Merhaba arkadaşlar çok kötü bir durumdayım çok üzgünüm bunuda sizlerle paylaşmak istedim ki duyun diye bugün İstanbul’un göbeğinde pantolon ve yarım kollu bir tişörtle sokağa çıktım absürt hiçbirşey yoktu ve peşime Suriyeli gençlerden oluşan bir grup takıldı çok korktum Ztn kalp hastasıyım sonra etrafımı sarıp laf attılar bir tanesi kolumdan tuttu allahtan yoldan geçen bir adam yardımcı oldu Allah razı olsun ve ben şu an hiç iyi değilim kendi ülkemde bu insanlar tarafından tacize uğruyorum nolucak bunun sonu arkadaşlar bu insanlar nezaman gidicek bu ülkede hırsızlık, parasızlık, işsizlik, tecavüz, taciz, kuma, küçük yaşta evlendirme, dolandırıcılık, haksızlık, hukuksuzluk eğitim sorunu var ve en önemlisi Suriyeli sorunu aynı zamanda yıl 2020 bunları deyince insanlar ülkenin eski halinden bahşediyor 30 yıl önceden ozaman tabi gelişmez ama bu yılda bizim ülkemizi nasıl sorunlar var vatandaş ağzını açamıyor sesini çıkaramıyor millet Mars’ta biz yol diyoruz bu nedir yani cidden artık sinir krizi geçiriyor insan lütfen bu dediklerimide anlayın günahtır ya
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Şikayetçi ol savcıya ve kimseye bahsetme toplum da bizim milletimiz kınıyor maalesef psikolojik destek al.
Şikayet ettim bütün haklarımı arıcam başka birinin başına da gelmesin psikolojik destek alabilirim çünkü ciddi anlamda korktum ve üzgünüm umarım kimse yaşamaz:(
İyi günler dilerim..
Hukumete laf atsan kopek gibi saldirirlar nasil olsa din kardesin bir sey olmaz di mi bacim canini sikma
Benim yakınıma yapılırsa analarından emdikleri sütü hepsinden çıkartırım, git ihbar et nerdeyse kayıtlarını al götür ver polise ifşa et halletsinler
Şikayet ettim inşallah yakalanırlar ailem bilmiyor babam asker emeklisi gidip hepsini öldürür hele akrabalarım duysa
Birgün kaza çıkacak elimden devlet bir toplayıp eğitecek mi napacaksa yapsın ya saldılar geri kafalı adamları aramıza ceremesini biz çekiyoruz
Devlet bunları eğitemez bunlar öyle itler sürükliye sürikliye atıcaklar
Sinirlendim ya yine geçmiş olsun sizede şanslıymışsınız her türlü yanınızdayız
Saolun hep böyle olun teşekkür ederim ucuz yırttım allahtan
Rica ederim bir daha yaşamayın inş🙏
Bir kereden bir şey olmaz diyor büyüklerimiz (!)
Sonra da kadın cesetleri yüzüyor sakaklarda bir kereden bişi olmaz
Işte bunu bu cümleyi kuranlari destekleyenlere anlatacaksın
Diyoruz da ne oluyor sanki ah ahhh...
tam olarak neresı burası kardesım
İzmir buca
zaten varya kendı ulkemsızde yabancı olduk kım sebeb olduysa onları burayya geıtrmeye allah belasını versın
Sorma ya çıldırdım bugün şerefsizler hadi ordan olup gitmiyorlar da bune ya of of
ya ben rastgelsem ındırırm hepsını valla sılahım var ruhsatlı gozunun yasın abakmazdım
Keşke herkes öyle olsa şimdi kalkıp birde hak etmişsindir yazarlar kadın olduğum için bunlar böyle o yüzden ztn bu insanlar bu ülkede
Akp ve ya mhp ye oy verdin mi
HAYIR
Nerede oldu. Konum rica ediyim.
İzmir buca
Bni assr izmirde olmaaz oyle seyler
Valla burda olduysa diğer yerli bilmiyorum :/
Korktuysan konusalim. Kendini toparla.
Polise gidip şikayetini bildirmelisin
Bildirdim umarım yakalanırlar çünkü tenha biyerdi ve sabahtı
Olsun ayasofyayı ibadete açtık yaşasın ak parti💛
Yaa sorma sorma YAŞASINnnnn
:(..
