılabilir önemli olan bunları rant kaynağına dönüştürüp siyasileştirmemek böyle olursa kadına şiddet ve cinayet yerine siyasi partilere bir proveke amacı taşımaktan öteye gitmez kadınların istismar edilmesi bu ülke de çok da önemsendiğini hiç samıyorum sosyal medyadaki ünlüler, basın yayın kuruluşları bu işin rantında hala uyanamadınız neden mi (2018-2019 yıllarında Memleketim Manisa da 2 kadın öldürüldü eşi tarafından, yerel gazete yayınladı bir de Anadolu Haber Ajansı küçük başlık geçti) sosyal medyada yayınladım kanallara twitter de etiketledim umursamadılar ünlülere yazdım gönderilerim silindi peki benim memleketimdeki kadın kadın değil mi o zaman bunlar bu işi bilerek kasıtlı planlı haber amacı taşıyarak bu gibi akımların siyasi amaç taşımaktan öteye gitmez
20 Yorumla
Hiçbir işe yaramaz diyen kesim hiçbir zaman bu ülkeyi ileri götürecek bir toplumun bireyi olamaz. Bu sorun sanki 2 gündür mü var? 26 yaşındayım doğduğumdan beri ana haberlerde ve gazetelerin her köşesinde kadın cinayetleriyle ilgili haberler görüyorum. Hep insanlar bu konuda sustu ve seyirci kaldi.2020 yılında sosyal medya artık herkesin elinde neden mi çünkü herkesin telefonu ve interneti var?
Çocukluğumdan beri gelen bu yanlışlığın son bulmasını sonuna kadar destekliyorum. Bunun kadın ya da erkek olmak bir alakası yok insan olmakla alakası var!!! Eleştirmek kolay birde çözüm arayalım?10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Gündem konusunda 2,5b cevap paylaştı. güzel bir akım ama bu lafta kalmamalı
20 Yorumla
+1 yılGerçekten bu akımlarla mı bilinç kazanacak şiddete meyilli insanlar? Ahahahahah sadece gülüyorum. Ünlüler de duyar kasıp alkıl toplama peşinde. Herkes kendi reklamını yapıyor. Yoksa bu işler akımla, fotoğrafla falan filan düzelmez. Sistem kökten değişmeli. Öncelikle ailelerin ve tek tek eşlerin (karı-koca) psikolojik testlere tabi tutulması ile başlatılabilir bu köklü değişim. Şiddete meyledenlerin tedavi olmadan normal sosyal hayata ve aile içinde yaşamasına müsaade edilmemesi ile çok şey değişebilir. İkincisi cezaların tatmin edici ve caydırı olması. Üçüncüsü ise şiddet haberlerine, sapıklık haberlerine filtre konulması. Reyting yapmak için ağzını açan şiddet konuşuyor. Göstermelik duyar kasanların çenesini kapatırdım. Şu ülkeyi ben yönetsem iki senede hizaya sokarım bu mevzuları. Ahhh ah.
10 Yorumla
+1 yılCinayetlerin önlenmesi için caydırıcı cezalar da önemli ama bunun yanında gereken asıl şey insanlarda herkese saygı duyan bir karakterin oluşması. Toplumun buna duyarlı hâle gelmesi evet önemli, bu tür eylemler insanların dikkatini çekmeyi başarıyor zaten ama ulaştığı kesim ve ulaşması gereken kesim aynı değil. Şu da var ki toplumun çoğunluğunun buna duyarlı olması yeterli değil. İş, çocuk yetiştirme konusunda ebeveynlere kalıyor. Böyle eylemlere elbet karşı değilim, yapılsın, yapanları görmek güzel ama etkili çözüm yolu bu değil, cezalar değil. Hiç mi duymadık sanki adamın biri insan öldürüyor, hapise giriyor 10-15 yıl sonra çıkıp başkasını vuruyor. Toplumda "seni öldürürüm, parçalarım, gebertirim..." Tarzı sözler de bu duyguları kabartır. Bu sözler söylendikçe, aileler o sana vurdu sen de ona vur evladım dedikçe, şiddet aileler tarafından hor görülüp, çocuklarına şiddetsiz bir yaşamı öğretmedikçe bu cinayetler bitmeyecek.
