Suriyeli tarafından taciz edildim?

Merhaba arkadaşlar çok kötü bir durumdayım çok üzgünüm bunuda sizlerle paylaşmak istedim ki duyun diye bugün İstanbul’un göbeğinde pantolon ve yarım kollu bir tişörtle sokağa çıktım absürt hiçbirşey yoktu ve peşime Suriyeli gençlerden oluşan bir grup takıldı çok korktum Ztn kalp hastasıyım sonra etrafımı sarıp laf attılar bir tanesi kolumdan tuttu allahtan yoldan geçen bir adam yardımcı oldu Allah razı olsun ve ben şu an hiç iyi değilim kendi ülkemde bu insanlar tarafından tacize uğruyorum nolucak bunun sonu arkadaşlar bu insanlar nezaman gidicek bu ülkede hırsızlık, parasızlık, işsizlik, tecavüz, taciz, kuma, küçük yaşta evlendirme, dolandırıcılık, haksızlık, hukuksuzluk eğitim sorunu var ve en önemlisi Suriyeli sorunu aynı zamanda yıl 2020 bunları deyince insanlar ülkenin eski halinden bahşediyor 30 yıl önceden ozaman tabi gelişmez ama bu yılda bizim ülkemizi nasıl sorunlar var vatandaş ağzını açamıyor sesini çıkaramıyor millet Mars’ta biz yol diyoruz bu nedir yani cidden artık sinir krizi geçiriyor insan lütfen bu dediklerimide anlayın günahtır ya
Suriyeli tarafından taciz edildim?