Ne haldesin simdi
Güzel hikaye
Hikaye değil kardeşim yaşadım ya öldürülüp atılsaydım buna da mı hikaye diyorsun Allah korkun yok mu
sanki hiç yaşanmıyor mu taciz olayları knk:D
@123helen evet bugün bile kimbilir kaç kadın öldü bende onlardan biri olabilirdim ama hikayeeee diyor
Yav he hemende öldün zaten bıktık artık mağdur ayaklarınızdan eminim polise bile gitmemişsindir gelip burda milleti kışkırtıyosun yobaz seni uza ya
Lan hadi ordan git senin kadar yobazı mı var polise gittim millette duysun sizin gibi cahil MAKARNACILAR yüzünden oluyor yürü işine
Makarnacı ne alaka angut 😂 ağla devam et kudurmaya taciz idildimm nolcak bu ülkenin halii hiiii kızım ben çok güzelim suriler taciz etti beni
iyi misin abi senin karının kızının başına gelse napcan? Napcan? Söyle bir he canım andaval
knk norveç mi burası niye şaşırdın türkiyede yaşıyorsun. her gün taciz, tecavüz, cinayet haberleri çıkıyor. hiç mi haberlere bakmıyorsun
Ya bırak bide emekli asker kızısın yazık babana bu devletin milletin ekmeğini yiyip senin gibi bir kız yetiştirmiş başına bir olay geldi diye Devlete saydıramazsın şahıslarla devleti bir tutamazsın önce bu ayrımı yap ve hayattaki başarısızlıklarını ülkene yükleme bu olayıda tamamen siyasi görüşünden dolayı yaptığın çok belli
hayattaki başarısızlıkları ne alaka şimdi
Benim babam dağlarda gezdi bu devlet üç kuruş veriyor elin koca gmtlü suriyelileri göt büyütmek için para alıyor nolcak peki
@123helen bir baltaya sap olmadığından eminim yok işsizlik yok bilmem ne yok ekonomi yok yol bilmem efendim mars bunlar fakir askeri ücretle çalışmak zorunda kalmış başarısı olmayan yaşadığı tüm zorluğu Devletinden bilen hükümet bile değil direk Devlet çünkü aradık farkı kavrayamayacak kadar ruhsuz bunlar iyi olmuş sana çok sevindim böyle anırdığın için yoksa yakınımda olsa ilk ben müdahale ederim o şahıslara ama burda tacizden girip yoldan köprüden çıkıp Devlete saydırırdan bende sana geçiririm böyle müstehak yani hadi şimdi devam et ağlamana salak çok üzülür sana
Al bak derdi belli oldu anladım mı şimdi başarısızlık ne alaka
Ayrıca benim babam yicek bu ülkenin ekmeğini başka kim yicek Arap itleri mi beyinsiz Suriyeliler mi TÜRK ÇOCUĞU YİCEK
Tamam afiyet olsun size yiyim baba kız
Esas salakta kör olanda sensin beyni bozuk ben üniversiteye gidiyorum sen ne mezunusun acaba senin 10 katın eğitimliyim burda iki tane kelimeyle boş yapma bu devlete de kızarım çünkü her bok bunlar yüzünden oldu anladın mı git iki tane kitap oku öyle gel abicim birde estetik ameliyat olman lazım Suriyeliler borç verir git istede estetik yaptır kendine ahahah
Off aydınlattın şu an helal kız ünili inş sadece okuyosundur yoksa o dağlarda gezen babacığının vicdanı sızlar. Bende açıktan okuyorum parasını verip sınavına giriyorum 24 yaşında fabrika sahibiyim senin gibi ünili kızları eğleniyorum arada çok şükür estetiğede gitmek istesem zaten giderdim saatte kazanıyorum o parayı borç alıcam bide komiksin ama gülmedim sana çünkü dediğim gibi tacizden girip yoldan köprüden çıkan bir insan benim gözümde samimi değildir inanki sadece yaşadığın taciz olayını destekleyici cümleler kursan en azından inandırıcılığı olurdu ama derdin belli dermanıda olmasın sık sık yaşa bol şanslar 😄
Niye fabrika sahibisin ahahahah burda bile açığa verdin kendini yalakasın çünkü kızlarla eğleniyormuş o Kızlar yanında gittikten sonra üstlerine kezzap döküp hamama gidiyorlardır emin ol
O zaman paran varsa iyi doktor bul anca onlar yardım eder yoksa işin sor be üzgünüm :(:(:(
Paran var ama başka bişi yok BEYİN
Taciz Suriye Arap yol köprü makarna babam dağda açız biz beni taciz ettiler estetik ol okuyom ben üniliyim bitirip maaş alcam Devletime kızarım suri sevmem. Derdin taciz edilmekse onların ben buraya gelmesine vesile olan herkesin aw. Ama derdin Devlet düşmanlığı ise neyse okumuş kızsın alınma şimdi. Konunun ana fikrine odaklan insanlarda ona göre yazsınlar bir olay anlatıcan diye düşmanlık sergilersen karşılaşacağın tavır en hafiften böyle olur
Konudan konuya atlayan benimle konuşurken sizsiniz bu Suriyeli meselesi devlet yüzünden oldu diyorum ve diğer şeyler bıktık Ben kendi görüşümü dile getirdim oy veren bizleriz şikayetimizi herkese bangır bangır söyleyebiliriz sende söylersin veya memnuniyetini.