10 Yorumla
+1 yılBasit insanların boş tepkileri. Öncelikle cinayetin kadını erkeği olmaz kendinizi ayırmayı ve ayrıcaklıklı görmeyi bırakın. Şu saçmalığa gelecek olursak ta, canlı olaya tanık olsa kendisine bulaşmasın diye geri dönüp kaçacak tiplerin böyle duyar kasması beni irite ediyor, hiç samimi değiller. İnsan ilkel varlıktır bu olaylar m.ö. 5000'de de vardı m. s. 5000'de de olmaya devam edecek bunun %100 çözümü yok. Her vatandaşın üstüne düşen görev kendisini maktul veya tanık olarak bu duruma hazırlamak (savunma sanatları ile bilinçli ve yasal silahlanma). Diğer yapılan her şey ama her şey ŞOV YAPMAYA girer.
10 YorumlaCehaletin kol gezdigi ülkemde her türlü cinayet taciz gibi insalık dışı olayları engeliyemesiniz... gecen cuma günü olayına bakin...
İstanbul Valiliği’nin talimatı ile durdurulan metro seferleri sonrasında Ayasofya Camii'ne yolculuk eden bir grubun kadın makiniste saldırdığı görüntüler büyük yankı uyandırdı.
Lincden son anda kurtuldu..
Buyurun buradan yakin...20 Yorumla
+1 yılHerzamanki gibi sacma ve boş buluyorum, fotograf ile bir yere varilmaz ! yine kendilerini gösterme çabasi yine samimiyetsiz bir sekilde aa bak biz destek veriyoruz izlenimi 2 gün sonra yine unutulacak bu kadar yani baska bisey yok. Ölen ölmüş, şiddete maruz kalan yine maruz kaliyor fotografini siyah beyaz yapsan nolur, profilini kapatsan ne olur?
20 YorumlaBu ülkede hangi akım olursa olsun bu katillerin önü ardı kesilmez. Aileden başlayan iyi bir eğitim devlet kontrolüyle ivme kazanmadıkça kesinlikle toplum zararlısı yığınşar yetişir. Seks açlığı, din kisvesi ve inanışı hayata geçirememe, siyaset düşkünlüğü gibi nedenlerle Türk Milleti daha da kötüye gidiyor
10 YorumlaDünya artık eskisi gibi değil, olamayacak.
Bunu her yerde, hep söyledim ve buna rağmen çoğu insanlar hala diyor ki; Dünya şu an eskisi gibi vesaire. Bir düşünün geçmiş ile geleceği.
Hiç böyle şeyler ta 100 yıllar önce akla gelirmiydi?
10 YorumlaToplumsal olumsuzlukları iki günlük akımlar ile cozebilecegimizi sanmiyorum, ya da tepkimizi hikayeler ya da paylasimlar koyarak. Kökten egitim ve caydırıcı cezalar gerek, ayrica hastag'ler koyulmasi ne yazar, gercek siddeti görüp müdahle etsem başım belaya girer sikayet edilirim düşünceleri yayginken? Kalıcı faliyetler olmalı
10 YorumlaBaşta kadınlara olmak üzere bilinç böyle kazandırılmaz ya da tek başına yeterli değil. Okumak, aydınlanmak, eğitime katmak gerekiyor. Sonrasında evlenip statü atladığını düşünen ve dahası çocuk sahibi olmak için yanıp tutuşan bir dolu kadın da var. Hali hazırda çocuk sahibi olup her şeyden bir haber olan da. Geniş bir tabakaya yaymak mühim olan. Sosyal medyanın da ne derece katkısı olabilir bilemiyorum. Samimiyetine inanmıyorum.
10 Yorumla
+1 yılBeğeni almaktan başka bişi değil. Bu canilere dur demez. Bunun yerine kamu spotları, aile eğitimi, okul eğitimi, güzel diziler (şiddet, aldatma, mafya vb. Olmayan diziler), adaletin olması ve caydırıcı cezalar olmalı.
Yolda ağlıyor diye yine çocuğunu döven anne gördüm sabah işe giderken. Çocuğu döverek ağlamasını durdurmaya çalışıyor. Böyle aileler eğitilmezse çocukları da kötü olur büyük ihtimalle!
Geleceği kazanmak için ilk şey eğitim olmalı.10 Yorumla
+1 yılEvet sosyal medyanın bir gücü var herkes her şeyden haberdar oluyor anında ve evet farkındalık oluşturmaya çalışılıyor fakat gerçek uygulama olmadıktan sonra pek işe yaramıyor. Siyah beyaz renksiz bile olsa fotoğrafta gülünüyor güzel çıkılmış. Ölen biri için özellikle de kadın için o ölmüşken böyle bir fotoğrafın paylaşılması çok etkili değil. Etkisi yarın geçecek. Daha kalıcı bir şeyler yapmamız lazım. Açmamız lazım gözümüzü. Bunlar normal şeyler değil normalleştirilemez.
10 Yorumla- Gündem konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılKendi fotolarını siyah beyaz olarak paylaşmak bu cinayetleri durdurmayacaktir. En azından bari ölen kadınların resimlerini kendi sayfalarından paylassalardi da belki canilerin iki gram vicdani sizlardi. Ama bu işler sosyal medyadan olmaz cezalarin daha fazla caydırıcı olması gerekiyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki birşey sorcam neden kadına şiddet demek yerine, şiddete karşıyım demiyorsunuz, kadınların canı baldan tatlı mı? Erkekler de görmüyor mu şiddet neyin kadına şiddeti bu? Hem siz bazı kadınların neler yaptığını biliyor musunuz nasıl kötülükler yaptıklarını kocası evde değilken eve erkek alan kadınlar var onlarda mi kadın sayılıyor size göre. En kötüsü gelin bana sorun bir kadının benim nasıl hayatımi mahvetmeye çalıştığını iftira atarak hapise attırmaya çalıştı olmadı, kadınları masum gibi göstermeyin, hiçbir canlı ölümü hak etmiyor sadece. Bazı kadınlar var erkekleri bilerek tahrik ediyor kışkırtıyor o kadınları bide sırf kadın diye masum gösteriyorsunuz ben hiçbir şekilde el kaldırmam ama kadın şiddet görünce masum gibi gösterilmesine karşıyım şiddet olmasın diye cabalayin kadınları yüceltmeye çalışmayın boş boş
00 YorumlaHerhangi bir manyağın dur lan siyah beyaz foto koyuyorlar öldürmeyeyim karımı diye vazgeçeceğini sanmıyorum. Ünlülerin gündeme gelmek için yaptıkları kimseye faydası olmayan bir hareket. Onun yerine kadın sığınma evlerine para versinler
40 Yorumla
+1 yılKadın cinayetleri siyah beyaz fotoğraf ile durdurulmaz. profil fotoğrafını değiştiren kızlar gerçekte susuyor. görmezden geliyor. Ülkede adalet yok ve bunu bile bile seslerini çıkartmıyor halk. daha ne söyleyebilirim ki. sadece kadın değil bu ülkede hayvanlarda ölüyor. kadınları değil yaşamı korumamız lazım. her canlıyı sevip değer vermemiz lazım. Eğitim sadece okul ile olmuyor ne yazık ki insani değerler adına bu ülkede hiç bir şey göremiyorum ve bu çok çok üzücü.
50 Yorumla
+1 yılUcuz işler bunlar
Klavye kahramanlığı
Başkacasi değil
Kadın cinayeti yoktur
Erkek cinayeti de yoktur
Ölen insan
Öldüren de insan...
Evvela bunu idrak edelim50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadına şiddete dur kampanyasının katilleri önleyeceğini sanmıyorum. O kadar katı adamlar kadıına şiddete durrr propagandasını mı ciddiye alıcak?
Ayrıca kadın-erkek eşitliğine inanıyorum. Kadına şiddet yoktur. Şiddet vardır. Şiddet ve suç bireyseldir. Cinsiyetlere büründürülemez.
Bu kampanyalarda saçma bence. Adamın zaten kaybedecek bir şeyi yok bilinçsiz insanlar. Önlemez yani.10 Yorumla
+1 yılÇok saçma. Siyah-beyaz resim koyunca katillerde aaa siyah beyaz resim koymuşlar bundan sonra kadınları öldürmeyelim mi diyecekler.
40 YorumlaEn guzel resimlerimden birini siyah beyaz efektle paylasayimda kadin cinayetine bir dur diyeyim bakalım 👏👏👏👏👏, bosversenize be içi dolu adımlar atın içi dolu.
40 YorumlaSaçma buluyorum tabii ki... Hayvanlara şiddet, kadınlara olandan çok daha fazla, erkeklere şiddet, kadınlara olandan çok daha fazla... Ama sadece kadının canı varmış, sadece kadının canı değerliymiş gibi davranılması yanlış. Kadına şiddet, kadın cinayeti demek yanlış, diğerlerine gözünü kapatıp sadece kadına odaklanmak YANLIŞŞŞŞŞŞ
00 YorumlaTakipçi kasmak için iyi fırsat. Bence sende değerlendir. Çünkü yaptırım gucu olmayan her eylem showa dönüşür.
30 YorumlaKadın cinayetlerine zerre etkisi olmayacagı gibi şiddete karşı olan olmayan herkesin prim yapıp duyar kasacağı bir akim o kadar. Fazla buyutmeyin. Ciddi adımlar atılmadan büyük kafa degisiklikleri yapılmadan hiçbir şey düzelmeyecek malesef..