Ya üç yıllık bir fotoğrafa bakıpda yorum yapmazsın ihtiyacım yok diyorum çok şükür beynim varki yaşıtlarım tercih yaparken ben işimi kurmuş bugün buralara gelmişim sen okulunu bitir babanı dağdan indir öyle muhatap olalım tatlım hadi bakim
Babam dağdan indi ayrıca okulum çokta iyi bir okul kazandım bölümü de söyliyim HUKUK ayrıca iş kurmak değil önemli olan eğitimli olmak kültürlü olmaktır. ayrıca seninle muhattap olmak için git önce eğitim al veya eğitimide geçtim insanlık öğren.
Ya hala devlet yüzünden diyosun cahilsin abicim cahilsin okudum diyosun ya biraz daha oku aradaki farkı anla ya da biri anlatsın sana Devlet Şahıs değildir devlet bakidir şahıslar değişir devlet değişmez isim ver parti söyle hükümetde ama devlet deme kim bilir kaç yaşındasın ama devletime kızarım diyosun sen devletine kızarsam elin yunanı gavuru osu busu devletine napmaz. Devletine kızamazsın kardeşim anana kız babana kız kime kızarsam kız devlete kızamazsın
Üniversiteye gidince eğitimli oldun aynen. İnsanlığımı bilen bilir senin gibilerde ancak yargılar. Emin ol senden ve senin ailenden hatta senin gibi bir insanın tanımış olabileceği tüm ailelerden kültürlü eğitimliyimdir. Ama sen maalesef ki Devlet kavramını bilemeyecek kadar zayıf ve basitsin ve ne yazık ki birde Hukukçu olacaksın yazıkk
Bal gibide kızarım kardeşim bu devletin hataları büyük hemde çok büyük bak biraz araştırın ne gibi hataları olduğunu anlarsınız ztn yoksa deli değilim devlet iyiyse niye bunları diyim ki ama DEĞİl anam babam mı bunları ülkeye alıp yedirip içirdi anlamıyorum ki ne alaka ya şahıs değil diyorsunuz ztn devleti yöneten 1 kişi Çar kendini padişah ilan etmiş bu hayırdır ne iş yani
Bu ülkede devlet diye bişi kalmadı ki ne ara unuttunuz ayrıca 2 yıl sonra nasıl iyi bir hukukçu olduğumu görürsünüz.
Ya bak bana sövsen sinirlerim bozulmaz ama hala Devlete laf ediyon ya geriliyorum. Devleti şahıslar padişahlar yönetmezzzzz. Senin bahsettiğin Hükümet. İstediğini söyle şimdi ama Devlet demeden Türkiye Cumhuriyeti Devleti yani üllemizu 20 yıllık bir devlet değil. Şahıslar yüzünden devlet düşmanı olacak potansiyele sahip insanlar var ve ben bunu anlamıyorum gerçekten yazık ki okuyorsunuz ve sise bunları ayırt etmeyi öğretmemiş hocalarımız var maalesef ki onlarda okumuş maalesef. Teşekkürler tekrar geçmiş olsun umarım bidaha başınıza gelmez yapanda cezasını fazlası ile çeker iyi akşamlar
Teşekkür ederim herkesin düşüncesi farklı tabiki umarım yaşamam ve kimsede yaşamaz. iyi akşamlar