10 YorumlaGündem konusunda 363 cevap paylaştı. Tüm kadınların katılması gerek , bende yaptım çevremdeki bir çok kadın gibi.
Bir ayrıntıya dikkat edilmesi gerek LÜTFEN TÜM KADINLAR İSTANBUL YASASINI TAMAMEN OKUSUN.
Bir farkındalık yaratmak istiyorsak hep birlikte olmamız gerekiyor.10 Yorumla
+1 yılSosyal medyada takipçi toplamak adina veya en iyi tabirle farkindalik oluşturmak adina yapılmış bir hareket.
Cinayetleri instagrama fotoğraf atmakla bitiremeyecegimiz gerçeği ne yazik ki hala meydanda.10 Yorumla
+1 yılBu tür şeyler basite alinmamali bugün o yarın başkalari daha değisik yöntemler gerekli bence bu işe hemen el atılmalı devlet yetkilileri tarafından bir dur denilmeli bu cinayetleri alıp basını gidiyor.
10 Yorumla- Gündem konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılEvet cezalari artirip ya da omullardski egitim simtemine mesela empati diye ders ekpmek yerine
foto paylasilmasi etkili olacaktir
Dunyayi sosyal medya kurtara cak
bir etiketlemeyle baslayacak hersey:))10 Yorumla - Gündem konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılPaylaşım yapınca herşey halledilmiyor baştakiler birşey yapmadığı sürece daha çok kadın ölecek. az önce haberlerde 18 yaşındaki bir kızın sınıf arkadaşı tarafından uğradığı tehdit ve taciz haberi vardı bitmiyor bitmeyecek
10 Yorumla Bos isler..
Seni beni oyalayacak cozumler degil suclulari adam gibi yargilayip, cezasini verecek, suca niyetliyi ise caydiracak, adaleti uygulayacak duzen olmadiktan sonra, ne fayda40 Yorumla
+1 yılCebinde parası bol olup arkasında dünya kadar malı olana protesto etmek de kolay tabi. Korkacak birşeyi yok bu kadınların ama protestoya gelince en öndeyiz diyorlar. Şiddet gören garibanlara mahkemeler, devlet bile sahip çıkmazken, bunların kendi şahsi profillerinde her gün tatil fotoları paylaşarak, üstüne üstlük bir de efekti siyah beyaza çevirerek kadın hakları savunduğunu sanmaları da ayrı bir trajedi.
20 Yorumla
+1 yılBöyle olunca ölmüyor muyuz? Elini kana bulamadan ölüme sebebiyet verenler içinde böyle siyah beyaz olacak mi? Olsa bile intihari düşünen bireyi kurtaracak mi?
20 Yorumla
+1 yılResim paylaşıp etiket yapmakla olcak iş değil bu. İnsanların bilinçlenmesi lazım. caydırıcılık lazım. Kadının değerinin ön plana çıkması lazım. Erkeklerin haddini bilmesi lazım.
20 Yorumla
+1 yılYeni bir cinayet daha çıkar resim attı diye. Bunun önüne geçilmesi için daha çok uğraşmalilar ceza sistemi değişmediği sürece. Akımlar sadece reklam gibi kalır
20 YorumlaBen de dahilim akıma. Bir yararı olur mu tartışılır. Bu pisliğin bitmesi için en az iki jenerasyonun tamamen farklı bir şekilde yetiştirilmesi gerekiyor
20 YorumlaKatiller veya potansiyel katiller sosyal medya akımlarıyla filan durdurulmaz. Sorunu halletmek istiyorsan ya çözeceksin ya da sorunu ortadan kaldıracaksın. Bunu yapacak olan da devlet denen yönetim organı.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyahu akımı batsın, akımla makımlaa destekmi olunurmuş. desteğe bakk güler yüzler pozlarr bilmem ne bune bee. her sene aynı terane ile güya şiddete karşı tavır takınıyorlar.
bir tane ünlü elini cebine atsın, tramva geçirmiş bir kadının sağlık masrafını psikolog masrafını üstlensin bakalım yapabiliyorlarmı var mı öylee ünlü. anca pozz atıp sosyal medyada prim10 Yorumla
+1 yılDeğişmeyecek hiç bir şekilde şiddet devam edecek bu aklımda ses getirmeyecek kaldı ki bana saçma geliyor bu tarz şeyler kim umursayacak ki siyah beyaz olmasını
20 YorumlaCidden saçma.. Şöyle şeylere kanmayın abi, birileri prim yapıyor kendini avutuyor, sizde girip prim veriyorsunuz
32 Yorumla- Gündem konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılKeşke şiddet gören kadınlara yardım edilse iş etikete taga katılmakla olmasa.. Ama bu kadınların da yapabilceği çok bir şey yok yani
30 Yorumla
+1 yıloyle yapinca durduracaklarmiymis? yuzune siyah boyayla soma yazip foto atanlar gibi duyar kasma gosterisindeler.
30 Yorumla
+1 yılBirşey ifade etmiyor.
İcraat lazım...
Fırsattan istifade olayı kendilerine avantaj haline getiriyor ünlüler her zamanki gibi.30 Yorumla
+1 yılKasın cinayetlerinin bitmesi için erkekler bazı duyguları yansıtmanın kadınsı ve zayıf özellik olarak düşünmemeyi öğrenmeli... Adamlık baki olmalı ama erkek adam ile başlayan cümleler tarih olmalı...
10 Yorumla
+1 yılBu ülkenin kanunları kadına sağır, kadına kör, kadına , düşman bizler bütün ülkeyi siyah beyaza boyatsak ne çıkar kadına tahammülü olmayan bir ülkede yaşıyorsak!
10 Yorumla
+1 yılBir şey olacaği yok , bir fotoğrafla bir şey olmaz zaten. Farkındayız demek için, bende destekliyorum demek için.Çıkıp eylem yapsak polis seni hemen yaka paça gözlaltı. Pasif eylem işte.
10 Yorumla
+1 yılşiddetin her türlüsüne karşıyım kadın , hayvan, çocuk fark etmez bu konuda ayrım yapılmaz bence bu tür konularda bir eylem yapılacaksa kadın şiddeti veya hayvan şiddeti üzerine olmaması lazım.
10 YorumlaSaçmalıktan başka birşey değil bunlar çözüm değil. Böyle saçma şeylerle sapik beyinler birşeylerin farkına varmaz malesef.
20 Yorumla- Gündem konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılÜnlülere takipçi kastırıp gündemde durabilecekleri bir aracılık kadına yönelik şiddette etkili olur mu hayır
20 Yorumla Gündem konusunda 609 cevap paylaştı. Bu durumda ünlülerden başka kim kazanç sağladı? Kimin eşi kızı dostu akrabası geri geldi? Kimin acısı dindi? Bıraksınlar bu ayakları çakıyla aslan öldürmeye kalkmasınlar.
30 Yorumla- Gündem konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılFarkındalık yapmak gerekiyor. Zülmün karşısında susan dilsiz şeytandır.
40 Yorumla
+1 yılŞimdi bunun kadın cinayetlerini durdurmakta nasıl katkısı olacak?
30 Yorumla
u +1 yılBu akımı ben başlatmış olmalıyım, hep siyah beyaz sevmişimdir ama şu an işe yarar bir kavrama hizmet etmiş oldu.
10 Yorumla
+1 yılAkım yapmak ile olsaydı bu işler biz ne akımları yapardık ama maalesef akım ile olmuyor insanlar sadece işine gelen şeyleri kılıflandiriyor o kadar
10 YorumlaYani herseyin ama herseyin modasini akimini cikarabiliyirlar ya ☹ keske siddete ugrayan kadinlara maddi destek olabilseler daha makbule gecerdi
10 YorumlaDur demeye gerek yok. Durmalı. Biz kimizde bir insanın canına kiyiyoruz.
Wekehiz diyorsanız, tüküreyim öyle erkeğe de erkekliğede10 YorumlaGündem konusunda 445 cevap paylaştı. öyle akımla falan böylesine büyük bir sorunun önüne geçilemez...
Aramızdaki vahşi hayvanların evcilleştirilmesi gerekiyor.10 Yorumla
+1 yılkadınların direnişini destekliyorum... sesinizi duyurmazsanız, yokmuşsunuz gibi bir dönemden yaşıyoruz...
10 Yorumla
+1 yılBoşa kürek umarım bunun sonu gelir şiddet hayatımızı kucaklar oldu ne yazık ki
30 Yorumla
+1 yılBu bir moda degil insanlik meselesi hukuki calismalar yapilmali siyah beyaz efekt vs kimin umrunda
20 Yorumla
+1 yılsosyal medya üzerinden bir şeyler yapıvermek, ne kadar kolay. eee etkisi de o kadar!
20 YorumlaHerkes her şeyin farkında da, farkında olmaktan öteye hiç kimse bir adım atamıyor canım ülkemde.
20 Yorumla- Devamını Gör (115)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat